2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ayy ne güzel olur yaa hepimiz aynı ilde yan yana evlerimiz ne güzel olurmuş Hatta burası bana sanki üniversite okurken kaldığım kız yurdunu anımsatıyor
Hepimiz aynı şehirde yaşasak inan çok güzel olurdu kuzum, korona da biterdi belki, yemeli içmeli park günleri yapardık bebesini alan kooşsunn anam

Ayy ne güzel olur yaa hepimiz aynı ilde yan yana evlerimiz ne güzel olurmuş Hatta burası bana sanki üniversite okurken kaldığım kız yurdunu anımsatıyor
Ben de ünivesitede 3 yıl devlet yurdunda kaldım 20 yıl oldu hala görüşürüz oda arkadaşlarımlaEn güzel zamanlarımdı

Cikana kadar oyle 4gozle bekliyor insan bu sefer vallada geliyo billada modu var sanirim baska dissiz bebeklerde bizim 4dis 2 atta 2 ustte

Cok şükür yiyorda yerinde durmuyorki evet haklisindacnm gecen misafir gelicek doye almistim disine uyo geldi soguk soguk 1erdilim veriyorum yedirirken oyalaniyor
Citir badem gibi bulsam bemde arada alirdim belki canim defnosumda ozledi . Evet dis agrisina birebir

Hamile olma ihtimalin olabilir mi

Kııaaaz kör kursunlarimi geldin yohsam . Gecmis olsun canim. Cift maske takip giderdim senin yerinde olsam

Kizlar gece bir ara 3 saat uyumusuz vay anam sanki 12 saat uyumusum oyle bi dinctimki ben geri dalana kdar cinar eski halime dindu ve 3kere daha agladi simdi o 3saat uykunun acisini kac gece cektiricek bana . Zaten erken kalkti siyirilip iniyor kucagimdan yuruyecekmis direk ablasinin odasina gidiyo heyecanli heyecanli he dedim buyuk tatli basbelasinida uyandir orgut gibiler cikardim odadan kapiya ayagini diriyo cikariyorum diye oda fayda etmedi kapinin agzina oturdu cikmamak icin kucakladim en son

Cnm gunduz anlamiyor demekki ama aksam veya gece olunca vuruyor demekki. Kiyamam sut kuzulari . Bu kizlar cok fena cok dilliler. Defneyi bem 2saat biraksam hast isi disindada keyfi birakmazdim zaten ogun bana yapisirdi gece boynuma sarilip oyle uyurdu biraz dillenince kendini ifade etmeye basladi sensiz durmam aglarim gitme benide gotur . Gecende aklina dogum yapacagim gun gelmis diyorki sen kardesimi dogurmak icin gittiginde şu gozume 1damla uyku girmedi dusun dusun 1 damla 1 1 diyo .

Günaydın pinkim senin adına çok sevindim biz en az 10 kere kalkmışızdır gece . Düzene gireceğine bozuluyor anlamıyorum artık saldım akışına .

Günaydın pinkim senin adına çok sevindim biz en az 10 kere kalkmışızdır gece . Düzene gireceğine bozuluyor anlamıyorum artık saldım akışına .
Valla cnm ben buyudukce duzene girene hic sahit olmadim cevremdende hep boyle . Bak bir kerr 3 saat uyudu sonra yine ayniydi 1 saatte falan tam 3 kere agliyo. Yanima aldim en son yime uyumadi uyandi iste simdi salliyorum . 1yasimdan sonra duzelirse duzelir. Defne inan daha surda 2aydir gece aglamiyo 4.5yasinda tam.... benim umudum bu kadar

Anlamıyorum yani gece maksimum 3 kere uyanırdı . Gaz damlası da veriyorum yatmadan . Ağır şeyler de yedirmiyorum ki . Yanıma almıyorum inatla her seferinde beşiğinden alıp yatırıyorum belim ağrıyor zaten sabah kalkınca dinleneceğime uyurken daha çok yoruluyorum gündüz uyku düzeni şaşınca gece de şaşıyor sanırım bu ara yine 3 ten 2 ye düştü gündüz uykusu .

Bir sallayanda beni ekle please :)

Kizlar ara ara okudum da. En dirayetli kendimi gördüm şuan evde hic abur cubur vermedim. Bir iki kez baskalari verdi. Ben vermiyorum hicbirsey. Buyuyup anlayınca zaten surekli isticek
Arada babası dondurma yalatıyordu onun dışında bende vermedim canım kendim yiyince bile rahatsız oluyorum içinde ne olduğu belli değil.

Kesinlikle oyle canim ve gunduz yorulan bebek gece iyi uyur die bisey yok kulliyen yalan daha beter uyumuyolar . Simarinca falan benimkiler asla uyuyamaz sen gunduzu hallet bence. Benimkininn8de bi uykusu var 8de uyuyup 8.10 de uyaniyo onu uyumasin varya zehir zemberek bi bebe oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…