Seninki gene geri gidiyor bizim prenseste o da yok kucak istiyo sadeceKızlar ya çok mu tembel benim kızım geri geri sürünüyor başka gitmiyor kafama takılıyor
Dokuzuncu onikinci ay arası anneye aşk başlıyormuş bizdede durum aynı. Gece kolumu sıka sıka uyuyor orda mıyım diyeKızlar benim kızım gündüz pek bana düşkün değil olsamda olur olmasamda olur pek sallamaz beni ama akşam oldumu tuvalete bile gitsem arkamdan bakıp ağlıyo dur kızım gelcem diyom bikaç haftadır böyle misal eşim ayagında sallıo dönuo bana bakıo. Bakıyoki orda oturuyom geri uyumaya devam ediyo yani olmasam çığlığı basacak bugün işim vardı odaya 50 kere gir çık yaptım hiç almadım onu en son girdim odaya iki kolunu bana uzatmış al der gibi ANNNENNEEE dedi eşimle birbirimize baktık ben şok
oy kuzucuk calisiyorsun ya ginduz alisti yokluguna gece evde olnana sen evdeyjen de o aliskanlik olmus ona cnm aksam sana duser anne zamani diye kodlamis aksamlariKızlar benim kızım gündüz pek bana düşkün değil olsamda olur olmasamda olur pek sallamaz beni ama akşam oldumu tuvalete bile gitsem arkamdan bakıp ağlıyo dur kızım gelcem diyom bikaç haftadır böyle misal eşim ayagında sallıo dönuo bana bakıo. Bakıyoki orda oturuyom geri uyumaya devam ediyo yani olmasam çığlığı basacak bugün işim vardı odaya 50 kere gir çık yaptım hiç almadım onu en son girdim odaya iki kolunu bana uzatmış al der gibi ANNNENNEEE dedi eşimle birbirimize baktık ben şok
Sıcaklıpını ayarlayamayınca sünüyor. Ben serçe parmağımı sokup sekize kadar saymaya dayanıyorsam mayalıyorum. Sünen yopurt yenir ama yerken mide bulandırıyorKızlar yoğurt mayalamıştım dün. Ama mayam bitmiş hazır tava yoğurduyla yapmıştım ondan mıdır nedir. Sümük gibi sünüyor bu yoğurt ya hiç tutmamış gibi. Yenmez heralde dimi? Ne olcak bu döküyim mi sizce?
Ben yemeklerine gaz yapacaksa kimyon atıyorum. Gaz damlası hiç vermiyorum artıkvalla her zaman vermiyorum kuru fasulye pilav,mercimek sonrasi bi 6 damla damlatiyorum oglen veriyorum baklagil gece rahatsiz etmesin diye bi 4 saat sonra bi daha sıkıyorum metsil yatmadan normalde zinco da var evde ama o gazli yiyeceklerde oyle etkili degil daha cok gunluk melisa var icinde ragat uyusun diye hani
Ay hasattt seninde mi sürünmüyorBenimki surunmuyor bile :)
Dokuzuncu onikinci ay arası anneye aşk başlıyormuş bizdede durum aynı. Gece kolumu sıka sıka uyuyor orda mıyım diye
Yaaa valla öyle hem gece bile bana dokunuo sırtını dönse bile eli arkaya uzatıp bana dokunuyo ordaysam rahatlıo kıyamam yaaoy kuzucuk calisiyorsun ya ginduz alisti yokluguna gece evde olnana sen evdeyjen de o aliskanlik olmus ona cnm aksam sana duser anne zamani diye kodlamis aksamlari
Bizimkinde de diş yok her mızmızlıga diş dıom ama daha var sanırım sadece şişmiş okadarAy hasattt seninde mi sürünmüyorbende bi benimki kaldı diyordum biraz popoyu kaldırıyor indiriyor ondan sonra al beni diye ağlıyor hemen yürüyecek desem sıralama da yok
Yeni birşey öğrendim sünen yogurt hayvan yeni yavrulamıssa ilk bi aymı ne sütü sünermiş mayaladığında bende midem bulanıo biraz yerken oyuzden dıom yeni yavrulayan inek sütü istemıomSıcaklıpını ayarlayamayınca sünüyor. Ben serçe parmağımı sokup sekize kadar saymaya dayanıyorsam mayalıyorum. Sünen yopurt yenir ama yerken mide bulandırıyor
yasinda alısacak ins annezi ben de yasadimYaaa valla öyle hem gece bile bana dokunuo sırtını dönse bile eli arkaya uzatıp bana dokunuyo ordaysam rahatlıo kıyamam yaaçalısıom die ekstra yapıodur doğru
oyle cok uyumuyor ki sirf gece uyusun bi de gazdan kalkmasin uyuyabileyim diye koyuyorum cnm erkek cocuklari bi de gazli oluyorlar ve mercimek ve kuru fasulye ayni gun olunca korkutti beni ,bende kimyon koyarim ama isteBen yemeklerine gaz yapacaksa kimyon atıyorum. Gaz damlası hiç vermiyorum artık
Ay ne güzel ben virüs korkusuna eve temizliğe alamıyorum haliları virüslenir diye gönderemiyorum eve kimseyi almıyorumOhoo benim kış temizliğim bitti ama 1 haftaya eski halie gelmese iyiadam çağırttım koltukları sildirttim halıları yıkamaya verdim geldi bende annemle camlara dip bucak silip sermeye bitirdik ama bizde bittik suan ev bal dök yala hemde tepeden tırnağa acaba ne kadar dayanır
Kaç aylik aşisi buAaa geriye dopru okurken gördüm olmamışsınız aşıbende çarşamba arayacam hemşireyi. Salı aşı gelcek sen çarşamba bi ara perşembe vururuz dedi. Zate geceleri uyumuyoruz bide aşı olunca iyice huyu suyu değişecek bende istemiyorum aşı yaptırmak
Valla koltuga da halıya da birileri geldi gitti gardrobun sürgü kapagı kırıldı mecbur usta geldiAy ne güzel ben virüs korkusuna eve temizliğe alamıyorum haliları virüslenir diye gönderemiyorum eve kimseyi almıyorumbulaşık makinem bozuldu yenisini servis eve gelecek diye aldırmıyorum eşime psikolojim pert
Ayazı da kap gel Hasatcım bekliyoruzAsk olsun birsey unutmadinizmi :)
Benimki en tembellerinden :)Ay hasattt seninde mi sürünmüyorbende bi benimki kaldı diyordum biraz popoyu kaldırıyor indiriyor ondan sonra al beni diye ağlıyor hemen yürüyecek desem sıralama da yok
Valla ben paket gıdaya karşıyım aslında ama annemler bi iki hazır yaş pasta verdi kekinden yedi kızdım hatta ne verıonz die annem hemen sanki zehir dıoKizlar ara ara okudum da. En dirayetli kendimi gördüm şuanevde hic abur cubur vermedim. Bir iki kez baskalari verdi. Ben vermiyorum hicbirsey. Buyuyup anlayınca zaten surekli isticek
Kendi yemeklerimizden veriyorum. Ama yemek suyuna ekmek banma ya da abur cubur şeklinde degil. Yani bu zamana kadar iyi dayanmisiz görüyorumkiValla ben paket gıdaya karşıyım aslında ama annemler bi iki hazır yaş pasta verdi kekinden yedi kızdım hatta ne verıonz die annem hemen sanki zehir dıoreçel falanda vermek istemıom tatlıya alısmasın hemen die ama bizim kız da tatlı sevmıo hayret bugün trilwcw yiyodum verim dedim ağzından geri çıkardı ama eksi salata suyuna ekmek banıp versem yiyo ekşi sevıo bizimki değişik
Ayy ne güzel olur yaa hepimiz aynı ilde yan yana evlerimiz ne güzel olurmuşSeni de götürürüm minnakçıımmm, çık evin önüne ben diyince pinke misafirliğe gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?