Bizimde oyle. Bende dahil herkes farkli sekilde hitap ediyoduk. Eslem de yusradan cekindigimize her zaman sesle gülüm balım peteğim diyemedigimiz icin ogrendi ismini3.aydan beri bakiyor benimki canim.kizim cok gec algilasmiati adini cunku herkess kiziiimm kiziiim diyordu ennson uyardim oylelikle ogrenmisti adini
Keske cicek almasa da gonlumdeki ciceklere basmasa...Bak adama kızıyorsun ama çiçek almayı düşünebilmiş zannettiğin kadar düşüncesiz değildir belki
Onu bende duydum merak ettim aslinda :)Bende çok istiyorum canım foto çekimi yaptıramazsam bile belki babyspaya götürürüz diyorum
Yusraya bende cektirmedim. Keske biraz zayiflayabilsemde aile cekimi yaptırsakBizimkinin doğumu mart belki biter o zamana korona kalmaz umutluyum benFotoğraf kızıma çektirememiştim ben ablasıyla beraber çektirmek istiyorum
Doguk yaptığımda erken dogurdum diye üzülmüştüm. Gününü bekleseydim tam korona ciktigi zaman olcakmis :/Ben hiç sanmıyorum 1 sene olcak bitmedi daha. Şubat ortası bizim mümkün değil bitmez
Eslem henuz pipetle cekmeyi bilmiyor. Yusraya ne zaman ogrettik hatırlamıyorum. Ama hic pahalı marka suluk almadik. Ve cok kez kaybettikPipetli suluk kullanan var mı kızlar ? Bizim ki aventin alıştırma bardağından içerken tıkanıyor diye vermiyorum hala biberonla içiyor da pipetliden kendisi içebilir diye düşündüm
mama sandalyesine ayikla koy cay keyfi yapin anali ogulluYaa yerim denerim canim .sipa
pipet ile iciyorlar mi ya valla sasirdim icseler ne guzel olurPipetli suluk kullanan var mı kızlar ? Bizim ki aventin alıştırma bardağından içerken tıkanıyor diye vermiyorum hala biberonla içiyor da pipetliden kendisi içebilir diye düşündüm
Canim sen kuruntu yapiyosun zamanla karsilik verirleray onun utanmasini yerim benimkiler iyidir insallah psikolojim bozuldu artik
Bende yiyecek tercih ederimBen aslında öyle çok da ayılıp bayılmam çiçek için bana kitap ya da çikolata çok daha güzel gelir
Ben alicam canim. Denedi. Evde pipet baslangica gore iyi cekti zamanla daha iyi alisir .Pipetli suluk kullanan var mı kızlar ? Bizim ki aventin alıştırma bardağından içerken tıkanıyor diye vermiyorum hala biberonla içiyor da pipetliden kendisi içebilir diye düşündüm
Hahahahajaj o kdar dogrukiBizimde oyle. Bende dahil herkes farkli sekilde hitap ediyoduk. Eslem de yusradan cekindigimize her zaman sesle gülüm balım peteğim diyemedigimiz icin ogrendi ismini
Oturmuyor benimki canim yayiliyor icimde keyif yapiyomama sandalyesine ayikla koy cay keyfi yapin anali ogullu
Dogru diyosun canim valla sevindim .ben kaktus bambu severim kaktuslerim azgin cikti boyna yavruluyo bakalim.bambuyla nasil olucakOnu bulamayanda var :)
benjmki ne yapti biliyor musun kollarini kilitlemeden brlinden kilitledim hani kollari sokmadan sen yana dön bebek arabasiyla sola dusmus kizim anne gel gel dedi zaten halidaydi da kahvalti hazirliyordum artik alt kilidi de vuruyorum arabanin ,bi de kanepeye yasliyorum yanlarini deli ya agirligi verince bi tarafa tabi o kadar agirliga araba ne yapsin araba 5 kilo oglan 11 e yakin:) sizler de dikkat edin yani evde bebek arabasi kullananlarOturmuyor benimki canim yayiliyor icimde keyif yapiyo
su ince uzunlardan mi senin kiler de beni.ki de oyle de yavruluyor onlar da uzun incecik ekinden kopup topraga dusuyir oradan hurra bi dahaDogru diyosun canim valla sevindim .ben kaktus bambu severim kaktuslerim azgin cikti boyna yavruluyo bakalim.bambuyla nasil olucak
Bizim bebek arabasi devrilmez buyuk bas hayvan gibi agirbenjmki ne yapti biliyor musun kollarini kilitlemeden brlinden kilitledim hani kollari sokmadan sen yana dön bebek arabasiyla sola dusmus kizim anne gel gel dedi zaten halidaydi da kahvalti hazirliyordum artik alt kilidi de vuruyorum arabanin ,bi de kanepeye yasliyorum yanlarini deli ya agirligi verince bi tarafa tabi o kadar agirliga araba ne yapsin araba 5 kilo oglan 11 e yakin:) sizler de dikkat edin yani evde bebek arabasi kullananlar
Ondanda var top top olanlardanda var canim bide kaynana dili var agac oldu mubareksu ince uzunlardan mi senin kiler de beni.ki de oyle de yavruluyor onlar da uzun incecik ekinden kopup topraga dusuyir oradan hurra bi daha
valla ben dogdu dogali kullaniyorum hatta oglenleri onda uyuyor rahat bsy vi supururken onda silerken falan yoksa kafa goz saga sola daliyor agliyor yazik bi tek yanindayken emeklemesine izin veriyorum cok yaramaz ya iyice tam anlami ile ova sicani oldu buldugu yere dikiliyor ,her seyin kapagini aciyor sandalyeleri deviriyorBizim bebek arabasi devrilmez buyuk bas hayvan gibi agir. Bastonlar varya bidr ondan var onu evemi koysamki severmi acaba denemek lazim
Herşeyi e kat canım pankrk kek filanRuşeym muhallebisine katıyorum ben de.Keçiboynuzu unu aldım da napıcam karar veremedim kurabiye mi yapsam kek mi ya da mamalarına mı katsam?Diyet yapanlara da öneriliyor içinde doğla şeker var ya tabi çok yemeyin diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?