2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Senin dilin ne söylüyor öyle.. Bu kadar kendini yıpratma ev işi yetmiyor bir de dışarı işini mi hallediyorsun. Yaptıkça daha fazlasını ister bu erkekler..

Kac gundur adet olamadim pink bende diken ustundeyim ne kadar korkarsan baaina gelir olmasın diye dua ediyorum çünkü gercekten
Allah olmayanaversin ne 3.cocugagucum var ne de sinirim
Ayy cnm insallah olursun. Benimd enildu 1gunn lekelenme oldu kesildi. Aklima takildi yani. Ahh cnm aynen maddi manevi cok cok cok buyuk zorluk olur. Rabnim.evlatlarimiza saglik versin hayirli evlat etsin 2cocuk yeter Allahin izniyle

Harikasın gerçekten.. Ben tam bu kadar yapamıyorum ama yakın sayılırım

Yeşil çayın emzirenlerden bebege gecip uykusuzluk yaptigini okudum. Esimde bana almista aklima sen geldin
gunde 1 fincan icebilirsin ben cok arastirmistim..
onuda ikindi saatlerinde icersen iyi olur...
bide gun icinde aldigin kafein miktarlarida onemli tabi.. dengede tut bi sikinti olmaz ben iciyorum 1 aydir hergun..

Baska gizli tuyo yokmu lezzetli sekerli yagli bisey

super gidiyorsun ben senin kilo verecegine cok inaniyorum.. mutlaka zorluklar olacak diyet yapmak gercekten sabir isi bide cocuklarla daha da zor.. sakin pes etme ama..

Kahvaltida iciyorum canim aksama kadar binn kere gecer sute . Bendede etkisini gozlemlemedim.hic isemi yaramiyoki

Yemekle destekleyince baya etkisini goruyorum aslinda cnmda bn sıkıldıkça yemek yapiyorum iste

Ayy cnm insallah olursun. Benimd enildu 1gunn lekelenme oldu kesildi. Aklima takildi yani. Ahh cnm aynen maddi manevi cok cok cok buyuk zorluk olur. Rabnim.evlatlarimiza saglik versin hayirli evlat etsin 2cocuk yeter Allahin izniyle

Senin sanki.lekelenme olrk devam ediyordu cnm gecen 2ay baya cok olmustum bn bakalım bekliyorum amin cnm burda bu basima gercekten cok zor oluyor bnim icin daha bikac aysor kendime geliyorum rabbim hayırlısını versin

valla cnm dedigim gibi ben hormonlu kullaniyorum digeri baya kanama yapti yordu kansiz birakti beni o yuzden memnunum ben

Cnm bizde azalrmaya calisiyoruz aksamlari sporda yapiyoruz esimle bakalim hayirlisi bi 3 5 kilo versem harika olur. Evet cnm aynem oyleydim kistten dolayi .kist var diyede hamile kalmam diye biseyde yok tabi korunduk hep ama nasip dedigin gibi rabbim hayirlisini versin . Kac gun geciktin cnm

Şimdilik oyle karistirmam ama yesilcay denemek istiyorum

Ben cok severim karisim bi bakayim ben

gunde 1 fincan icebilirsin ben cok arastirmistim..
onuda ikindi saatlerinde icersen iyi olur...
bide gun icinde aldigin kafein miktarlarida onemli tabi.. dengede tut bi sikinti olmaz ben iciyorum 1 aydir hergun..
Evet denge onemliymiş. Nescafe cok iciyordum ben kakaoda cok kullaniyorum. Kisitlama şart :)

Kac gundur adet olamadim pink bende diken ustundeyim ne kadar korkarsan baaina gelir olmasın diye dua ediyorum çünkü gercekten
Allah olmayanaversin ne 3.cocugagucum var ne de sinirim
cok zor cok ben apar topar taktirdim bi kaza geldi basima okudum 3 gun icinde taktirirsan dollenen yumurta tutunamazmis rahime hemen ertesi gun esim hormonluyu aldi taktirdim yoksa körün de kör kursununa kurban gidiyordum insanin korundugu halde olmasi da kotu ya, bu hormonlu baya etkiliymis duzenli de oluyor adetim bugun basladi zaten damla damla oluyor fazla da degil ha tek kotu yani 10 gun suruyor iste az az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…