Ben de öyle tam gectı diye seviniyorum tekrar başlıyor.Midelerımız çok hassaslaştı sanırım.Coğu yiyeceği hazmetmiyor midemBen bulantilar gecti diye erken sevinmisim. Yaklasik 1 haftadir hic kusmadim.bugun canim istedi cok fazla turşu yedim.mahvetti beni tovbe daha agzima surmicem
Malesef oyle sanirim. Halbuki ne istahla yedim. Ustelik ondan sonra baska seyler yedigim halde turşulari cikardim. Ölüyorum sandim yok öyle bir acıBen de öyle tam gectı diye seviniyorum tekrar başlıyor.Midelerımız çok hassaslaştı sanırım.Coğu yiyeceği hazmetmiyor midem
Ben de canım iştahla yediğim şeyi çıkartıyorum.Bugünler de geçecek inşşş diye teselli ediyorum kendimiMalesef oyle sanirim. Halbuki ne istahla yedim. Ustelik ondan sonra baska seyler yedigim halde turşulari cikardim. Ölüyorum sandim yok öyle bir acı
Benim bulantim cok cok azaldi gegirti kaldi biraz cok sukur her sey yolundaymisBulantılara devambulantının geçeceği günü iple çekiyorum
Benim de bulantilarim cok hafifledi 3 gunde dun sadece bi kez cikardim.Ben bulantilar gecti diye erken sevinmisim. Yaklasik 1 haftadir hic kusmadim.bugun canim istedi cok fazla turşu yedim.mahvetti beni tovbe daha agzima surmicem
Oh maşallah ne güzel ben de Pazartesi gidicem inşşBenim bulantim cok cok azaldi gegirti kaldi biraz cok sukur her sey yolundaymis
İnsallah her sey yolundadir senin icin de canimOh maşallah ne güzel ben de Pazartesi gidicem inşş
Sen de gegirtiden ne çektin be kardeşBenim bulantim cok cok azaldi gegirti kaldi biraz cok sukur her sey yolundaymis
Sanırım sizde crinone jel kullanıyordunuz. Bende onu kullanıyorum ve bahsettiginiz gibi bazen su gibi geliyor bazen tortulu. Korkulacak bişe oldugunu düşünmüyorum.Arkadaşlar akıntısı su gibi gelen varmı progestan fitil kullanıyorum tortulu gelirdi bugün su gibi geliyor
Canım içini ferah tut bnm de hep iki gun geriden gdio hatta bi ara 5 gun gerideydiPerşembe günü 6bucuk 7 haftalık civarı oluyor bekleyim demi geç döllenme olduğundan ne kadarlık olduğunuda hesaplayamıyorm
Doktora da dedim ne kadarlık diyede oda bebeği görmeden hesaplayamayız dedi keseye göre söyledi 4.5 haftalık diye
Kötü haberler okuyunca da bi endişe geliyo
Bn varım cnm arada oluyo fitilde kullanmıorumArkadaşlar akıntısı su gibi gelen varmı progestan fitil kullanıyorum tortulu gelirdi bugün su gibi geliyor
Kızlar herkese günaydın 2 gündür geçmeyen şiddetli bi baş ağrım var ve bir tatil yerindeyim . Sanırım bugün dayanamayıp ilaç alıcam . Araştırmalarıma göre parol kullanmak sıkıntı değilmiş aranızda kullanan var mı ?
Bu aylarda kan hacmimiz arttığı için baş ağrıları yaşamamız normal. Ben hiç dayanamam o ağrıya. Toplamda 5 tane falan içmişimdir parol. Minosetle parol ile aynı içeriğe sahip. Tabi içmemek en güzeli ama o ağrıya dayanmak bazen mümkün olmuyorKızlar herkese günaydın 2 gündür geçmeyen şiddetli bi baş ağrım var ve bir tatil yerindeyim . Sanırım bugün dayanamayıp ilaç alıcam . Araştırmalarıma göre parol kullanmak sıkıntı değilmiş aranızda kullanan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?