2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Cok cok gecmis olsun cnm. ALLAH beterinden korusun. Hamilelikte de herseyde oldugu gibi hepsi bizim icin ama neyseki tedavisi var, bebisin de masallah cok iyi. Gelmis gecmis olsun❤

Kızlar selam. Sizin de karnınızın üstünde acı hissi oluyor mu? Çok yoğun değil ama. Sanki böyle kucuk igneleniyor gibi.

Ben dunden beri bulanti cekiyordum bugunde hic bisey yiyemedim kucuk bi meyve yemistim onu zarzor kustum afedersiniz oksurmekten karnima agrilar girdi aksamustuden beri dedigin gibi bisey var ,arada karnimi sıkıstiriyolarmis gibi

G3cmis

Aslında benim yumurtlamam 22-23 haziran gözüküyordu. 23 Haziran’da beraber olmuştuk ve Temmuzda hamile olduğumu öğrendim. Doktor 5 gün geriden geliyor gibi gözüküyor dedi ama anlamadım açıkcası. Geç yumurtlama olmuş olabilir dedi. 10+5 haftalıklen gittim 3,5 cm’di bebek ordan yola çıkarak söyledi.

Çok geçmiş olsun canım,bendede eritrosit yüksek çıkınca tek kullanımlık toz şeklinde olan ilaç verdi,eczacıyada sordum hamileler kullanabilir dedi..bol bol su iç,hiç sorun olmasada ayda bir idrar testi yaptırmak lazım canım,çabuk geçer inşallah.

Benim cok agir geciyor. Kan geliyor. Lokosit eritrosit >100 yaziyor. Antibiyotik vermis ama tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…