2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canim.bende 10 gun kadar ayni seyi yasadim sitma tutuyodu uykudan uyanip yorgan aliyodm esim cam acik diyedir diyip kendo terlesede goze alip kapiyi cami kapatti bkac gundur hicbsey olmuyo cok ilgnc hic ondan olcagni dusunmezdjm enfeksiyon oldum kesin diyodum

Kizlar ben cok halsizim oglum 4gundur atesli ilacla dusuyor saati gelince yine atesleniyor 4tane azi dis cikartiyor ne yemek ne uykusu var sadece emmek istiyor ,oyle gucsuz dustumki uykusuzluk bi yandan bi yandanda mide bulantim bugun ateslenmeye basladim vitamin almak icin gittigim eczanede doktorum yazdigi yoktu ,eczaci bayanda bulantilarin istahsizligin yoksa vitamin alma omega 3daha iyi bos kilo yapmasin demişti nasil guclenebilirim neyapabilirimki

Hangi haftada atlatıcaz acaba bu tedirginlikleri.tamam ya bundan sonrası rahat diyeceğmiz bi hafta varmı acaba
Doğuma kadar boyle canım son aydada dogum tedirginliklerin basliycak yalanci sancilar vs. Benim tedirginligim 40im ciktiktan sonra bitiyor genelde bebek toparlamis oluyor memeye alismis oluyor anne toparlamis oluyor yolumuz uzun

Hayirlisi bakalim 12 haftada gidecem sikayetlerimi soylerim doktora cok saol bu arada

Doğuma kadar boyle canım son aydada dogum tedirginliklerin basliycak yalanci sancilar vs. Benim tedirginligim 40im ciktiktan sonra bitiyor genelde bebek toparlamis oluyor memeye alismis oluyor anne toparlamis oluyor yolumuz uzun
Daha önce bi gebeliğim 7. Haftada kalp atışı durması sebebiyle son buldu ve bu gebeliğimdede öyle olcak diye korkuyorum.yoksa sancı kusma vs hiç önemli değil

Selam kizlar. Aniden baslayan idrar sancisiyla hastaneye attim kendimi. Dk basi wcdeyim. Sanci ve agri cok fazla. Lekelenmede var sanirim idrar yollarimdan geliyor dua edin bana. Sonucu bekliyorum şuan.acildeki dr bebege bakti yine bisey demedi usg resmi verdi. Hareketsizdi bebek secde de gibiydi

Geçmiş olsun. Bobreklerle ilgili bir sıkıntı da olabilir. Bebek iyidir inşallah, korkmayin

Geçmiş olsun. Bobreklerle ilgili bir sıkıntı da olabilir. Bebek iyidir inşallah, korkmayin

Geçmiş olsun canım. Çıktınmı hstaneden.

Geçmiş olsun canım çıktı mı sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…