- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Hayirdir cnmBugun hic iyi degilim. İkisini de cok hirpaladim
Gecmis olsun cnm dis degilmis demekkiKızlar öarhaba biz grce giç uyumadık çok husursuz yavrum bugün doktora götürdüm kanda enfeksiyon çoktı antibiyotik başladık
Aynen canım diş bu kadar yapmaz dedim bemde yavrumun hiç hali yokGecmis olsun cnm dis degilmis demekki
Aynen canım diş bu kadar yapmaz dedim bemde yavrumun hiç hali yok
İyiki goturmussun canim geçmiş olsunKızlar öarhaba biz grce giç uyumadık çok husursuz yavrum bugün doktora götürdüm kanda enfeksiyon çoktı antibiyotik başladık
Ne guzel konusuyorsunBir arkadaşım öyleydi herşeyi üstüne aldı koca bir işe gidiyor geliyor başka birşeye karışmıyordu konuşa konuşa da değişmiyordu en sonunda boşadı sen tabi beceriklisin altından da kalkarsın da herşeyin de bir müddet sonra kocana saygın azalıyor beceriksiz görüyorsun ben zaten kendim de hallediyorum ona ne gerek var diyorsun böyle böyle yerleşiyor bunlar insanda.O yüzden ben yaparım ederim deme.Kocan da seni mutlu edecek birşeyler yapmıyorsa iyice kopuyorsun.Siz daha gençsiniz aşkım yoruldum de şunu yapalım sıkıldım de onun düşünmesini bekleme.Ben söylüyorum sıkıldım bunaldım diye bir gün düşüp bayılıcam anlamıyorsun diye eşim de sağolsun birşeyler yapmaya çalışıyor.
Cok gecmis olsun canimKızlar öarhaba biz grce giç uyumadık çok husursuz yavrum bugün doktora götürdüm kanda enfeksiyon çoktı antibiyotik başladık
Sakin ol canim . Kimsenin sinirini evlatlarindan cikarma somra daha cok uzulursun canim . Bazi gunler modumuz dusuk oluyor ama cocuklrdan cikarmakda dogru degilBugun hic iyi degilim. İkisini de cok hirpaladim
Gecmis olsun iyiki gitmişsiniz
Yeşekkür ederiz çok sağ olun arkadaşlarİyiki goturmussun canim geçmiş olsun
Teşekkür ederim pinkimCok gecmis olsun canim
Bol bop emzir canim kisa surede gecer uzulme Allah kolaylik versinTeşekkür ederim pinkim
Kiyamam yaAynen canım diş bu kadar yapmaz dedim bemde yavrumun hiç hali yok
Canım kendi dilimleri var ya zaten mandalinanın önüne koyuyorum o emiyor sonra da atıyor ağzına çevirip yutuyorMaşallah annesiTetanoz aşısı benim kolumu mosmor yapıyordu ve acıtıyordu 1 hafta kadar. Kaç doz yapıldım hiç farkında değilim Canım mandalinayı nasıl yediriyorsun? Ben portakal yedirmiştim ama dilimlerin dış zarını da soyup boncuk büyüklüğünde dilimleyip öyle yedirmiştim. Sen de mandalinayı öyle mi veriyorsun?
Geçmiş olsun canım iyiki gitmişsiniz doktoraKızlar öarhaba biz grce giç uyumadık çok husursuz yavrum bugün doktora götürdüm kanda enfeksiyon çoktı antibiyotik başladık
Aynen yemiyor zaten birşey bende süt artırıcı şeyler yiyim de bari diyorumBol bop emzir canim kisa surede gecer uzulme Allah kolaylik versin
Sağol canımGeçmiş olsun canım iyiki gitmişsiniz doktora
Evet canim bemcede kendinetakviye yap halsizDe dusmezsin hemAynen yemiyor zaten birşey bende süt artırıcı şeyler yiyim de bari diyorum
Aşı bana hiç öyle yapmamıştı hamileyken ya şimdi kolum fena ağrıyorMaşallah annesiTetanoz aşısı benim kolumu mosmor yapıyordu ve acıtıyordu 1 hafta kadar. Kaç doz yapıldım hiç farkında değilim Canım mandalinayı nasıl yediriyorsun? Ben portakal yedirmiştim ama dilimlerin dış zarını da soyup boncuk büyüklüğünde dilimleyip öyle yedirmiştim. Sen de mandalinayı öyle mi veriyorsun?
Ben çevremden duymuştum ağrımıyor diye. Ama benimki de 1 haftaya yakın tutmuyordu neredeyse. Neden oluyor anlamadım kiAşı bana hiç öyle yapmamıştı hamileyken ya şimdi kolum fena ağrıyor
Vuran hemşiredendir canım aceleyle yaptı benimki de çünkü bu seferBen çevremden duymuştum ağrımıyor diye. Ama benimki de 1 haftaya yakın tutmuyordu neredeyse. Neden oluyor anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?