- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Attan indim essege bindim.diyosunkizlar oglum pisik olmadi cok sukur hic biz de fiyati iyi diye artik sofia aldik o kadar ince ki esnek bantlari da iyi prima kadar ince hosuma gitti bklm iyi olursa haber veririm kullanan var mi arabizda memnun musunuz
Masallah erkencisini benimki erken saatte yemiyir 11 12ye kdar meme emiyoGünaydınlar herkese biz kahvaltmızı yaptık bir yumurta sarısı bir iki çay kaşığı zeyin azmesi bir iki tatlı kaşığı pekmez
Sabaha kdar yine anami aglatti kizlar 1.30da uyudu kac kere agladi emdi kendimden haberim yok kesin yeni dis diyordum ust damaktan 3.disi yarilmak uzere noktalanmis . Dis cikarirken ishal olmuyor ates olmuyor cok sukur ama kbkmayin agzima ediyor yaasabah agliyo kucagimdann siyrildi yurucekmis gozlerde kapalibhaa daha uykuda gozleri kapali aglaya aglaya yurudu sen nerenin semdromlu uyuz bebesinin dedim .1saat sonra geri uyuttum kapiyi kitlemeye kaktim geldimki uyanmis ama uykusu var biraz oynastik gulduk optuk sevdik yolduk geri salliyorum .
ya allahım fındık yaa yemınle yicem senın kızını gercekten kızlar cok dilliler ben de istiom kızım bana düşkün olsun ama kızlar babacı dıolar sinir oluom :)Cnm gunduz anlamiyor demekki ama aksam veya gece olunca vuruyor demekki. Kiyamam sut kuzulari. Bu kizlar cok fena cok dilliler. Defneyi bem 2saat biraksam hast isi disindada keyfi birakmazdim zaten ogun bana yapisirdi gece boynuma sarilip oyle uyurdu biraz dillenince kendini ifade etmeye basladi sensiz durmam aglarim gitme benide gotur . Gecende aklina dogum yapacagim gun gelmis diyorki sen kardesimi dogurmak icin gittiginde şu gozume 1damla uyku girmedi dusun dusun 1 damla 1 1 diyo .
Kızlar babacı maalesef çevremde ne kadar kız varsa babacı hep benimki de dahilya allahım fındık yaa yemınle yicem senın kızını gercekten kızlar cok dilliler ben de istiom kızım bana düşkün olsun ama kızlar babacı dıolar sinir oluom :)
Bosversene sen analarin yeri ayri canimya allahım fındık yaa yemınle yicem senın kızını gercekten kızlar cok dilliler ben de istiom kızım bana düşkün olsun ama kızlar babacı dıolar sinir oluom :)
Aynem cnm sukrediyorum atesi olmadigi icin olursada bir tik hafiften hissediyorum oyle geciyor ama bu uyku meselesi gercektrn beni bitirdi .yinede sukurUykusuzluk cok fena canim ama yjnede sukur bence ,atesle dis cikarmasi cok kotu oluyor cocuk kendinden geciyor elinden bisey gelmiyor atesli diye naparsan yap ayni etkide oluyor disatesi cok fena Allah korusun ins. Disleri erken tamamlanirda uykuya baslar
Benimki hic degilKızlar babacı maalesef çevremde ne kadar kız varsa babacı hep benimki de dahil
fiyat icin kizda kullandim bi sogudum o bezdenAttan indim essege bindim.diyosun. Canim ben arada aliyordum seviyorum hemen hemen sleepy kdar basarili. Sadece bir tik daha kisa surede doluyor. Bence senin husmene dayanmaz o yemeye icmeye bicmaya sleepy neden dusunmuyosun canim
benimki de babaya duskun ama yatarken ben olucamKızlar babacı maalesef çevremde ne kadar kız varsa babacı hep benimki de dahil
Bilmem bana iyi geliyor sleepy canim . 5+aldik en son daha acmadim 1 paket 5var. Sofia da + yoktu yenimi cikmiskifiyat icin kizda kullandim bi sogudum o bezdenbi de slepy lerin kaliplari dar cnm benim oglan popolu bunu bile 6+ xl aldik zaten daha ust yok ve 20 li paket aldik bakalim deneyelim de
bizim her yer hali gunlum cok da dolandirmiyorum cnm ben biraz ekonomi icin hem de deniyelim diye esim onerdi bi bklmBilmem bana iyi geliyor sleepy canim . 5+aldik en son daha acmadim 1 paket 5var. Sofia da + yoktu yenimi cikmiski. Of pakette bez sayisi git gide dusuyor gunluk primada cok guzeldi cnm paketi 20 tl hemde. Ama suan ince die ben almiyorum yelerde dolaniyolarya
Of canim cok gecmis olsun. İnsallah birsey yokturbugun ben kahvalti bulasiklari ile bogusurken oglum babasi ve ablasiyla idi ablasi bsy gostermi 2 sn ligine arkasina bakarjen oglan yataktan burnunun uzerine dusmus cok kotu olduk kirik veya bsy yok gibi ama esim baya kotu oldu morariklik kremi falan surduk ettik emzirdim sustu ama bi bueunkanadina kan oturdu bi de sisti tek tarafli ins gercekten kirik catlak yoktur sis oldugu icin anlamadik da su an uyuyor 2 saat beklettim oyy bu bebekler niye boyle ya hic durmuyor hep bebek arabasina koyuyoru. ne zaman isim olmaz o zaman saliyorum ben de pesine gidiyorum yine de kapilara tosluyor kafayi falan
off yaa cok gecmıs olsun insallah kırılmamıstır burnu falan Allah korusun bizimkıde süreklı ayaga kalkmaya calısıo bıyere tutunup habıre kafa üstü düşüo valla sanıyelık düşmeleribugun ben kahvalti bulasiklari ile bogusurken oglum babasi ve ablasiyla idi ablasi bsy gostermi 2 sn ligine arkasina bakarjen oglan yataktan burnunun uzerine dusmus cok kotu olduk kirik veya bsy yok gibi ama esim baya kotu oldu morariklik kremi falan surduk ettik emzirdim sustu ama bi bueunkanadina kan oturdu bi de sisti tek tarafli ins gercekten kirik catlak yoktur sis oldugu icin anlamadik da su an uyuyor 2 saat beklettim oyy bu bebekler niye boyle ya hic durmuyor hep bebek arabasina koyuyoru. ne zaman isim olmaz o zaman saliyorum ben de pesine gidiyorum yine de kapilara tosluyor kafayi falan
Aynem cnm sukrediyorum atesi olmadigi icin olursada bir tik hafiften hissediyorum oyle geciyor ama bu uyku meselesi gercektrn beni bitirdi .yinede sukur
Geçmiş olsun canım umarım bişey olmamıştırbugun ben kahvalti bulasiklari ile bogusurken oglum babasi ve ablasiyla idi ablasi bsy gostermi 2 sn ligine arkasina bakarjen oglan yataktan burnunun uzerine dusmus cok kotu olduk kirik veya bsy yok gibi ama esim baya kotu oldu morariklik kremi falan surduk ettik emzirdim sustu ama bi bueunkanadina kan oturdu bi de sisti tek tarafli ins gercekten kirik catlak yoktur sis oldugu icin anlamadik da su an uyuyor 2 saat beklettim oyy bu bebekler niye boyle ya hic durmuyor hep bebek arabasina koyuyoru. ne zaman isim olmaz o zaman saliyorum ben de pesine gidiyorum yine de kapilara tosluyor kafayi falan
Insallah canim napalim.saglik olsun diyorum artik rabbim saglik versinAman olmasin cnmuykunuza cozum bulursaniz 10 numara olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?