2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cevaplayan herkese çok teşekkür ederim inanılmaz bir ağrı . Dünden beri bekliyorum geçmiyor gece de uyuyamadım. Uyku düzenim bozuldu yolculuk falan . Yaramadı bana

Kızlar günaydın bu sabah kanamayla uyandım 1peçete dolusu hastaneye gittim 2 doz progeston yaptırdım fitilimi yaptım kesildi yarın 5 de dr randevum var yarını beklesem dr sorun olurmu karar veremedim

Kızlar günaydın bu sabah kanamayla uyandım 1peçete dolusu hastaneye gittim 2 doz progeston yaptırdım fitilimi yaptım kesildi yarın 5 de dr randevum var yarını beklesem dr sorun olurmu karar veremedim
Gecmis olsun. Dünde akinti sormustun bence git tekrar doktora. Dun yazmak istemedim ama su gelmiş olabilir mi? Bugun dr bebege baktimi igne yapip yolladilar mi birde oncesinde lekelenmen oluyormuydu aniden mi oldu

Cevaplayan herkese çok teşekkür ederim inanılmaz bir ağrı . Dünden beri bekliyorum geçmiyor gece de uyuyamadım. Uyku düzenim bozuldu yolculuk falan . Yaramadı bana
benimde gecenlerde oldu 3 gun kesintisiz ilk gun minoset ictim 2 saat kesti tekrar basladi 2 gun soguk kompleksler falan uyguladim kendim ovdum 3. gun dayanamadim gittim masaj yaptirdim gecti hic kalmadi :)

Gecmis olsun. Dünde akinti sormustun bence git tekrar doktora. Dun yazmak istemedim ama su gelmiş olabilir mi? Bugun dr bebege baktimi igne yapip yolladilar mi birde oncesinde lekelenmen oluyormuydu aniden mi oldu
Daha öncesinde kanamam oldu raporluydum progestan kullanıyprum hergün yazdım dr özelde pazar geliyormuki dr ben sadece iğnelerimi başka tıp merkezinde yaptırdım eve geldim 6 da gittim

Ben kullandım canım. Hemde bir çok kez. Doktorumda günde 3 kere kullanabilirsin dedi. Gönül rahatlığıyla. Baş ağrısı tuttuğğu zaman geçmiyor benimde günlerce çekmektense parol içip en aza indirilmesi ağrının çok daha mantıklı.

Özel hastanede yaptırdım. 40 tl.Her yerde farklı olabiliyor sanırım

Bende 2 defa kullandım canm baş ağrısı için
Sende iç tatilin baş ağrısı yüzünden kötü geçmesin çok etkiliyor çünkü

Benimde bu aralar çok sık başım ağrıyor dayanılmayacak ağrıda içiyorum ben parol

Başka doktora da görün derim kuzum . Herşey yolundadır merak etme.

Slm arkadaslar hamilegimde bu yana dun gece olmak uzere 3 defa sitma tarzi bisey gecirdim ilk once goyuslerim cok agriyi sonro usume sonra titriyorum 2 saat kendime gelemedim sonra bisey yok gibi atesim yok ama bebegime bisey olmusmudur sizce cok korktum daha once gecirdim gittim iyidi doktora soylemeyi unuttum varmi yasayan benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…