2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Arada babası dondurma yalatıyordu onun dışında bende vermedim canım kendim yiyince bile rahatsız oluyorum içinde ne olduğu belli değil.
1kere cips 2 kere cikolata yaladi ben puding yerken saldirip kendi yedi kendi agzima goturuyorum diye nasil kiziyodu bana . Defne 2 yasina kadar yalamadi bile . Ama 2.ler bu konuda sanssiz defnenin nasil eline bakiyor anliyo daha simdiden . Dun defme biskuvi yiyodu götun götun gitti tabagi cekiyo .

yazik ya iste bizde dun patlamis misir verdik nasil yiyor ama gerci limon maden suyu ne varsa yiyor çop ogutucu gibi bu bebe

evet su an haydi güzelim dın dın şeker ezelim dın dın bu sene de bekar gezeliiiiimmm bu sene de bekar gezeliiiim sarkisi ile bebek uyutmayan da ne bileyim

Çok doğru canım aynen benimki de öyle. Sabah 10-11 arası uyuyor normalde. Eğer uyutmayı beceremezsem o gün canıma okuyor. Gündüz uykusu hem gece için çok iyi. Uyku uykuyu çekiyor. Hem de bi nefes alıyoruz ya hu..

Ayy evet yaa kızların sesi nasıl tatlı nasıl narin değil mi.. Erkeklerin herşeyi çok komik
bır bır bır diye tekerlekli oyuncakları ceviriyor ,bababababa babaya seslenme,abaabaaba abla,aynne,aynneaynne annesine,onun harici kart kart gür gür sert sert sesler

Benim kız da ana okuluna başlayınca biraz düzene girmişti ama hala yalnız yatamıyor

Benimki üç saatte bir uyku istiyor ama hep ayakta ya da kucakta.İndirdiğim anda uyanıyor en fazla yarım saat uyuyor.Ben de o ayağımda tele bakıyorum kitap okuyorum arada kıza bağırıp ders hatırlatıyorum işler öylece bekliyor bahaneyle dinlenmiş oluyorum.Annem olmaz böyle sen ne zaman iş yapıcan deyip duruyor

Bizimki de memm memm diyor. Biri duysa meme istiyor sanır. Memm memm uyku demek Uykusu gelince sadece memm memm.
kizim meme isterken açik açık memiş derdi her yerde kendi buldu bu ismibuna mama diye ogretiyorum zira mütemadiyen emiştigi icin her an her dk rezil olmak istemem

Beni anlatmışsın gündüz hep ayağımda uyuyor bende yatıyorum arkama yaslanıp, bazen canlı derste bile ayağımda uyuyor. Bırakınca en fazla 10 dakika sonra uyanıyor. Sabaha karşıda istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…