- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Canim.bende 10 gun kadar ayni seyi yasadim sitma tutuyodu uykudan uyanip yorgan aliyodm esim cam acik diyedir diyip kendo terlesede goze alip kapiyi cami kapatti bkac gundur hicbsey olmuyo cok ilgnc hic ondan olcagni dusunmezdjm enfeksiyon oldum kesin diyodumSlm arkadaslar hamilegimde bu yana dun gece olmak uzere 3 defa sitma tarzi bisey gecirdim ilk once goyuslerim cok agriyi sonro usume sonra titriyorum 2 saat kendime gelemedim sonra bisey yok gibi atesim yok ama bebegime bisey olmusmudur sizce cok korktum daha once gecirdim gittim iyidi doktora soylemeyi unuttum varmi yasayan benim gibi
Gideceğim inşallah ama gebelikle bi Alakası olduğunu düşünüyorumBence cildiye doktoruna bi görün hamile olduğunu da belirt ona göre bi krem verir
Doğuma kadar boyle canımHangi haftada atlatıcaz acaba bu tedirginlikleri.tamam ya bundan sonrası rahat diyeceğmiz bi hafta varmı acaba
Salı günüKızlar 13.haftasına giripte genel testlere giren var mı??cinsiyetini öğrenen vs..
Hayirlisi bakalim 12 haftada gidecem sikayetlerimi soylerim doktora cok saol bu aradaCanim.bende 10 gun kadar ayni seyi yasadim sitma tutuyodu uykudan uyanip yorgan aliyodm esim cam acik diyedir diyip kendo terlesede goze alip kapiyi cami kapatti bkac gundur hicbsey olmuyo cok ilgnc hic ondan olcagni dusunmezdjm enfeksiyon oldum kesin diyodum
Daha önce bi gebeliğim 7. Haftada kalp atışı durması sebebiyle son buldu ve bu gebeliğimdede öyle olcak diye korkuyorum.yoksa sancı kusma vs hiç önemli değilDoğuma kadar boyle canımson aydada dogum tedirginliklerin basliycak yalanci sancilar vs. Benim tedirginligim 40im ciktiktan sonra bitiyor genelde bebek toparlamis oluyor memeye alismis oluyor anne toparlamis oluyor yolumuz uzun
Ben 1 kg almistim tekrar geri verdimKızlar kilo durumlariniz nasıl devam ediyor
3ay geride kaldı
Geçmiş olsun. Bobreklerle ilgili bir sıkıntı da olabilir. Bebek iyidir inşallah, korkmayinSelam kizlar. Aniden baslayan idrar sancisiyla hastaneye attim kendimi. Dk basi wcdeyim. Sanci ve agri cok fazla. Lekelenmede var sanirim idrar yollarimdan geliyor dua edin bana. Sonucu bekliyorum şuan.acildeki dr bebege bakti yine bisey demedi usg resmi verdi. Hareketsizdi bebek secde de gibiydi
Geçmiş olsun. Bobreklerle ilgili bir sıkıntı da olabilir. Bebek iyidir inşallah, korkmayinSelam kizlar. Aniden baslayan idrar sancisiyla hastaneye attim kendimi. Dk basi wcdeyim. Sanci ve agri cok fazla. Lekelenmede var sanirim idrar yollarimdan geliyor dua edin bana. Sonucu bekliyorum şuan.acildeki dr bebege bakti yine bisey demedi usg resmi verdi. Hareketsizdi bebek secde de gibiydi
Geçmiş olsun canım. Çıktınmı hstaneden.Selam kizlar. Aniden baslayan idrar sancisiyla hastaneye attim kendimi. Dk basi wcdeyim. Sanci ve agri cok fazla. Lekelenmede var sanirim idrar yollarimdan geliyor dua edin bana. Sonucu bekliyorum şuan.acildeki dr bebege bakti yine bisey demedi usg resmi verdi. Hareketsizdi bebek secde de gibiydi
Geçmiş olsun canım çıktı mı sonuçSelam kizlar. Aniden baslayan idrar sancisiyla hastaneye attim kendimi. Dk basi wcdeyim. Sanci ve agri cok fazla. Lekelenmede var sanirim idrar yollarimdan geliyor dua edin bana. Sonucu bekliyorum şuan.acildeki dr bebege bakti yine bisey demedi usg resmi verdi. Hareketsizdi bebek secde de gibiydi
3 ayda yalnızca 1 kiloKızlar kilo durumlariniz nasıl devam ediyor
3ay geride kaldı
Bende 1 kilo aldimBen aynı kilodayım.ne aldım ne verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?