Selam ancak yeni yeni rahatlayabildim.idrardan kan gelmeye basladi inanılmaz sancilar cektim. Allah dusmaima vermesin. Eskiden de cok sık yasardimda bayadir yasamamistim ya :'( aniden başladi birde şok gecirdim. Sonuclara gore eritrosit lökosit hat safhada, proteinde +1 cikmis. Dr asiri ilgisizdi sanirim kum döküyorum. Antibiyotik ve toz ilac verdi insallah dogru seyler vermistir artik drlarada guvenim kalmadi
Cok cok gecmis olsun cnm. ALLAH beterinden korusun. Hamilelikte de herseyde oldugu gibi hepsi bizim icin ama neyseki tedavisi var, bebisin de masallah cok iyi. Gelmis gecmis olsun❤
Kızlar selam. Sizin de karnınızın üstünde acı hissi oluyor mu? Çok yoğun değil ama. Sanki böyle kucuk igneleniyor gibi.
Hamilelik egzaması diye bir şey var. Dr'unuza mutlaka söyleyinKızlar egzamayla başım dertte . Salı günü doktor kontrolüm var doktora soracağım acaba hamilelikle bi alakası var mı.önceden bende egzama Yoktu.yeni yeni çıkıyor
12+4 de ikili taramaya girdim.cinsiyet tahmininde bulundu ama 16ya kadar konu komşuya demeyin yanılma payım var dediKızlar 13.haftasına giripte genel testlere giren var mı??cinsiyetini öğrenen vs..
Selam ancak yeni yeni rahatlayabildim.idrardan kan gelmeye basladi inanılmaz sancilar cektim. Allah dusmaima vermesin. Eskiden de cok sık yasardimda bayadir yasamamistim ya :'( aniden başladi birde şok gecirdim. Sonuclara gore eritrosit lökosit hat safhada, proteinde +1 cikmis. Dr asiri ilgisizdi sanirim kum döküyorum. Antibiyotik ve toz ilac verdi insallah dogru seyler vermistir artik drlarada guvenim kalmadi
[/QUOTgecmis olsun kolay atlatırsınız insallah
Aslında benim yumurtlamam 22-23 haziran gözüküyordu. 23 Haziran’da beraber olmuştuk ve Temmuzda hamile olduğumu öğrendim. Doktor 5 gün geriden geliyor gibi gözüküyor dedi ama anlamadım açıkcası. Geç yumurtlama olmuş olabilir dedi. 10+5 haftalıklen gittim 3,5 cm’di bebek ordan yola çıkarak söyledi.Benimde 32 gunde bir genelde bu takvimler hesaplar 28 gunde biri baz alıyor 28 gunde bir olan kadin 14.gununde yumurtlarken 32 gunde olan kadin ondan 4 5 gun sonra yani 18. Veya 19.gunu yumurtlama oluyor bence seninkide zamaninda benimkide 4 gun geri gozukuyor ama kendi dongume gorw hesapladigimda tam cikiyor aslinda
İnşallah yakında normale döner. Artık çalışmaya başlayacağım ve böyle olursa çok zorlanırımAcaba ne zaman yediklerimizden lezzet alıcaz
Ben de öyle 1 hafta sonra çalısmaya baslıcamİnşallah yakında normale döner. Artık çalışmaya başlayacağım ve böyle olursa çok zorlanırım
6. Haftada gözükmüştü benim. Gözükür bence senindeYok olmadık 6 olck yarın herlde
Çok geçmiş olsun canım,bendede eritrosit yüksek çıkınca tek kullanımlık toz şeklinde olan ilaç verdi,eczacıyada sordum hamileler kullanabilir dedi..bol bol su iç,hiç sorun olmasada ayda bir idrar testi yaptırmak lazım canım,çabuk geçer inşallah.Selam ancak yeni yeni rahatlayabildim.idrardan kan gelmeye basladi inanılmaz sancilar cektim. Allah dusmaima vermesin. Eskiden de cok sık yasardimda bayadir yasamamistim ya :'( aniden başladi birde şok gecirdim. Sonuclara gore eritrosit lökosit hat safhada, proteinde +1 cikmis. Dr asiri ilgisizdi sanirim kum döküyorum. Antibiyotik ve toz ilac verdi insallah dogru seyler vermistir artik drlarada guvenim kalmadi
Benim cok agir geciyor. Kan geliyor. Lokosit eritrosit >100 yaziyor. Antibiyotik vermis ama tedirginimÇok geçmiş olsun canım,bendede eritrosit yüksek çıkınca tek kullanımlık toz şeklinde olan ilaç verdi,eczacıyada sordum hamileler kullanabilir dedi..bol bol su iç,hiç sorun olmasada ayda bir idrar testi yaptırmak lazım canım,çabuk geçer inşallah.
Bende de oluyor acı hissi,özellikle tezgaha dayandıysam acı kendini daha çok hissettiriyor..Kızlar selam. Sizin de karnınızın üstünde acı hissi oluyor mu? Çok yoğun değil ama. Sanki böyle kucuk igneleniyor gibi.
Kullanmazsan daha çok ilerleyebilir,böbreklere vurabilir canım,internette araştır bakalım verilen ilaçları kullanan varmı fikir olur sanaBenim cok agir geciyor. Kan geliyor. Lokosit eritrosit >100 yaziyor. Antibiyotik vermis ama tedirginim
Mrb, hoşgeldin,hayırlı olsunHerkese Merhaba, 2 sene sonra ikinci bebeğime hamileyken buralara dönmek güzel. İnşallah herkesin hamileliği güzel geçer ve tamamalanır
Çipro tehlikeli yazıyor yaKullanmazsan daha çok ilerleyebilir,böbreklere vurabilir canım,internette araştır bakalım verilen ilaçları kullanan varmı fikir olur sana
Arada sirada yokluyor cok ilginc doktoruma gidince sorucam. Internette kaslarin gerilmesiyle ilgili yaziyor ama bakalimBende de oluyor acı hissi,özellikle tezgaha dayandıysam acı kendini daha çok hissettiriyor..
Evet soracağım inşallah ama çok stres ettirdi bana yayılıyor tüm vücudumaHamilelik egzaması diye bir şey var. Dr'unuza mutlaka söyleyin
Ben de ama nasıl olucak bilmiyorumBen de öyle 1 hafta sonra çalısmaya baslıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?