- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Benim gecenki hasetimmikiKimin ki acep :) kim hasetlendi acaba :)
1kere cips 2 kere cikolata yaladi ben puding yerken saldirip kendi yediArada babası dondurma yalatıyordu onun dışında bende vermedim canım kendim yiyince bile rahatsız oluyorum içinde ne olduğu belli değil.
yazik ya iste bizde dun patlamis misir verdik1kere cips 2 kere cikolata yaladi ben puding yerken saldirip kendi yedikendi agzima goturuyorum diye nasil kiziyodu bana . Defne 2 yasina kadar yalamadi bile . Ama 2.ler bu konuda sanssiz defnenin nasil eline bakiyor anliyo daha simdiden . Dun defme biskuvi yiyodu götun götun gitti tabagi cekiyo .
Çok doğru canım aynen benimki de öyle. Sabah 10-11 arası uyuyor normalde. Eğer uyutmayı beceremezsem o gün canıma okuyor. Gündüz uykusu hem gece için çok iyi. Uyku uykuyu çekiyor. Hem de bi nefes alıyoruz ya hu..Kesinlikle oyle canim ve gunduz yorulan bebek gece iyi uyur die bisey yok kulliyen yalan daha beter uyumuyolar . Simarinca falan benimkiler asla uyuyamazsen gunduzu hallet bence. Benimkininn8de bi uykusu var 8de uyuyup 8.10 de uyaniyo onu uyumasin varya zehir zemberek bi bebe oluyo
Ayy evet yaa kızların sesi nasıl tatlı nasıl narin değil mi.. Erkeklerin herşeyi çok komiksanirim tamamen uyandi etrafi jaristirmaya basladi bi de kartoloz sesoyle bebebebe diye bagira bagira gazi cikti bezini degistirdim sallayan gruba katilacagim
bır bır bır diye tekerlekli oyuncakları ceviriyor ,bababababa babaya seslenme,abaabaaba abla,aynne,aynneaynne annesine,onun harici kart kart gür gür sert sert seslerAyy evet yaa kızların sesi nasıl tatlı nasıl narin değil mi.. Erkeklerin herşeyi çok komik
psikopata baglamais annesi al bariMesela şu an benim minik kafasını duvara vurup gözlerimin içine bakıyor. Beni kucağına almazsan ben de böyle yaparım diyor sanırım
Bizimki de memm memm diyor. Biri duysa meme istiyor sanır. Memm memm uyku demekbır bır bır diye tekerlekli oyuncakları ceviriyor ,bababababa babaya seslenme,abaabaaba abla,aynne,aynneaynne annesine,onun harici kart kart gür gür sert sert sesler
Cikana kadar oyle 4gozle bekliyor insan bu sefer vallada geliyo billada moduvar sanirim baska dissiz bebeklerde bizim 4dis 2 atta 2 ustte
Benim kız da ana okuluna başlayınca biraz düzene girmişti ama hala yalnız yatamıyorValla cnm ben buyudukce duzene girene hic sahit olmadim cevremdende hep boyle . Bak bir kerr 3 saat uyudu sonra yine ayniydi 1 saatte falan tam 3 kere agliyo. Yanima aldim en son yime uyumadi uyandi iste simdi salliyorum . 1yasimdan sonra duzelirse duzelir. Defne inan daha surda 2aydir gece aglamiyo 4.5yasinda tam.... benim umudum bu kadar
Benimki üç saatte bir uyku istiyor ama hep ayakta ya da kucakta.İndirdiğim anda uyanıyor en fazla yarım saat uyuyor.Ben de o ayağımda tele bakıyorum kitap okuyorum arada kıza bağırıp ders hatırlatıyorum işler öylece bekliyor bahaneyle dinlenmiş oluyorum.Annem olmaz böyle sen ne zaman iş yapıcan deyip duruyorÇok doğru canım aynen benimki de öyle. Sabah 10-11 arası uyuyor normalde. Eğer uyutmayı beceremezsem o gün canıma okuyor. Gündüz uykusu hem gece için çok iyi. Uyku uykuyu çekiyor. Hem de bi nefes alıyoruz ya hu..
kizim meme isterken açik açık memiş derdi her yerde kendi buldu bu ismiBizimki de memm memm diyor. Biri duysa meme istiyor sanır. Memm memm uyku demekUykusu gelince sadece memm memm.
Bizimki uykusu gelince acıkınca kızınca anne başka bir söz yok.Anne deyince anlar zaten annesi yapar istediğini başka söze ne gerek varBizimki de memm memm diyor. Biri duysa meme istiyor sanır. Memm memm uyku demekUykusu gelince sadece memm memm.
Aynen çocuk çözmüş olayıBizimki uykusu gelince acıkınca kızınca anne başka bir söz yok.Anne deyince anlar zaten annesi yapar istediğini başka söze ne gerek var
Ben ergen diyorum bazen ergen gibi cikiyor sesi :)bır bır bır diye tekerlekli oyuncakları ceviriyor ,bababababa babaya seslenme,abaabaaba abla,aynne,aynneaynne annesine,onun harici kart kart gür gür sert sert sesler
Beni anlatmışsın gündüz hep ayağımda uyuyor bende yatıyorum arkama yaslanıp, bazen canlı derste bile ayağımda uyuyor. Bırakınca en fazla 10 dakika sonra uyanıyor. Sabaha karşıda istiyorBenimki üç saatte bir uyku istiyor ama hep ayakta ya da kucakta.İndirdiğim anda uyanıyor en fazla yarım saat uyuyor.Ben de o ayağımda tele bakıyorum kitap okuyorum arada kıza bağırıp ders hatırlatıyorum işler öylece bekliyor bahaneyle dinlenmiş oluyorum.Annem olmaz böyle sen ne zaman iş yapıcan deyip duruyor
Onun amacini biliyoruzBenim kız da ana okuluna başlayınca biraz düzene girmişti ama hala yalnız yatamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?