2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
kizlar merhaba uzun zamandir yazmiyordum cunku depresyondaydim lohusaykej girmedim bebek buyudu kac aylik oldu ben depresyona girdim. neyse uzun suren aglama krizleri sinir krizleri vs derken sonuc, yarin tup mide ameliyati oluyorum.

burada o kadar konustui zaman gecirdik bana yardimci oldunuz. her ameliyatin riski mevcuttur:) hakkinizi helal edin ne olur ne olmaz

Hahahaja gordum cnm yazarken biri mapusa attirmis dedim kendi kendime bin gun onceki msjima cvp verilmesine ne diyosuuun . Ohhh zarinida yediyse hadi bakalim .

Allah yardimcin olsun.. yanlis anlamazsan sormak istedim neden ameliyat oluyorsun

Canım iyi sabrediyorsun gerçekten.Benim görümcem çocuğu küçükken bir gün haber geldi kız hastanelik olmuş.Wcye gidememekten sürekli tutmaktan bağırsakları mahvolmuş,doğru dürüst yiyemediğinden bütün değerleri düşmüş ayakta zor durur hale gelmiş.Kvler uzakta onlara göre bir de diğer kızının torununa bakıyordu söyleyememiş yardıma ihtiyacı olduğunu.Kvsi de uzakta oturuyordu.Sen bence çok güçlü birsin nazlı değilsin anladığım kadarıyla.Eşin de nazlı büyütülmüş bence.Ciddi ciddi konuş eşinle anlat sıkıntılarını bunlar birikir birikir patlatır seni.Hala çocuğa alışamamış.Canım çocuk bakma konusunda ikinizin de sorumluluğu aynı.O çalışıyor diye bütün sorumluluğu üstlenme.Bu şekilde devam eder.Uyutamıyor mu bırak uğraşsın elbet alışacak çocuk.Yemeğini de tutuştur eline o doyursun çocuğu banyosunu beraber yaptırın.Arada bırak ona çocuğu bir iki saat baksın.Yalnız bırakmadıkça alışamazlar babalar.Onlar sonradan öğreniyorlar baba olmayı.

Aynen oyle. Cok guzel yazmissin. Biz suan bazen birimiz birini birimiz diğerini doyuruyoruz. Yoksa ben hem ikisini doyurup hem kendim yemeye calisiyodum ayni anda. Yada ben erken yemeye basladim. Zaten diyetteyim. Gorumcene de üzüldüm

Ogrenciligi gectim cnm ben kiz erkek ayrimini pek sevmeyenlerdenim acikcasi bu kizin bu erkegin gorevi degil birey olarak gorevimiz bunu yapmak zorunda degilsin ama bilmek zorundasin dicem ogluma :)
Benim kv çok titiz olduğundan eşimin mutfağa falan girmesine izin vermemiş. Eşimin de içinde mi kalmış nolmuş bilemem ama çok seviyor yemek yapmayı. Evlendik evleneli bulaşığa dokunmaz ama yemekleri falan yapar :) baklava bile yapmışlığı var inanamazsınız pizza yapar hamurunu kendi yoğurur. Epey becerikli adam şanslıyım
Bide kendi işimiz olunca çocuk doğdu doğalı karantina falan 9 aydır evde daha bi geliştirdi kendini yakında restoran açacak yetkinliğe ulaşacak

Şimdiden geçmiş olsun.
Bedenen ve ruhen musmutlu günler, aylar, yıllar dilerim

Gitsin bir zahmet pastaneden alsın ya da marketten her yerde var artık.Başlarda benim koca da öyleydi baktı ben oralı değilim dışarıdan alıp geliyorBen yaparım sana diyorum söyleseydin yok hayatım ne uğraşıcan diyorBenimki gibi maço adam bu hale geldi ya bazen düşünüyorum ilk zamanlarki haliyle şimdiki arasında çok fark var.Eskiden hasta olup da yemek yapmamam kavga sebebiydi düşün nerden nereye

Pinkten kocaman bir masallah

Benim adam da çok yoğun çalışıyor geç geliyor haliyle çok ilgilenemiyor çocuklarla bazen kızıyorum bazen hak veriyorum.Kızımda çok ilgiliydi bebekken ama bu kadar yoğun değildi.Şindi bile uyumadığında ben sallayım diyor da kıyamıyorum

Canim aksamlari az da yesem kg veremiyorum. Hani kendime gorw seyler yememe ragmen aksam yemeleri kg verdirmiyor. Bu pazartesiden beri aksam yemeklerini az tuttum sonra da birsey yemedim. Cok guzel kg verdim 4 gunde

Masallab canim enguzeli dayanabikiyorsan cok iyi ben cok iradesizim bu konuda aksamlari cok hafif yiyip bitki cayi en sagliklisi ,sen verrsin nazar degmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…