2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Cok gecmis olsun cnm. Sistit mi acaba az az sık sık idrara cikma bi ilacla duzelirsin korkma bisicik olmaz.

Canım çok gecmıs olsun.Çıktın mı hastaneden

Her sey yolundadir insallah canim

Geçmiş olsun

Merhaba arkadaşlar 10 haftalık hamileyi bende sürekli bir bulantı var ve çok hızlı kilo alıyorum ne yapabilirim kilo alamamak için

Ben 1 kilo aldım. Ama iştahım yok. Yediklerimden lezzet almıyorum. Sadece ekmek peynir bastırıyor. Onu da yemesem kilo bile almazdım
Bende yiyorum ama yemegin suyu beni cok tiksindiriyor. Patlican en sevdigim sebzeydi smdi goresim yok

Ben de 55 kiloyla hamile kalmistim. Şuan 58 im ama bu 3 kiloyu ilk 3 haftada aldım. Şuan sabit kilodayim 58.4 ama bu aylardan sonra artis hizlanacak yaziyo her yerde

Benimde surekli midem bulaniyor kusma yok ama surekli bulanti var biseyler yiyorum biraz gecip sonra tekrar ayni bilmiyorum napacagimi tatli gormek istemiyorum peynir ekmek kurtaricim surekli tuzlu biseyler yiyorum biran once gecer ins cok kotu oluyorum midemde sanki su varmis tiksinti gibi sizler neler yiyorsunuz budurumda olan varmi ?

Selam ancak yeni yeni rahatlayabildim.idrardan kan gelmeye basladi inanılmaz sancilar cektim. Allah dusmaima vermesin. Eskiden de cok sık yasardimda bayadir yasamamistim ya :'( aniden başladi birde şok gecirdim. Sonuclara gore eritrosit lökosit hat safhada, proteinde +1 cikmis. Dr asiri ilgisizdi sanirim kum döküyorum. Antibiyotik ve toz ilac verdi insallah dogru seyler vermistir artik drlarada guvenim kalmadi

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…