2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende titreme tarzı çok üşüyordum romatizma olabilir dedi 12. Hafta gittiğimde ikili taramayla tüm kan testlerini yaparız dedi ama rahattı sanmıyorum birşey olsun

Daha öncesinde kanamam oldu raporluydum progestan kullanıyprum hergün yazdım dr özelde pazar geliyormuki dr ben sadece iğnelerimi başka tıp merkezinde yaptırdım eve geldim 6 da gittim
Kendi doktorun olmasada baska drda muayene ol bence. Benim gittigim hastanede cocuk ve kadin dogum nobetci oluyo surekli

Canım ben oğlumda acayip bir baş ağrım oldu ne yaptıysam geçmedi ilaç kullanmamak için, en sonunda bir parol aldım ve geçti rahatladım. Çok sık kullanmadığın sürece sıkıntı yok.

Amin insallah. Ben stresli bir hamilelik gecirdim. Cok zordu yasadiklarim. Kimse yasamasin. Doktorun sonlandirmayi onerip de karar vermek cok zordu. Cok cile cektim ama cok sukur degdi. Rabbim kimseye yasatmasin.
Amin canım gerçekten cok zor insan yaşarsa daha iyi anlıyor,kimseye yasatmasin rabbim amin

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar en son10+6 da doktora gittim şuan 11+3 üm.şuana kadar genelde geğirme ve öğürme şeklinde devam etti hamilelğim mide bulantım olsada kusamadm.ama bugün ilk defa kustum kanamam lekelenmem vs yok.bu haftada bulantı olması normal mi.

Normal tabiki umarım hemen geçer

Kızlar egzamayla başım dertte . Salı günü doktor kontrolüm var doktora soracağım acaba hamilelikle bi alakası var mı.önceden bende egzama Yoktu.yeni yeni çıkıyor

Cinsiyet tahmin etti mi acaba

Yoğun kasık ağrısı yaşayan var mı kızlar? Benim hamile kaldığım günden beri başladı hala geçmedi 11+2 deyim. Yarın sağlık ocağında bi idrar tahlili yaptırıcam

Kizlar sizdede bel agrisi oluyormu 1. Cocugumda 4. Aydan sonra bel agrim vardi ama bunda oyle degil kalsiyum eksikliginden oluyordu bel agrisi sizce bu kadar erken baslamasi normal mi daha 8. Haftam sizlerde varmi bel agrisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…