2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kokusunu aliyorumdur . Keske benimkide 3.4 yapsa ne kdar mutlu olurum.kabizlik yapisti yakasina
kuzucuk ya şu suyu icmeyi bi sevse bizimkine hemen yemek sonrasi veriyorum cay bardaginin dibine dogru koyuyorum baya iciyor yani ceyrek cay bardagi iciyor o zaman ara ara da teklif ediyorum

kuzucuk ya şu suyu icmeyi bi sevse bizimkine hemen yemek sonrasi veriyorum cay bardaginin dibine dogru koyuyorum baya iciyor yani ceyrek cay bardagi iciyor o zaman ara ara da teklif ediyorum
Artik iciyor canim ama fayda yok . Omceki gun 3gundur zorluyo yapamiyodu lavman yaptim kendi yumrugu kdar yapti kan ter icinde kaldi ne kdar agladi .dun yine yapamadi bugun yine ugrascam .kizimda boyleydi 1yasina kdar ite kaka yapiyordu dr hep 1yasda duzelir diyodu oylede olmustu

iyi bari cnm yasa ne kaldi surada ins once de duzelebilir kiyamam ya

Bu arada Tinybirdy uyku saati soruna neden cevap vermedigimi anliyorsundur umarım
Ah canım yaa, anlıyorum ve gerçekten ne yapabilirsin bu konuda hiç bilmiyorum.. Uykusuzluk çok çok zor. Hele ki şu bütün gün evde zinde olmamız gereken zamanlarda. Allah yardımcın olsun canım Bu gece nasıl uyudular?

Bebelere bakan yok, delirmece çok :)
Bende yarin haftasonu için kendime degisik tariflerden birseyler hazirlicam. Çünkü onlar yerken ben bakıyorum zorlaniyorum ne yalan soyleyeyim...
Bize de normalde yardım yok dışarıdan ama dün doğaçlama gelişti. Önce tereddüt ettim ama sonra en azından biraz işlerimi halledeyim, durmazlarsa gidip alırım dedim. Yeni sağlıklı tarifler mutlaka dene canım. Şevkini motivasyonunu düşürme. Sebze soteler yapıp içine çok az salça ve çok az da pirinç veya bulgur ekleyip az su ile pişirsen hem doyurucu hem lezzetli ve sağlıklı akşam yemeği yemiş olursun.

Benim kv de kızlara iş yaptırmış hep oğlanların suyunu bile ayağına getirmiş.Bizde herkes suyunu gider kendi içer annem babam bile benden su istemez.Eşime de alıştırdım.Benm yanımda kalkıp su aldığında kv gözlerini açıp bakıyor

Çok geçmiş olsun şimdiden İnşallah ameliyat sonrası çabuk toparlanırsın,sıkıntıların da sona erer.Benim de 15 kg versem iyi olacak da can sıkıntısından yiyorum.

Bizimkinin de gözleri başlarda hep açıldı
Bizdeyken eşim masayı silecek diye bezi elinden bir kapışı vardı unutmam
Şimdi alıştı biraz, yapsın yardım etsin diyor ama zihniyet çok da değişmiyor yine de.

Dün yazıyordum vazgeçtim tekrar yazayım.
Bebesi uyumayan analar tünelin sonundaki ışığı göstereyim size.

Dün sabah 7.45te uyanan koca sıpam gündüz dışarda iyice yoruldu ve gece 11de hala karanlıkta uykusu açık gevezelik ediyordu.
Aşağı yukarı da 1 saattir çığlıkları geliyor.
Bu çocuğun nesi fazla geldiyse artık arpası mı suyu mu bulup insanlığa anlatmayı üzerime bir borç bilirim.
Utanmasa bizimle uyuyup uyanacak.

Kiyamam uzuluyo zaar oglusuna

Yapiyorum cnm ama yeterli gelmiyor heralde biraz daha ustune atayim :)

Ah ah hayallerim :)

Ben yontamadim bir turlu bende mi sorun var diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…