Yok ya gidemedim. Aslinda gidebilsem harika olurduKan sonuclarina gidebildinmi ajo
adeton son gunler 5.,6. ,7. iste baya bi azalinca rahim agzi ve girisler acik oluyormus kolay takiliyormus ben aleti para verdim aldim devletteki takti 1 ay sonra kontrol e gel dedi gitmedim bile siz gidin ama benim coluk cocugu birakacak ne kimsem ne de arabada perisan edecek bi halim yoktu yaniOzeldemi taktirdin canim . Ne zaman gitmek lazim adetlimi adet bitimimi
Geçmiş olsun, Allah şifa versin.Kızlar öarhaba biz grce giç uyumadık çok husursuz yavrum bugün doktora götürdüm kanda enfeksiyon çoktı antibiyotik başladık
ben kizimdan sonra bi kor kursuna denk geldim kizim 8 aylikti o dustu ama kizi emzirdigim icin uyusturulmadan canli canli kuretaj oldum dusuk sonrasi temizlediler kalintilari,dr spiral takayim mi dedi tmm dedim hemen kuretaj yapti takti ,hormonsuz bakirli taktirdim o zaman ama 20 gunde bi adet oluyordum onun 7 gunu adet geriye 13 gun temiz kaliyorsun bi daha hem de oyle cok oluyordu ki her adetten disari cikiyordu kan uzun pedden bile,demir eksikligi olmaya basladi bende kansizlik falan sonra bi de enfeksiyon yapmaya basladi dr dedi cikaralim ama dinlenecek rahmin biraz neyse tabi bu arada 2 yil yine durdu bu kotu spiral,sonra 2.5 yil da oyle bi sekilde korunduk kaza ile bu oglan oldu simdi iste hormonlu takili bu iyi vallaOmce hormonsuz taktirip sonra hormonlumu taktirdin anlamadim
Kuzum sen iki kere normal doğum yapmış kadınsın o aletten mi korkucan bir de bir şeyi bu kadar düşünürsen başına gelir evrene çocuk istiyorum mesajı veriyorsun böyle yaparak dikkat etKizlar bu hafta asiri psikolojim bozuldu hep kaza ile (prezarvatif) hamile kalan arkadas haberi aldim. Korkuyorum hep kafamda kuruyorum . Spiral taktirmaya karar verdim ama korkuyorumda . Taktiranlar memnunmusiniz kanama adet duzeni agri sizi acisindan. Bu karantinalar bigun hepimizi kör kursunlara dizebilir en kisa zamamda halledicem bu isi . @Renklirenkli m b r baska aleti edavati takili olan varsa lutfen yazin
Tam benim kafanacizane fikrim alistirma...
degistir tum duzenini ona da is ver oda alsin sorumlulugu.. ben ev temizlemiyorum yemek de yapmiyorum... eve haftada bir kadin geliyor arada da esim supuruyor.. yemek beraber yapariz o yoksa ben acim :)))
bu aralar islerini evden hallediyor keyfe keder arasira disari cikar ama her geldiginde burnundan getiririm.. erkek milletine asla guclu oldugunu ve herseyi becerebildigini gostermiyceksin.. yapamam ki edemem ki beceremem ki kelimeleri hayatini kurtarir :))) yetisemiyorum kelimeside oyle
valla o oyle bi korku ki normal dogumdan ayri hamile kalmaktan karinda tasimaktan ayri,bakmaktan ayri korkuyor insan oglan zaten beni canimdan bezdirdi uyumuyor mal degnegi iki dk gozunu kapadi kahkaha atiyor uyurken gene uyandi kendi gulmesine kafayı sıyırmışKuzum sen iki kere normal doğum yapmış kadınsın o aletten mi korkucan bir de bir şeyi bu kadar düşünürsen başına gelir evrene çocuk istiyorum mesajı veriyorsun böyle yaparak dikkat et
Benim bu konuda içim çok rahat.Kac gundur adet olamadim pink bende diken ustundeyim ne kadar korkarsan baaina gelir olmasın diye dua ediyorum çünkü gercekten
Allah olmayanaversin ne 3.cocugagucum var ne de sinirim
yani Allah tarafindan mi korunuyorsun cnm oylesine onlemsizBenim bu konuda içim çok rahat.
Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez, bana da 3.çocuğu vermez gibi bir inancım var
Ciddi ciddi böyle düşünüyorum.
2.ye hamileyken de aynı şekilde düşünüp sakin bir çocuğumun olacağından emindim.
Beklentimi karşıladı, fena değil
Çünkü cidden başka türlüsünü düşünemiyorum.
3.gelirse ciddi şoka girerim
Ay benimki de ya masanın ya da sehpanın üstüne koyarcorap mi dedinesinin coraplarina asla takilip dusme imkanin yoktur cunku hep masanin ustundedir
Ben bi ara sebze suyu içtim, iyi hissettiriyordu.Nescafe zayiflatmiyor. Ama ben lise donemimden beri cok severimsadece arada icine tarcinda atiyorum
Yani tüyo belli, mubarek bogazlari tutmak gerekun seker pirinc bulgur olmayinca guzel gidiyor kg. Beyaz ekmek yok, iceceklerde seker yok.sebze, yesillik agirlikli beslenme
yemek masasina koyan yok iyi ki ben onu da duydumAy benimki de ya masanın ya da sehpanın üstüne koyar
Tövbe aman korunmasız birliktelikten Allah'a sığınırımyani Allah tarafindan mi korunuyorsun cnm oylesine onlemsiz
ben yesilcayi anne sutunu azaltiyor diye duydum emzirirken icilmemesi gerek imisBen cok severim karisimbi bakayim ben
valla geri cekilme denen bi uydurma yontem ile iki kez hamile kaldim kimse kullanmasin tam çekilemiyebiliniyor haberiniz ola benim bi de latekse alerjim var ya o da olmuyor olamadi spirali bulandan Allah razi olsun hele hormonlusunu bulan o insan ne mubarek bi insanTövbe aman korunmasız birliktelikten Allah'a sığınırım
Eşim korunuyor canım.
cnm sen pirinc pilav yok tmm anladim, ekmek yok tmm onu da anladim ama bulguru diyette oneriyorlar ya gucten dusersin dusmez misin dusuyor musun bi de emziriyorsun ya haniEvet denge onemliymiş. Nescafe cok iciyordum ben kakaoda cok kullaniyorum. Kisitlama şart :)
Neyse ki var sana göre de bir yöntem varvalla geri cekilme denen bi uydurma yontem ile iki kez hamile kaldim kimse kullanmasin tam çekilemiyebiliniyor haberiniz ola benim bi de latekse alerjim var ya o da olmuyor olamadi spirali bulandan Allah razi olsun hele hormonlusunu bulan o insan ne mubarek bi insan
Cnm bizde azalrmaya calisiyoruz aksamlari sporda yapiyoruz esimle bakalim hayirlisi bi 3 5 kilo versem harika olur. Evet cnm aynem oyleydim kistten dolayi .kist var diyede hamile kalmam diye biseyde yok tabi korunduk hep ama nasip dedigin gibi rabbim hayirlisini versin. Kac gun geciktin cnm
aynen cnm Allah im isteyene versin tez zamanda çifter çifterNeyse ki var sana göre de bir yöntem var
Yok güvenemem o kadar geri çekilme falan.
Tek yöntem, korkasım gelirse yanına bir şey ekleriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?