2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar ya çok mu tembel benim kızım geri geri sürünüyor başka gitmiyor kafama takılıyor
Seninki gene geri gidiyor bizim prenseste o da yok kucak istiyo sadece iki popoyu dikiyor yoruluyor dişler hala çıkmadı. Ağzına bişi götürmüyor blw maceramız hala mıncırıp yerlere atmakla geçiyor. Doktor kızımız biraz tembel dedi geçen kontrolde

Dokuzuncu onikinci ay arası anneye aşk başlıyormuş bizdede durum aynı. Gece kolumu sıka sıka uyuyor orda mıyım diye

oy kuzucuk calisiyorsun ya ginduz alisti yokluguna gece evde olnana sen evdeyjen de o aliskanlik olmus ona cnm aksam sana duser anne zamani diye kodlamis aksamlari

Sıcaklıpını ayarlayamayınca sünüyor. Ben serçe parmağımı sokup sekize kadar saymaya dayanıyorsam mayalıyorum. Sünen yopurt yenir ama yerken mide bulandırıyor

Ben yemeklerine gaz yapacaksa kimyon atıyorum. Gaz damlası hiç vermiyorum artık

Dokuzuncu onikinci ay arası anneye aşk başlıyormuş bizdede durum aynı. Gece kolumu sıka sıka uyuyor orda mıyım diye
oy kuzucuk calisiyorsun ya ginduz alisti yokluguna gece evde olnana sen evdeyjen de o aliskanlik olmus ona cnm aksam sana duser anne zamani diye kodlamis aksamlari
Yaaa valla öyle hem gece bile bana dokunuo sırtını dönse bile eli arkaya uzatıp bana dokunuyo ordaysam rahatlıo kıyamam yaa çalısıom die ekstra yapıodur doğru

Ay hasattt seninde mi sürünmüyor bende bi benimki kaldı diyordum biraz popoyu kaldırıyor indiriyor ondan sonra al beni diye ağlıyor hemen yürüyecek desem sıralama da yok
Bizimkinde de diş yok her mızmızlıga diş dıom ama daha var sanırım sadece şişmiş okadar ama emekliyo ben evi süpürüom oda oda gezıo koltuklara tırmanıo ve sürekli düşmeleri basladı tehlikeli zamanları basldı

Sıcaklıpını ayarlayamayınca sünüyor. Ben serçe parmağımı sokup sekize kadar saymaya dayanıyorsam mayalıyorum. Sünen yopurt yenir ama yerken mide bulandırıyor
Yeni birşey öğrendim sünen yogurt hayvan yeni yavrulamıssa ilk bi aymı ne sütü sünermiş mayaladığında bende midem bulanıo biraz yerken oyuzden dıom yeni yavrulayan inek sütü istemıom ama yenıo yani bi zararı yok

Ben yemeklerine gaz yapacaksa kimyon atıyorum. Gaz damlası hiç vermiyorum artık
oyle cok uyumuyor ki sirf gece uyusun bi de gazdan kalkmasin uyuyabileyim diye koyuyorum cnm erkek cocuklari bi de gazli oluyorlar ve mercimek ve kuru fasulye ayni gun olunca korkutti beni ,bende kimyon koyarim ama iste

Ay ne güzel ben virüs korkusuna eve temizliğe alamıyorum haliları virüslenir diye gönderemiyorum eve kimseyi almıyorum bulaşık makinem bozuldu yenisini servis eve gelecek diye aldırmıyorum eşime psikolojim pert

Valla koltuga da halıya da birileri geldi gitti gardrobun sürgü kapagı kırıldı mecbur usta geldi çok şükür kazasız atlattık ay ben çok pimpirikli olamıom yoksa cok mutsuz olurum amaaan dıom bazen kötü aslında ama napim

Kizlar ara ara okudum da. En dirayetli kendimi gördüm şuan evde hic abur cubur vermedim. Bir iki kez baskalari verdi. Ben vermiyorum hicbirsey. Buyuyup anlayınca zaten surekli isticek
Valla ben paket gıdaya karşıyım aslında ama annemler bi iki hazır yaş pasta verdi kekinden yedi kızdım hatta ne verıonz die annem hemen sanki zehir dıo reçel falanda vermek istemıom tatlıya alısmasın hemen die ama bizim kız da tatlı sevmıo hayret bugün trilwcw yiyodum verim dedim ağzından geri çıkardı ama eksi salata suyuna ekmek banıp versem yiyo ekşi sevıo bizimki değişik

Kendi yemeklerimizden veriyorum. Ama yemek suyuna ekmek banma ya da abur cubur şeklinde degil. Yani bu zamana kadar iyi dayanmisiz görüyorumki bundan sonra zor tutariz. Gecen aksam kv yemege geldi baktim ekmegi bandirip veriyo. Ustelik patlıcan yemegiydi. Neyse ki patlican vermedi

Seni de götürürüm minnakçıımmm, çık evin önüne ben diyince pinke misafirliğe gidiyoruz
Ayy ne güzel olur yaa hepimiz aynı ilde yan yana evlerimiz ne güzel olurmuş Hatta burası bana sanki üniversite okurken kaldığım kız yurdunu anımsatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…