- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Ogrenciligi gectim cnm ben kiz erkek ayrimini pek sevmeyenlerdenim acikcasi bu kizin bu erkegin gorevi degil birey olarak gorevimiz bunu yapmak zorunda degilsin ama bilmek zorundasin dicem ogluma :)Aynen oyle ogrencilikte falanda zorluk çekmez
Hahahaja gordum cnm yazarken biri mapusa attirmis dedim kendi kendimeBişey önermiyor mu peki şöyle konuşun böyle yapın falan diye . Çok zor arkadaşım Allah kolaylık versin .
Reklam yapmaya gelmiş pink hesabı da pasife alınmış zaten salla
Bir bütün mandalinayı zarlarıyla gömdü bizimki hayırlısı bakalım
Aynı benim oğlumu tarif etmişsinEline sağlık canımev işi yapmak mutfakta uğraşmak bile dinlendiriyor bizi motive ediyor bizim kız 8-9 arası uyur sabah 6-8 arası uyanır o saat diliminde ise kaç kez uyanacağı tamamen kendi pişikojisine bağlı
Şuan boyleyim. Ama gecen ay regl dönemi cok fena sarsildimDirayetlisin cnm massallah
Allah yardimcin olsun.. yanlis anlamazsan sormak istedim neden ameliyat oluyorsunkizlar merhaba uzun zamandir yazmiyordum cunku depresyondaydim lohusaykej girmedim bebek buyudu kac aylik oldu ben depresyona girdim. neyse uzun suren aglama krizleri sinir krizleri vs derken sonuc, yarin tup mide ameliyati oluyorum.
burada o kadar konustui zaman gecirdik bana yardimci oldunuz. her ameliyatin riski mevcuttur:) hakkinizi helal edin ne olur ne olmaz
Biz daha ölmedikDertlesmissiniz yestisemedim. Iyi geceler kizlar
Canım iyi sabrediyorsun gerçekten.Benim görümcem çocuğu küçükken bir gün haber geldi kız hastanelik olmuş.Wcye gidememekten sürekli tutmaktan bağırsakları mahvolmuş,doğru dürüst yiyemediğinden bütün değerleri düşmüş ayakta zor durur hale gelmiş.Kvler uzakta onlara göre bir de diğer kızının torununa bakıyordu söyleyememiş yardıma ihtiyacı olduğunu.Kvsi de uzakta oturuyordu.Sen bence çok güçlü birsin nazlı değilsin anladığım kadarıyla.Eşin de nazlı büyütülmüş bence.Ciddi ciddi konuş eşinle anlat sıkıntılarını bunlar birikir birikir patlatır seni.Hala çocuğa alışamamış.Canım çocuk bakma konusunda ikinizin de sorumluluğu aynı.O çalışıyor diye bütün sorumluluğu üstlenme.Bu şekilde devam eder.Uyutamıyor mu bırak uğraşsın elbet alışacak çocuk.Yemeğini de tutuştur eline o doyursun çocuğu banyosunu beraber yaptırın.Arada bırak ona çocuğu bir iki saat baksın.Yalnız bırakmadıkça alışamazlar babalar.Onlar sonradan öğreniyorlar baba olmayı.Bugun cinnet gecirdim kizlar.cocugu tam uyutuyorum esim gelip cocugun uykusunu dagitiyor.bende dedim bakmiyorum cocuga al bak agladi gitmedim aldi kendisi uyutmaya calisti biraz tartistik.cok fazla bunaldim cok sukur yavrumdan degil zaten dayanamadim yarim saat sonra geri aldim :) bendemi sorun var diyorum ailem uzakta onlara hak veriyorum surekli gelip gidemiyorlar pandemide var kv yakin saolsun iyidir hostur.hamileyken neler demisti ben bakarim cocuga vs.birkac kere cagirdim en azindan 1 gun gelsin dinleneyim yemegimi falan yapsin yok anacim hep bahaneler hadi anladimm bahanelerini tamam dicem ama kendi kizinin cocuguna 6 ayliktan beri o bakiyor ki kizinin kv side yaninda hem ben cocuguma bakmalarini istemiyorum yetiyorum cok sukur tek sorun ev.koca hicbirseyi begenmiyor yemek yapsam tatli neden yok tatli yapsam kahve neden yok.neden oda bu kadar daginik vs vs.hepsini gectim inanin yapiyorum.bazen wc ye bile gitmek luksken.gelip uyandirma dedigim halde bi de uyandirmasi.uyutmaya calisiyor ama tv karsisinda yuksek sesle tv de acik.hepsini gectim markete bile ben cikar alirim.carsi islerinide ben hallediyorum.ki arabamiz var ama beyfendiye tahsis markete birak alayim gelelim diyorum surekli bahaneler.cocugu uyandirmasi artik cileden cikardi.psikolojik destege ihtiyacim var ama ne mumkun.annemlede aramiz limoni suclu o oldugu halde ortami yumusatmaya calistim konusmadi bile.aman konusmasinlar hepsinin kokune tursu suyu :) anlatacak kimsem olmadigi icin yazdim hakkinizi helal edin :)
Aynen oyle. Cok guzel yazmissin. Biz suan bazen birimiz birini birimiz diğerini doyuruyoruz. Yoksa ben hem ikisini doyurup hem kendim yemeye calisiyodum ayni anda. Yada ben erken yemeye basladim. Zaten diyetteyim. Gorumcene de üzüldümCanım iyi sabrediyorsun gerçekten.Benim görümcem çocuğu küçükken bir gün haber geldi kız hastanelik olmuş.Wcye gidememekten sürekli tutmaktan bağırsakları mahvolmuş,doğru dürüst yiyemediğinden bütün değerleri düşmüş ayakta zor durur hale gelmiş.Kvler uzakta onlara göre bir de diğer kızının torununa bakıyordu söyleyememiş yardıma ihtiyacı olduğunu.Kvsi de uzakta oturuyordu.Sen bence çok güçlü birsin nazlı değilsin anladığım kadarıyla.Eşin de nazlı büyütülmüş bence.Ciddi ciddi konuş eşinle anlat sıkıntılarını bunlar birikir birikir patlatır seni.Hala çocuğa alışamamış.Canım çocuk bakma konusunda ikinizin de sorumluluğu aynı.O çalışıyor diye bütün sorumluluğu üstlenme.Bu şekilde devam eder.Uyutamıyor mu bırak uğraşsın elbet alışacak çocuk.Yemeğini de tutuştur eline o doyursun çocuğu banyosunu beraber yaptırın.Arada bırak ona çocuğu bir iki saat baksın.Yalnız bırakmadıkça alışamazlar babalar.Onlar sonradan öğreniyorlar baba olmayı.
Benim kv çok titiz olduğundan eşimin mutfağa falan girmesine izin vermemiş. Eşimin de içinde mi kalmış nolmuş bilemem ama çok seviyor yemek yapmayı. Evlendik evleneli bulaşığa dokunmaz ama yemekleri falan yapar :) baklava bile yapmışlığı var inanamazsınızOgrenciligi gectim cnm ben kiz erkek ayrimini pek sevmeyenlerdenim acikcasi bu kizin bu erkegin gorevi degil birey olarak gorevimiz bunu yapmak zorunda degilsin ama bilmek zorundasin dicem ogluma :)
Şimdiden geçmiş olsun.kizlar merhaba uzun zamandir yazmiyordum cunku depresyondaydim lohusaykej girmedim bebek buyudu kac aylik oldu ben depresyona girdim. neyse uzun suren aglama krizleri sinir krizleri vs derken sonuc, yarin tup mide ameliyati oluyorum.
burada o kadar konustui zaman gecirdik bana yardimci oldunuz. her ameliyatin riski mevcuttur:) hakkinizi helal edin ne olur ne olmaz
Gitsin bir zahmet pastaneden alsın ya da marketten her yerde var artık.Başlarda benim koca da öyleydi baktı ben oralı değilim dışarıdan alıp geliyorAna evinde oyle gordu suyunu bile anasi getitirdi annesine dedim hic iyi etmemissin diye yuzune.inanirmisin yapiyorum bir de yetmiyor bugun profiterol istiyor malzeme yok evde hemen aliriz diyor.dedim ne varsa onu yiceksin yemezsen kendin bilirsin.zaten beni cildirtan uyandirmasi oldu 1 degil 2 degil
Pinkten kocaman bir masallahBenim kv çok titiz olduğundan eşimin mutfağa falan girmesine izin vermemiş. Eşimin de içinde mi kalmış nolmuş bilemem ama çok seviyor yemek yapmayı. Evlendik evleneli bulaşığa dokunmaz ama yemekleri falan yapar :) baklava bile yapmışlığı var inanamazsınızpizza yapar hamurunu kendi yoğurur. Epey becerikli adam şanslıyım
Bide kendi işimiz olunca çocuk doğdu doğalı karantina falan 9 aydır evde daha bi geliştirdi kendini yakında restoran açacak yetkinliğe ulaşacak
Benim adam da çok yoğun çalışıyor geç geliyor haliyle çok ilgilenemiyor çocuklarla bazen kızıyorum bazen hak veriyorum.Kızımda çok ilgiliydi bebekken ama bu kadar yoğun değildi.Şindi bile uyumadığında ben sallayım diyor da kıyamıyorumBazen bende delleniyorum . Bu aya kadar işleri yoğundu hep kış gelsin de beraber evde olalım o kızımızla ilgilensin ben de rahat rahat ev işimi bakımımı yapayım vs diye. Ama hep bi iş bulup dışarı çıkıyor sağolsun yine kalıyorum ben bebeyle başbaşaben anlıyorum onu ama bende anlanmak istiyorum . Hem kızıyorum hem hak veriyorum . Bazen acaba bende mi suç çok mu abartıyorum diyorum .
Ne zamandır dicem canım ya biz seninle aynı kafadanız sanki yazdıklarımız benzer genelde burcun neydi senin?Gitsin alsın pastaneden ya benimki öyle yapıyorKemalpaşa tatlısı almış ben yapmazsam kalkar kendisi yapar boğazına düşkünse yapacak
Canim aksamlari az da yesem kg veremiyorum. Hani kendime gorw seyler yememe ragmen aksam yemeleri kg verdirmiyor. Bu pazartesiden beri aksam yemeklerini az tuttum sonra da birsey yemedim. Cok guzel kg verdim 4 gunde
Evlenmeden nasıldı peki böyle miydiBazilari 2× ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?