- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Hepimiz aynı şehirde yaşasak inan çok güzel olurdu kuzum, korona da biterdi belki, yemeli içmeli park günleri yapardıkAyy ne güzel olur yaa hepimiz aynı ilde yan yana evlerimiz ne güzel olurmuşHatta burası bana sanki üniversite okurken kaldığım kız yurdunu anımsatıyor
Ben de ünivesitede 3 yıl devlet yurdunda kaldım 20 yıl oldu hala görüşürüz oda arkadaşlarımlaAyy ne güzel olur yaa hepimiz aynı ilde yan yana evlerimiz ne güzel olurmuşHatta burası bana sanki üniversite okurken kaldığım kız yurdunu anımsatıyor
Cikana kadar oyle 4gozle bekliyor insan bu sefer vallada geliyo billada moduBiz bide atak haftasındaymışız bir haftadır gece uyumuyor gündüz hiçbir şeyden mutlu değil sürekli mızıklama. Meğerse atak haftasıymışBizde hala diş çıkmadınheralde bu sefer geliyo diye sevinmiştik bi biz kaldık diş çıkarmayan sanırım
9.ay asisi cnm bazi aile hekimligi yqpiyor bazisi yapmiyor ayni asi 1yastada varmiaHangi aşı bu
Citir badem gibi bulsam bemde arada alirdim belki canim defnosumda ozledi . Evet dis agrisina birebirCok şükür yiyorda yerinde durmuyorkievet haklisindacnm gecen misafir gelicek doye almistim disine uyo geldi soguk soguk 1erdilim veriyorum yedirirken oyalaniyor
Hamile olma ihtimalin olabilir miSu 3 gundur cok fazla uykum var vitamin degerlerime baktirmam gerek aslinda ama saglik ocagina gitmeye korkuyorum devam ederse mecbur gidicem esim bakar cocuga gider gelirim 1 saat icinde sabah erken saatte.size soyle diyeyim gece 12 de uyudum sabah 7 de kalktim 8 de uyudum sabah 10 da kalktim kahvalti yaptik 12 de yine ayazla uyudum bebem saat kacta uyandi bilmiyorum babasiyla uyalandilar 3 te ek gida saati geldi diye kalktim ve hala uykum var.baya dusuk olmas8 gerek ki bu kadar uykum var.birde cabuk yoruluyorum.
Kııaaaz kör kursunlarimi geldin yohsamSu 3 gundur cok fazla uykum var vitamin degerlerime baktirmam gerek aslinda ama saglik ocagina gitmeye korkuyorum devam ederse mecbur gidicem esim bakar cocuga gider gelirim 1 saat icinde sabah erken saatte.size soyle diyeyim gece 12 de uyudum sabah 7 de kalktim 8 de uyudum sabah 10 da kalktim kahvalti yaptik 12 de yine ayazla uyudum bebem saat kacta uyandi bilmiyorum babasiyla uyalandilar 3 te ek gida saati geldi diye kalktim ve hala uykum var.baya dusuk olmas8 gerek ki bu kadar uykum var.birde cabuk yoruluyorum.
Cnm gunduz anlamiyor demekki ama aksam veya gece olunca vuruyor demekki. Kiyamam sut kuzulariKızlar benim kızım gündüz pek bana düşkün değil olsamda olur olmasamda olur pek sallamaz beni ama akşam oldumu tuvalete bile gitsem arkamdan bakıp ağlıyo dur kızım gelcem diyom bikaç haftadır böyle misal eşim ayagında sallıo dönuo bana bakıo. Bakıyoki orda oturuyom geri uyumaya devam ediyo yani olmasam çığlığı basacak bugün işim vardı odaya 50 kere gir çık yaptım hiç almadım onu en son girdim odaya iki kolunu bana uzatmış al der gibi ANNNENNEEE dedi eşimle birbirimize baktık ben şok
Günaydın pinkim senin adına çok sevindimKizlar gece bir ara 3 saat uyumusuz vay anam sanki 12 saat uyumusumoyle bi dinctimki ben geri dalana kdar cinar eski halime dindu ve 3kere daha agladi simdi o 3saat uykunun acisini kac gece cektiricek bana . Zaten erken kalkti siyirilip iniyor kucagimdan yuruyecekmis direk ablasinin odasina gidiyo heyecanli heyecanli he dedim buyuk tatli basbelasinida uyandir orgut gibiler cikardim odadan kapiya ayagini diriyo cikariyorum diye oda fayda etmedi kapinin agzina oturdu cikmamak icin kucakladim en son
Valla cnm ben buyudukce duzene girene hic sahit olmadim cevremdende hep boyle . Bak bir kerr 3 saat uyudu sonra yine ayniydi 1 saatte falan tam 3 kere agliyo. Yanima aldim en son yime uyumadi uyandi iste simdi salliyorum . 1yasimdan sonra duzelirse duzelir. Defne inan daha surda 2aydir gece aglamiyo 4.5yasinda tam.... benim umudum bu kadarGünaydın pinkim senin adına çok sevindimbiz en az 10 kere kalkmışızdır gece . Düzene gireceğine bozuluyor anlamıyorum artık saldım akışına .
Reglim dun bitti :)Hamile olma ihtimalin olabilir mi
Biraz daha devam ederse gidicem cnm.nazar hep nazar :)Kııaaaz kör kursunlarimi geldin yohsam. Gecmis olsun canim. Cift maske takip giderdim senin yerinde olsam
Kem gozlere geldin senBiraz daha devam ederse gidicem cnm.nazar hep nazar :)
Anlamıyorum yani gece maksimum 3 kere uyanırdı . Gaz damlası da veriyorum yatmadan . Ağır şeyler de yedirmiyorum ki . Yanıma almıyorum inatla her seferinde beşiğinden alıp yatırıyorum belim ağrıyor zaten sabah kalkınca dinleneceğime uyurken daha çok yoruluyorumValla cnm ben buyudukce duzene girene hic sahit olmadim cevremdende hep boyle . Bak bir kerr 3 saat uyudu sonra yine ayniydi 1 saatte falan tam 3 kere agliyo. Yanima aldim en son yime uyumadi uyandi iste simdi salliyorum . 1yasimdan sonra duzelirse duzelir. Defne inan daha surda 2aydir gece aglamiyo 4.5yasinda tam.... benim umudum bu kadar
Bir sallayanda beni ekle please :)Valla cnm ben buyudukce duzene girene hic sahit olmadim cevremdende hep boyle . Bak bir kerr 3 saat uyudu sonra yine ayniydi 1 saatte falan tam 3 kere agliyo. Yanima aldim en son yime uyumadi uyandi iste simdi salliyorum . 1yasimdan sonra duzelirse duzelir. Defne inan daha surda 2aydir gece aglamiyo 4.5yasinda tam.... benim umudum bu kadar
Arada babası dondurma yalatıyordu onun dışında bende vermedim canım kendim yiyince bile rahatsız oluyorum içinde ne olduğu belli değil.Kizlar ara ara okudum da. En dirayetli kendimi gördüm şuanevde hic abur cubur vermedim. Bir iki kez baskalari verdi. Ben vermiyorum hicbirsey. Buyuyup anlayınca zaten surekli isticek
Kimin ki acep :) kim hasetlendi acaba :)Kem gozlere geldin sen
Kesinlikle oyle canim ve gunduz yorulan bebek gece iyi uyur die bisey yok kulliyen yalan daha beter uyumuyolar . Simarinca falan benimkiler asla uyuyamazAnlamıyorum yani gece maksimum 3 kere uyanırdı . Gaz damlası da veriyorum yatmadan . Ağır şeyler de yedirmiyorum ki . Yanıma almıyorum inatla her seferinde beşiğinden alıp yatırıyorum belim ağrıyor zaten sabah kalkınca dinleneceğime uyurken daha çok yoruluyorumgündüz uyku düzeni şaşınca gece de şaşıyor sanırım bu ara yine 3 ten 2 ye düştü gündüz uykusu .
Ben gelineme ne sekerler ne cikilatalar alicamArada babası dondurma yalatıyordu onun dışında bende vermedim canım kendim yiyince bile rahatsız oluyorum içinde ne olduğu belli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?