2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bizimkide habire kızına oyuncak alıyor evlilik yıldönümünü unuttu telafi edicem dedi sakın bişey alma ben dedikten sonra kıymeti yok dedim . Sevgililer gününü bekliyorum bakalım ne yapıcak çok merak ediyorum uzaktan kumandalı araba almış kızıyla oynayacakmış ben aktivite masası istiyorum pahalı diye kıyamıyorum heves etmiş almış iyi yapmış ama biz fazla düşünceli kalıyoruz canım

Benimkide yeri geliyo disaro cikiyor yeri geliyo cocuklara bakiyo. Artik laf cekemem cekmiyorum yani. İnceldigi yerden kopar. Ne o anasının evinde rahat edebilir ne ben anamin evinde. Gene mecbur kavga gurultu oturcaz yani

Gitsin alsın pastaneden ya benimki öyle yapıyor Kemalpaşa tatlısı almış ben yapmazsam kalkar kendisi yapar boğazına düşkünse yapacak

Benimkide yeri geliyo disaro cikiyor yeri geliyo cocuklara bakiyo. Artik laf cekemem cekmiyorum yani. İnceldigi yerden kopar. Ne o anasının evinde rahat edebilir ne ben anamin evinde. Gene mecbur kavga gurultu oturcaz yani
Bizimde bi kaç gündür limoni gibiydi aramız daha doğrusu ben kızdım sordu bişey yok dedim . Dün akşam rüyama girmiş boşanıyormuşuz başkasını bulmuş falan ama nasıl içim yanarak uyandım bugün surat falan yapmadım

Ben kendime yapcam canim esleme degil. Bakliyatlardan kurabiye,kek,poğaça,kek tarifleri buldum onlardan deniycem ama insallah cocuklar uyurda sabah keyifli kalkarim evdekilere bir koca cekmece abur cubur var. Vallahi kendimi bazen cok zor tutuyorum. Dua ediyorum sürekli suan açım mesela onlarin abur cubur bitsin mecburen onlara da pogaca kek biseyler yapcam yani alismam gerek. Ama en azindan benimde elimde diyetime uygun seyler olursa bende mutlu olurum. Bu akşam cerez, gofret,misir ve ekler yediler mesela ben sadece cay ictim

Benimkide oyleydi canim. Mecbur alisti. Alisacak seninki de yani. Hâla daha corabini havlusunu toplamaz. Cocuklar takulip dusmeyecek bilsem ben yapmam

Amaaaa zayıflamak seni bir eklerden daha çok mutlu edecek

Mslesef bir süre sonra hepimizde bu oluyor ya bende bu ara öyle düşünüyorum

B
Benimkide oyleydi canim. Mecbur alisti. Alisacak seninki de yani. Hâla daha corabini havlusunu toplamaz. Cocuklar takulip dusmeyecek bilsem ben yapmam
Icim rahat etmiyor cnm onun corabini ortalikta girmek zorunda degilim.gordukce dahada sinirim bozuluyor :) eskiden ellemezdim inanirmisin o da ellemezdi kokusurdu yerde simdi cocugum var sorumlulugum var diye yapiyorum.

B

Icim rahat etmiyor cnm onun corabini ortalikta girmek zorunda degilim.gordukce dahada sinirim bozuluyor :) eskiden ellemezdim inanirmisin o da ellemezdi kokusurdu yerde simdi cocugum var sorumlulugum var diye yapiyorum.
benim esim yapar bazen unutursorarim bak virusludur camiye gidiyorsun is yerinde derim ama mes giyiyor uzerine disarda yine de terlidir bsy dir diye o da atar bem fazla ellemem ama alana kadar derkm belirli araliklar ile

Cok sukur ateslu gecmiyor bizim dis ilk dis kotuydu 2.yi anlamadik ust on disler cikicak onun kaygisi var biraz gece sık uyaniyor aglayarak dis oldugu belli cok.
usler de cikti sonra bi dis atesi yasadik biz bi ara 8 disten sonra ama 3 gun boyunca hangi dis bilemedik biz saniyoruz ki patlarken agriyor ama o disler cene kemiklerinin icinde olusurken agrirmis ates yaparmis aslinda o zaman o yasadigimiz her ne kadar azilar cikmasa da onlarin agrisi atesi olabilir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…