Çok geçmiş olsun canımKızlar öarhaba biz grce giç uyumadık çok husursuz yavrum bugün doktora götürdüm kanda enfeksiyon çoktı antibiyotik başladık
Çok geçmiş olsunKızlar öarhaba biz grce giç uyumadık çok husursuz yavrum bugün doktora götürdüm kanda enfeksiyon çoktı antibiyotik başladık
Hafta sonlari haric evet canim . Hafta sonu esimde kahvaltida oldugu icin nirmal cay iciyorum kahvaltida ama eger firsat bulursam gun icinde 1fincan iciyorumPinkpinkblue canım sen surekli yesilcay tuketiyor musun
Bende hergun turk kahvesi iciyorum az sekerli yapayimmi sizede :)Hafta sonlari haric evet canim . Hafta sonu esimde kahvaltida oldugu icin nirmal cay iciyorum kahvaltida ama eger firsat bulursam gun icinde 1fincan iciyorum
Icerim vallaBende hergun turk kahvesi iciyorum az sekerli yapayimmi sizede :)
Yeşil çayın emzirenlerden bebege gecip uykusuzluk yaptigini okudum. Esimde bana almista aklima sen geldinHafta sonlari haric evet canim . Hafta sonu esimde kahvaltida oldugu icin nirmal cay iciyorum kahvaltida ama eger firsat bulursam gun icinde 1fincan iciyorum
Bende nescafe ve turk kahvesi hemen hergun iciyorum. Ama asiri kafein bebeklerde uykusuzluk yapiyormuş. Esim yesilcay almis o yuzden baktim. Mesela çikolata tuketimi bile günlük kafeini etkiliyormusBende hergun turk kahvesi iciyorum az sekerli yapayimmi sizede :)
Ama ben gunduz iciyorum canim gece icmiyorumki . Zannetmiyorum yaa zaten ezelden beri uykusuzYeşil çayın emzirenlerden bebege gecip uykusuzluk yaptigini okudum. Esimde bana almista aklima sen geldin
Nescafe zayiflatiyormu canim diyet menundede yazmissin hep . Bana biraz tuyo verirmisin cok hirs yaptimBende nescafe ve turk kahvesi hemen hergun iciyorum. Ama asiri kafein bebeklerde uykusuzluk yapiyormuş. Esim yesilcay almis o yuzden baktim. Mesela çikolata tuketimi bile günlük kafeini etkiliyormus
Ben okudum soylemek istedim. Belki bir kac gun icmeyip denemek istersin. Ben hergun degilde hafta da 2 3 gun icmeyi dusunuyorumAma ben gunduz iciyorum canim gece icmiyorumki . Zannetmiyorum yaa zaten ezelden beri uykusuz
Bende içmiyordum yeşil çay ama geçen kendime dukan birası yapayım dedim sonra. Aşka bir tarife denk geldim onu yaptım sende bir bak nette istersen direkte içebilirsin detoks çayı olaraktaBen okudum soylemek istedim. Belki bir kac gun icmeyip denemek istersin. Ben hergun degilde hafta da 2 3 gun icmeyi dusunuyorum
nacizane fikrim alistirma...Bugun cinnet gecirdim kizlar.cocugu tam uyutuyorum esim gelip cocugun uykusunu dagitiyor.bende dedim bakmiyorum cocuga al bak agladi gitmedim aldi kendisi uyutmaya calisti biraz tartistik.cok fazla bunaldim cok sukur yavrumdan degil zaten dayanamadim yarim saat sonra geri aldim :) bendemi sorun var diyorum ailem uzakta onlara hak veriyorum surekli gelip gidemiyorlar pandemide var kv yakin saolsun iyidir hostur.hamileyken neler demisti ben bakarim cocuga vs.birkac kere cagirdim en azindan 1 gun gelsin dinleneyim yemegimi falan yapsin yok anacim hep bahaneler hadi anladimm bahanelerini tamam dicem ama kendi kizinin cocuguna 6 ayliktan beri o bakiyor ki kizinin kv side yaninda hem ben cocuguma bakmalarini istemiyorum yetiyorum cok sukur tek sorun ev.koca hicbirseyi begenmiyor yemek yapsam tatli neden yok tatli yapsam kahve neden yok.neden oda bu kadar daginik vs vs.hepsini gectim inanin yapiyorum.bazen wc ye bile gitmek luksken.gelip uyandirma dedigim halde bi de uyandirmasi.uyutmaya calisiyor ama tv karsisinda yuksek sesle tv de acik.hepsini gectim markete bile ben cikar alirim.carsi islerinide ben hallediyorum.ki arabamiz var ama beyfendiye tahsis markete birak alayim gelelim diyorum surekli bahaneler.cocugu uyandirmasi artik cileden cikardi.psikolojik destege ihtiyacim var ama ne mumkun.annemlede aramiz limoni suclu o oldugu halde ortami yumusatmaya calistim konusmadi bile.aman konusmasinlar hepsinin kokune tursu suyu :) anlatacak kimsem olmadigi icin yazdim hakkinizi helal edin :)
Kizlar bu hafta asiri psikolojim bozuldu hep kaza ile (prezarvatif) hamile kalan arkadas haberi aldim. Korkuyorum hep kafamda kuruyorum . Spiral taktirmaya karar verdim ama korkuyorumda . Taktiranlar memnunmusiniz kanama adet duzeni agri sizi acisindan. Bu karantinalar bigun hepimizi kör kursunlara dizebilir en kisa zamamda halledicem bu isi . R Renklirenkli m b r baska aleti edavati takili olan varsa lutfen yazin
Ama ben gunduz iciyorum canim gece icmiyorumki . Zannetmiyorum yaa zaten ezelden beri uykusuz
corap mi dedinB
Icim rahat etmiyor cnm onun corabini ortalikta girmek zorunda degilim.gordukce dahada sinirim bozuluyor :) eskiden ellemezdim inanirmisin o da ellemezdi kokusurdu yerde simdi cocugum var sorumlulugum var diye yapiyorum.
Nescafe zayiflatmiyor. Ama ben lise donemimden beri cok severimNescafe zayiflatiyormu canim diyet menundede yazmissin hep . Bana biraz tuyo verirmisin cok hirs yaptim
Tesekkurnederim.cnm. bu hafta 3gun gorumcem vardi ona ayalip olmasinn diye icmedim inan hic bisey degismedi uyku konusundaBen okudum soylemek istedim. Belki bir kac gun icmeyip denemek istersin. Ben hergun degilde hafta da 2 3 gun icmeyi dusunuyorum
Harikasın yaaanacizane fikrim alistirma...
degistir tum duzenini ona da is ver oda alsin sorumlulugu.. ben ev temizlemiyorum yemek de yapmiyorum... eve haftada bir kadin geliyor arada da esim supuruyor.. yemek beraber yapariz o yoksa ben acim :)))
bu aralar islerini evden hallediyor keyfe keder arasira disari cikar ama her geldiginde burnundan getiririm.. erkek milletine asla guclu oldugunu ve herseyi becerebildigini gostermiyceksin.. yapamam ki edemem ki beceremem ki kelimeleri hayatini kurtarir :))) yetisemiyorum kelimeside oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?