2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Umarim daha ılımlı gecer cnm yoksa küçükken alisamazlarda büyüyünce dahada zor olur gibi

Onlar yerken zor olurkii leblebi filan mi alsan en azindan az kalorili nefsin korelirdi surekli yemek hazirlamak mutfakta olmak cok aciktiriyor insanı

Ustler patlamadi bizim cnm 1.5 disliyiz :) dr beyazlasma var ama 2 ayi bulur dedi sanmam baska dis olacagini gec cikariyor disleri

Elinden gelse siseye yapar cnm tembelin onde gideni :)
Alistirma oyle. Bir arkadas anlatirdi o da hep yeni gelinken zor yemekler yapmis, 4x4 sofra kurmuş. Cocuk sonrasi eşi sorun yapiyordu. Ben calisirkende bazen disardan yerdik bazen sadece makarna corba olurdum suan o zamana gore daha iyi yemek cikariyorum. Birde buzlukta birseyler bulundurmak cok rahatmis. Mesela bugun cocuklari parka cikardim. Gelince hemen bir sogan dogradim buzluktan kavrulmuş kiyma ve bamya cikardim yemek oldu. Yanına da tarhana ve salata ile yoğurt. Esim bey pilav olsa iyi olurdu dedi. Bende onu da yarin yapariz dedim :)

Sen aşııksııınnn arkaaadaaasssss ben yazin bana yaptıklarını unutmadim o yuzden seviyor muyum sevmiyormuyum bende bilmiyorum. Ama karsi taraf sevmiyor biliyorim

Bende meraktan ölcuyorum acikcasi cnm :) yedigi tabagi belli icine su koyup bardaga dokuyorum yedigi cikiyor ortaya :)
Hahah yalnız değilmişim bizim üst dişler de çıkınca tam bir tavşan olduk ama bende huniyi çiftledim onlar çıkarken arka arkaya ve çok hızlı çıktılar ya. Alt dişlerin cıkması aylar sürmüştü . Ateş vs olmadı bizde de şükür

B

Icim rahat etmiyor cnm onun corabini ortalikta girmek zorunda degilim.gordukce dahada sinirim bozuluyor :) eskiden ellemezdim inanirmisin o da ellemezdi kokusurdu yerde simdi cocugum var sorumlulugum var diye yapiyorum.
Ben hep elliyodum da anlatsan da anlamiyor yani oyle alismis.
O yuzden erkek anneleri olarak egitin arkadasim. Karisi yapsin demeyin aman
- kiz anasi

Onlar yerken zor olurkii leblebi filan mi alsan en azindan az kalorili nefsin korelirdi surekli yemek hazirlamak mutfakta olmak cok aciktiriyor insanı
Canim aksamlari az da yesem kg veremiyorum. Hani kendime gorw seyler yememe ragmen aksam yemeleri kg verdirmiyor. Bu pazartesiden beri aksam yemeklerini az tuttum sonra da birsey yemedim. Cok guzel kg verdim 4 gunde

E esim istemesede ben kendime yapiyorum yemegi cnm bugun tirit yaptim mesela :) cokda kolay inanirmisin yarim saatimi bile almadi.buzluga bende cok atarim rahat olur.benim kocayla sorunum is degil inanirmisin yapiyorum gocunmamda yetisiyorumda cok sukur.benim sorunum beni cinnet gecirtecek kadar bunaltmasi

O hepimizde var canim bende degisik seyler yemeyi seviyorum imkanlar dahilinde. Ama her zaman super olmaz hersey yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…