Bende titreme tarzı çok üşüyordum romatizma olabilir dedi 12. Hafta gittiğimde ikili taramayla tüm kan testlerini yaparız dedi ama rahattı sanmıyorum birşey olsunSlm arkadaslar hamilegimde bu yana dun gece olmak uzere 3 defa sitma tarzi bisey gecirdim ilk once goyuslerim cok agriyi sonro usume sonra titriyorum 2 saat kendime gelemedim sonra bisey yok gibi atesim yok ama bebegime bisey olmusmudur sizce cok korktum daha once gecirdim gittim iyidi doktora soylemeyi unuttum varmi yasayan benim gibi
Kendi doktorun olmasada baska drda muayene ol bence. Benim gittigim hastanede cocuk ve kadin dogum nobetci oluyo surekliDaha öncesinde kanamam oldu raporluydum progestan kullanıyprum hergün yazdım dr özelde pazar geliyormuki dr ben sadece iğnelerimi başka tıp merkezinde yaptırdım eve geldim 6 da gittim
Allah razi olsun korktum bi an tedirgin oluyoruz herseydenBende titreme tarzı çok üşüyordum romatizma olabilir dedi 12. Hafta gittiğimde ikili taramayla tüm kan testlerini yaparız dedi ama rahattı sanmıyorum birşey olsun
Canım ben oğlumda acayip bir baş ağrım oldu ne yaptıysam geçmedi ilaç kullanmamak için, en sonunda bir parol aldım ve geçti rahatladım. Çok sık kullanmadığın sürece sıkıntı yok.Kızlar herkese günaydın 2 gündür geçmeyen şiddetli bi baş ağrım var ve bir tatil yerindeyim . Sanırım bugün dayanamayıp ilaç alıcam . Araştırmalarıma göre parol kullanmak sıkıntı değilmiş aranızda kullanan var mı ?
Dr knştum kanama durduğu için şimdilik evde dinlen dedi bişey olursa knşalım dedi yarın sabah randevum var inş sağlıklıyızdırKendi doktorun olmasada baska drda muayene ol bence. Benim gittigim hastanede cocuk ve kadin dogum nobetci oluyo surekli
Amin canım gerçekten cok zor insan yaşarsa daha iyi anlıyor,kimseye yasatmasin rabbim aminAmin insallah. Ben stresli bir hamilelik gecirdim. Cok zordu yasadiklarim. Kimse yasamasin. Doktorun sonlandirmayi onerip de karar vermek cok zordu. Cok cile cektim ama cok sukur degdi. Rabbim kimseye yasatmasin.
Normal tabikiÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar en son10+6 da doktora gittim şuan 11+3 üm.şuana kadar genelde geğirme ve öğürme şeklinde devam etti hamilelğim mide bulantım olsada kusamadm.ama bugün ilk defa kustum kanamam lekelenmem vs yok.bu haftada bulantı olması normal mi.
Hangi haftada atlatıcaz acaba bu tedirginlikleri.tamam ya bundan sonrası rahat diyeceğmiz bi hafta varmı acabaNormal tabikiumarım hemen geçer
Cinsiyet tahmin etti mi acabaBenimde bugun doktor randevum vardı en son 5 ağustos 'ta gitmiştim o zman sadece atan minik minik bir kalp görmüştük şimdi ise kolları bacakları oynayan ters dönmüş kaplumbağa gibi hareket eden bir melek gördük .
Allah isteyen herkese yaşatsın bu anları. Bebeklerimize sağlık sıhhat versin. Yavrusunu kaybedenlere de en tez zamanda tekrar hayırlı bir gebelik nasip etsin.
Sözde ikinci trimester balayı dönemimiz olacakmışHangi haftada atlatıcaz acaba bu tedirginlikleri.tamam ya bundan sonrası rahat diyeceğmiz bi hafta varmı acaba
O balayı dönemi gelse keşkeSözde ikinci trimester balayı dönemimiz olacakmışbilemiyorum şahsen ben başağrısıyla girdim balayıma
Ay bana geldi de ne oluyorO balayı dönemi gelse keşke
Benım de aynı hala bulantılar devam ediyo.Yemek yemek istiyorum artık.Bu iştahsızlık geçse keşke yaAy bana geldi de ne oluyorkasık ağrısı devam sabah bulantısı devam baş ağrısı da cabası
Bence cildiye doktoruna bi görün hamile olduğunu da belirt ona göre bi krem verirKızlar egzamayla başım dertte . Salı günü doktor kontrolüm var doktora soracağım acaba hamilelikle bi alakası var mı.önceden bende egzama Yoktu.yeni yeni çıkıyor
Yok canım hamilelik hatta en güzel en kolay kısmı.. esas zorluklar dogumdan sonra başlıyor :) ama olsun Allah güç veriyorHangi haftada atlatıcaz acaba bu tedirginlikleri.tamam ya bundan sonrası rahat diyeceğmiz bi hafta varmı acaba
Ya sağlıklı olsunlarda ben tüm zorluğa razıyımYok canım hamilelik hatta en güzel en kolay kısmı.. esas zorluklar dogumdan sonra başlıyor :) ama olsun Allah güç veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?