Ben de veriyorum napayım özeniyor çocuk şişecek bir taraflarıCips cikileta helva biskuvi yas pasta aklima gelen bunlar :) napayim ben yerken goruyor sismesin diye veriyorum bu sefer mutlu oluyor bir tane daha veriyorum bakiyorum istiyor kiyamiyorum bir tane daha :)
Masallah camim.iyi yemis.fistik. Ben salatalik almiyorum uzun zamandir sezonu bitti diye olsa cok guzel cesit oluyordu yaa.
Bir gece ansızzıııınnn gelebiliriiiiiimmmKeske gelsen
Benim de eşim sevmiyor örtü.Ben de pek sevmiyorum dediğin gibi örtülü olunca ev bana da dağınık geliyor.Benimkilerin kumaşı leke tutmayan cinsten leke olunca ıslak mendille siliyorum geçiyor.Temiz tutmak mı
Dur az önce bebek abisinin ayran bardağını halıya devirmemiş, koltuklarda tahta kalemi ve tebeşirli el izi yokmuş, duvarlarda da yağlı el izleri yokmuş gibi cevap vereyim.
Bizim çocuklar titiz canım ya, kirlenmiyor pek koltuklar
Hiç sevmem koltuk örtüsü, dağınık gösteriyor sanki evi.
Yıkatsam 1 ay yetiyor kirlenmesine.
Çocuklar büyüyene kadar böyle, sonra kirleten olmayacak dedim de rahatladım.
Valla pinki böyle durumlarda anlayıp bir daha dua ediyorum ona Rabbim uyku versin Çınara diyeInsallah canim uykusuz bebe hic cekilmiyorPinkpinkblue yarasina tuz basmis olduk
Ona mı düşmüş koltukların temizliğini düşünmek ay sinir olurum böyle kadınların anladığı işler için yorum yapan erkeklereValla bende örtü sermedim. Pembe koltuklar iyice mahvoldu yazdan beri. Onceki hafta eşim görümcemleri çağırdı. Eniste daha koltuga otururken koltuklarin yikatma zamani gelmiş, benim tanidik var hallederiz dedi. Şoklara girdim. Herhalde pis koltuga oturmak istemedi diye düşündüm bir an. Yani pis dediysem de tozdan rengi degisti biraz. Hafif boyali falan. Cok üzüldüm anlatamam. Gecen haftasonu sildim sonra örtü attim. Birde onlara beddua ettim Allah sizede 2 tane versinde sizde görün diye hem dua hem beddua oldu
Nere gidiyon kız beni bırakıpBir gece ansızzıııınnn gelebiliriiiiiimmm
Bize tavuk sote pirinc pilavi salata ve irmik helvasi yaptim ayaza balık corbasi yaptim ama pasazade baligi pek sevmiyor ac kalmasin diye birazcikta pilav verdim :)Ayiptir soylemesi et sote yaptim cay demledim ekmagnan yedikdefneyle cinara kofte kizartim bide oglusa un corbasi yaptim . Sen naptin canim
Afoyet bal seker olsun bu arada :)Ayiptir soylemesi et sote yaptim cay demledim ekmagnan yedikdefneyle cinara kofte kizartim bide oglusa un corbasi yaptim . Sen naptin canim
Ben hic sevmem.ne koltuga ne haliya nede baska bir yere.simdilik tembihlemeyi dusunuyorum tek olunca bas ederim diyorum :)Benim de eşim sevmiyor örtü.Ben de pek sevmiyorum dediğin gibi örtülü olunca ev bana da dağınık geliyor.Benimkilerin kumaşı leke tutmayan cinsten leke olunca ıslak mendille siliyorum geçiyor.
Seni de götürürüm minnakçıımmm, çık evin önüne ben diyince pinke misafirliğe gidiyoruzNere gidiyon kız beni bırakıp
Ask olsun birsey unutmadinizmi :)Seni de götürürüm minnakçıımmm, çık evin önüne ben diyince pinke misafirliğe gidiyoruz
aman iyi cnm o zaman yaptirmamanBenim sezeryandı o yüzden kolaydı da bir yerde okudum dış gebelik olabilirmiş zaten daha önce geçirmiştim korktum yine
Ohoo benim kış temizliğim bitti ama 1 haftaya eski halie gelmese iyiAma için rahatlamıştır canım. Oh mis gibiBen de akşam tuvalet banyo yıkayacağım uyumadan inşallah Bir de balkonları yıkayabilirsem ne âlâ
Hangi aşı buKizimda oyleydiasi gunlerini severdim tovbe yarabbi bunda korkulu ruyam
Biz bide atak haftasındaymışız bir haftadır gece uyumuyor gündüz hiçbir şeyden mutlu değil sürekli mızıklama. Meğerse atak haftasıymışBenim oglum cok etkileniyor asidan. Acaip ayarlari bozuluyor tam bir hafta cektiriyor zaten gece uyumuyor asi zamanlari dahada beter oluyor. Insallah kolay geciirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?