Bizimkide habire kızına oyuncak alıyorHak etmediklerini biliyorum cnm hem oyle cok birsey isteyen biride degilim inanirmisin esimle ilgi baglarimiz koptu zaten ha bitbirimizi severiz ama oyle severiz sadece :) sevgiye dair hicbirsey yok.bu ayin 14 u dogum gunum onemsemicek kuru bir msj aticak yuzume bile soylemeyecek belki ona pasta yaptim diye pasta alicak o kadar.ama zaten gectim birsey beklemeyi bekledikce uzuluyor insan cunku cnm.yapmiyor cnm hep bahaneler buluyor.mecbur kaliyorum cikmaya.hastaydi korona oldu 3 aylik cocukla ben baktim ona serumunu taktim ates takibi odasinin duzeni yemekleri vs vs.kimse kapimiza bile gelmedi anasi bile kacti.her defasinda basina kakarim ama :)
Benimkide yeri geliyo disaro cikiyor yeri geliyo cocuklara bakiyo. Artik laf cekemem cekmiyorum yani. İnceldigi yerden kopar. Ne o anasının evinde rahat edebilir ne ben anamin evinde. Gene mecbur kavga gurultu oturcaz yaniBazen bende delleniyorum . Bu aya kadar işleri yoğundu hep kış gelsin de beraber evde olalım o kızımızla ilgilensin ben de rahat rahat ev işimi bakımımı yapayım vs diye. Ama hep bi iş bulup dışarı çıkıyor sağolsun yine kalıyorum ben bebeyle başbaşaben anlıyorum onu ama bende anlanmak istiyorum . Hem kızıyorum hem hak veriyorum . Bazen acaba bende mi suç çok mu abartıyorum diyorum .
Gitsin alsın pastaneden ya benimki öyle yapıyorAna evinde oyle gordu suyunu bile anasi getitirdi annesine dedim hic iyi etmemissin diye yuzune.inanirmisin yapiyorum bir de yetmiyor bugun profiterol istiyor malzeme yok evde hemen aliriz diyor.dedim ne varsa onu yiceksin yemezsen kendin bilirsin.zaten beni cildirtan uyandirmasi oldu 1 degil 2 degil
Allah sabir versin hepimizebugun iki kulagini da tuttu agridi disten sanirim agri kesici verdim simdi gece uykusunu baslatiyorum iki cocugunda hayirlisi cnm
Elinden gelse siseye yapar cnm tembelin onde gideni :)Gitsin alsın pastaneden ya benimki öyle yapıyorKemalpaşa tatlısı almış ben yapmazsam kalkar kendisi yapar boğazına düşkünse yapacak
Bizimde bi kaç gündür limoni gibiydi aramız daha doğrusu ben kızdım sordu bişey yok dedim . Dün akşam rüyama girmiş boşanıyormuşuz başkasını bulmuş falan ama nasıl içim yanarak uyandımBenimkide yeri geliyo disaro cikiyor yeri geliyo cocuklara bakiyo. Artik laf cekemem cekmiyorum yani. İnceldigi yerden kopar. Ne o anasının evinde rahat edebilir ne ben anamin evinde. Gene mecbur kavga gurultu oturcaz yani
Ben kendime yapcam canim esleme degil. Bakliyatlardan kurabiye,kek,poğaça,kek tarifleri buldum onlardan deniycem ama insallah cocuklar uyurda sabah keyifli kalkarimKendine derken mesela ne hazırlıcaksın canım . Bende kek börek kısır falan istiyorum ama kızla mümkün değil yemeği zor yapıyorum(kızma diyettesin biliyorum ama eşim sever diye yapmak istiyorum)
Geçenlerde şey düşündüm bende , ek gıda için iki üç günlük yapıp kavanozlayıp dolaba atsam birşeyler çok iyi gelir bana . Muhallebi çorba gibi ama ne yapsam bilemedim . Sonra ona da üşendim kaldı
Benimkide oyleydi canim. Mecbur alisti. Alisacak seninki de yani. Hâla daha corabini havlusunu toplamaz. Cocuklar takulip dusmeyecek bilsem ben yapmamAna evinde oyle gordu suyunu bile anasi getitirdi annesine dedim hic iyi etmemissin diye yuzune.inanirmisin yapiyorum bir de yetmiyor bugun profiterol istiyor malzeme yok evde hemen aliriz diyor.dedim ne varsa onu yiceksin yemezsen kendin bilirsin.zaten beni cildirtan uyandirmasi oldu 1 degil 2 degil
Amaaaa zayıflamak seni bir eklerden daha çok mutlu edecekBen kendime yapcam canim esleme degil. Bakliyatlardan kurabiye,kek,poğaça,kek tarifleri buldum onlardan deniycem ama insallah cocuklar uyurda sabah keyifli kalkarimevdekilere bir koca cekmece abur cubur var. Vallahi kendimi bazen cok zor tutuyorum. Dua ediyorum sürekli suan açım mesela onlarin abur cubur bitsin mecburen onlara da pogaca kek biseyler yapcam yani alismam gerek. Ama en azindan benimde elimde diyetime uygun seyler olursa bende mutlu olurum. Bu akşam cerez, gofret,misir ve ekler yediler mesela ben sadece cay ictim
Mslesef bir süre sonra hepimizde bu oluyor ya bende bu ara öyle düşünüyorumHak etmediklerini biliyorum cnm hem oyle cok birsey isteyen biride degilim inanirmisin esimle ilgi baglarimiz koptu zaten ha bitbirimizi severiz ama oyle severiz sadece :) sevgiye dair hicbirsey yok.bu ayin 14 u dogum gunum onemsemicek kuru bir msj aticak yuzume bile soylemeyecek belki ona pasta yaptim diye pasta alicak o kadar.ama zaten gectim birsey beklemeyi bekledikce uzuluyor insan cunku cnm.yapmiyor cnm hep bahaneler buluyor.mecbur kaliyorum cikmaya.hastaydi korona oldu 3 aylik cocukla ben baktim ona serumunu taktim ates takibi odasinin duzeni yemekleri vs vs.kimse kapimiza bile gelmedi anasi bile kacti.her defasinda basina kakarim ama :)
Aman hepsi aynıSaolun kizlar cinnetim azaldi :)
amin cnm ,azılardan cok korluyorum ins azmadan gelirlerAllah sabir versin hepimize
Icim rahat etmiyor cnm onun corabini ortalikta girmek zorunda degilim.gordukce dahada sinirim bozuluyor :) eskiden ellemezdim inanirmisin o da ellemezdi kokusurdu yerde simdi cocugum var sorumlulugum var diye yapiyorum.Benimkide oyleydi canim. Mecbur alisti. Alisacak seninki de yani. Hâla daha corabini havlusunu toplamaz. Cocuklar takulip dusmeyecek bilsem ben yapmam
Bazilari 2× ama :)Aman hepsi aynı
Cok sukur ateslu gecmiyor bizim dis ilk dis kotuydu 2.yi anlamadik ust on disler cikicak onun kaygisi var biraz gece sık uyaniyor aglayarak dis oldugu belli cok.amin cnm ,azılardan cok korluyorum ins azmadan gelirler
Masallah canım ben hic olcmedim bu aksam eklerin hamurlu yerinden verdim bende ilk kezBu arada ek gidayi az verdigimi farkettikten sonra yavas yavas arttirdim bugun ölctum 1 su bardagi kadar yedi toplam daha da arttiramam cocuk patlar heralde 3 kez kaka yapti nasil yediyse :)
benim esim yapar bazen unutursorarim bak virusludur camiye gidiyorsun is yerinde derim ama mes giyiyor uzerine disarda yine de terlidir bsy dir diye o da atar bem fazla ellemem ama alana kadar derkm belirli araliklar ileB
Icim rahat etmiyor cnm onun corabini ortalikta girmek zorunda degilim.gordukce dahada sinirim bozuluyor :) eskiden ellemezdim inanirmisin o da ellemezdi kokusurdu yerde simdi cocugum var sorumlulugum var diye yapiyorum.
usler de cikti sonra bi dis atesi yasadik biz bi ara 8 disten sonra ama 3 gun boyunca hangi dis bilemedik biz saniyoruz ki patlarken agriyor ama o disler cene kemiklerinin icinde olusurken agrirmis ates yaparmis aslinda o zaman o yasadigimiz her ne kadar azilar cikmasa da onlarin agrisi atesi olabilir yaniCok sukur ateslu gecmiyor bizim dis ilk dis kotuydu 2.yi anlamadik ust on disler cikicak onun kaygisi var biraz gece sık uyaniyor aglayarak dis oldugu belli cok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?