2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bizde erken yiyoruz cnm hic ii olmadi saatleri degisti 4.30da evde ac geliyo hemen oturuyoruz sofraya . Sigarayi birakti 10 kilo aldi cnm o yizden esas onun kilo vermesi lazim

Aynen bizimde cnm korona yuzunden degiiyor surekli saatleri,yalniz birakincada olmuyor sigara ywrine yedigi cerez aldiriyordur kp oule olmustu eger cok yorgun dusmuyorsa leslie çok guzel yoruyor

cnm bana ankarada dogum yaptiran hocam takacakti sadece hoca ucreti verecektim univ tip fak de ama korona cikinca univ de acayip vaka doluydu esim eczaneye gitti aldi 500 tl verdi ona bende devlet hastanesindeki kadin dogumcuya taktirdim alip da durumu da anlattim dogurdum 58. gunde taktirdim siz adet bitimine gidin yani hoca ucreti 200 iken ben 500 verdim ama basima kaza gelince hic gozumuz gormedi

Kötü olmuş öyle hemen kürtaj sonrası

bende 7 yıl önce taktım bebeğim 6 aylık falandı
1 yıl sonra kontrole gittim normal di her şey
Sonra bir ara oynadığını fark ettim dedim bu reglin bitimine yakın bir gideyim baksın Dr
Sonra o ay geçti, sonra dedim
Baktım hamileyim
Sonra Dr Dr gez
Şimdide taktıracaktım Dr dedi tutmama ihtimali yüksek iki normal doğumdan sonra ben çok önermiyorum dedi

keşke tüpleri bağlatsaymışız dedim

bende ilkinde de bunda da sıkınti olmadi cnm, ama bazi rahimlere uymadigini biliyorum o yuzden ara ara kontrolu var ama dedigin gibi kayan arkadaslarim oldu

spiral taktirmaya karar veren arkadaslarim , ilk 2-3 ay agir kaldirmayin kanepe,19 lt lik damacana falan hani baya agirlar,bir de mekik cekmeyin ne olur ne olmaz iyice oturunca dr a da sorarak yaparsiniz bi de gitmisken mekik cekmek etkiler mi bi sorsaniz ya benim yerime de aklimda 15 den fazla cekmiyorum bsy olur diye

Kızlar korunma ile ilgili konuşmuşsunuz. Korunmuyorum ve çok da korkuyorum istenmeyen bir gebelikten. Çok zor hamile kaldım ovulasyonla. O yüzden biraz rahatlık var da. Ablam spiralli iken hamile kalmıştı o yüzden güvenmiyorum. Doğum kontrol hapı düşünüyodum ama sanırım sizler memnun değilsiniz?

Esleme bende korunmazken kaldim. İlki tedaviyle oldu diye guveniyordum. Simdi yine geri cekilmeye devam ediyordu ama bende korkmaya basladim çünkü yine kg vermeye de başladım. Bir kaza olsa ertesi gun hapi falan icemiyosun emzirirken Allah korusun kaldiramam 3.yü. bundan sonra taksın şapkasını

Aynen bizimde cnm korona yuzunden degiiyor surekli saatleri,yalniz birakincada olmuyor sigara ywrine yedigi cerez aldiriyordur kp oule olmustu eger cok yorgun dusmuyorsa leslie çok guzel yoruyor
Cokda yorulmasin kocisimin banada hali dermani kalsin

Çok şey üstleniyoruz, hastayken yorgunken bile çekilip dinlenemiyoruz doğru düzgün.
Biz yapıyoruz bu adamları böyle.
Bize ekstra dayanıklılık yüklenmedi ki, anneyiz diye ekstra becerikli falan olduğumuzu da düşünmüyorum.
Toplumsal normlar, lanet olasıca ataerkillik, analarının paşa oğulları ve yuvayı dişi kuş yapar mantığı üstümüze çullandı da çullandı.
Huzurumuzu da kaçırmadan buna son vermek lazım.

Aaaa oyle bi ihtimalmi varmis. Hic duymamistim

Gece kimseyi gozu gormuyor cnm bebeklerin. Sana bi ilac atacagim.cnm esime vermia dis agrisi icin gargara emziren kullaniyomu bir bakarsin cok ii geldi ona

Merhabalar, umarım iyisinizdir. Uzun süredir buraya uğramıyordum. Canlı dersler, çocuklar derken zaman pek kalmıyor. Büyük kızıma okuduğum kitapları paylaştığım insta hesabı açtım. Şimdilik bebişle daha çok dokun hisset kitaplarına bakıyoruz. Yakında ona da okumaya başlayacağım. Belki size de fikir olur. Takip etmek isteyenler için hesabımizin adı kitap kurdu nazya zin. Sağlıcakla kalın.

Deneme derim yan etkisi cok bende de cikti.adet duzensizligim vardi bi ara dr yazmisti 2 ay kullanip biraktim.tuylenme yapti
Aman yok istemem. Tüylenme hele hiç olmaz. Kuaförden çıkıp eve geldiğimde bile kocacım bir tüy tanesi bulabilme yeteneğine sahip En dikkat ettiği ve nefret ettiği şey. Bir de esmer olmama rağmen çok tüysüzümdür ben. Kuaför şaşırır hep. Doğru söyle arada başka bir kuaföre mi gittin, bu kadar az çıkması imkansız der. Hap kullanırsam ve tüylenme olursa eşim ne der şu an düşünemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…