2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Butin bunlari benimki oturdugu yerden kendini yormadan yapiyor

Pipetli suluk kullanan var mı kızlar ? Bizim ki aventin alıştırma bardağından içerken tıkanıyor diye vermiyorum hala biberonla içiyor da pipetliden kendisi içebilir diye düşündüm
Bende daha dun dusundum.bosuna almisiz alistirma bardagini dedim kendime pipetli icebilirmi diye dusundum.benimkide hala biberondan iciyor.

Hic kullanmadim evde acikcasi :)

Benimki gec emekleyip yuruyecek belli emekleme calismalari var ama durdugu yerde cabaliyor gidemiyor.ayakta bazen alistirma yapiyorum 30 sn dik duruyor ondada popo arkada basinida egip ayaklarina bakmaya calisiyor tabii dengede duramaz :) ama oyle yapinca tedirginlesiyor biraz korkmasin diye cok tutamiyorum

Benimki ilk defa bugün ileri emekledi geri geri gidiyordu hep bugün başladı

aman korkmasinlar zamaninda guzel hic bsy yapmayan bebekler bi anda yuruyor biliyor musunuz

boyle baya kolay geliyor arabasiz zor olmuyor mu sizde temizlik falan ne bileyim ,nasil yapiyorsunuz
Cok kolay yatak odasindaysam yatagin ustunde mutfaktaysam mama sandalyesi lavabodaysam mama sandalyesi koridorda cocuk odasi ve salonda genellikle yerde oluyor.

Cok kolay yatak odasindaysam yatagin ustunde mutfaktaysam mama sandalyesi lavabodaysam mama sandalyesi koridorda cocuk odasi ve salonda genellikle yerde oluyor.
tabi emeklemiyor evinde sicak sanirim benim alttaki cimriler yakmiyor yerler buz:) bu de benim oglan hic durnaz ya mumkunati yok kiz da oyleydi kafa goz daliyorlar saga sola

Sasirtmasini merakla bekliyoruz :)
bi tanidigimin da afedersiniz o emekleme tarzini nasil anlatacagimi bilmiyorum o yuzden bu kelimeyi diyecegim götün götün gidiyordu yerde yani oturuyor ya iki bacagini acip ileri itip geri cekiyordu kendine oyle gidiyordu her yere pijamalarjn kiyafetlerjn popo kisimlari asiniyordu hep kilo full oraya basinca eee popo dile kolay oyle gide gide kalkti yurudu sıpa su an 16 yasindadir biraz buyuk bi sıpa

tabi emeklemiyor evinde sicak sanirim benim alttaki cimriler yakmiyor yerler buz:) bu de benim oglan hic durnaz ya mumkunati yok kiz da oyleydi kafa goz daliyorlar saga sola
1.evet emeklemiyor ama donuyor cnm :) yatakta kendini geriye atip donuyor o yuzden yinede gozumun onunde. 2.su an oturdugum ev yerden ısitmali kalorifer petegi vs yok.direk yerden sicagi veriyor.o yuzden isterse yerde ciplak gezsin :)

Erkek cocugu bu poposu kalkmasin kotu durur gerci baba ve anne arkada birsey yok bizim düz bize benzer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…