2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben bulantilar gecti diye erken sevinmisim. Yaklasik 1 haftadir hic kusmadim.bugun canim istedi cok fazla turşu yedim.mahvetti beni tovbe daha agzima surmicem

Ya yatınca göğsümun yukarısında sanki bir şey takiliyormus gibi bi ağrı oluyor oturunca geçiyor. sanki bi şey yemişim de oraya takılmış gibi. Deli gibi uykum var uzanamıyorum bile bu yüzden

Kızlar merhaba, bende dün bebeğimi gordum kıpır kıpırdı. Reglue gore 10 hafta ultrasona gore 10+5 haftalıktı, 2 hafta sonraya ikili tarama icin randevum var. İkili tarama yaptıranlar vardır mutlaka, ne kadar ödediniz ?

Reactions: Eva
Arkadaşlar akıntısı su gibi gelen varmı progestan fitil kullanıyorum tortulu gelirdi bugün su gibi geliyor
Sanırım sizde crinone jel kullanıyordunuz. Bende onu kullanıyorum ve bahsettiginiz gibi bazen su gibi geliyor bazen tortulu. Korkulacak bişe oldugunu düşünmüyorum.

Canım içini ferah tut bnm de hep iki gun geriden gdio hatta bi ara 5 gun gerideydi

Kızlar herkese günaydın 2 gündür geçmeyen şiddetli bi baş ağrım var ve bir tatil yerindeyim . Sanırım bugün dayanamayıp ilaç alıcam . Araştırmalarıma göre parol kullanmak sıkıntı değilmiş aranızda kullanan var mı ?

Ben baş boyun ağrım dayanılmaz boyuta gelince bir kere kullandım. Çok etkili değil malesef parol. Başıma buz kalıbıyla masaj yapmak, ılık duş ve kahve daha etkili olmuştu ağrının geçmesinde

Reactions: Eva
Bu aylarda kan hacmimiz arttığı için baş ağrıları yaşamamız normal. Ben hiç dayanamam o ağrıya. Toplamda 5 tane falan içmişimdir parol. Minosetle parol ile aynı içeriğe sahip. Tabi içmemek en güzeli ama o ağrıya dayanmak bazen mümkün olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…