2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar bu hafta asiri psikolojim bozuldu hep kaza ile (prezarvatif) hamile kalan arkadas haberi aldim . Korkuyorum hep kafamda kuruyorum . Spiral taktirmaya karar verdim ama korkuyorumda . Taktiranlar memnunmusiniz kanama adet duzeni agri sizi acisindan. Bu karantinalar bigun hepimizi kör kursunlara dizebilir en kisa zamamda halledicem bu isi . R Renklirenkli m b r baska aleti edavati takili olan varsa lutfen yazin

Bende nescafe ve turk kahvesi hemen hergun iciyorum. Ama asiri kafein bebeklerde uykusuzluk yapiyormuş. Esim yesilcay almis o yuzden baktim. Mesela çikolata tuketimi bile günlük kafeini etkiliyormus
Nescafe zayiflatiyormu canim diyet menundede yazmissin hep . Bana biraz tuyo verirmisin cok hirs yaptim

Ben okudum soylemek istedim. Belki bir kac gun icmeyip denemek istersin. Ben hergun degilde hafta da 2 3 gun icmeyi dusunuyorum
Bende içmiyordum yeşil çay ama geçen kendime dukan birası yapayım dedim sonra. Aşka bir tarife denk geldim onu yaptım sende bir bak nette istersen direkte içebilirsin detoks çayı olarakta

yeşil elma tarçın Yeşilçay karabiber limon maydanoz kaynatıp soğuyunca içiyorsun

tabi zararı varmı bakmadım ama su niyetine iki gün içtim

nacizane fikrim alistirma...
degistir tum duzenini ona da is ver oda alsin sorumlulugu.. ben ev temizlemiyorum yemek de yapmiyorum... eve haftada bir kadin geliyor arada da esim supuruyor.. yemek beraber yapariz o yoksa ben acim :)))
bu aralar islerini evden hallediyor keyfe keder arasira disari cikar ama her geldiginde burnundan getiririm.. erkek milletine asla guclu oldugunu ve herseyi becerebildigini gostermiyceksin.. yapamam ki edemem ki beceremem ki kelimeleri hayatini kurtarir :))) yetisemiyorum kelimeside oyle

Kac gundur adet olamadim pink bende diken ustundeyim ne kadar korkarsan baaina gelir olmasın diye dua ediyorum çünkü gercekten
Allah olmayanaversin ne 3.cocugagucum var ne de sinirim

B

Icim rahat etmiyor cnm onun corabini ortalikta girmek zorunda degilim.gordukce dahada sinirim bozuluyor :) eskiden ellemezdim inanirmisin o da ellemezdi kokusurdu yerde simdi cocugum var sorumlulugum var diye yapiyorum.
corap mi dedin esinin coraplarina asla takilip dusme imkanin yoktur cunku hep masanin ustundedir

Nescafe zayiflatiyormu canim diyet menundede yazmissin hep . Bana biraz tuyo verirmisin cok hirs yaptim
Nescafe zayiflatmiyor. Ama ben lise donemimden beri cok severim sadece arada icine tarcinda atiyorum
Yani tüyo belli, mubarek bogazlari tutmak gerek un seker pirinc bulgur olmayinca guzel gidiyor kg. Beyaz ekmek yok, iceceklerde seker yok.sebze, yesillik agirlikli beslenme

Harikasın yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…