2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Ilk hamilelikten sonra bazilarininki daha kolay oluyor sanırım ,haptan normalde memnunum ama emzirilirken icilene cok guvenmiyorum bnde niyeyse adet sorunlerima gayet iyi gelmisti normalde kullanilan

2-3 ay mı Kuzum zaten bebekler oldu 10 kg onları kaldırıyoruz en iyi ihtimal .

Ahh canım aynı şeyler bizde de mevcut maalesef. Allahtan annem var o yardımcı oluyor haftaiçi. Ama gece uyku uyuyamadıüım için zor geçiyor günlerim. Üstüne eşimle sürekli tartışıyoruz. Pskilojim çok bozuldu. Valla ben destek alıcam pazartesi psikologtan randevu aldım. Eşimle durumlarımızı konuşucam. Boşanmak istiyorum ama eşim hiç yanaşmıyor. Bakalım psikolog ne diycek. İlaca mı başlasam diyorun sinir sistemin iyice gerildi çünkü içten içe çok mutsuzum. Çocukta olmasa heeşeyi bırakıp alıp başımı gidesim var yani.

Canım boşanma derecesine kadar mı bozuk aranız . Eşim geçen bana da şakayla karışık psikoloğa götüreyim mi seni dedi dedim derman olur mu

Allahım ya bu bebeklerin kimyası mı böyle inan artık akıl erdiremiyorum, Rabbim 2 çocuğu olana sabır versin, ya sen 9 buçuk aylıksın tek uyku nedir ya gece 12 de yatıyor bir de, ne yiyor ne su içiyor o kadar zorluyor ki bu ara beni, iyice sabrım azaldı valla

Ya ben anlayamadim. 2019da tuylenme sorunu icin gittigimde dr bana dkhapi başlatacağını soylemişti. Siz artttiriyor diyorsunuz

Allah yardimcin olsun canim. Bende bazen aglatarak uyutuyorum ikisinide ama guzel uyuyorlar uyuyunca da. Bebekler yorgunluktan da uyumuyor. Kac saatte bir uyutmayi deniyosun

Allah yardimcin olsun canim. Bende bazen aglatarak uyutuyorum ikisinide ama guzel uyuyorlar uyuyunca da. Bebekler yorgunluktan da uyumuyor. Kac saatte bir uyutmayi deniyosun
Canım işaretlerini takip ediyorum bazen, bazen se uyandıktan 3-4 saat sonra deniyorum yok uyumuyor. Gündüz 2 den gece 12 ye kadar uyumamışlığı var zerre kadar gözünü ovuşturmado

Ben taktıramam ya korkarım. İkinci çocuğu da bizim evlilik kaldırmaz zaten de çok dikkat ediyoruz birde zaten ayda 2 anca olduğu için hamile kalma ihtimalim çok düşük. Sen takdır bacım kaza kurşununa gidersin yoksa gibime geliyiii

Keşke benim eşimde göreve gitse hahahah ne güzel olurdu
Biz kan verdik 9.ayda demir eksikliği çıktı. Bir baktır istersen sende değerlerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…