- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Butin bunlari benimki oturdugu yerden kendini yormadan yapiyorvalla ben dogdu dogali kullaniyorum hatta oglenleri onda uyuyor rahat bsy vi supururken onda silerken falan yoksa kafa goz saga sola daliyor agliyor yazik bi tek yanindayken emeklemesine izin veriyorum cok yaramaz ya iyice tam anlami ile ova sicani oldu buldugu yere dikiliyor ,her seyin kapagini aciyor sandalyeleri deviriyor
Bebeğimin marketi sitesinden şu anda % 20 insirim varmış daNerden aldın canım?
Bende deniyim bakalım içebilirse alayım zira öteki suluk yalan olduBen alicam canim. Denedi. Evde pipet baslangica gore iyi cekti zamanla daha iyi alisir .
masallahOndanda var top top olanlardanda var canim bide kaynana dili var agac oldu mubarek
Bende daha dun dusundum.bosuna almisiz alistirma bardagini dedim kendime pipetli icebilirmi diye dusundum.benimkide hala biberondan iciyor.Pipetli suluk kullanan var mı kızlar ? Bizim ki aventin alıştırma bardağından içerken tıkanıyor diye vermiyorum hala biberonla içiyor da pipetliden kendisi içebilir diye düşündüm
Hic kullanmadim evde acikcasi :)benjmki ne yapti biliyor musun kollarini kilitlemeden brlinden kilitledim hani kollari sokmadan sen yana dön bebek arabasiyla sola dusmus kizim anne gel gel dedi zaten halidaydi da kahvalti hazirliyordum artik alt kilidi de vuruyorum arabanin ,bi de kanepeye yasliyorum yanlarini deli ya agirligi verince bi tarafa tabi o kadar agirliga araba ne yapsin araba 5 kilo oglan 11 e yakin:) sizler de dikkat edin yani evde bebek arabasi kullananlar
Benimki gec emekleyip yuruyecek belli emekleme calismalari var ama durdugu yerde cabaliyor gidemiyor.ayakta bazen alistirma yapiyorum 30 sn dik duruyor ondada popo arkada basinida egip ayaklarina bakmaya calisiyor tabii dengede duramaz :) ama oyle yapinca tedirginlesiyor biraz korkmasin diye cok tutamiyorumvalla ben dogdu dogali kullaniyorum hatta oglenleri onda uyuyor rahat bsy vi supururken onda silerken falan yoksa kafa goz saga sola daliyor agliyor yazik bi tek yanindayken emeklemesine izin veriyorum cok yaramaz ya iyice tam anlami ile ova sicani oldu buldugu yere dikiliyor ,her seyin kapagini aciyor sandalyeleri deviriyor
Ben de ilk defa bizim yediğimiz bulgur pilavından verdim yoğurtlu çok sevdiBugun nohut yemegi yapmistim baya sevdi yedi cok sukur :) versem biraz daha yerdi ama ilk deneme birde gaz yapmasindan korktum sukur su anlik bir sıkıntı yok :)
Ben deHic kullanmadim evde acikcasi :)
Benimki ilk defa bugün ileri emekledi geri geri gidiyordu hep bugün başladıBenimki gec emekleyip yuruyecek belli emekleme calismalari var ama durdugu yerde cabaliyor gidemiyor.ayakta bazen alistirma yapiyorum 30 sn dik duruyor ondada popo arkada basinida egip ayaklarina bakmaya calisiyor tabii dengede duramaz :) ama oyle yapinca tedirginlesiyor biraz korkmasin diye cok tutamiyorum
Benimki uzun zamandır aventin yarı sert alıştırma bardağından içiyor aylardır biberon kullanmıyorumBende daha dun dusundum.bosuna almisiz alistirma bardagini dedim kendime pipetli icebilirmi diye dusundum.benimkide hala biberondan iciyor.
Hic kullanmadim evde acikcasi :)
aman korkmasinlar zamaninda guzel hic bsy yapmayan bebekler bi anda yuruyor biliyor musunuzBenimki gec emekleyip yuruyecek belli emekleme calismalari var ama durdugu yerde cabaliyor gidemiyor.ayakta bazen alistirma yapiyorum 30 sn dik duruyor ondada popo arkada basinida egip ayaklarina bakmaya calisiyor tabii dengede duramaz :) ama oyle yapinca tedirginlesiyor biraz korkmasin diye cok tutamiyorum
Cok kolay yatak odasindaysam yatagin ustunde mutfaktaysam mama sandalyesi lavabodaysam mama sandalyesi koridorda cocuk odasi ve salonda genellikle yerde oluyor.boyle baya kolay geliyor arabasiz zor olmuyor mu sizde temizlik falan ne bileyim ,nasil yapiyorsunuz
Sasirtmasini merakla bekliyoruz :)aman korkmasinlar zamaninda guzel hic bsy yapmayan bebekler bi anda yuruyor biliyor musunuz
tabi emeklemiyor evinde sicak sanirim benim alttaki cimriler yakmiyor yerler buz:) bu de benim oglan hic durnaz ya mumkunati yok kiz da oyleydi kafa goz daliyorlar saga solaCok kolay yatak odasindaysam yatagin ustunde mutfaktaysam mama sandalyesi lavabodaysam mama sandalyesi koridorda cocuk odasi ve salonda genellikle yerde oluyor.
bi tanidigimin da afedersiniz o emekleme tarzini nasil anlatacagimi bilmiyorum o yuzden bu kelimeyi diyecegim götün götün gidiyordu yerde yani oturuyor ya iki bacagini acip ileri itip geri cekiyordu kendine oyle gidiyordu her yere pijamalarjn kiyafetlerjn popo kisimlari asiniyordu hep kilo full oraya basinca eee popo dile kolay oyle gide gide kalkti yurudu sıpa su an 16 yasindadir biraz buyuk bi sıpaSasirtmasini merakla bekliyoruz :)
1.evet emeklemiyor ama donuyor cnm :) yatakta kendini geriye atip donuyor o yuzden yinede gozumun onunde. 2.su an oturdugum ev yerden ısitmali kalorifer petegi vs yok.direk yerden sicagi veriyor.o yuzden isterse yerde ciplak gezsin :)tabi emeklemiyor evinde sicak sanirim benim alttaki cimriler yakmiyor yerler buz:) bu de benim oglan hic durnaz ya mumkunati yok kiz da oyleydi kafa goz daliyorlar saga sola
Erkek cocugu bu poposu kalkmasin kotu durur gerci baba ve anne arkada birsey yok bizim düz bize benzer :)bi tanidigimin da afedersiniz o emekleme tarzini nasil anlatacagimi bilmiyorum o yuzden bu kelimeyi diyecegim götün götün gidiyordu yerde yani oturuyor ya iki bacagini acip ileri itip geri cekiyordu kendine oyle gidiyordu her yere pijamalarjn kiyafetlerjn popo kisimlari asiniyordu hep kilo full oraya basinca eee popo dile kolay oyle gide gide kalkti yurudu sıpa su an 16 yasindadir biraz buyuk bi sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?