oh ne iyi cnm1.evet emeklemiyor ama donuyor cnm :) yatakta kendini geriye atip donuyor o yuzden yinede gozumun onunde. 2.su an oturdugum ev yerden ısitmali kalorifer petegi vs yok.direk yerden sicagi veriyor.o yuzden isterse yerde ciplak gezsin :)
ay benim sulale az daha anne karninda dursak sırf popo olarak dunyaya gelecekmisiz ve malesef oglumun da poposu var ya ilerde kesin liposuction olurErkek cocugu bu poposu kalkmasin kotu durur gerci baba ve anne arkada birsey yok bizim düz bize benzer :)
Cok guzelmis cnm ve dogalgaz faturasida uygun geldi.(uygun dedigime bakma dogalgaz cep yakiyor) eski ev 1+1 di burasi 2+1 ayni parayi oduyoruz dogalgaza.oh ne iyi cnm
iyi bence cnmCok guzelmis cnm ve dogalgaz faturasida uygun geldi.(uygun dedigime bakma dogalgaz cep yakiyor) eski ev 1+1 di burasi 2+1 ayni parayi oduyoruz dogalgaza.
Biz gobekciyiz cnm bizim sulale ya zayif ya zayif ama gobekli esim tarafi gobekli belki instada gormussundur yuzu falan zayif ama gobek 9 aylik ikiz bebek :)ay benim sulale az daha anne karninda dursak sırf popo olarak dunyaya gelecekmisiz ve malesef oglumun da poposu var ya ilerde kesin liposuction olurtipik futbolcu poposu:)
ay cnm bi betoyu biliyorum bi aijoo bi de pinki instada bi de beyasarap ilk eklemisti onu ben sende eklimiydim ya:) ya da sen bende bilemedim karistiriyorum bazen kim kim idi bu radaBiz gobekciyiz cnm bizim sulale ya zayif ya zayif ama gobekli esim tarafi gobekli belki instada gormussundur yuzu falan zayif ama gobek 9 aylik ikiz bebek :)
Bende bilmiyorum canim ben hepsini karistirdim zaten :) bi minnaki biliyorum en son onu ekledigim icin :) oglunu tarif et bakayim varmisin dermisim :) ipucu ver instagraminla ilgili bakayim eklimisin veya hepsine mbr senmisin yazayimmi :) iki oglunmu vardi cnm seninay cnm bi betoyu biliyorum bi aijoo bi de pinki instada bi de beyasarap ilk eklemisti onu ben sende eklimiydim ya:) ya da sen bende bilemedim karistiriyorum bazen kim kim idi bu rada
Hic kullanmadik bizde disarda bile zor oturuyorlar icindeboyle baya kolay geliyor arabasiz zor olmuyor mu sizde temizlik falan ne bileyim ,nasil yapiyorsunuz
Benimki iste götün götün gidiyobi tanidigimin da afedersiniz o emekleme tarzini nasil anlatacagimi bilmiyorum o yuzden bu kelimeyi diyecegim götün götün gidiyordu yerde yani oturuyor ya iki bacagini acip ileri itip geri cekiyordu kendine oyle gidiyordu her yere pijamalarjn kiyafetlerjn popo kisimlari asiniyordu hep kilo full oraya basinca eee popo dile kolay oyle gide gide kalkti yurudu sıpa su an 16 yasindadir biraz buyuk bi sıpa
KatiliyorumEvde
Hic kullanmadik bizde disarda bile zor oturuyorlar icinde
Ben yürütece koyuyorum peşimde dolanıp duruyorboyle baya kolay geliyor arabasiz zor olmuyor mu sizde temizlik falan ne bileyim ,nasil yapiyorsunuz
Sen hareket etmiyor diye öyle bırak gitme de nerden çıkacağı belli olmazCok kolay yatak odasindaysam yatagin ustunde mutfaktaysam mama sandalyesi lavabodaysam mama sandalyesi koridorda cocuk odasi ve salonda genellikle yerde oluyor.
Bizim de yeni ev yerden ısıtmalı taşınalım daha rahat salıcam yerlere1.evet emeklemiyor ama donuyor cnm :) yatakta kendini geriye atip donuyor o yuzden yinede gozumun onunde. 2.su an oturdugum ev yerden ısitmali kalorifer petegi vs yok.direk yerden sicagi veriyor.o yuzden isterse yerde ciplak gezsin :)
Biz de göbekciyiz oğlumun 11 kgde minicik bir popo ama bacaklar kalın hafif göbeği var şimdilik ama babaya benzerse göbek büyür daha daBiz gobekciyiz cnm bizim sulale ya zayif ya zayif ama gobekli esim tarafi gobekli belki instada gormussundur yuzu falan zayif ama gobek 9 aylik ikiz bebek :)
yok göl remi var kizim kucagimda esim foto cekiyorBende bilmiyorum canim ben hepsini karistirdim zaten :) bi minnaki biliyorum en son onu ekledigim icin :) oglunu tarif et bakayim varmisin dermisim :) ipucu ver instagraminla ilgili bakayim eklimisin veya hepsine mbr senmisin yazayimmi :) iki oglunmu vardi cnm senin
valla buyuk kolaylik ev icindeEvde
Hic kullanmadik bizde disarda bile zor oturuyorlar icinde
vay sen çınoş a bak heleBenimki iste götün götün gidiyo
bizimki yurutec sevmedi bende zararli diye israr etmedim attik gitti eskiydi bilmem kac kusaktirBen yürütece koyuyorum peşimde dolanıp duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?