2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sizin suan ergenlikte basliyor. Birde bu korona donemi en cok cocuklari etkiledi. Dusunsene eve hapis kaldilar. Hic bir sosyal hayatlari kalmadi. Bende bagirip bagirip sonra uzuluyorum

Senin kızlar arasında fazla fark yok daha kolay adapte olur belki büyüğü.Ama bizim yaş farkı çok 9.
Evet yaş farkinin fazla oluşu da farkli etkiliyor. Sonucta 9 sene tek yaşamıştı şimdi bir bebek geldi herkes onunla ilgileniyor. Birde yaş büyük olunca beklentilerde artiyor. Mesrla kiskanma neden kiskaniyorsun vs diyoruz ya da işte şunu yapabilirsin buyuksun diyoruz. Suan benim gorumcem bile yegenlerini kiskaniyor düşün. İnsanin icinde varsa kıskançlık her zaman olacaktır once bunu kabullenmek gerek.
Mesela ben kardesimin altini da alırdım annem bana birakir iş yapardi ya da disarida çıkardı. Bir keresinde vurmadigim halde vurdugumu soylemisti, kış ayiydi kendimi balkona kitledim. Ve sonra kardesime vurmaya başlamiştim. Kardesime icimde hep bir öfke vardi. Buna annem sebep oldu. Bir donem iyi olmustuk simdide ergenlik ve korona onuda hircinlastirdi 16 yasinda. Pek yakin degiliz acikcasi

ohoo astim kendimi aylardir evde birilerini bulup boyatiyorum da :))) koyu kahve yaptim miss
benim sacim asiri beyaz mecbur boyatiyorum
ama senin ilk boyanmis beklemelisin bencede :))

ohoo astim kendimi aylardir evde birilerini bulup boyatiyorum da :))) koyu kahve yaptim miss
benim sacim asiri beyaz mecbur boyatiyorum
ama senin ilk boyanmis beklemelisin bencede :))
Artik bebek 10 ayı bitircek nerdeyse. Bende boyasam ne guzel olur. Cok uzun zaman oldu. En son hamileyken kafamin yarisi siyah yarisi kizildi. Hamileyken kestiremedim

Artik bebek 10 ayı bitircek nerdeyse. Bende boyasam ne guzel olur. Cok uzun zaman oldu. En son hamileyken kafamin yarisi siyah yarisi kizildi. Hamileyken kestiremedim
ayyy benim berbat hamileyken yarisi beyaz gezdim :))) boyamasam pamuk nine derler o derece mecbur boyuyorum ben evde boyamak en guzeliymis onu anladim kuafore onca paraya onca zamana degmezmis
koronadan dolayi hepimiz kuafor olucaz az kaldi

Yaaa kurban olurum yerim onu ben . Masallah hepsine cennet meyvesi hepside insallah Allah hayirki insanlarla karsilastirir canim .hahirki evlat olurlar insallah. Ust katimda oturanlar yarim saat 1 saat en fazla 2 saat arayla kavga ediyilar canim gece gunduz demiyolar uyanik oldujlari her vakit kavgalari var seslerden anliyoruzki hepsi birbirini dovuyor hem biktim hemde onlara dua ediyorum Allahim huzur ver evlerine diye.demin dusundum oyle bir aileye evlatlarimin girdigini kafayi yer insan .o yuzden her zaman duamda hayirlibevlat olsunlar can yakmasinlar canlarida yanmasin evlatlarimizin

biz oglus la 2 aydir ayri odalarda yatiyoruz
onu tek basina odasina yatiriyorum camera takili basinda ordan da goruyorum
zaten odalar yan yana gece kalkip emiziriyorum
2 saatte bir yenidogan bebeki benim oglum
Bir metre otemdeyken 10 dk arayla vazilayan oglusum yan odaya odaya gecse kac dk arayla vazilar diye sordum bi kendime

Kiyamam yaa ben yas araliginuzadikca kiskancligin daha siddetli oldugunu dusunuyorum. Mesela suan kizimla oglumun arasi yaklasik 4yas . Kizimda oyun cocugu kardesiyle oyun oynayabiliyor onu oynatabiliyor oyalayabiliyor zaman zman elbette bizdede oluyor kiskanclik ama kendi asabiliyor durup bi dusununce. Sizde yas farki daha fazla ilgi cok daha uzun zamandir kizindaydi evde bebek ozlemi daha fazlaydi belkide bide 8 9 yas cocuklari mini ergen benim gozumde ölumine giciklasiyorlar her konuda kardes geldi okula gidip bi nefes bi arkadas gordugude yok kiyamam hiricinlasmasi cok normal.sen zaten olagam karsikiyosun bu durumu masallah Allah sabir versin yardim etsin pandemi bitince bence cok cok rahatlicak ablalar abiler .

Geçer geçer bu günler de geçer pinkcim rahat ol geçecek biliyorsun demi bu ikinci çocuğun diğerini de sen büyüttün bu da büyücek

Bende eşime bu akşamda git sen uyut diyorum alıyor çocuğu gidiyor bi baktım çocuk beşikte dikilmiş bakınıyor kendisi de elinde telefon yatağa uzanmış yatıyor

Aynen katılıyorum canım sana kız okula gider ben oğlanla ilgilenirim okuldan gelince de kızla ilgilenirim diyordum hayaller hayallerSabrımızı çok zorluyor bazen sürekli bir konuşma halinde babası daha sabırlı benden o bile patladı geçen.Kızın yatağı üst ranza altında çalışma makyaj masası genç takım aldık neyse üst yatağında artık nasıl yapıyorsa ayağıyla bir vurmuş avizeye her yer cam kırığı oldu aklımız gitti gürültüye o ara ben de çocuğu uyutmaya çalışıyorum babası temizledi camları yatak yerler her yer cam ben ilgillenemedim eşim fena patladı ya sana birşey olsaydı diye.

Anne babanın tutumu önemli ben çocuğa suç bulmam ki.Kızımın zarar verme huyu yok çok şükür.Dediğin gibi kıskançlık huy benim kız da çekmiş eşimin tarafına hepsi kıskanç.Bende yoktur mesela.Bebekten önce eşim bana birşey alırdı kızım kıskanırdı.Ergenlik de başlıyor gibi çok çabuk sinirleniyor belirtiler başladı bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…