Ben aslında öyle çok da ayılıp bayılmam çiçek için bana kitap ya da çikolata çok daha güzel gelirBuket cicek maydanoz veya dereotu demeti gibi bisey heralde dimien son evlendik 1.ayimizda almistida unuttum suan son durum bu sap gibi bambu
Çok fazla bi bilgim konu ile ilgili ama bi tanıdığın çocuğunda da aynı sıkıntı vardı ama sadece ömür boyu bi ilaç kullanması gerekiyor denildi çapa da yapılıyor takibi geçmiş olsunAnneler merhaba benim çok büyük bir sorunum var. Bebeğim 20 günlük. 5inci gün topuk kanındaki sonuçlar için saglık ocagı beni aradı. Bebeğimde biotinidaz enzim düşüklüğü oldugunu ve hastane sevkinden bahsetti dünyam yıkıldı. Eğer doğuştan itibaren bu enzim biotin eksikliği varsa ilk olarak deri hastalıkları akabinde beyin gelişiminde bozukluklar olabilmektedir.) hastalık bu bebeğim çok açtı topuk kanı alındığında ve zayıflamıştı sütüm yoktu diye . Aranızda bu sorunu yaşayan geçiren varsa lütfen bilgi versin topuk kanı testi kesin tanı mı?
Bizimde öyle. 3 saatte bir uyuyor artık. Birde yarım saat uyuyordu şimdi 1 saate tamamlamaya çalışıyoruz sallayarak uyuyor. Toplamda 2 saat gündüz uykusu yapıyor. 3 saat olması gerekiyormuş ama bunada şükür.Anlamıyorum yani gece maksimum 3 kere uyanırdı . Gaz damlası da veriyorum yatmadan . Ağır şeyler de yedirmiyorum ki . Yanıma almıyorum inatla her seferinde beşiğinden alıp yatırıyorum belim ağrıyor zaten sabah kalkınca dinleneceğime uyurken daha çok yoruluyorumgündüz uyku düzeni şaşınca gece de şaşıyor sanırım bu ara yine 3 ten 2 ye düştü gündüz uykusu .
Aynı resmenBenimki üç saatte bir uyku istiyor ama hep ayakta ya da kucakta.İndirdiğim anda uyanıyor en fazla yarım saat uyuyor.Ben de o ayağımda tele bakıyorum kitap okuyorum arada kıza bağırıp ders hatırlatıyorum işler öylece bekliyor bahaneyle dinlenmiş oluyorum.Annem olmaz böyle sen ne zaman iş yapıcan deyip duruyor
3 ten 2 ye düştü derken sayı olarak dedim arkadaşım yoksa bizimkide yarım saat uyuyor uyanıyor . Bazen ayağımda sallasam bile maksimum 45 dk .Bizimde öyle. 3 saatte bir uyuyor artık. Birde yarım saat uyuyordu şimdi 1 saate tamamlamaya çalışıyoruz sallayarak uyuyor. Toplamda 2 saat gündüz uykusu yapıyor. 3 saat olması gerekiyormuş ama bunada şükür.
Nerden aldın canım?Kızlar ben yine alışveriş yaptım kızıma ruşeym kinoa keciboynuzu unu filan aldım
Aynen işte sayı olarak. Bizimki eskiden 3 kere uyurdu 2 saatte bir. Şimdi 3 kere uyuyor. Bizde destekli uyutuyoruz yoksa dediğin gibi yarım saat maalesef.3 ten 2 ye düştü derken sayı olarak dedim arkadaşım yoksa bizimkide yarım saat uyuyor uyanıyor . Bazen ayağımda sallasam bile maksimum 45 dk .
Aynen 3 saate uykusu geliyor ama uyumak istemiyor mızmızlanıp duruyor aç değilse hele hiç emmek istemiyor e emmeyince de uyumuyor .Aynen işte sayı olarak. Bizimki eskiden 3 kere uyurdu 2 saatte bir. Şimdi 3 kere uyuyor. Bizde destekli uyutuyoruz yoksa dediğin gibi yarım saat maalesef.
Belirtiler olursa götürürsün doktora için rahatlar şimdiden düşünme o kadar.Benim kız 3,5 ysşında konuştu tam acaba sorunu mu var dediğimiz zamanlarda.Anaokuluna yazdırdık dili çözüldüay onun utanmasini yerim benimkiler iyidir insallah psikolojim bozuldu artik
Bak adama kızıyorsun ama çiçek almayı düşünebilmiş zannettiğin kadar düşüncesiz değildir belkiYoo bambu degil baska bir cicek bizimadini bile bilmiyorum. Mutfak camina koydum
Bende çok istiyorum canım foto çekimi yaptıramazsam bile belki babyspaya götürürüz diyorumKızlar ben 1 yaş fotoğraf çekimlerine bakmaya başladım. Yenidoğan çektirememiştim içimde kaldı. 1.yaşında çektiricem nasipse.
Anasını sattığımın koronası yüzünden doğum günüde yapamıycaz ya ne heveslerim vardı.
Bizimkinin doğumu mart belki biter o zamana korona kalmaz umutluyum benKızlar ben 1 yaş fotoğraf çekimlerine bakmaya başladım. Yenidoğan çektirememiştim içimde kaldı. 1.yaşında çektiricem nasipse.
Anasını sattığımın koronası yüzünden doğum günüde yapamıycaz ya ne heveslerim vardı.
Ben hiç sanmıyorum 1 sene olcak bitmedi daha. Şubat ortası bizim mümkün değil bitmezBizimkinin doğumu mart belki biter o zamana korona kalmaz umutluyum benFotoğraf kızıma çektirememiştim ben ablasıyla beraber çektirmek istiyorum
Biz spaya götürmüştük çok sevmişti benim oğlan. Balık zaten benimki su içerken bile bir damla yere dökülmesin hemen şap şap yapmaya çalışıyor su hastasıBende çok istiyorum canım foto çekimi yaptıramazsam bile belki babyspaya götürürüz diyorum
Isine gelirse bakiyor.kizlar cocuklariniz ismini soyleyince bakiyor mu ?
Onu bulamayanda var :)Buket cicek maydanoz veya dereotu demeti gibi bisey heralde dimien son evlendik 1.ayimizda almistida unuttum suan son durum bu sap gibi bambu
Eslem bakiyor uzun zamandir. Ama yusra 18 aylıktıkizlar cocuklariniz ismini soyleyince bakiyor mu ?
Bana en son 2. Evlilik yildonumunde aldi galiba. Onda da tedavi goruyodum sonuc bekliyorduk. Hamileymişim :)Buket cicek maydanoz veya dereotu demeti gibi bisey heralde dimien son evlendik 1.ayimizda almistida unuttum suan son durum bu sap gibi bambu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?