- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Sayilir sayilir benim 4 dedigim 1i yarin 1i ceyrekBiz hala yarim disiz ama 2yarim 1dis sayilir mi
Aynen valla cnm 10dk icin ugrasiyorum napiyimÇok doğru canım aynen benimki de öyle. Sabah 10-11 arası uyuyor normalde. Eğer uyutmayı beceremezsem o gün canıma okuyor. Gündüz uykusu hem gece için çok iyi. Uyku uykuyu çekiyor. Hem de bi nefes alıyoruz ya hu..
Misirdan korkardim benyazik ya iste bizde dun patlamis misir verdiknasil yiyor ama gerci limon maden suyu ne varsa yiyor çop ogutucu gibi bu bebe
Su garibi oyle bi anlatiyosunki atletle duran koca gobekli pos biyikli gobegindeki tuyleri kurcalayan durmadan osturan geyiren ivvvreennncc bi adam canlaniyo gozumun onundesanirim tamamen uyandi etrafi jaristirmaya basladi bi de kartoloz sesoyle bebebebe diye bagira bagira gazi cikti bezini degistirdim sallayan gruba katilacagim
Su garibi oyle bi anlatiyosunki atletle duran koca gobekli pos biyikli gobegindeki tuyleri kurcalayan durmadan osturan geyiren ivvvreennncc bi adam canlaniyo gozumun onunde
1 milyona yakın bebek ölümü olsa duyulurdu ya o nasıl şeymiş öyleTunaydin
Biz sabahtan yusranin psikoloğuna gittik. Çocukları anneme biraktik.
Gitmeden asmden aradi 9. Ay aşısı için yazi gelmis. Acil sekilde 9-11 ay arasi bebeklere aşılama başlatılmış. Asm ile gorusmeyen varsa mutlaka görüşün, çünkü resmen patlama yaşanıyormuş 1 milyona yakin vefat olmuş hemsire oyle soyledi. Aşımızıda olduk anneme geldik.
Eslem ve annem uyuyor bizde oturuyoruzelalem annesine gider dinlenmek için. Sonrada kalkınca yemek yapalim diyecek... 3 haftadir da gelmemiştim
Sadece bebek degildir ya da abartmistir diye dusunuyorum. Ama zaten artis oldugu son yıllarda hep soyleniyor1 milyona yakın bebek ölümü olsa duyulurdu ya o nasıl şeymiş öyle
Beni arayan soran yok ya. Olacaksa yaptırırım tabi. Bu ay menenjit aşısını da yaptırayım diyorum sevgili kızım zaten fena az daha fena olur bari aşıdan diye sabrederimSadece bebek degildir ya da abartmistir diye dusunuyorum. Ama zaten artis oldugu son yıllarda hep soyleniyor
Beni aramasalar ben hic aramam :)Aradım şimdi sağlık ocağını bu hafta mutlaka gel dedi aşı için
Aşı var diye aradım canım ya olacaksa olun sonra hiç olmadık zamanda ararlar gel diyeBeni aramasalar ben hic aramam :)
Allah korusun yaa okuyunca cok kotu hissettim..bizim asi ertelendi ocagin 7sinde insallah.. demekki gece uyuyamiyor annen cnm herkesin psikolojik sorunlari varTunaydin
Biz sabahtan yusranin psikoloğuna gittik. Çocukları anneme biraktik.
Gitmeden asmden aradi 9. Ay aşısı için yazi gelmis. Acil sekilde 9-11 ay arasi bebeklere aşılama başlatılmış. Asm ile gorusmeyen varsa mutlaka görüşün, çünkü resmen patlama yaşanıyormuş 1 milyona yakin vefat olmuş hemsire oyle soyledi. Aşımızıda olduk anneme geldik.
Eslem ve annem uyuyor bizde oturuyoruzelalem annesine gider dinlenmek için. Sonrada kalkınca yemek yapalim diyecek... 3 haftadir da gelmemiştim
Kızamık çoğu suriyeli göçmenlerin çocuklarını vuruyordur büyük ihtimal ama o kadar olsa duyulurdu herhalde1 milyona yakın bebek ölümü olsa duyulurdu ya o nasıl şeymiş öyle
cnm tepesi var ya orasini ayıklayinca ayirinca yumusacık ora eriyor agizda hic cignemeden ,patlayinca yuvarlak kisimlari bi debe sende verirsin belki:) deli benden once yiyor hemen istiyor ,bi musade et de ben de yiyim diyorumMisirdan korkardim benama seninki husmen aga yer o benden cok disi var adamin
oy yerim ben onu teyzesi pek yakisikli sari kabadayı o :) gercekten gegirtisi,sesi falan oyle ama ne yapayimSu garibi oyle bi anlatiyosunki atletle duran koca gobekli pos biyikli gobegindeki tuyleri kurcalayan durmadan osturan geyiren ivvvreennncc bi adam canlaniyo gozumun onunde
bak aijoo kizini verecek buyuyunce duzelir diyor ne kadar ılımlı bir kaynana goruyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?