2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
ablasinin uyanabilecegi saate emzire emzire getirdim bklm simdi kalkip kahvalti hazirlayip yedirme vakti

Yapiyorum cnm ama yeterli gelmiyor heralde biraz daha ustune atayim :)
Bir arkadaşım öyleydi herşeyi üstüne aldı koca bir işe gidiyor geliyor başka birşeye karışmıyordu konuşa konuşa da değişmiyordu en sonunda boşadı sen tabi beceriklisin altından da kalkarsın da herşeyin de bir müddet sonra kocana saygın azalıyor beceriksiz görüyorsun ben zaten kendim de hallediyorum ona ne gerek var diyorsun böyle böyle yerleşiyor bunlar insanda.O yüzden ben yaparım ederim deme.Kocan da seni mutlu edecek birşeyler yapmıyorsa iyice kopuyorsun.Siz daha gençsiniz aşkım yoruldum de şunu yapalım sıkıldım de onun düşünmesini bekleme.Ben söylüyorum sıkıldım bunaldım diye bir gün düşüp bayılıcam anlamıyorsun diye eşim de sağolsun birşeyler yapmaya çalışıyor.

Aynen adam sofra kaldırmaya yardım ediyor kv elinden alıyor kp de otur oğlum sen ne yapıyorsun diyorBenimki hamileyken ve ben çalışırken yapıyor yoksa sadece meyve soyar çocuk bakar nadir de olsa yemek yapar

Anlamayana davul zurna az cnm :) bazen cinnet geldiginde hicbirsey yapmiyorum 1 hafta camasirlarini yikamamistim mesela duzelir gibi oluyor hop yine fabrika ayarlarina donuyor.yuzune dedim ben onun turk mali diye aldim cin mali ciktin diyorum :) bozuk ve defolu urun almisim :)

gecmis olsun canim. Masallah bebise. Benim yusra da başlamıştı, son doz seneye galiba

Aynen adam sofra kaldırmaya yardım ediyor kv elinden alıyor kp de otur oğlum sen ne yapıyorsun diyorBenimki hamileyken ve ben çalışırken yapıyor yoksa sadece meyve soyar çocuk bakar nadir de olsa yemek yapar
Ben çektim kendimi biraz.
Benimki yapar ama ses çıkarırsan.
Yüklenirsen yüklüyorlar işte.
Ben kendimi çektikçe anlıyor.

Maşallah annesi Tetanoz aşısı benim kolumu mosmor yapıyordu ve acıtıyordu 1 hafta kadar. Kaç doz yapıldım hiç farkında değilim Canım mandalinayı nasıl yediriyorsun? Ben portakal yedirmiştim ama dilimlerin dış zarını da soyup boncuk büyüklüğünde dilimleyip öyle yedirmiştim. Sen de mandalinayı öyle mi veriyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…