2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canim onun sebebi yuruyemiyo olmalari . Yani bizimkinin sebebi o surekli yurumek isriyor kucuk adam

Kızlar ben yine alışveriş yaptım kızıma ruşeym kinoa keciboynuzu unu filan aldım
Ruşeym muhallebisine katıyorum ben de.Keçiboynuzu unu aldım da napıcam karar veremedim kurabiye mi yapsam kek mi ya da mamalarına mı katsam?Diyet yapanlara da öneriliyor içinde doğla şeker var ya tabi çok yemeyin diyorlar

Bazen bakıyor da bilinçli bakıyor mu anlayamadım.Benimkinin iki ismi var zaten birincisini babası ikincisini ben seviyorum.İşin garibi birincisini ben buldum ikincisini babası
benimkilerin dunya umrunda degil.otizmden cekiniyorum ben daha once de yazmisimdir ozellikle isme bakmasi gerekiyor diyorlar benimkiler umursamiyor sanki

benimkilerin dunya umrunda degil.otizmden cekiniyorum ben daha once de yazmisimdir ozellikle isme bakmasi gerekiyor diyorlar benimkiler umursamiyor sanki
İsimden ziyade sesleniyoruz ya benimki ona bakıyor sanki.İlk zamanlar göz kontağı kurmuyordu benimki ben de ondan çekindim ama sonra anladım utanıyormuşŞimdi bakıyor göz kontağı kuruyor.

Bir kez doğal yollarla çocuğu olanın niye ikinci ye çocuğu olmasın bana da aynı muameleyi yaptılar arada 6 yaş var bizim de milletin kolayı bulunmuyor gerçekten hem ikinci olmasa da olmasın yani o duyguyu yaşamışsın hiç yok değil ya bir tane de olsa şükür eder insan

Canim onun sebebi yuruyemiyo olmalari . Yani bizimkinin sebebi o surekli yurumek isriyor kucuk adam
Çok sinirli ama ya canı sıkkın olsun fıydırıyor önünde ne varsa
İnsan bazen ne yapacagini şaşırıyor
Ay kızlar çok değişti adadan elendiğimizden beri bugün mama sandalyesine bağladım (bağlamazsam atıyor kendini) önüne de koydum elma öyle yemek yaptım etraf topladım o bile iyi geldi bi yarım saat yapma etme demeden iş yaptım
kizlar cocuklariniz ismini soyleyince bakiyor mu ?
Ayşe deyince de bakıyor Fatma deyince de
Bende aldım canım kurabiye kek falan yapmak için ama yapmak nasip olmadı pankekle başla istetsen

Benimki genelde buket şeklinde getirir en son bodrum papatyası,ondan önce de kırmızı güllerSaksı çiçeği lacivert orkide getirdi de en son bakamadım kurudu daha da saksı çiçeği almadı
Buket cicek maydanoz veya dereotu demeti gibi bisey heralde dimi en son evlendik 1.ayimizda almistida unuttum suan son durum bu sap gibi bambu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…