2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ozeldemi taktirdin canim . Ne zaman gitmek lazim adetlimi adet bitimimi
adeton son gunler 5.,6. ,7. iste baya bi azalinca rahim agzi ve girisler acik oluyormus kolay takiliyormus ben aleti para verdim aldim devletteki takti 1 ay sonra kontrol e gel dedi gitmedim bile siz gidin ama benim coluk cocugu birakacak ne kimsem ne de arabada perisan edecek bi halim yoktu yani

Omce hormonsuz taktirip sonra hormonlumu taktirdin anlamadim
ben kizimdan sonra bi kor kursuna denk geldim kizim 8 aylikti o dustu ama kizi emzirdigim icin uyusturulmadan canli canli kuretaj oldum dusuk sonrasi temizlediler kalintilari,dr spiral takayim mi dedi tmm dedim hemen kuretaj yapti takti ,hormonsuz bakirli taktirdim o zaman ama 20 gunde bi adet oluyordum onun 7 gunu adet geriye 13 gun temiz kaliyorsun bi daha hem de oyle cok oluyordu ki her adetten disari cikiyordu kan uzun pedden bile,demir eksikligi olmaya basladi bende kansizlik falan sonra bi de enfeksiyon yapmaya basladi dr dedi cikaralim ama dinlenecek rahmin biraz neyse tabi bu arada 2 yil yine durdu bu kotu spiral,sonra 2.5 yil da oyle bi sekilde korunduk kaza ile bu oglan oldu simdi iste hormonlu takili bu iyi valla

Kuzum sen iki kere normal doğum yapmış kadınsın o aletten mi korkucan bir de bir şeyi bu kadar düşünürsen başına gelir evrene çocuk istiyorum mesajı veriyorsun böyle yaparak dikkat et

ya ben bu cocugun uyumamasindan artik cok sıkıldim 2 saattir ugrasiyorum ,alerji surubu veriyorum yine de goz burun kasiyor burnuna damla sıktık,cektik temizledik daha ne halt edeyim 1500 kez lork lork ice ice emdi daha ne istiyor ne istiyor

Tam benim kafa

Kuzum sen iki kere normal doğum yapmış kadınsın o aletten mi korkucan bir de bir şeyi bu kadar düşünürsen başına gelir evrene çocuk istiyorum mesajı veriyorsun böyle yaparak dikkat et
valla o oyle bi korku ki normal dogumdan ayri hamile kalmaktan karinda tasimaktan ayri,bakmaktan ayri korkuyor insan oglan zaten beni canimdan bezdirdi uyumuyor mal degnegi iki dk gozunu kapadi kahkaha atiyor uyurken gene uyandi kendi gulmesine kafayı sıyırmış

Kac gundur adet olamadim pink bende diken ustundeyim ne kadar korkarsan baaina gelir olmasın diye dua ediyorum çünkü gercekten
Allah olmayanaversin ne 3.cocugagucum var ne de sinirim
Benim bu konuda içim çok rahat.
Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez, bana da 3.çocuğu vermez gibi bir inancım var
Ciddi ciddi böyle düşünüyorum.
2.ye hamileyken de aynı şekilde düşünüp sakin bir çocuğumun olacağından emindim.
Beklentimi karşıladı, fena değil
Çünkü cidden başka türlüsünü düşünemiyorum.
3.gelirse ciddi şoka girerim

yani Allah tarafindan mi korunuyorsun cnm oylesine onlemsiz

Ben bi ara sebze suyu içtim, iyi hissettiriyordu.
Sürdürülebilir gelmedi bana makine yıkama derdine.

Tövbe aman korunmasız birliktelikten Allah'a sığınırım
Eşim korunuyor canım.
valla geri cekilme denen bi uydurma yontem ile iki kez hamile kaldim kimse kullanmasin tam çekilemiyebiliniyor haberiniz ola benim bi de latekse alerjim var ya o da olmuyor olamadi spirali bulandan Allah razi olsun hele hormonlusunu bulan o insan ne mubarek bi insan

Evet denge onemliymiş. Nescafe cok iciyordum ben kakaoda cok kullaniyorum. Kisitlama şart :)
cnm sen pirinc pilav yok tmm anladim, ekmek yok tmm onu da anladim ama bulguru diyette oneriyorlar ya gucten dusersin dusmez misin dusuyor musun bi de emziriyorsun ya hani

Neyse ki var sana göre de bir yöntem var
Yok güvenemem o kadar geri çekilme falan.
Tek yöntem, korkasım gelirse yanına bir şey ekleriz.

Benim sorunumda bu esim aksm calisiyor 17ye doğru yiyoruz cikiyoruz ,cocuklari uyutuncada sıkılıp yiyorum tamamen kendi sucum yani 1haftadir spor yapıyorduk bizde ama 2gundur hic halim yok umarim sizinki ise yarar esinde uyucaksa faydasi olur tabi tek basina zor ilerliyor benim icin. 3gun cnm aslinda hic korunmasiz olmadikta iste stres yaptim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…