- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Yaa yerim denerim canim .sipacnm tepesi var ya orasini ayıklayinca ayirinca yumusacık ora eriyor agizda hic cignemeden ,patlayinca yuvarlak kisimlari bi debe sende verirsin belki:) deli benden once yiyor hemen istiyor ,bi musade et de ben de yiyim diyorum
Canim onun sebebi yuruyemiyo olmalari . Yani bizimkinin sebebi o surekli yurumek isriyor kucuk adamKızlar nerelere gidem benatak değil görünen diş yok , güneşli yanı böyleyse kızımın yandım valla sürekli sinirli kızıyor herşeye ağlıyor yalandan falan . Ne yapacağımı şaşırdım .
İnsan bazen ne yapacagini şaşırıyorKızlar nerelere gidem benatak değil görünen diş yok , güneşli yanı böyleyse kızımın yandım valla sürekli sinirli kızıyor herşeye ağlıyor yalandan falan . Ne yapacağımı şaşırdım .
Bambu mu bu? Bizimkide almis geçen küçük renkli biseuKiskandirmak gibi olmasinda kocisim bana çicek almis
Evet cnm bambu gorunce bi guldumBambu mu bu? Bizimkide almis geçen küçük renkli biseu
Yoo bambu degil baska bir cicek bizimEvet cnm bambu gorunce bi guldum. Renklisidemi varmis
Benimki genelde buket şeklinde getirir en son bodrum papatyası,ondan önce de kırmızı güllerKiskandirmak gibi olmasinda kocisim bana çicek almis
Ruşeym muhallebisine katıyorum ben de.Keçiboynuzu unu aldım da napıcam karar veremedim kurabiye mi yapsam kek mi ya da mamalarına mı katsam?Diyet yapanlara da öneriliyor içinde doğla şeker var ya tabi çok yemeyin diyorlarKızlar ben yine alışveriş yaptım kızıma ruşeym kinoa keciboynuzu unu filan aldım
Bazen bakıyor da bilinçli bakıyor mu anlayamadım.Benimkinin iki ismi var zaten birincisini babası ikincisini ben seviyorum.İşin garibi birincisini ben buldum ikincisini babasıkizlar cocuklariniz ismini soyleyince bakiyor mu ?
benimkilerin dunya umrunda degil.otizmden cekiniyorum ben daha once de yazmisimdir ozellikle isme bakmasi gerekiyor diyorlar benimkiler umursamiyor sankiBazen bakıyor da bilinçli bakıyor mu anlayamadım.Benimkinin iki ismi var zaten birincisini babası ikincisini ben seviyorum.İşin garibi birincisini ben buldum ikincisini babası
İsimden ziyade sesleniyoruz ya benimki ona bakıyor sanki.İlk zamanlar göz kontağı kurmuyordu benimki ben de ondan çekindim ama sonra anladım utanıyormuşbenimkilerin dunya umrunda degil.otizmden cekiniyorum ben daha once de yazmisimdir ozellikle isme bakmasi gerekiyor diyorlar benimkiler umursamiyor sanki
ay onun utanmasini yerim benimkiler iyidir insallah psikolojim bozuldu artikİsimden ziyade sesleniyoruz ya benimki ona bakıyor sanki.İlk zamanlar göz kontağı kurmuyordu benimki ben de ondan çekindim ama sonra anladım utanıyormuşŞimdi bakıyor göz kontağı kuruyor.
Bir kez doğal yollarla çocuğu olanın niye ikinci ye çocuğu olmasın bana da aynı muameleyi yaptılar arada 6 yaş var bizim de milletin kolayı bulunmuyor gerçekten hem ikinci olmasa da olmasın yani o duyguyu yaşamışsın hiç yok değil ya bir tane de olsa şükür eder insanBenimki bizzat isteyerek oldu adamı zor ikna ettim geldik kaç yaşına ikinciyi istiyorsak korunmayalım bir yıl denerim en fazla kırkdan sonra doğurmam ona göre dedim.Ben içimden de zaten yaşım var tek tüpüm var büyük ihtimal olmaz en azından denedim derim diye geçiriyorum.Korunmasız iki ilişkiden sonra regl bile olmadan hamile kaldımYıllarca çıcuk yapmayınca çevremdekiler de olmuyor zannediyormuş tüp bebek mi dediler hep.Yok dedim korunuyorduk istemiyorduk neden insanlara inandırıcı gelmiyor anlamıyorum.İki yıl önce kv kusura bakma soruyorum ama kızım olmuyor mu çocuğunuz dedi.Ben de anne istemiyoruz korunuyoruz dedim direkt oğlun istemiyor ben istiyorum deyince kp kv eşimin yedi başını çocuk diye de işimi kolaylaştırdılar.
Çok sinirli ama ya canı sıkkın olsun fıydırıyor önünde ne varsaCanim onun sebebi yuruyemiyo olmalari . Yani bizimkinin sebebi o surekli yurumek isriyor kucuk adam
Ay kızlar çok değişti adadan elendiğimizden beriİnsan bazen ne yapacagini şaşırıyor
Ayşe deyince de bakıyor Fatma deyince dekizlar cocuklariniz ismini soyleyince bakiyor mu ?
Bende aldım canım kurabiye kek falan yapmak için ama yapmak nasip olmadıRuşeym muhallebisine katıyorum ben de.Keçiboynuzu unu aldım da napıcam karar veremedim kurabiye mi yapsam kek mi ya da mamalarına mı katsam?Diyet yapanlara da öneriliyor içinde doğla şeker var ya tabi çok yemeyin diyorlar
Buket cicek maydanoz veya dereotu demeti gibi bisey heralde dimiBenimki genelde buket şeklinde getirir en son bodrum papatyası,ondan önce de kırmızı güllerSaksı çiçeği lacivert orkide getirdi de en son bakamadım kurudu daha da saksı çiçeği almadı
3.aydan beri bakiyor benimki canim.kizim cok gec algilasmiati adini cunku herkess kiziiimm kiziiim diyordu ennson uyardim oylelikle ogrenmisti adinikizlar cocuklariniz ismini soyleyince bakiyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?