Cevaplayan herkese çok teşekkür ederim inanılmaz bir ağrı . Dünden beri bekliyorum geçmiyor gece de uyuyamadım. Uyku düzenim bozuldu yolculuk falan . Yaramadı banaBu aylarda kan hacmimiz arttığı için baş ağrıları yaşamamız normal. Ben hiç dayanamam o ağrıya. Toplamda 5 tane falan içmişimdir parol. Minosetle parol ile aynı içeriğe sahip. Tabi içmemek en güzeli ama o ağrıya dayanmak bazen mümkün olmuyor
Evet canım öyle yazıyordu. Plus ın farkı içinde kafein olmasıymış . Bilmeden kullananlar olursa üzülmesin .Minoset plus olmasin dikkat edin iki cesidi varmis
Canım eğer gidebiliyorsan bütün git derimKızlar günaydın bu sabah kanamayla uyandım 1peçete dolusu hastaneye gittim 2 doz progeston yaptırdım fitilimi yaptım kesildi yarın 5 de dr randevum var yarını beklesem dr sorun olurmu karar veremedim
Ben kullanırken de oluyordu kuzum su gibi arada. Hatta altıma mı kaçırıyorum falan diyordum kendi kendimeArkadaşlar akıntısı su gibi gelen varmı progestan fitil kullanıyorum tortulu gelirdi bugün su gibi geliyor
Gecmis olsun. Dünde akinti sormustun bence git tekrar doktora. Dun yazmak istemedim ama su gelmiş olabilir mi? Bugun dr bebege baktimi igne yapip yolladilar mi birde oncesinde lekelenmen oluyormuydu aniden mi olduKızlar günaydın bu sabah kanamayla uyandım 1peçete dolusu hastaneye gittim 2 doz progeston yaptırdım fitilimi yaptım kesildi yarın 5 de dr randevum var yarını beklesem dr sorun olurmu karar veremedim
benimde gecenlerde oldu 3 gun kesintisiz ilk gun minoset ictim 2 saat kesti tekrar basladi 2 gun soguk kompleksler falan uyguladim kendim ovdum 3. gun dayanamadim gittim masaj yaptirdim gecti hic kalmadi :)Cevaplayan herkese çok teşekkür ederim inanılmaz bir ağrı . Dünden beri bekliyorum geçmiyor gece de uyuyamadım. Uyku düzenim bozuldu yolculuk falan . Yaramadı bana
Daha öncesinde kanamam oldu raporluydum progestan kullanıyprum hergün yazdım dr özelde pazar geliyormuki dr ben sadece iğnelerimi başka tıp merkezinde yaptırdım eve geldim 6 da gittimGecmis olsun. Dünde akinti sormustun bence git tekrar doktora. Dun yazmak istemedim ama su gelmiş olabilir mi? Bugun dr bebege baktimi igne yapip yolladilar mi birde oncesinde lekelenmen oluyormuydu aniden mi oldu
Ben kullandım canım. Hemde bir çok kez. Doktorumda günde 3 kere kullanabilirsin dedi. Gönül rahatlığıyla. Baş ağrısı tuttuğğu zaman geçmiyor benimde günlerce çekmektense parol içip en aza indirilmesi ağrının çok daha mantıklı.Kızlar herkese günaydın 2 gündür geçmeyen şiddetli bi baş ağrım var ve bir tatil yerindeyim . Sanırım bugün dayanamayıp ilaç alıcam . Araştırmalarıma göre parol kullanmak sıkıntı değilmiş aranızda kullanan var mı ?
Özel hastanede yaptırdım. 40 tl.Her yerde farklı olabiliyor sanırımKızlar merhaba, bende dün bebeğimi gordum kıpır kıpırdı. Reglue gore 10 hafta ultrasona gore 10+5 haftalıktı, 2 hafta sonraya ikili tarama icin randevum var. İkili tarama yaptıranlar vardır mutlaka, ne kadar ödediniz ?
Endişem geriden gelmesi değil canım çünkü geç döllenme olduğuna eminizCanım içini ferah tut bnm de hep iki gun geriden gdio hatta bi ara 5 gun gerideydi
Bende 2 defa kullandım canm baş ağrısı içinKızlar herkese günaydın 2 gündür geçmeyen şiddetli bi baş ağrım var ve bir tatil yerindeyim . Sanırım bugün dayanamayıp ilaç alıcam . Araştırmalarıma göre parol kullanmak sıkıntı değilmiş aranızda kullanan var mı ?
Bence gitmesen de doktorunun haberi olsun canimKızlar günaydın bu sabah kanamayla uyandım 1peçete dolusu hastaneye gittim 2 doz progeston yaptırdım fitilimi yaptım kesildi yarın 5 de dr randevum var yarını beklesem dr sorun olurmu karar veremedim
Yazdım dr görmedi dahaBence gitmesen de doktorunun haberi olsun canim
Benimde bu aralar çok sık başım ağrıyor dayanılmayacak ağrıda içiyorum ben parolKızlar herkese günaydın 2 gündür geçmeyen şiddetli bi baş ağrım var ve bir tatil yerindeyim . Sanırım bugün dayanamayıp ilaç alıcam . Araştırmalarıma göre parol kullanmak sıkıntı değilmiş aranızda kullanan var mı ?
Başka doktora da görün derim kuzum . Herşey yolundadır merak etme.Perşembe günü 6bucuk 7 haftalık civarı oluyor bekleyim demi geç döllenme olduğundan ne kadarlık olduğunuda hesaplayamıyorm
Doktora da dedim ne kadarlık diyede oda bebeği görmeden hesaplayamayız dedi keseye göre söyledi 4.5 haftalık diye
Kötü haberler okuyunca da bi endişe geliyo
Ben kullandim sikinti olmazKızlar herkese günaydın 2 gündür geçmeyen şiddetli bi baş ağrım var ve bir tatil yerindeyim . Sanırım bugün dayanamayıp ilaç alıcam . Araştırmalarıma göre parol kullanmak sıkıntı değilmiş aranızda kullanan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?