- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Bizde erken yiyoruz cnm hic ii olmadi saatleri degisti 4.30da evde ac geliyo hemen oturuyoruz sofraya . Sigarayi birakti 10 kilo aldi cnm o yizden esas onun kilo vermesi lazim
Ben de adet olmadım inan korkmuyor değilim, habire adet belirtisi arıyorum kendimde
cnm bana ankarada dogum yaptiran hocam takacakti sadece hoca ucreti verecektim univ tip fak de ama korona cikinca univ de acayip vaka doluydu esim eczaneye gitti aldi 500 tl verdi ona bende devlet hastanesindeki kadin dogumcuya taktirdim alip da durumu da anlattim dogurdum 58. gunde taktirdim siz adet bitimine gidin yani hoca ucreti 200 iken ben 500 verdim ama basima kaza gelince hic gozumuz gormediHapların yan etkilerini okudum. Haklısın yaa bana da pek kullanabilirmişim gibi gelmedi. Acaba biz de mbr nin yöntemine mı gitsek?m b r kuzum hormonlu spiralin fiyatı, operasyonun fiyatı, kaç saatte takıldığı ve iyileşme süreci ile ilgili bizi biraz bilgilendirir misin? Sonra şapa oturmayalım Hadi bebek zorluklarını geçiyorum. Annem beni evlatlıktan reddeder
Kötü olmuş öyle hemen kürtaj sonrasıben kizimdan sonra bi kor kursuna denk geldim kizim 8 aylikti o dustu ama kizi emzirdigim icin uyusturulmadan canli canli kuretaj oldum dusuk sonrasi temizlediler kalintilari,dr spiral takayim mi dedi tmm dedim hemen kuretaj yapti takti ,hormonsuz bakirli taktirdim o zaman ama 20 gunde bi adet oluyordum onun 7 gunu adet geriye 13 gun temiz kaliyorsun bi daha hem de oyle cok oluyordu ki her adetten disari cikiyordu kan uzun pedden bile,demir eksikligi olmaya basladi bende kansizlik falan sonra bi de enfeksiyon yapmaya basladi dr dedi cikaralim ama dinlenecek rahmin biraz neyse tabi bu arada 2 yil yine durdu bu kotu spiral,sonra 2.5 yil da oyle bi sekilde korunduk kaza ile bu oglan oldu simdi iste hormonlu takili bu iyi valla
ya azi ya kopek nm simdi kehribarini sudan gecirip takiczm iyi gelirmis dise uykuyaAh canim benim vardir bir derdi yoksa nie bu kdar dursun illa pes ederdi. Azi disimi geliyorki baya disi vardi seninkinin
bende ilkinde de bunda da sıkınti olmadi cnm, ama bazi rahimlere uymadigini biliyorum o yuzden ara ara kontrolu var ama dedigin gibi kayan arkadaslarim olduKötü olmuş öyle hemen kürtaj sonrası
bende 7 yıl önce taktım bebeğim 6 aylık falandı
1 yıl sonra kontrole gittim normal di her şey
Sonra bir ara oynadığını fark ettim dedim bu reglin bitimine yakın bir gideyim baksın Dr
Sonra o ay geçti, sonra dedim
Baktım hamileyim
Sonra Dr Dr gez
Şimdide taktıracaktım Dr dedi tutmama ihtimali yüksek iki normal doğumdan sonra ben çok önermiyorum dedi
keşke tüpleri bağlatsaymışız dedim
Evet kan ilacı kullanmak gerekiyorSağol bitanem o zaman sabah gideyim doğru diyorsun . Düşük çıkınca ne dedi doktor neden oluyormuş ve birşey verdi mi
Esleme bende korunmazken kaldim. İlki tedaviyle oldu diye guveniyordum. Simdi yine geri cekilmeye devam ediyordu ama bende korkmaya basladim çünkü yine kg vermeye de başladım. Bir kaza olsa ertesi gun hapi falan icemiyosun emzirirken Allah korusun kaldiramam 3.yü. bundan sonra taksın şapkasınıKızlar korunma ile ilgili konuşmuşsunuz. Korunmuyorumve çok da korkuyorum istenmeyen bir gebelikten. Çok zor hamile kaldım ovulasyonla. O yüzden biraz rahatlık var da. Ablam spiralli iken hamile kalmıştı o yüzden güvenmiyorum. Doğum kontrol hapı düşünüyodum ama sanırım sizler memnun değilsiniz?
Bizde var cnm kehribar ama malesefya azi ya kopek nm simdi kehribarini sudan gecirip takiczm iyi gelirmis dise uykuya
Cokda yorulmasin kocisimin banada hali dermani kalsinAynen bizimde cnm korona yuzunden degiiyor surekli saatleri,yalniz birakincada olmuyor sigara ywrine yedigi cerez aldiriyordur kp oule olmustu eger cok yorgun dusmuyorsa leslie çok guzel yoruyor
Çok şey üstleniyoruz, hastayken yorgunken bile çekilip dinlenemiyoruz doğru düzgün.Yetisemiyorumu bende bZen kullanirim cnm ama bazi seyler yapimda var.dun konustum zaten bak bu cocuk senin ayni zamanda bakimini ustleniceksin diye.ben uyuyorum bak dedim.bugunde markete ciktim normalde hizlica gider gelirdim rahat rahat gezdim.o cinnetten sonra bazi seyleri yuklemeye basladim.
Ba ba ba ba havalara bak heleUyumayan bebe yapmisiniz hepiniz
Off seni biyere etiketlicem hasat birkikte yapmaya varmisinAy zaten son 3 5 kililar zor veriliyor cok degil bende 5 kilo versem yeter
Aaaa oyle bi ihtimalmi varmis. Hic duymamistimKötü olmuş öyle hemen kürtaj sonrası
bende 7 yıl önce taktım bebeğim 6 aylık falandı
1 yıl sonra kontrole gittim normal di her şey
Sonra bir ara oynadığını fark ettim dedim bu reglin bitimine yakın bir gideyim baksın Dr
Sonra o ay geçti, sonra dedim
Baktım hamileyim
Sonra Dr Dr gez
Şimdide taktıracaktım Dr dedi tutmama ihtimali yüksek iki normal doğumdan sonra ben çok önermiyorum dedi
keşke tüpleri bağlatsaymışız dedim
Gece kimseyi gozu gormuyor cnm bebeklerin. Sana bi ilac atacagim.cnm esime vermia dis agrisi icin gargara emziren kullaniyomu bir bakarsin cok ii geldi onaValla dün gece aynısıydık pink 12 de yattı 2 saat uyudu sonra hep ağlama, bir de dişim ağrıdı ki sormamememi de hep ısırdı dedim herife kalk bak ama gücğm kalmadı , adamın kucağına almasıyla daha çok bağırıyo
Ayy bak senn biliyor musun sen kızGel yapayim fal da bakam mi :)
Aman yok istemem. Tüylenme hele hiç olmaz. Kuaförden çıkıp eve geldiğimde bile kocacım bir tüy tanesi bulabilme yeteneğine sahipDeneme derim yan etkisi cok bende de cikti.adet duzensizligim vardi bi ara dr yazmisti 2 ay kullanip biraktim.tuylenme yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?