2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
1.evet emeklemiyor ama donuyor cnm :) yatakta kendini geriye atip donuyor o yuzden yinede gozumun onunde. 2.su an oturdugum ev yerden ısitmali kalorifer petegi vs yok.direk yerden sicagi veriyor.o yuzden isterse yerde ciplak gezsin :)
oh ne iyi cnm

Erkek cocugu bu poposu kalkmasin kotu durur gerci baba ve anne arkada birsey yok bizim düz bize benzer :)
ay benim sulale az daha anne karninda dursak sırf popo olarak dunyaya gelecekmisiz ve malesef oglumun da poposu var ya ilerde kesin liposuction olurtipik futbolcu poposu:)

ay benim sulale az daha anne karninda dursak sırf popo olarak dunyaya gelecekmisiz ve malesef oglumun da poposu var ya ilerde kesin liposuction olurtipik futbolcu poposu:)
Biz gobekciyiz cnm bizim sulale ya zayif ya zayif ama gobekli esim tarafi gobekli belki instada gormussundur yuzu falan zayif ama gobek 9 aylik ikiz bebek :)

Biz gobekciyiz cnm bizim sulale ya zayif ya zayif ama gobekli esim tarafi gobekli belki instada gormussundur yuzu falan zayif ama gobek 9 aylik ikiz bebek :)
ay cnm bi betoyu biliyorum bi aijoo bi de pinki instada bi de beyasarap ilk eklemisti onu ben sende eklimiydim ya:) ya da sen bende bilemedim karistiriyorum bazen kim kim idi bu rada

ay cnm bi betoyu biliyorum bi aijoo bi de pinki instada bi de beyasarap ilk eklemisti onu ben sende eklimiydim ya:) ya da sen bende bilemedim karistiriyorum bazen kim kim idi bu rada
Bende bilmiyorum canim ben hepsini karistirdim zaten :) bi minnaki biliyorum en son onu ekledigim icin :) oglunu tarif et bakayim varmisin dermisim :) ipucu ver instagraminla ilgili bakayim eklimisin veya hepsine mbr senmisin yazayimmi :) iki oglunmu vardi cnm senin

Benimki iste götün götün gidiyo

Cok kolay yatak odasindaysam yatagin ustunde mutfaktaysam mama sandalyesi lavabodaysam mama sandalyesi koridorda cocuk odasi ve salonda genellikle yerde oluyor.
Sen hareket etmiyor diye öyle bırak gitme de nerden çıkacağı belli olmazEltiminki öyleydi nasıl olsa hareket etmiyor diye dalmış işe bir gidiyor salona çocuk yok oraya bak buraya bak sesi de çıkmıyor koltuğun altına girmiş perdeyle kapatmışş kendini

1.evet emeklemiyor ama donuyor cnm :) yatakta kendini geriye atip donuyor o yuzden yinede gozumun onunde. 2.su an oturdugum ev yerden ısitmali kalorifer petegi vs yok.direk yerden sicagi veriyor.o yuzden isterse yerde ciplak gezsin :)
Bizim de yeni ev yerden ısıtmalı taşınalım daha rahat salıcam yerlere

Biz de göbekciyiz oğlumun 11 kgde minicik bir popo ama bacaklar kalın hafif göbeği var şimdilik ama babaya benzerse göbek büyür daha da

yok göl remi var kizim kucagimda esim foto cekiyor

kizlar oglum pisik olmadi cok sukur hic biz de fiyati iyi diye artik sofia aldik o kadar ince ki esnek bantlari da iyi prima kadar ince hosuma gitti bklm iyi olursa haber veririm kullanan var mi arabizda memnun musunuz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…