2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yaa, ben zaten şu an adet bile olmuyorum. 2 ayda bi azıcık demiştim ya, artık o da yok. Hepten gitti. İlaç kullanımı da zor geldi düşününce her gün çünkü. Ya unutursam diye. Doğru, bir de emzirdiğimiz için zaten şimdi kullanmayız..

Sağol bitanem o zaman sabah gideyim doğru diyorsun . Düşük çıkınca ne dedi doktor neden oluyormuş ve birşey verdi mi

bu saate kadar uyumadi daha yeni yaticaz gece uykusuna inana biliyor musunuz ,gece hic uyumadi tam 24 saattir uykusuzum dun 5.43 den sonra boyle olmayacak uyku ilacina baslatacak beni artik
Ah canim benim vardir bir derdi yoksa nie bu kdar dursun illa pes ederdi. Azi disimi geliyorki baya disi vardi seninkinin

Bende fiyatina baktim ama bulamadim bilgi genelde operasyon ucreti yaziyor 250 tlden binli rakamlara kdar gidiyor canim. Once dr a gitmek lazim dr belki onermeyecek hormonlu spiral . Ben once dr a gidip danisicam sonra dr al derse alirim diye dusunuyorum adet olayimda insallah gecenn ay 22sinde olmustum

Ya varya kizlar deli olucam sabaha kadar hoc susmadi zirlayip kizordanipndurdu yanimda bilr uyumadi uyandi uykusu var surati 5karis bende ona pas vermedim . Yurutecekmisim yurumeknistiyor kucagimdan siyriliyo yere iniyo buvnn buvnn diyo ebene buvnn ananda seni buvnn buvvnn ettircek halmi biraktin . Cins cins bakiyor etrafina salliyorum ikimizde birbirimize uyuz olduk

Valla canim inanmazsin 11de yatti su saate kdar 10.defa emiyor 3 kerede full uyandi. Yanimda yatmak istuyor bem daha hic yatmadim besige koyuyorum 10 max 15dk arayla aglama
Valla dün gece aynısıydık pink 12 de yattı 2 saat uyudu sonra hep ağlama, bir de dişim ağrıdı ki sorma mememi de hep ısırdı dedim herife kalk bak ama gücğm kalmadı , adamın kucağına almasıyla daha çok bağırıyo

Ah canım iyiyiz sen nasılsın Hepimiz uykusuzluk diş sancıları büyüme ataklarından muzdaribiz aynı senin gibi bence kontrole götür bi kan tahlili yapılsın değerlere bakılsın . Eşin ne işle meşgul bilmiyorum ama en kısa zamanda kavuşun inşallah Allah kolaylık versin hepimize

Yetisemiyorumu bende bZen kullanirim cnm ama bazi seyler yapimda var.dun konustum zaten bak bu cocuk senin ayni zamanda bakimini ustleniceksin diye.ben uyuyorum bak dedim.bugunde markete ciktim normalde hizlica gider gelirdim rahat rahat gezdim.o cinnetten sonra bazi seyleri yuklemeye basladim.

Senin dilin ne söylüyor öyle.. Bu kadar kendini yıpratma ev işi yetmiyor bir de dışarı işini mi hallediyorsun. Yaptıkça daha fazlasını ister bu erkekler..
Ah cnm anasindan da oyle gormus duzeltmeye calisiyorum bi anda yapabilecegim birsey olsa keske.

Ay zaten son 3 5 kililar zor veriliyor cok degil bende 5 kilo versem yeter

Dediklerimi bir bilsen normal insan olsa utanir lafimi sakinmam hic.bir kulagindan girip digerinden cikiyor cnm.

Uyumayan bebe yapmisiniz hepiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…