- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Kahvaltida iciyorum canim aksama kadar binn kere gecer suteGunduz icsende hemen sute gecmez cnm ,yillardir icmemw ragmen aksamuzeribile.icmiyorum bende uykumu kaciriyor
Senin dilin ne söylüyor öyle.. Bu kadar kendini yıpratma ev işi yetmiyor bir de dışarı işini mi hallediyorsun. Yaptıkça daha fazlasını ister bu erkekler..Bugun cinnet gecirdim kizlar.cocugu tam uyutuyorum esim gelip cocugun uykusunu dagitiyor.bende dedim bakmiyorum cocuga al bak agladi gitmedim aldi kendisi uyutmaya calisti biraz tartistik.cok fazla bunaldim cok sukur yavrumdan degil zaten dayanamadim yarim saat sonra geri aldim :) bendemi sorun var diyorum ailem uzakta onlara hak veriyorum surekli gelip gidemiyorlar pandemide var kv yakin saolsun iyidir hostur.hamileyken neler demisti ben bakarim cocuga vs.birkac kere cagirdim en azindan 1 gun gelsin dinleneyim yemegimi falan yapsin yok anacim hep bahaneler hadi anladimm bahanelerini tamam dicem ama kendi kizinin cocuguna 6 ayliktan beri o bakiyor ki kizinin kv side yaninda hem ben cocuguma bakmalarini istemiyorum yetiyorum cok sukur tek sorun ev.koca hicbirseyi begenmiyor yemek yapsam tatli neden yok tatli yapsam kahve neden yok.neden oda bu kadar daginik vs vs.hepsini gectim inanin yapiyorum.bazen wc ye bile gitmek luksken.gelip uyandirma dedigim halde bi de uyandirmasi.uyutmaya calisiyor ama tv karsisinda yuksek sesle tv de acik.hepsini gectim markete bile ben cikar alirim.carsi islerinide ben hallediyorum.ki arabamiz var ama beyfendiye tahsis markete birak alayim gelelim diyorum surekli bahaneler.cocugu uyandirmasi artik cileden cikardi.psikolojik destege ihtiyacim var ama ne mumkun.annemlede aramiz limoni suclu o oldugu halde ortami yumusatmaya calistim konusmadi bile.aman konusmasinlar hepsinin kokune tursu suyu :) anlatacak kimsem olmadigi icin yazdim hakkinizi helal edin :)
Ben de ben de istiyommmBende hergun turk kahvesi iciyorum az sekerli yapayimmi sizede :)
Ayy cnm insallah olursun. Benimd enildu 1gunn lekelenme oldu kesildi. Aklima takildi yaniKac gundur adet olamadim pink bende diken ustundeyim ne kadar korkarsan baaina gelir olmasın diye dua ediyorum çünkü gercekten
Allah olmayanaversin ne 3.cocugagucum var ne de sinirim
Harikasın gerçekten.. Ben tam bu kadar yapamıyorum ama yakın sayılırımnacizane fikrim alistirma...
degistir tum duzenini ona da is ver oda alsin sorumlulugu.. ben ev temizlemiyorum yemek de yapmiyorum... eve haftada bir kadin geliyor arada da esim supuruyor.. yemek beraber yapariz o yoksa ben acim :)))
bu aralar islerini evden hallediyor keyfe keder arasira disari cikar ama her geldiginde burnundan getiririm.. erkek milletine asla guclu oldugunu ve herseyi becerebildigini gostermiyceksin.. yapamam ki edemem ki beceremem ki kelimeleri hayatini kurtarir :))) yetisemiyorum kelimeside oyle
gunde 1 fincan icebilirsin ben cok arastirmistim..Yeşil çayın emzirenlerden bebege gecip uykusuzluk yaptigini okudum. Esimde bana almista aklima sen geldin
Baska gizli tuyo yokmu lezzetli sekerli yagli biseyNescafe zayiflatmiyor. Ama ben lise donemimden beri cok severimsadece arada icine tarcinda atiyorum
Yani tüyo belli, mubarek bogazlari tutmak gerekun seker pirinc bulgur olmayinca guzel gidiyor kg. Beyaz ekmek yok, iceceklerde seker yok.sebze, yesillik agirlikli beslenme
super gidiyorsun ben senin kilo verecegine cok inaniyorum.. mutlaka zorluklar olacak diyet yapmak gercekten sabir isi bide cocuklarla daha da zor.. sakin pes etme ama..Nescafe zayiflatmiyor. Ama ben lise donemimden beri cok severimsadece arada icine tarcinda atiyorum
Yani tüyo belli, mubarek bogazlari tutmak gerekun seker pirinc bulgur olmayinca guzel gidiyor kg. Beyaz ekmek yok, iceceklerde seker yok.sebze, yesillik agirlikli beslenme
Kahvaltida iciyorum canim aksama kadar binn kere gecer sute. Bendede etkisini gozlemlemedim.hic isemi yaramiyoki
Ayy cnm insallah olursun. Benimd enildu 1gunn lekelenme oldu kesildi. Aklima takildi yani. Ahh cnm aynen maddi manevi cok cok cok buyuk zorluk olur. Rabnim.evlatlarimiza saglik versin hayirli evlat etsin 2cocuk yeter Allahin izniyle
valla cnm dedigim gibi ben hormonlu kullaniyorum digeri baya kanama yapti yordu kansiz birakti beni o yuzden memnunum benKizlar bu hafta asiri psikolojim bozuldu hep kaza ile (prezarvatif) hamile kalan arkadas haberi aldim. Korkuyorum hep kafamda kuruyorum . Spiral taktirmaya karar verdim ama korkuyorumda . Taktiranlar memnunmusiniz kanama adet duzeni agri sizi acisindan. Bu karantinalar bigun hepimizi kör kursunlara dizebilir en kisa zamamda halledicem bu isi . @Renklirenkli m b r baska aleti edavati takili olan varsa lutfen yazin
Cnm bizde azalrmaya calisiyoruz aksamlari sporda yapiyoruz esimle bakalim hayirlisi bi 3 5 kilo versem harika olur. Evet cnm aynem oyleydim kistten dolayi .kist var diyede hamile kalmam diye biseyde yok tabi korunduk hep ama nasip dedigin gibi rabbim hayirlisini versinYemekle destekleyince baya etkisini goruyorum aslinda cnmda bn sıkıldıkça yemek yapiyorum iste
Senin sanki.lekelenme olrk devam ediyordu cnm gecen 2ay baya cok olmustum bn bakalım bekliyorumamin cnm burda bu basima gercekten cok zor oluyor bnim icin daha bikac aysor kendime geliyorum rabbim hayırlısını versin
Ozeldemi taktirdin canim . Ne zaman gitmek lazim adetlimi adet bitimimivalla cnm dedigim gibi ben hormonlu kullaniyorum digeri baya kanama yapti yordu kansiz birakti beni o yuzden memnunum ben
Şimdilik oyle karistirmam ama yesilcay denemek istiyorumBende içmiyordum yeşil çay ama geçen kendime dukan birası yapayım dedim sonra. Aşka bir tarife denk geldim onu yaptım sende bir bak nette istersen direkte içebilirsin detoks çayı olarakta
yeşil elma tarçın Yeşilçay karabiber limon maydanoz kaynatıp soğuyunca içiyorsun
tabi zararı varmı bakmadım ama su niyetine iki gün içtim
Omce hormonsuz taktirip sonra hormonlumu taktirdin anlamadimvalla cnm dedigim gibi ben hormonlu kullaniyorum digeri baya kanama yapti yordu kansiz birakti beni o yuzden memnunum ben
Ben cok severim karisimBende içmiyordum yeşil çay ama geçen kendime dukan birası yapayım dedim sonra. Aşka bir tarife denk geldim onu yaptım sende bir bak nette istersen direkte içebilirsin detoks çayı olarakta
yeşil elma tarçın Yeşilçay karabiber limon maydanoz kaynatıp soğuyunca içiyorsun
tabi zararı varmı bakmadım ama su niyetine iki gün içtim
Evet denge onemliymiş. Nescafe cok iciyordum ben kakaoda cok kullaniyorum. Kisitlama şart :)gunde 1 fincan icebilirsin ben cok arastirmistim..
onuda ikindi saatlerinde icersen iyi olur...
bide gun icinde aldigin kafein miktarlarida onemli tabi.. dengede tut bi sikinti olmaz ben iciyorum 1 aydir hergun..
Kan sonuclarina gidebildinmi ajoŞimdilik oyle karistirmam ama yesilcay denemek istiyorum
O ne kiz? Arada kacamak yapiyorum onu ima ediyorsan :)Baska gizli tuyo yokmu lezzetli sekerli yagli bisey
cok zor cok ben apar topar taktirdim bi kaza geldi basima okudum 3 gun icinde taktirirsan dollenen yumurta tutunamazmis rahime hemen ertesi gun esim hormonluyu aldi taktirdim yoksa körün de kör kursununa kurban gidiyordum insanin korundugu halde olmasi da kotu ya, bu hormonlu baya etkiliymis duzenli de oluyor adetim bugun basladi zaten damla damla oluyor fazla da degil ha tek kotu yani 10 gun suruyor iste az azKac gundur adet olamadim pink bende diken ustundeyim ne kadar korkarsan baaina gelir olmasın diye dua ediyorum çünkü gercekten
Allah olmayanaversin ne 3.cocugagucum var ne de sinirim
Yok canim kendim icin sonra da cocuklarim icin savascam. 1 yilda surse 2 yilda..super gidiyorsun ben senin kilo verecegine cok inaniyorum.. mutlaka zorluklar olacak diyet yapmak gercekten sabir isi bide cocuklarla daha da zor.. sakin pes etme ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?