Canım öğrendiğim birşey var geçinmeye gönlün varsa unutacaksın evlilikte yoksa kendin yıpranırsın.Eşin kendinii değiştirirse unutursun zamanla.Hatirladikca benim sinirlerim cogaldi ama
Ben de öyle diyorum zaten kvnin yanında da dicem oğluma her işi öğreticem gelin hanım dua edecek arkamdan bela okumayacak dicemBen hep elliyodum da anlatsan da anlamiyor yani oyle alismis.
O yuzden erkek anneleri olarak egitin arkadasim. Karisi yapsin demeyin aman
- kiz anasi
İnşallah en az 20 atip rahatlamam lazimMasallab canim enguzeli dayanabikiyorsan cok iyi ben cok iradesizim bu konuda aksamlari cok hafif yiyip bitki cayi en sagliklisi ,sen verrsin nazar degmesin
Ancak oyle unuturum. Zaten kendini degistirmezse sabir tasi catlar bir günCanım öğrendiğim birşey var geçinmeye gönlün varsa unutacaksın evlilikte yoksa kendin yıpranırsın.Eşin kendinii değiştirirse unutursun zamanla.
Ya benim eşim gene baya birşeyler yapmaya basladi. Ama kaynimin durumu daha fena. Buzdolabinda hazir yemek varken isitmaz mesela. Ekmek arasi yada yumurta yer hep.Ben de öyle diyorum zaten kvnin yanında da dicem oğluma her işi öğreticem gelin hanım dua edecek arkamdan bela okumayacak dicem
Eşin bence bir bocaladı başta ikinci çocuk,hem erken geldi hem covid oldunuz,hem iş güç sıkıntılıydı sanırım ama şimdi birşeyleri oturtmuş gibi.Beni sevmiyor diye düşünme herkesin sevgi anlayışı farklıdır.Ben eşimi çok seviyorum ama ifade edemem mesela kaç yıllık evliyiz seni seviyorum kelimelerini sayılı söylemişimdir.Ya benim eşim gene baya birşeyler yapmaya basladi. Ama kaynimin durumu daha fena. Buzdolabinda hazir yemek varken isitmaz mesela. Ekmek arasi yada yumurta yer hep.
Ekmek arası yiyormuş yineYa benim eşim gene baya birşeyler yapmaya basladi. Ama kaynimin durumu daha fena. Buzdolabinda hazir yemek varken isitmaz mesela. Ekmek arasi yada yumurta yer hep.
diyet yaparak veremiyorum 5 veriyorsam 7 aliyorum, 10 veriyorsam 15 aliyorum artik dayanacak psikolojim kalmadiAllah yardimcin olsun.. yanlis anlamazsan sormak istedim neden ameliyat oluyorsun
cok tesekkur ederimŞimdiden geçmiş olsun.
Bedenen ve ruhen musmutlu günler, aylar, yıllar dilerim
bence de cnmUstler patlamadi bizim cnm 1.5 disliyiz :) dr beyazlasma var ama 2 ayi bulur dedi sanmam baska dis olacagini gec cikariyor disleri
simdiden gecmis olsun cnmkizlar merhaba uzun zamandir yazmiyordum cunku depresyondaydim lohusaykej girmedim bebek buyudu kac aylik oldu ben depresyona girdim. neyse uzun suren aglama krizleri sinir krizleri vs derken sonuc, yarin tup mide ameliyati oluyorum.
burada o kadar konustui zaman gecirdik bana yardimci oldunuz. her ameliyatin riski mevcuttur:) hakkinizi helal edin ne olur ne olmaz
YengeçNe zamandır dicem canım ya biz seninle aynı kafadanız sanki yazdıklarımız benzer genelde burcun neydi senin?
Kakasından çıkmış bütün bir zarHahahaja gordum cnm yazarken biri mapusa attirmis dedim kendi kendimebin gun onceki msjima cvp verilmesine ne diyosuuun . Ohhh zarinida yediyse hadi bakalim .
Kendin ettin kendin buldunda denmiyor isteEkmek arası yiyormuş yine
Benim eş tarafı kayınvalidem olmasa aç aç oturur herhalde.
Herkes bir değişik.
İnsan karnını da doyurabilmeli ya.
Ben mutfağa kimseyi sokmadım diye övünüyordu, şimdi evde her şey bana bakıyor diye şikayet ediyor.
Ah canım hepimiz girip girip çıkıyoruz depresyonakizlar merhaba uzun zamandir yazmiyordum cunku depresyondaydim lohusaykej girmedim bebek buyudu kac aylik oldu ben depresyona girdim. neyse uzun suren aglama krizleri sinir krizleri vs derken sonuc, yarin tup mide ameliyati oluyorum.
burada o kadar konustui zaman gecirdik bana yardimci oldunuz. her ameliyatin riski mevcuttur:) hakkinizi helal edin ne olur ne olmaz
Yaaaaa bende yengecim madam dunurum.senin sık sık 2yas sendromun bundanmisYengeçSenin burcun ne
HahahahahKakasından çıkmış bütün bir zarkalanı da bekliyoruz
evet konu kaka olunca pinkin geldigini anlayanlar parmak kaldirsinHahahahahher dilimi bi kakada cikarsa eder sana 10 kaka
bizim husmen de gunde 3-4 kez kaka yapmaya basladi dedim bebeklige geri mi donuyiruz yani bebeklik derken baslangicaHahahahahher dilimi bi kakada cikarsa eder sana 10 kaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?