2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Benim normal adet donemim zaten 7gun sürüyor ilk dogumdan sonra biraz azalmisti ama suanda cokyogun ve uzun oldum ayni dogumoncesi sekilde agrili ,o yuzden spiralden korkuyorum iptal olmasaydi dun jinekolog rdvum vardi 2hafta sonraua atildi sormayi düşünüyorum

Okurken tuylerim urperdi
Allah gönlünden geceni verir ins. Ister istemz hamileligim olmustu coksukur once saglikli sonra kizim olsun diyordum onuda gordum..
Daha fazlasini cok cesaretliler gorsun insallah

Kuzum sen iki kere normal doğum yapmış kadınsın o aletten mi korkucan bir de bir şeyi bu kadar düşünürsen başına gelir evrene çocuk istiyorum mesajı veriyorsun böyle yaparak dikkat et

2normal doğuma ragmen dogumdanda hamileliktende hala korkuyorum ,2ci diguma giderken diyordumda arkadslarda ayni dedigin gibi bildiğin seyden korkma diyordu ama hala korkarim hamile gorunce

Ben bu yazıyı yeni gördüm. Kuzum sen ne yapıyorsun kendine böyle ya? Bu ne anlayışsızlık, çok afedersin ama yuh artık. Hele şu yemek temizlik beğenmiyor konusuna şok oldum. Hepimiz az çok birbirimizi biliyoruz şurada. Az az da olsa herşeye yetişmeye çalışıyoruz kendimizce, bebeler, ev işleri, yemek, kişisel bakım vs. İnsanız ya hu.. Az ye de bir işin ucundan tut demelisin yani.

Kuzum sen iki kere normal doğum yapmış kadınsın o aletten mi korkucan bir de bir şeyi bu kadar düşünürsen başına gelir evrene çocuk istiyorum mesajı veriyorsun böyle yaparak dikkat et
Canım inan bana asıl normal doğum yapınca korkuyorsun. Ben mesela doğum sonrası kontrolüne gitmiştim. Doktora müsaade edemedim kontrol etmesi için... Sadece ultrasondan baktı karın içi sıkılaşmayı izlemek için. Bir de dikişlerime dokunmadan uzaktan baktırdım

Bizde erken yiyoruz cnm hic ii olmadi saatleri degisti 4.30da evde ac geliyo hemen oturuyoruz sofraya . Sigarayi birakti 10 kilo aldi cnm o yizden esas onun kilo vermesi lazim

Selam kizlar nasılsınız . Bugün 9 aylık olduk. Günler çok yorucu geçiyor. Bir aydır yürüyor bizimki tabi ellerinden tutuyorum . Tek elini bırakmaya başladı bazen nasıl bir cesaretse ikisini de bırakıyor bir adım atıp oturuyor totosunun üstüne . Bu süreç çok yorucu sırt ağrım inanılmaz bu da geriyor beni e başka bir sürü iş de eklenince her yerim ağrıyor . Eşlerinizden dert yanmissinjz ben 6 aydır göremiyorum eşim görevde olduğundan . Ailemin yanındayım memlekette annem babam yardımcı oluyor sagolsunlar . Anne olmak zormuş bu kadarini düşünmemiştim. Ha çok da güzel tabiki alttan iki diş üstten de bir diş çıktı . 4. Geliyor baya iştah azaldı ve zayıfladı 9 ay kontrolüne giden var mı kan veriliyormuş ama bu dönemde de evden çıkmak istemiyorum çocukla aslında. Ama bir kontrol iyi gibi geliyor en son 6. Ayda gittik. Tez zamanda şu illetten kurtulsak keşke . Evde de nereye kadar parka götürmeye bile korkuyorum

Yok yok asla msj yanlis olmasin girgirina kahve ictim faladdin emmiye yolladim haneye yeni bebek goruyorumm demis buyur burdannn yak . Aletten korkmuyorumda aslinda pcoluyum pcolulara pek iyi gekmiyor diye duymustum cekiniyorum o acidan surekli kanama veya lekelenme vs olurmu diye.

Aaaa cnm sasirdim valla

Tamam canim arastiricam

Valla canim inanmazsin 11de yatti su saate kdar 10.defa emiyor 3 kerede full uyandi. Yanimda yatmak istuyor bem daha hic yatmadim besige koyuyorum 10 max 15dk arayla aglama

Sen bahsedince ben de korkmaya başladım yaa. Peki doğum kontrol hapı nasıl bir yöntem? Ben hiç kullanmadım. Bilgin var mı canım?

Sen bahsedince ben de korkmaya başladım yaa. Peki doğum kontrol hapı nasıl bir yöntem? Ben hiç kullanmadım. Bilgin var mı canım?
Valla canim bemcede kork. Kullandim bem donem donem canim adet duzeninaciaindan temiz is kafan rahat .ama tabi onida unutmaya gelmiyo. Unutma aciaimdan riskli 2cocukla zorlamisri beni ilac takibi. Ayrica vucuda hormon .bana asiri yan etkisi oliyor .ben kistim erisin diye iciyordumda devam edemedim uzunnsureki kanama yapti ennson kuklllandigim . Tabi herkese ayni etkiyi yapmiyir canim

İnşallah eşinle en kisa zamanda kavuşun. Bebeklerin en yorucu dönemine geldik. Yurumeye calisma ve yurudukten sonra tehlikeli isler peşinde olcaklari donem dislerinizde hayirli olsun

Biz 9 aydan sonra kan verdik asmde. Demir degeri cok düşük çıktı. Bence sabah cok erken saatte randevu alarak gotur ve kontrollerini yaptır

Hapların yan etkilerini okudum. Haklısın yaa bana da pek kullanabilirmişim gibi gelmedi. Acaba biz de mbr nin yöntemine mı gitsek? m b r kuzum hormonlu spiralin fiyatı, operasyonun fiyatı, kaç saatte takıldığı ve iyileşme süreci ile ilgili bizi biraz bilgilendirir misin? Sonra şapa oturmayalım Hadi bebek zorluklarını geçiyorum. Annem beni evlatlıktan reddeder

Ben yıllarca kullandım bir sıkıntı da yaşamadım her ay günü gününe geliyordu adet ağrılarım da olmuyordu mide bulantısı da yapmadı memeden kesilsin içicem yine de bu yaşdan sonra sıkıntı olur mu bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…