2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
3.aydan beri bakiyor benimki canim.kizim cok gec algilasmiati adini cunku herkess kiziiimm kiziiim diyordu ennson uyardim oylelikle ogrenmisti adini
Bizimde oyle. Bende dahil herkes farkli sekilde hitap ediyoduk. Eslem de yusradan cekindigimize her zaman sesle gülüm balım peteğim diyemedigimiz icin ogrendi ismini

Pipetli suluk kullanan var mı kızlar ? Bizim ki aventin alıştırma bardağından içerken tıkanıyor diye vermiyorum hala biberonla içiyor da pipetliden kendisi içebilir diye düşündüm
Eslem henuz pipetle cekmeyi bilmiyor. Yusraya ne zaman ogrettik hatırlamıyorum. Ama hic pahalı marka suluk almadik. Ve cok kez kaybettik

Pipetli suluk kullanan var mı kızlar ? Bizim ki aventin alıştırma bardağından içerken tıkanıyor diye vermiyorum hala biberonla içiyor da pipetliden kendisi içebilir diye düşündüm
pipet ile iciyorlar mi ya valla sasirdim icseler ne guzel olur

Ben alicam canim. Denedi. Evde pipet baslangica gore iyi cekti zamanla daha iyi alisir .

Oturmuyor benimki canim yayiliyor icimde keyif yapiyo
benjmki ne yapti biliyor musun kollarini kilitlemeden brlinden kilitledim hani kollari sokmadan sen yana dön bebek arabasiyla sola dusmus kizim anne gel gel dedi zaten halidaydi da kahvalti hazirliyordum artik alt kilidi de vuruyorum arabanin ,bi de kanepeye yasliyorum yanlarini deli ya agirligi verince bi tarafa tabi o kadar agirliga araba ne yapsin araba 5 kilo oglan 11 e yakin:) sizler de dikkat edin yani evde bebek arabasi kullananlar

Dogru diyosun canim valla sevindim .ben kaktus bambu severim kaktuslerim azgin cikti boyna yavruluyo bakalim.bambuyla nasil olucak
su ince uzunlardan mi senin kiler de beni.ki de oyle de yavruluyor onlar da uzun incecik ekinden kopup topraga dusuyir oradan hurra bi daha

Bizim bebek arabasi devrilmez buyuk bas hayvan gibi agir. Bastonlar varya bidr ondan var onu evemi koysamki severmi acaba denemek lazim

Bizim bebek arabasi devrilmez buyuk bas hayvan gibi agir. Bastonlar varya bidr ondan var onu evemi koysamki severmi acaba denemek lazim
valla ben dogdu dogali kullaniyorum hatta oglenleri onda uyuyor rahat bsy vi supururken onda silerken falan yoksa kafa goz saga sola daliyor agliyor yazik bi tek yanindayken emeklemesine izin veriyorum cok yaramaz ya iyice tam anlami ile ova sicani oldu buldugu yere dikiliyor ,her seyin kapagini aciyor sandalyeleri deviriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…