2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aynen valla cnm 10dk icin ugrasiyorum napiyim

sanirim tamamen uyandi etrafi jaristirmaya basladi bi de kartoloz sesoyle bebebebe diye bagira bagira gazi cikti bezini degistirdim sallayan gruba katilacagim
Su garibi oyle bi anlatiyosunki atletle duran koca gobekli pos biyikli gobegindeki tuyleri kurcalayan durmadan osturan geyiren ivvvreennncc bi adam canlaniyo gozumun onunde

Tunaydin

Biz sabahtan yusranin psikoloğuna gittik. Çocukları anneme biraktik.
Gitmeden asmden aradi 9. Ay aşısı için yazi gelmis. Acil sekilde 9-11 ay arasi bebeklere aşılama başlatılmış. Asm ile gorusmeyen varsa mutlaka görüşün, çünkü resmen patlama yaşanıyormuş 1 milyona yakin vefat olmuş hemsire oyle soyledi. Aşımızıda olduk anneme geldik.

Eslem ve annem uyuyor bizde oturuyoruz elalem annesine gider dinlenmek için. Sonrada kalkınca yemek yapalim diyecek... 3 haftadir da gelmemiştim

1 milyona yakın bebek ölümü olsa duyulurdu ya o nasıl şeymiş öyle

Sadece bebek degildir ya da abartmistir diye dusunuyorum. Ama zaten artis oldugu son yıllarda hep soyleniyor
Beni arayan soran yok ya. Olacaksa yaptırırım tabi. Bu ay menenjit aşısını da yaptırayım diyorum sevgili kızım zaten fena az daha fena olur bari aşıdan diye sabrederim

Allah korusun yaa okuyunca cok kotu hissettim..bizim asi ertelendi ocagin 7sinde insallah.. demekki gece uyuyamiyor annen cnm herkesin psikolojik sorunlari var

Misirdan korkardim ben ama seninki husmen aga yer o benden cok disi var adamin
cnm tepesi var ya orasini ayıklayinca ayirinca yumusacık ora eriyor agizda hic cignemeden ,patlayinca yuvarlak kisimlari bi debe sende verirsin belki:) deli benden once yiyor hemen istiyor ,bi musade et de ben de yiyim diyorum

Su garibi oyle bi anlatiyosunki atletle duran koca gobekli pos biyikli gobegindeki tuyleri kurcalayan durmadan osturan geyiren ivvvreennncc bi adam canlaniyo gozumun onunde
oy yerim ben onu teyzesi pek yakisikli sari kabadayı o :) gercekten gegirtisi,sesi falan oyle ama ne yapayim babasi da diyor bizim müslüm gibisin oglum kinusurken bile gegiriyorsun onun gibi diye:) babasi bile gegirince tv ye falan daldiysa korkuyor oha diyor o da erkek ama iste

Yurumeye baslasin filinta damat oluverir o m b r
bak aijoo kizini verecek buyuyunce duzelir diyor ne kadar ılımlı bir kaynana goruyorsunuz cunku o oglusumun fotosunu gordu instagramdan attim ne kadar yakisikli sari,beyaz tenli ,cakır gozlu,yigit bi oglan oyle tombik durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…