2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Masallah camim.iyi yemis.fistik . Ben salatalik almiyorum uzun zamandir sezonu bitti diye olsa cok guzel cesit oluyordu yaa.

Cok şükür yiyorda yerinde durmuyorki evet haklisindacnm gecen misafir gelicek doye almistim disine uyo geldi soguk soguk 1erdilim veriyorum yedirirken oyalaniyor

Benim de eşim sevmiyor örtü.Ben de pek sevmiyorum dediğin gibi örtülü olunca ev bana da dağınık geliyor.Benimkilerin kumaşı leke tutmayan cinsten leke olunca ıslak mendille siliyorum geçiyor.

Ona mı düşmüş koltukların temizliğini düşünmek ay sinir olurum böyle kadınların anladığı işler için yorum yapan erkeklereEskidi silmekten rengi soldu deseydin istediğin kadar temizlet farketmez diye.

Ayiptir soylemesi et sote yaptim cay demledim ekmagnan yedik defneyle cinara kofte kizartim bide oglusa un corbasi yaptim . Sen naptin canim
Bize tavuk sote pirinc pilavi salata ve irmik helvasi yaptim ayaza balık corbasi yaptim ama pasazade baligi pek sevmiyor ac kalmasin diye birazcikta pilav verdim :)

Benim de eşim sevmiyor örtü.Ben de pek sevmiyorum dediğin gibi örtülü olunca ev bana da dağınık geliyor.Benimkilerin kumaşı leke tutmayan cinsten leke olunca ıslak mendille siliyorum geçiyor.
Ben hic sevmem.ne koltuga ne haliya nede baska bir yere.simdilik tembihlemeyi dusunuyorum tek olunca bas ederim diyorum :)

Su 3 gundur cok fazla uykum var vitamin degerlerime baktirmam gerek aslinda ama saglik ocagina gitmeye korkuyorum devam ederse mecbur gidicem esim bakar cocuga gider gelirim 1 saat icinde sabah erken saatte.size soyle diyeyim gece 12 de uyudum sabah 7 de kalktim 8 de uyudum sabah 10 da kalktim kahvalti yaptik 12 de yine ayazla uyudum bebem saat kacta uyandi bilmiyorum babasiyla uyalandilar 3 te ek gida saati geldi diye kalktim ve hala uykum var.baya dusuk olmas8 gerek ki bu kadar uykum var.birde cabuk yoruluyorum.

slm kizlar ,nasilsiniz bklm ?
biz bugun patlamış mısır yedik misir patlayinca sade beyaz yeri var ya kabuksuz şiş yeri onu mama sandalyesine ayıkladim aldı aldı yedi masallah kizim da yerdi eriyip gidiyor agizda

Ama için rahatlamıştır canım. Oh mis gibi Ben de akşam tuvalet banyo yıkayacağım uyumadan inşallah Bir de balkonları yıkayabilirsem ne âlâ
Ohoo benim kış temizliğim bitti ama 1 haftaya eski halie gelmese iyi adam çağırttım koltukları sildirttim halıları yıkamaya verdim geldi bende annemle camlara dip bucak silip sermeye bitirdik ama bizde bittik suan ev bal dök yala hemde tepeden tırnağa acaba ne kadar dayanır

bugunku menü
kahvaltı:
haslanmis yumurta sarısı,cici bebe,beyaz peynir ,biberon mama bulamacı
ogle:
ezogelin corba koyu idi az ekmek koydum ardindan metsil damla bol su verdim
aksam:
kuru fasulye,pilav bulamaci yaninda yogurt
aksam dan sonra biraz 12 tatli kasigi kefir,patlamis misir
yatmadan da yarim elma puresi ,iki cici bebe ,biraz biberon mamasi ile yumusattim cici bebeleri yedi su icti metsil damla verdim kuru fasulye ,mercimekli corba yedigi icin boyle yani

Kızlar benim kızım gündüz pek bana düşkün değil olsamda olur olmasamda olur pek sallamaz beni ama akşam oldumu tuvalete bile gitsem arkamdan bakıp ağlıyo dur kızım gelcem diyom bikaç haftadır böyle misal eşim ayagında sallıo dönuo bana bakıo. Bakıyoki orda oturuyom geri uyumaya devam ediyo yani olmasam çığlığı basacak bugün işim vardı odaya 50 kere gir çık yaptım hiç almadım onu en son girdim odaya iki kolunu bana uzatmış al der gibi ANNNENNEEE dedi eşimle birbirimize baktık ben şok

Benim oglum cok etkileniyor asidan. Acaip ayarlari bozuluyor tam bir hafta cektiriyor zaten gece uyumuyor asi zamanlari dahada beter oluyor . Insallah kolay geciirir
Biz bide atak haftasındaymışız bir haftadır gece uyumuyor gündüz hiçbir şeyden mutlu değil sürekli mızıklama. Meğerse atak haftasıymış Bizde hala diş çıkmadınheralde bu sefer geliyo diye sevinmiştik bi biz kaldık diş çıkarmayan sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…