2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bizimki de geri geri emeklemeye başladı bugünileri gitmiyor ısrarla geri gidiyor

Yaş kaç olursa olsun ne yazikki kıskançlık oluyor. Benim kucuk kardesim doğduğunda 10 yasindaydim ben. Ama annemle aramiz o zamandan sonra koptu gitti
Küçükken öyle gelir canım. Büyüdüklerinde birbirlerine çok yakın arkadaş gibi olurlar. İki ablam var. Küçük olanla aramda 2 yaş var. Aramızdaki bağ diğerine göre çok çok kuvvetli. Küçükken oyun da oynardık didişirdik de.büyüdükçe kardeş arkadaş sırdaş olduk. Kız kardeşler gibisi yok bence

Sok kotu canim ya gercekten kim bikir o çocugun hali ne baksana ne utanmlari ne biseyleride kalmamis Allah islah etsin ..cocuk bari kendini kurtarsin diycem ins oyle olur cok rahatsiz edici kim olsa rahatlar
Kac kere polis geldi aile sosyal kurumundan geldiler ama arsizlar canim asla dur durak bilmiyolar ruh hastalari biri degil hepsi...

Bi daha çocuk mu tövbe diyorum kesin net daha çocuk istemiyorum kolay büyümüyorlar büyütmekten de geçtim bi çocuğa gelecek vermek öyle kolay iş değil
aynen Allah im isteyene istedigi kadar dibine kadar versin benden bu kadar mahvoldum varis mi cikmadi ,karnim mi cıvımadı ,catlak mi olmadi , tansiyonum mu dusmedi ,kalbim mi carpmadi kalp carpmasini birak artik tır çarpmasina döndüm yeteeerr diyesim var

Sabah esim kargo onay kodu yolladi normalde bisey alirken danisir veya soyler bana. Sana supriz dedi sabahtan aksama kdar hevesle bekledim . Gele gele bebe bezi geldi . 1 hafta fafenk cezasi yazdim iyi yapmismiyim
ayyy seslii guldum valla esimde suratima bakiyo dedim cok bakma sana da ben fafenk cezasi yazarim

tuzlu olmuyormu onlr? suda bekletince tuzu cikiyormu onlarinda?
valla cnm ilk cocukta tuzdur salcadir hepsini dusundum kaldi çöp gibi yemedi kustu kustu inadina devam ettim tuzsuza salcaliya yik ayina gire mamaya corbaya bunda ne yiyorsak veriyorum tuzu da var salcasida hatta kimyonu karabiberi olan seyler bile yiyor her yemege az karabiber atarim yani bunda veriyorum zaten cok tuzlu yapmiyorum o peynirlere de baktim tuzu cok asiri yok sen istersen isla cnm

Benim de beynim yetmiyor düşünmeye.
Cücük kadar, evin yolunu bulacak kadar kaldı bana.
Eşim turşu verdi bugün ve ben sadece gözlerimi belerttim, sesimi bile çıkarasım gelmedi.

Eşim turşu verdi bugün ve ben sadece gözlerimi belirttim, sesimi bile çıkarasım gelmedi.
valla oyle yoruldum ki bugün 5 yasindaki dana da durduk yere agladi agladi agladi sus diyorum artik cıldirdim ya babasi abur cubur almis ye git diyorum onu da yiyeyim yok yemeden yere atiyor artik yani babasi aldi diger odaya gittiler sanirim tükeniyorum gücüm kalmadi oglan desen ne gece uyur ne gunduz manyagin daniskası Allah im yardim etsin bi gun bir yere yigilip kalicam

Eşim turşu verdi bugün ve ben sadece gözlerimi belirttim, sesimi bile çıkarasım gelmedi.
valla oyle yoruldum ki bigin 5 yasindaki dana da durduk yere agladi agladi agladi sus diyorum artik cıldirdim ya babasi abur cuvur almis ye git diyorum onu da yiyeyim yok yemeden yere atiyor artik yani babasi aldi diger odaya gittiler sanirim tükeniyorum gücüm kalmadi oglan desen ne gece uyur ne gunduz manyagin daniskası Allah im yardim etsin bi gun bir yere yigilip kali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…