2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben hep elliyodum da anlatsan da anlamiyor yani oyle alismis.
O yuzden erkek anneleri olarak egitin arkadasim. Karisi yapsin demeyin aman
- kiz anasi
Ben de öyle diyorum zaten kvnin yanında da dicem oğluma her işi öğreticem gelin hanım dua edecek arkamdan bela okumayacak dicem

Ben de öyle diyorum zaten kvnin yanında da dicem oğluma her işi öğreticem gelin hanım dua edecek arkamdan bela okumayacak dicem
Ya benim eşim gene baya birşeyler yapmaya basladi. Ama kaynimin durumu daha fena. Buzdolabinda hazir yemek varken isitmaz mesela. Ekmek arasi yada yumurta yer hep.

Ya benim eşim gene baya birşeyler yapmaya basladi. Ama kaynimin durumu daha fena. Buzdolabinda hazir yemek varken isitmaz mesela. Ekmek arasi yada yumurta yer hep.
Eşin bence bir bocaladı başta ikinci çocuk,hem erken geldi hem covid oldunuz,hem iş güç sıkıntılıydı sanırım ama şimdi birşeyleri oturtmuş gibi.Beni sevmiyor diye düşünme herkesin sevgi anlayışı farklıdır.Ben eşimi çok seviyorum ama ifade edemem mesela kaç yıllık evliyiz seni seviyorum kelimelerini sayılı söylemişimdir.

Ekmek arası yiyormuş yine
Benim eş tarafı kayınvalidem olmasa aç aç oturur herhalde.
Herkes bir değişik.
İnsan karnını da doyurabilmeli ya.
Ben mutfağa kimseyi sokmadım diye övünüyordu, şimdi evde her şey bana bakıyor diye şikayet ediyor.

simdiden gecmis olsun cnm

Kendin ettin kendin buldunda denmiyor iste

Ah canım hepimiz girip girip çıkıyoruz depresyona geçmiş olsun şimdiden Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…