- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Bence asıl eslem yurumeye basladiktan sonraki surec epey zor olcak... Hem eslem tehlikeli isler pesinde olcak. Hem yüsra oyuncak falan vermemek için hep kavga gurultu olcak. Birde evde karsntina da gececek bu surec of of... En az 2 sene epey zor olcak...
Ben kendime yapcam canim esleme degil. Bakliyatlardan kurabiye,kek,poğaça,kek tarifleri buldum onlardan deniycem ama insallah cocuklar uyurda sabah keyifli kalkarimevdekilere bir koca cekmece abur cubur var. Vallahi kendimi bazen cok zor tutuyorum. Dua ediyorum sürekli suan açım mesela onlarin abur cubur bitsin mecburen onlara da pogaca kek biseyler yapcam yani alismam gerek. Ama en azindan benimde elimde diyetime uygun seyler olursa bende mutlu olurum. Bu akşam cerez, gofret,misir ve ekler yediler mesela ben sadece cay ictim
Bende meraktan ölcuyorum acikcasi cnm :) yedigi tabagi belli icine su koyup bardaga dokuyorum yedigi cikiyor ortaya :)Masallah canım ben hic olcmedim bu aksam eklerin hamurlu yerinden verdim bende ilk kez
Ustler patlamadi bizim cnm 1.5 disliyiz :) dr beyazlasma var ama 2 ayi bulur dedi sanmam baska dis olacagini gec cikariyor disleriusler de cikti sonra bi dis atesi yasadik biz bi ara 8 disten sonra ama 3 gun boyunca hangi dis bilemedik biz saniyoruz ki patlarken agriyor ama o disler cene kemiklerinin icinde olusurken agrirmis ates yaparmis aslinda o zaman o yasadigimiz her ne kadar azilar cikmasa da onlarin agrisi atesi olabilir yani
Alistirma oyle. Bir arkadas anlatirdi o da hep yeni gelinken zor yemekler yapmis, 4x4 sofra kurmuş. Cocuk sonrasi eşi sorun yapiyordu. Ben calisirkende bazen disardan yerdik bazen sadece makarna corba olurdum suan o zamana gore daha iyi yemek cikariyorum. Birde buzlukta birseyler bulundurmak cok rahatmis. Mesela bugun cocuklari parka cikardim. Gelince hemen bir sogan dogradim buzluktan kavrulmuş kiyma ve bamya cikardim yemek oldu. Yanına da tarhana ve salata ile yoğurt. Esim bey pilav olsa iyi olurdu dedi. Bende onu da yarin yapariz dedim :)Elinden gelse siseye yapar cnm tembelin onde gideni :)
Sen aşııksııınnn arkaaadaaasssssBizimde bi kaç gündür limoni gibiydi aramız daha doğrusu ben kızdım sordu bişey yok dedim . Dün akşam rüyama girmiş boşanıyormuşuz başkasını bulmuş falan ama nasıl içim yanarak uyandımbugün surat falan yapmadım
Hatirladikca benim sinirlerim cogaldi amaSaolun kizlar cinnetim azaldi :)
Aynen oyle canım. Aksamlaro cok zorlanıyorum. Çocukların ikiside hâla ayaktalarAmaaaa zayıflamak seni bir eklerden daha çok mutlu edecek
Hahah yalnız değilmişimBende meraktan ölcuyorum acikcasi cnm :) yedigi tabagi belli icine su koyup bardaga dokuyorum yedigi cikiyor ortaya :)
Ben hep elliyodum da anlatsan da anlamiyor yani oyle alismis.B
Icim rahat etmiyor cnm onun corabini ortalikta girmek zorunda degilim.gordukce dahada sinirim bozuluyor :) eskiden ellemezdim inanirmisin o da ellemezdi kokusurdu yerde simdi cocugum var sorumlulugum var diye yapiyorum.
Öyle deme seviyordur kocan o senin iki çocuğunun bubasıSen aşııksııınnn arkaaadaaasssssben yazin bana yaptıklarını unutmadim o yuzden seviyor muyum sevmiyormuyum bende bilmiyorum. Ama karsi taraf sevmiyor biliyorim
+1Ben hep elliyodum da anlatsan da anlamiyor yani oyle alismis.
O yuzden erkek anneleri olarak egitin arkadasim. Karisi yapsin demeyin aman
- kiz anasi
Canim aksamlari az da yesem kg veremiyorum. Hani kendime gorw seyler yememe ragmen aksam yemeleri kg verdirmiyor. Bu pazartesiden beri aksam yemeklerini az tuttum sonra da birsey yemedim. Cok guzel kg verdim 4 gundeOnlar yerken zor olurkiileblebi filan mi alsan en azindan az kalorili nefsin korelirdi surekli yemek hazirlamak mutfakta olmak cok aciktiriyor insanı
İnsan olarak seviyodurÖyle deme seviyordur kocan o senin iki çocuğunun bubası
E esim istemesede ben kendime yapiyorum yemegi cnm bugun tirit yaptim mesela :) cokda kolay inanirmisin yarim saatimi bile almadi.buzluga bende cok atarim rahat olur.benim kocayla sorunum is degil inanirmisin yapiyorum gocunmamda yetisiyorumda cok sukur.benim sorunum beni cinnet gecirtecek kadar bunaltmasiAlistirma oyle. Bir arkadas anlatirdi o da hep yeni gelinken zor yemekler yapmis, 4x4 sofra kurmuş. Cocuk sonrasi eşi sorun yapiyordu. Ben calisirkende bazen disardan yerdik bazen sadece makarna corba olurdum suan o zamana gore daha iyi yemek cikariyorum. Birde buzlukta birseyler bulundurmak cok rahatmis. Mesela bugun cocuklari parka cikardim. Gelince hemen bir sogan dogradim buzluktan kavrulmuş kiyma ve bamya cikardim yemek oldu. Yanına da tarhana ve salata ile yoğurt. Esim bey pilav olsa iyi olurdu dedi. Bende onu da yarin yapariz dedim :)
Biz oturuyoruz daha siz yatin kardaşlarım+1ben yattım kızlar yarın sabah pişman olacağım yine 12 oldu saat
O hepimizde var canim bende degisik seyler yemeyi seviyorum imkanlar dahilinde. Ama her zaman super olmaz hersey yaniE esim istemesede ben kendime yapiyorum yemegi cnm bugun tirit yaptim mesela :) cokda kolay inanirmisin yarim saatimi bile almadi.buzluga bende cok atarim rahat olur.benim kocayla sorunum is degil inanirmisin yapiyorum gocunmamda yetisiyorumda cok sukur.benim sorunum beni cinnet gecirtecek kadar bunaltmasi
Ben herseyi ogreticem cocuguma kendi basina idare etmesini bilsin.Ben hep elliyodum da anlatsan da anlamiyor yani oyle alismis.
O yuzden erkek anneleri olarak egitin arkadasim. Karisi yapsin demeyin aman
- kiz anasi
Dirayetlisin cnm massallahCanim aksamlari az da yesem kg veremiyorum. Hani kendime gorw seyler yememe ragmen aksam yemeleri kg verdirmiyor. Bu pazartesiden beri aksam yemeklerini az tuttum sonra da birsey yemedim. Cok guzel kg verdim 4 gunde
Aynen oyle ogrencilikte falanda zorluk çekmezBen herseyi ogreticem cocuguma kendi basina idare etmesini bilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?