Bizimki de geri geri emeklemeye başladı bugünBize bugun bir guncelleme geldi bilin bakalim ne :) oglum opucuk atmayi ogrendi :) dudaklarini birlestirip aciyor muck sesi cikiyor yapip birde ustune gulup yuzume bakiyor bende guleyim diye :) birde dis kapiyi ogrenmis yaklasinca dis kapiya agliyor disari cikmak icin.kiyamam bilmiyor ki disarisi soguk ve mikroplar var.icim gidiyor.yapacak birsey de yok maalesef.bu siralar yemek secmesi basladi eskiden secmezdi simdi seciyor.ilk verdigim besini az aliyor yarim aciyor agzini tadina bakiyor sevmiyorsa acmiyor sevdigi birseyse agzini aciyor :)
Ne güzel işte sana arkadaşlık ediyor annesiBenimki de uyumuyor bu akşamAllahım zaten yalnızım sen yardım et
Kafam kazan oldu sabah beri onla oyun oynamaktanNe güzel işte sana arkadaşlık ediyor annesi
Küçükken öyle gelir canım. Büyüdüklerinde birbirlerine çok yakın arkadaş gibi olurlar. İki ablam var. Küçük olanla aramda 2 yaş var. Aramızdaki bağ diğerine göre çok çok kuvvetli. Küçükken oyun da oynardık didişirdik de.büyüdükçe kardeş arkadaş sırdaş olduk. Kız kardeşler gibisi yok benceYaş kaç olursa olsun ne yazikki kıskançlık oluyor. Benim kucuk kardesim doğduğunda 10 yasindaydim ben. Ama annemle aramiz o zamandan sonra koptu gitti
Kac kere polis geldi aile sosyal kurumundan geldiler ama arsizlar canim asla dur durak bilmiyolar ruh hastalari biri degil hepsi...Sok kotu canim ya gercekten kim bikir o çocugun hali ne baksana ne utanmlari ne biseyleride kalmamis Allah islah etsin ..cocuk bari kendini kurtarsin diycem ins oyle olurcok rahatsiz edici kim olsa rahatlar
+1Soda şişesinden ne anlıyorlarsa bizimki de öyle
9.30da bebemi uyur zatenBenimki de uyumuyor bu akşamAllahım zaten yalnızım sen yardım et
Ayy sesli guldum benim beyin yasim 2kere sifirKafam kazan oldu sabah beri onla oyun oynamaktanbeyin yaşım sıfır şuan
aynen Allah im isteyene istedigi kadar dibine kadar versin benden bu kadar mahvoldum varis mi cikmadi ,karnim mi cıvımadı ,catlak mi olmadi , tansiyonum mu dusmedi ,kalbim mi carpmadi kalp carpmasini birak artik tır çarpmasina döndüm yeteeerr diyesim varBi daha çocuk mu tövbe diyorum kesin net daha çocuk istemiyorum kolay büyümüyorlar büyütmekten de geçtim bi çocuğa gelecek vermek öyle kolay iş değil
ayyy seslii guldum valla esimde suratima bakiyo dedim cok bakma sana da ben fafenk cezasi yazarimSabah esim kargo onay kodu yolladi normalde bisey alirken danisir veya soyler bana. Sana supriz dedi sabahtan aksama kdar hevesle bekledim . Gele gele bebe bezi geldi. 1 hafta fafenk cezasi yazdim iyi yapmismiyim
valla cnm ilk cocukta tuzdur salcadir hepsini dusundum kaldi çöp gibi yemedi kustu kustu inadina devam ettim tuzsuza salcaliya yik ayina gire mamaya corbaya bunda ne yiyorsak veriyorum tuzu da var salcasida hatta kimyonu karabiberi olan seyler bile yiyor her yemege az karabiber atarim yani bunda veriyorum zaten cok tuzlu yapmiyorum o peynirlere de baktim tuzu cok asiri yok sen istersen isla cnmtuzlu olmuyormu onlr? suda bekletince tuzu cikiyormu onlarinda?
Benim de beynim yetmiyor düşünmeye.valla cnm ilk cocukta tuzdur salcadir hepsini dusundum kaldi çöp gibi yemedi kustu kustu inadina devam ettim tuzsuza salcaliya yik ayina gire mamaya corbaya bunda ne yiyorsak veriyorum tuzu da var salcasida hatta kimyonu karabiberi olan seyler bile yiyor her yemege az karabiber atarim yani bunda veriyorum zaten cok tuzlu yapmiyorum o peynirlere de baktim tuzu cok asiri yok sen istersen isla cnm
valla oyle yoruldum ki bugün 5 yasindaki dana da durduk yere agladi agladi agladi sus diyorum artik cıldirdim ya babasi abur cubur almis ye git diyorum onu da yiyeyim yok yemeden yere atiyor artik yani babasi aldi diger odaya gittiler sanirim tükeniyorum gücüm kalmadi oglan desen ne gece uyur ne gunduz manyagin daniskası Allah im yardim etsin bi gun bir yere yigilip kalicamBenim de beynim yetmiyor düşünmeye.
Cücük kadar, evin yolunu bulacak kadar kaldı bana.
Eşim turşu verdi bugün ve ben sadece gözlerimi belirttim, sesimi bile çıkarasım gelmedi.
Bazen bende birine ihtiyac duyuyorum keske ailem yakin olsaydi cok degil haftada 1 gelip azaya baksalar bende dinlensem diye.bazen insan gercektende bunaliyor.Benimki de uyumuyor bu akşamAllahım zaten yalnızım sen yardım et
valla oyle yoruldum ki bigin 5 yasindaki dana da durduk yere agladi agladi agladi sus diyorum artik cıldirdim ya babasi abur cuvur almis ye git diyorum onu da yiyeyim yok yemeden yere atiyor artik yani babasi aldi diger odaya gittiler sanirim tükeniyorum gücüm kalmadi oglan desen ne gece uyur ne gunduz manyagin daniskası Allah im yardim etsin bi gun bir yere yigilip kaliBenim de beynim yetmiyor düşünmeye.
Cücük kadar, evin yolunu bulacak kadar kaldı bana.
Eşim turşu verdi bugün ve ben sadece gözlerimi belirttim, sesimi bile çıkarasım gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?