Selam kizlar. Aniden baslayan idrar sancisiyla hastaneye attim kendimi. Dk basi wcdeyim. Sanci ve agri cok fazla. Lekelenmede var sanirim idrar yollarimdan geliyor dua edin bana. Sonucu bekliyorum şuan.acildeki dr bebege bakti yine bisey demedi usg resmi verdi. Hareketsizdi bebek secde de gibiydi
Canım çok gecmıs olsun.Çıktın mı hastanedenSelam kizlar. Aniden baslayan idrar sancisiyla hastaneye attim kendimi. Dk basi wcdeyim. Sanci ve agri cok fazla. Lekelenmede var sanirim idrar yollarimdan geliyor dua edin bana. Sonucu bekliyorum şuan.acildeki dr bebege bakti yine bisey demedi usg resmi verdi. Hareketsizdi bebek secde de gibiydi
Her sey yolundadir insallah canimSelam kizlar. Aniden baslayan idrar sancisiyla hastaneye attim kendimi. Dk basi wcdeyim. Sanci ve agri cok fazla. Lekelenmede var sanirim idrar yollarimdan geliyor dua edin bana. Sonucu bekliyorum şuan.acildeki dr bebege bakti yine bisey demedi usg resmi verdi. Hareketsizdi bebek secde de gibiydi
Bunu yasayan yok mu kizcelerKızlar selam. Sizin de karnınızın üstünde acı hissi oluyor mu? Çok yoğun değil ama. Sanki böyle kucuk igneleniyor gibi.
Ben 1 kilo aldım. Ama iştahım yok. Yediklerimden lezzet almıyorum. Sadece ekmek peynir bastırıyor. Onu da yemesem kilo bile almazdımKızlar kilo durumlariniz nasıl devam ediyor
3ay geride kaldı
Geçmiş olsunSelam kizlar. Aniden baslayan idrar sancisiyla hastaneye attim kendimi. Dk basi wcdeyim. Sanci ve agri cok fazla. Lekelenmede var sanirim idrar yollarimdan geliyor dua edin bana. Sonucu bekliyorum şuan.acildeki dr bebege bakti yine bisey demedi usg resmi verdi. Hareketsizdi bebek secde de gibiydi
Bende yiyorum ama yemegin suyu beni cok tiksindiriyor. Patlican en sevdigim sebzeydi smdi goresim yokBen 1 kilo aldım. Ama iştahım yok. Yediklerimden lezzet almıyorum. Sadece ekmek peynir bastırıyor. Onu da yemesem kilo bile almazdım
Bende de az az oluyorKızlar selam. Sizin de karnınızın üstünde acı hissi oluyor mu? Çok yoğun değil ama. Sanki böyle kucuk igneleniyor gibi.
Neden acaba yaBende de az az oluyor
Acaba ne zaman yediklerimizden lezzet alıcazBen 1 kilo aldım. Ama iştahım yok. Yediklerimden lezzet almıyorum. Sadece ekmek peynir bastırıyor. Onu da yemesem kilo bile almazdım
Geçmiş olsun canımSelam ancak yeni yeni rahatlayabildim.idrardan kan gelmeye basladi inanılmaz sancilar cektim. Allah dusmaima vermesin. Eskiden de cok sık yasardimda bayadir yasamamistim ya :'( aniden başladi birde şok gecirdim. Sonuclara gore eritrosit lökosit hat safhada, proteinde +1 cikmis. Dr asiri ilgisizdi sanirim kum döküyorum. Antibiyotik ve toz ilac verdi insallah dogru seyler vermistir artik drlarada guvenim kalmadi
Tesekkur ederim canimGeçmiş olsun canım
Merhaba bende de aynı durum var 2 gündür karnımın en üstü göğüs altımda ağrı istifra ettiğimde kısa süreliğine rahatlıyorum sonra yine devam hele yemek yedikten sonraBunu yasayan yok mu kizceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?