Yaa, ben zaten şu an adet bile olmuyorum. 2 ayda bi azıcık demiştim ya, artık o da yok. Hepten gitti. İlaç kullanımı da zor geldi düşününce her gün çünkü. Ya unutursam diye. Doğru, bir de emzirdiğimiz için zaten şimdi kullanmayız..Ben yıllarca kullandım bir sıkıntı da yaşamadım her ay günü gününe geliyordu adet ağrılarım da olmuyordu mide bulantısı da yapmadı memeden kesilsin içicem yine de bu yaşdan sonra sıkıntı olur mu bilemem.
Sağol bitanem o zaman sabah gideyim doğru diyorsun . Düşük çıkınca ne dedi doktor neden oluyormuş ve birşey verdi miİnşallah eşinle en kisa zamanda kavuşun. Bebeklerin en yorucu dönemine geldik. Yurumeye calisma ve yurudukten sonra tehlikeli isler peşinde olcaklari donemdislerinizde hayirli olsun
Biz 9 aydan sonra kan verdik asmde. Demir degeri cok düşük çıktı. Bence sabah cok erken saatte randevu alarak gotur ve kontrollerini yaptır
Ah canim benim vardir bir derdi yoksa nie bu kdar dursun illa pes ederdi. Azi disimi geliyorki baya disi vardi seninkininbu saate kadar uyumadi daha yeni yaticaz gece uykusuna inana biliyor musunuz ,gece hic uyumadi tam 24 saattir uykusuzum dun 5.43 den sonra boyle olmayacak uyku ilacina baslatacak beni artik
Bende fiyatina baktim ama bulamadim bilgi genelde operasyon ucreti yaziyor 250 tlden binli rakamlara kdar gidiyor canim. Once dr a gitmek lazim dr belki onermeyecek hormonlu spiral . Ben once dr a gidip danisicam sonra dr al derse alirim diye dusunuyorum adet olayimda insallah gecenn ay 22sinde olmustumHapların yan etkilerini okudum. Haklısın yaa bana da pek kullanabilirmişim gibi gelmedi. Acaba biz de mbr nin yöntemine mı gitsek? @m b r kuzum hormonlu spiralin fiyatı, operasyonun fiyatı, kaç saatte takıldığı ve iyileşme süreci ile ilgili bizi biraz bilgilendirir misin? Sonra şapa oturmayalımHadi bebek zorluklarını geçiyorum. Annem beni evlatlıktan reddeder
Bide bize spiralini anlatsa demi
Böyle uyumamaktansa faydası olacaksa birlikte yatsanız olmaz mı?Valla canim inanmazsin 11de yatti su saate kdar 10.defa emiyor 3 kerede full uyandi. Yanimda yatmak istuyor bem daha hic yatmadim besige koyuyorum 10 max 15dk arayla aglama
Sağol canımGeçmiş olsun canım iyiki gitmişsiniz doktora
Bir yan etkisi yok demi Süte filanHafta sonlari haric evet canim . Hafta sonu esimde kahvaltida oldugu icin nirmal cay iciyorum kahvaltida ama eger firsat bulursam gun icinde 1fincan iciyorum
Ben de adet olmadım inan korkmuyor değilim, habire adet belirtisi arıyorum kendimdeKac gundur adet olamadim pink bende diken ustundeyim ne kadar korkarsan baaina gelir olmasın diye dua ediyorum çünkü gercekten
Allah olmayanaversin ne 3.cocugagucum var ne de sinirim
Valla dün gece aynısıydık pink 12 de yattı 2 saat uyudu sonra hep ağlama, bir de dişim ağrıdı ki sormaValla canim inanmazsin 11de yatti su saate kdar 10.defa emiyor 3 kerede full uyandi. Yanimda yatmak istuyor bem daha hic yatmadim besige koyuyorum 10 max 15dk arayla aglama
Ah canım iyiyiz sen nasılsınSelam kizlar nasılsınız . Bugün 9 aylık olduk. Günler çok yorucu geçiyor. Bir aydır yürüyor bizimki tabi ellerinden tutuyorum . Tek elini bırakmaya başladı bazen nasıl bir cesaretse ikisini de bırakıyor bir adım atıp oturuyor totosunun üstüne . Bu süreç çok yorucu sırt ağrım inanılmaz bu da geriyor beni e başka bir sürü iş de eklenince her yerim ağrıyor . Eşlerinizden dert yanmissinjz ben 6 aydır göremiyorum eşim görevde olduğundan .Ailemin yanındayım memlekette annem babam yardımcı oluyor sagolsunlar . Anne olmak zormuş bu kadarini düşünmemiştim. Ha çok da güzel tabiki alttan iki diş üstten de bir diş çıktı . 4. Geliyor baya iştah azaldı ve zayıfladı 9 ay kontrolüne giden var mı kan veriliyormuş ama bu dönemde de evden çıkmak istemiyorum çocukla aslında. Ama bir kontrol iyi gibi geliyor en son 6. Ayda gittik. Tez zamanda şu illetten kurtulsak keşke . Evde de nereye kadar parka götürmeye bile korkuyorum
Sadece 1 fincancik cnm :)Bende nescafe ve turk kahvesi hemen hergun iciyorum. Ama asiri kafein bebeklerde uykusuzluk yapiyormuş. Esim yesilcay almis o yuzden baktim. Mesela çikolata tuketimi bile günlük kafeini etkiliyormus
Yetisemiyorumu bende bZen kullanirim cnm ama bazi seyler yapimda var.dun konustum zaten bak bu cocuk senin ayni zamanda bakimini ustleniceksin diye.ben uyuyorum bak dedim.bugunde markete ciktim normalde hizlica gider gelirdim rahat rahat gezdim.o cinnetten sonra bazi seyleri yuklemeye basladim.nacizane fikrim alistirma...
degistir tum duzenini ona da is ver oda alsin sorumlulugu.. ben ev temizlemiyorum yemek de yapmiyorum... eve haftada bir kadin geliyor arada da esim supuruyor.. yemek beraber yapariz o yoksa ben acim :)))
bu aralar islerini evden hallediyor keyfe keder arasira disari cikar ama her geldiginde burnundan getiririm.. erkek milletine asla guclu oldugunu ve herseyi becerebildigini gostermiyceksin.. yapamam ki edemem ki beceremem ki kelimeleri hayatini kurtarir :))) yetisemiyorum kelimeside oyle
Ah cnm anasindan da oyle gormus duzeltmeye calisiyorum bi anda yapabilecegim birsey olsa keske.Senin dilin ne söylüyor öyle.. Bu kadar kendini yıpratma ev işi yetmiyor bir de dışarı işini mi hallediyorsun. Yaptıkça daha fazlasını ister bu erkekler..
Gel yapayim fal da bakam mi :)Ben de ben de istiyommm
Ay zaten son 3 5 kililar zor veriliyor cok degil bende 5 kilo versem yeterCnm bizde azalrmaya calisiyoruz aksamlari sporda yapiyoruz esimle bakalim hayirlisi bi 3 5 kilo versem harika olur. Evet cnm aynem oyleydim kistten dolayi .kist var diyede hamile kalmam diye biseyde yok tabi korunduk hep ama nasip dedigin gibi rabbim hayirlisini versin. Kac gun geciktin cnm
Dediklerimi bir bilsen normal insan olsa utanir lafimi sakinmam hic.bir kulagindan girip digerinden cikiyor cnm.Ben bu yazıyı yeni gördüm. Kuzum sen ne yapıyorsun kendine böyle ya? Bu ne anlayışsızlık, çok afedersin ama yuh artık. Hele şu yemek temizlik beğenmiyor konusuna şok oldum. Hepimiz az çok birbirimizi biliyoruz şurada. Az az da olsa herşeye yetişmeye çalışıyoruz kendimizce, bebeler, ev işleri, yemek, kişisel bakım vs. İnsanız ya hu.. Az ye de bir işin ucundan tut demelisin yani.
Deneme derim yan etkisi cok bende de cikti.adet duzensizligim vardi bi ara dr yazmisti 2 ay kullanip biraktim.tuylenme yaptiSen bahsedince ben de korkmaya başladım yaa. Peki doğum kontrol hapı nasıl bir yöntem? Ben hiç kullanmadım. Bilgin var mı canım?
Uyumayan bebe yapmisiniz hepinizYa varya kizlar deli olucam sabaha kadar hoc susmadi zirlayip kizordanipndurdu yanimda bilr uyumadi uyandi uykusu var surati 5karis bende ona pas vermedim . Yurutecekmisim yurumeknistiyor kucagimdan siyriliyo yere iniyo buvnn buvnn diyo ebene buvnn ananda seni buvnn buvvnn ettircek halmi biraktin . Cins cins bakiyor etrafina salliyorum ikimizde birbirimize uyuz olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?