2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok fazla bi bilgim konu ile ilgili ama bi tanıdığın çocuğunda da aynı sıkıntı vardı ama sadece ömür boyu bi ilaç kullanması gerekiyor denildi çapa da yapılıyor takibi geçmiş olsun

Bizimde öyle. 3 saatte bir uyuyor artık. Birde yarım saat uyuyordu şimdi 1 saate tamamlamaya çalışıyoruz sallayarak uyuyor. Toplamda 2 saat gündüz uykusu yapıyor. 3 saat olması gerekiyormuş ama bunada şükür.

Aynı resmen haftaiçi annemin ayağında hafta sonu benim. İşleride amaan yarım yamalak yapıyoz işte. Çokta umursamıyorum olduğu kadar napiyim.

3 ten 2 ye düştü derken sayı olarak dedim arkadaşım yoksa bizimkide yarım saat uyuyor uyanıyor . Bazen ayağımda sallasam bile maksimum 45 dk .

3 ten 2 ye düştü derken sayı olarak dedim arkadaşım yoksa bizimkide yarım saat uyuyor uyanıyor . Bazen ayağımda sallasam bile maksimum 45 dk .
Aynen işte sayı olarak. Bizimki eskiden 3 kere uyurdu 2 saatte bir. Şimdi 3 kere uyuyor. Bizde destekli uyutuyoruz yoksa dediğin gibi yarım saat maalesef.

Aynen işte sayı olarak. Bizimki eskiden 3 kere uyurdu 2 saatte bir. Şimdi 3 kere uyuyor. Bizde destekli uyutuyoruz yoksa dediğin gibi yarım saat maalesef.
Aynen 3 saate uykusu geliyor ama uyumak istemiyor mızmızlanıp duruyor aç değilse hele hiç emmek istemiyor e emmeyince de uyumuyor .

Kızlar ben 1 yaş fotoğraf çekimlerine bakmaya başladım. Yenidoğan çektirememiştim içimde kaldı. 1.yaşında çektiricem nasipse.
Anasını sattığımın koronası yüzünden doğum günüde yapamıycaz ya ne heveslerim vardı.

Bende çok istiyorum canım foto çekimi yaptıramazsam bile belki babyspaya götürürüz diyorum

Bizimkinin doğumu mart belki biter o zamana korona kalmaz umutluyum benFotoğraf kızıma çektirememiştim ben ablasıyla beraber çektirmek istiyorum

Bende çok istiyorum canım foto çekimi yaptıramazsam bile belki babyspaya götürürüz diyorum
Biz spaya götürmüştük çok sevmişti benim oğlan. Balık zaten benimki su içerken bile bir damla yere dökülmesin hemen şap şap yapmaya çalışıyor su hastası

Pipetli suluk kullanan var mı kızlar ? Bizim ki aventin alıştırma bardağından içerken tıkanıyor diye vermiyorum hala biberonla içiyor da pipetliden kendisi içebilir diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…