- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Kokusunu aliyorumdurevet konu kaka olunca pinkin geldigini anlayanlar parmak kaldirsin
kuzucuk ya şu suyu icmeyi bi sevse bizimkine hemen yemek sonrasi veriyorum cay bardaginin dibine dogru koyuyorum baya iciyor yani ceyrek cay bardagi iciyor o zaman ara ara da teklif ediyorumKokusunu aliyorumdur. Keske benimkide 3.4 yapsa ne kdar mutlu olurum.kabizlik yapisti yakasina
Artik iciyor canim ama fayda yok . Omceki gun 3gundur zorluyo yapamiyodu lavman yaptim kendi yumrugu kdar yapti kan ter icinde kaldi ne kdar agladi .dun yine yapamadi bugun yine ugrascam .kizimda boyleydi 1yasina kdar ite kaka yapiyordu dr hep 1yasda duzelir diyodu oylede olmustukuzucuk ya şu suyu icmeyi bi sevse bizimkine hemen yemek sonrasi veriyorum cay bardaginin dibine dogru koyuyorum baya iciyor yani ceyrek cay bardagi iciyor o zaman ara ara da teklif ediyorum
iyi bari cnm yasa ne kaldi surada ins once de duzelebilir kiyamam yaArtik iciyor canim ama fayda yok . Omceki gun 3gundur zorluyo yapamiyodu lavman yaptim kendi yumrugu kdar yapti kan ter icinde kaldi ne kdar agladi .dun yine yapamadi bugun yine ugrascam .kizimda boyleydi 1yasina kdar ite kaka yapiyordu dr hep 1yasda duzelir diyodu oylede olmustu
Ah canım yaa, anlıyorum ve gerçekten ne yapabilirsin bu konuda hiç bilmiyorum.. Uykusuzluk çok çok zor. Hele ki şu bütün gün evde zinde olmamız gereken zamanlarda. Allah yardımcın olsun canım
Bize de normalde yardım yok dışarıdan ama dün doğaçlama gelişti. Önce tereddüt ettim ama sonra en azından biraz işlerimi halledeyim, durmazlarsa gidip alırım dedim. Yeni sağlıklı tarifler mutlaka dene canım. Şevkini motivasyonunu düşürme. Sebze soteler yapıp içine çok az salça ve çok az da pirinç veya bulgur ekleyip az su ile pişirsen hem doyurucu hem lezzetli ve sağlıklı akşam yemeği yemiş olursun.Bebelere bakan yok, delirmece çok :)
Bende yarin haftasonu için kendime degisik tariflerden birseyler hazirlicam. Çünkü onlar yerken ben bakıyorum zorlaniyorum ne yalan soyleyeyim...
KoçYengeçSenin burcun ne
Benim kv de kızlara iş yaptırmış hep oğlanların suyunu bile ayağına getirmiş.Bizde herkes suyunu gider kendi içer annem babam bile benden su istemez.Eşime de alıştırdım.Benm yanımda kalkıp su aldığında kv gözlerini açıp bakıyorEkmek arası yiyormuş yine
Benim eş tarafı kayınvalidem olmasa aç aç oturur herhalde.
Herkes bir değişik.
İnsan karnını da doyurabilmeli ya.
Ben mutfağa kimseyi sokmadım diye övünüyordu, şimdi evde her şey bana bakıyor diye şikayet ediyor.
Çok geçmiş olsun şimdiden İnşallah ameliyat sonrası çabuk toparlanırsın,sıkıntıların da sona erer.Benim de 15 kg versem iyi olacak da can sıkıntısından yiyorum.kizlar merhaba uzun zamandir yazmiyordum cunku depresyondaydim lohusaykej girmedim bebek buyudu kac aylik oldu ben depresyona girdim. neyse uzun suren aglama krizleri sinir krizleri vs derken sonuc, yarin tup mide ameliyati oluyorum.
burada o kadar konustui zaman gecirdik bana yardimci oldunuz. her ameliyatin riski mevcuttur:) hakkinizi helal edin ne olur ne olmaz
Arada alttan alta diyoruz ama şikayet etse de övünüyor aslında hala kendisiyleKendin ettin kendin buldunda denmiyor iste
Bizimkinin de gözleri başlarda hep açıldıBenim kv de kızlara iş yaptırmış hep oğlanların suyunu bile ayağına getirmiş.Bizde herkes suyunu gider kendi içer annem babam bile benden su istemez.Eşime de alıştırdım.Benm yanımda kalkıp su aldığında kv gözlerini açıp bakıyor
Ugrassin mademArada alttan alta diyoruz ama şikayet etse de övünüyor aslında hala kendisiyle
Kiyamam uzuluyo zaar oglusunaBenim kv de kızlara iş yaptırmış hep oğlanların suyunu bile ayağına getirmiş.Bizde herkes suyunu gider kendi içer annem babam bile benden su istemez.Eşime de alıştırdım.Benm yanımda kalkıp su aldığında kv gözlerini açıp bakıyor
Yapiyorum cnm ama yeterli gelmiyor heralde biraz daha ustune atayim :)Canım iyi sabrediyorsun gerçekten.Benim görümcem çocuğu küçükken bir gün haber geldi kız hastanelik olmuş.Wcye gidememekten sürekli tutmaktan bağırsakları mahvolmuş,doğru dürüst yiyemediğinden bütün değerleri düşmüş ayakta zor durur hale gelmiş.Kvler uzakta onlara göre bir de diğer kızının torununa bakıyordu söyleyememiş yardıma ihtiyacı olduğunu.Kvsi de uzakta oturuyordu.Sen bence çok güçlü birsin nazlı değilsin anladığım kadarıyla.Eşin de nazlı büyütülmüş bence.Ciddi ciddi konuş eşinle anlat sıkıntılarını bunlar birikir birikir patlatır seni.Hala çocuğa alışamamış.Canım çocuk bakma konusunda ikinizin de sorumluluğu aynı.O çalışıyor diye bütün sorumluluğu üstlenme.Bu şekilde devam eder.Uyutamıyor mu bırak uğraşsın elbet alışacak çocuk.Yemeğini de tutuştur eline o doyursun çocuğu banyosunu beraber yaptırın.Arada bırak ona çocuğu bir iki saat baksın.Yalnız bırakmadıkça alışamazlar babalar.Onlar sonradan öğreniyorlar baba olmayı.
Ah ah hayallerim :)Benim kv çok titiz olduğundan eşimin mutfağa falan girmesine izin vermemiş. Eşimin de içinde mi kalmış nolmuş bilemem ama çok seviyor yemek yapmayı. Evlendik evleneli bulaşığa dokunmaz ama yemekleri falan yapar :) baklava bile yapmışlığı var inanamazsınızpizza yapar hamurunu kendi yoğurur. Epey becerikli adam şanslıyım
Bide kendi işimiz olunca çocuk doğdu doğalı karantina falan 9 aydır evde daha bi geliştirdi kendini yakında restoran açacak yetkinliğe ulaşacak
Ben yontamadim bir turlu bende mi sorun var diyorum :)Gitsin bir zahmet pastaneden alsın ya da marketten her yerde var artık.Başlarda benim koca da öyleydi baktı ben oralı değilim dışarıdan alıp geliyorBen yaparım sana diyorum söyleseydin yok hayatım ne uğraşıcan diyor Benimki gibi maço adam bu hale geldi ya bazen düşünüyorum ilk zamanlarki haliyle şimdiki arasında çok fark var.Eskiden hasta olup da yemek yapmamam kavga sebebiydi düşün nerden nereye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?