- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Oyleymis cnm oyle yetismis tabii ayni evin icine girmeden bilemiyorsunEvlenmeden nasıldı peki böyle miydi
Daha gençsiniz bir 10 yıl geçsinBen yontamadim bir turlu bende mi sorun var diyorum :)
Bir arkadaşım öyleydi herşeyi üstüne aldı koca bir işe gidiyor geliyor başka birşeye karışmıyordu konuşa konuşa da değişmiyordu en sonunda boşadı sen tabi beceriklisin altından da kalkarsın da herşeyin de bir müddet sonra kocana saygın azalıyor beceriksiz görüyorsun ben zaten kendim de hallediyorum ona ne gerek var diyorsun böyle böyle yerleşiyor bunlar insanda.O yüzden ben yaparım ederim deme.Kocan da seni mutlu edecek birşeyler yapmıyorsa iyice kopuyorsun.Siz daha gençsiniz aşkım yoruldum de şunu yapalım sıkıldım de onun düşünmesini bekleme.Ben söylüyorum sıkıldım bunaldım diye bir gün düşüp bayılıcam anlamıyorsun diye eşim de sağolsun birşeyler yapmaya çalışıyor.Yapiyorum cnm ama yeterli gelmiyor heralde biraz daha ustune atayim :)
Sen hele çay koyup tepsiyi tuttuğunda görecektin kvnin yüzündeki hali iyi öğretmiş miyim diyeceğim geldi de zor tuttum kendimiKiyamam uzuluyo zaar oglusuna
Aynen adam sofra kaldırmaya yardım ediyor kv elinden alıyor kp de otur oğlum sen ne yapıyorsun diyorBizimkinin de gözleri başlarda hep açıldı
Bizdeyken eşim masayı silecek diye bezi elinden bir kapışı vardı unutmam
Şimdi alıştı biraz, yapsın yardım etsin diyor ama zihniyet çok da değişmiyor yine de.
Olabilir canımKoçAma en yakın arkadaşım yengeç belki ondan yakın geldin bana
Anlamayana davul zurna az cnm :) bazen cinnet geldiginde hicbirsey yapmiyorum 1 hafta camasirlarini yikamamistim mesela duzelir gibi oluyor hop yine fabrika ayarlarina donuyor.yuzune dedim ben onun turk mali diye aldim cin mali ciktin diyorum :) bozuk ve defolu urun almisim :)Bir arkadaşım öyleydi herşeyi üstüne aldı koca bir işe gidiyor geliyor başka birşeye karışmıyordu konuşa konuşa da değişmiyordu en sonunda boşadı sen tabi beceriklisin altından da kalkarsın da herşeyin de bir müddet sonra kocana saygın azalıyor beceriksiz görüyorsun ben zaten kendim de hallediyorum ona ne gerek var diyorsun böyle böyle yerleşiyor bunlar insanda.O yüzden ben yaparım ederim deme.Kocan da seni mutlu edecek birşeyler yapmıyorsa iyice kopuyorsun.Siz daha gençsiniz aşkım yoruldum de şunu yapalım sıkıldım de onun düşünmesini bekleme.Ben söylüyorum sıkıldım bunaldım diye bir gün düşüp bayılıcam anlamıyorsun diye eşim de sağolsun birşeyler yapmaya çalışıyor.
Anlamayana davul zurna az cnm :) bazen cinnet geldiginde hicbirsey yapmiyorum 1 hafta camasirlarini yikamamistim mesela duzelir gibi oluyor hop yine fabrika ayarlarina donuyor.yuzune dedim ben onun turk mali diye aldim cin mali ciktin diyorum :) bozuk ve defolu urun almisim :)
Aynı benim kvyi anlatmışsınArada alttan alta diyoruz ama şikayet etse de övünüyor aslında hala kendisiyle
gecmis olsun canim. Masallah bebise. Benim yusra da başlamıştı, son doz seneye galibaKızlar selambiz bugün aşımızı olduk . Kilo alımı da yerinde iki ayda 800 gr almış Şuan deli gibi mandalina yiyor durduramıyoruz bana da tetanoz aşısı yaptı 5 doza tamamlayalım takip edelim dedi beni de mıhladı kaçamadım
Senin neyin var bugün arkadaşımgecmis olsun canim. Masallah bebise. Benim yusra da başlamıştı, son doz seneye galiba
Ben çektim kendimi biraz.Aynen adam sofra kaldırmaya yardım ediyor kv elinden alıyor kp de otur oğlum sen ne yapıyorsun diyorBenimki hamileyken ve ben çalışırken yapıyor yoksa sadece meyve soyar çocuk bakar nadir de olsa yemek yapar
Oluyor bazen ya biz de insanız, her gün sabır taşı olamayız ki.Bugun hic iyi degilim. İkisini de cok hirpaladim
Maşallah annesiKızlar selambiz bugün aşımızı olduk . Kilo alımı da yerinde iki ayda 800 gr almış Şuan deli gibi mandalina yiyor durduramıyoruz bana da tetanoz aşısı yaptı 5 doza tamamlayalım takip edelim dedi beni de mıhladı kaçamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?