- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Kuzum ben doğumdan sonra geçen ay ilk defa oldum, düzene girmedi daha 3 gün geçti benimdeDuzene girmiş miydi cnm ? Bazilarini süt koruyormus ama emzirirken hamile kaldigim icin bn inanmiyorum ona ,su 3 gun daha bekliycem bakalim
Kızlar korunma ile ilgili konuşmuşsunuz. Korunmuyorumve çok da korkuyorum istenmeyen bir gebelikten. Çok zor hamile kaldım ovulasyonla. O yüzden biraz rahatlık var da. Ablam spiralli iken hamile kalmıştı o yüzden güvenmiyorum. Doğum kontrol hapı düşünüyodum ama sanırım sizler memnun değilsiniz?
Kuzum ben doğumdan sonra geçen ay ilk defa oldum, düzene girmedi daha 3 gün geçti benimde
2-3 ay mıspiral taktirmaya karar veren arkadaslarim , ilk 2-3 ay agir kaldirmayin kanepe,19 lt lik damacana falan hani baya agirlar,bir de mekik cekmeyin ne olur ne olmaz iyice oturunca dr a da sorarak yaparsiniz bi de gitmisken mekik cekmek etkiler mi bi sorsaniz ya benim yerime de aklimda 15 den fazla cekmiyorum bsy olur diye
Cokda yorulmasin kocisimin banada hali dermani kalsin
Ahh canım aynı şeyler bizde de mevcut maalesef. Allahtan annem var o yardımcı oluyor haftaiçi. Ama gece uyku uyuyamadıüım için zor geçiyor günlerim. Üstüne eşimle sürekli tartışıyoruz. Pskilojim çok bozuldu. Valla ben destek alıcam pazartesi psikologtan randevu aldım. Eşimle durumlarımızı konuşucam. Boşanmak istiyorum ama eşim hiç yanaşmıyor. Bakalım psikolog ne diycek. İlaca mı başlasam diyorun sinir sistemin iyice gerildi çünkü içten içe çok mutsuzum. Çocukta olmasa heeşeyi bırakıp alıp başımı gidesim var yani.Bugun cinnet gecirdim kizlar.cocugu tam uyutuyorum esim gelip cocugun uykusunu dagitiyor.bende dedim bakmiyorum cocuga al bak agladi gitmedim aldi kendisi uyutmaya calisti biraz tartistik.cok fazla bunaldim cok sukur yavrumdan degil zaten dayanamadim yarim saat sonra geri aldim :) bendemi sorun var diyorum ailem uzakta onlara hak veriyorum surekli gelip gidemiyorlar pandemide var kv yakin saolsun iyidir hostur.hamileyken neler demisti ben bakarim cocuga vs.birkac kere cagirdim en azindan 1 gun gelsin dinleneyim yemegimi falan yapsin yok anacim hep bahaneler hadi anladimm bahanelerini tamam dicem ama kendi kizinin cocuguna 6 ayliktan beri o bakiyor ki kizinin kv side yaninda hem ben cocuguma bakmalarini istemiyorum yetiyorum cok sukur tek sorun ev.koca hicbirseyi begenmiyor yemek yapsam tatli neden yok tatli yapsam kahve neden yok.neden oda bu kadar daginik vs vs.hepsini gectim inanin yapiyorum.bazen wc ye bile gitmek luksken.gelip uyandirma dedigim halde bi de uyandirmasi.uyutmaya calisiyor ama tv karsisinda yuksek sesle tv de acik.hepsini gectim markete bile ben cikar alirim.carsi islerinide ben hallediyorum.ki arabamiz var ama beyfendiye tahsis markete birak alayim gelelim diyorum surekli bahaneler.cocugu uyandirmasi artik cileden cikardi.psikolojik destege ihtiyacim var ama ne mumkun.annemlede aramiz limoni suclu o oldugu halde ortami yumusatmaya calistim konusmadi bile.aman konusmasinlar hepsinin kokune tursu suyu :) anlatacak kimsem olmadigi icin yazdim hakkinizi helal edin :)
Canım boşanma derecesine kadar mı bozuk aranız .Ahh canım aynı şeyler bizde de mevcut maalesef. Allahtan annem var o yardımcı oluyor haftaiçi. Ama gece uyku uyuyamadıüım için zor geçiyor günlerim. Üstüne eşimle sürekli tartışıyoruz. Pskilojim çok bozuldu. Valla ben destek alıcam pazartesi psikologtan randevu aldım. Eşimle durumlarımızı konuşucam. Boşanmak istiyorum ama eşim hiç yanaşmıyor. Bakalım psikolog ne diycek. İlaca mı başlasam diyorun sinir sistemin iyice gerildi çünkü içten içe çok mutsuzum. Çocukta olmasa heeşeyi bırakıp alıp başımı gidesim var yani.
Sağol canımıniçiGece kimseyi gozu gormuyor cnm bebeklerin. Sana bi ilac atacagim.cnm esime vermia dis agrisi icin gargara emziren kullaniyomu bir bakarsin cok ii geldi ona
Aynen kuzum üşütmenin de etkisi olabilirOlursun ins.cnm usutumde buaralar ona yormak istiyorum bende
Valla dun gece artik o sinir harbiyle uykulu eşime baya söyledim. Uyku tohumu ekememişsin dedimBa ba ba ba havalara bak helegaz sancisindan uyumadiginiz gunleri ne cabuk unuttun işşallak hamile kalirsin hasat cok pis hasetlendim bu defa
Ya ben anlayamadim. 2019da tuylenme sorunu icin gittigimde dr bana dkhapi başlatacağını soylemişti. Siz artttiriyor diyorsunuzAman yok istemem. Tüylenme hele hiç olmaz. Kuaförden çıkıp eve geldiğimde bile kocacım bir tüy tanesi bulabilme yeteneğine sahipEn dikkat ettiği ve nefret ettiği şey. Bir de esmer olmama rağmen çok tüysüzümdür ben. Kuaför şaşırır hep. Doğru söyle arada başka bir kuaföre mi gittin, bu kadar az çıkması imkansız der. Hap kullanırsam ve tüylenme olursa eşim ne der şu an düşünemedim
Bende 14 kgluk dana var2-3 ay mıKuzum zaten bebekler oldu 10 kg onları kaldırıyoruz en iyi ihtimal .
Allah yardimcin olsun canim. Bende bazen aglatarak uyutuyorum ikisinide ama guzel uyuyorlar uyuyunca da. Bebekler yorgunluktan da uyumuyor. Kac saatte bir uyutmayi deniyosunAllahım ya bu bebeklerin kimyası mı böyle inan artık akıl erdiremiyorum, Rabbim 2 çocuğu olana sabır versin, ya sen 9 buçuk aylıksın tek uyku nedir ya gece 12 de yatıyor bir de, ne yiyor ne su içiyor o kadar zorluyor ki bu ara beni, iyice sabrım azaldı valla
Canım işaretlerini takip ediyorum bazen, bazen se uyandıktan 3-4 saat sonra deniyorum yok uyumuyor. Gündüz 2 den gece 12 ye kadar uyumamışlığı var zerre kadar gözünü ovuşturmadoAllah yardimcin olsun canim. Bende bazen aglatarak uyutuyorum ikisinide ama guzel uyuyorlar uyuyunca da. Bebekler yorgunluktan da uyumuyor. Kac saatte bir uyutmayi deniyosun
Beni deOff seni biyere etiketlicem hasat birkikte yapmaya varmisin
Ben taktıramam ya korkarım. İkinci çocuğu da bizim evlilik kaldırmaz zaten de çok dikkat ediyoruz birde zaten ayda 2 anca olduğu için hamile kalma ihtimalim çok düşük.Yok yok asla msj yanlis olmasingirgirina kahve ictim faladdin emmiye yolladim haneye yeni bebek goruyorumm demis buyur burdannn yak . Aletten korkmuyorumda aslinda pcoluyum pcolulara pek iyi gekmiyor diye duymustum cekiniyorum o acidan surekli kanama veya lekelenme vs olurmu diye.
Keşke benim eşimde göreve gitse hahahah ne güzel olurduSelam kizlar nasılsınız . Bugün 9 aylık olduk. Günler çok yorucu geçiyor. Bir aydır yürüyor bizimki tabi ellerinden tutuyorum . Tek elini bırakmaya başladı bazen nasıl bir cesaretse ikisini de bırakıyor bir adım atıp oturuyor totosunun üstüne . Bu süreç çok yorucu sırt ağrım inanılmaz bu da geriyor beni e başka bir sürü iş de eklenince her yerim ağrıyor . Eşlerinizden dert yanmissinjz ben 6 aydır göremiyorum eşim görevde olduğundan .Ailemin yanındayım memlekette annem babam yardımcı oluyor sagolsunlar . Anne olmak zormuş bu kadarini düşünmemiştim. Ha çok da güzel tabiki alttan iki diş üstten de bir diş çıktı . 4. Geliyor baya iştah azaldı ve zayıfladı 9 ay kontrolüne giden var mı kan veriliyormuş ama bu dönemde de evden çıkmak istemiyorum çocukla aslında. Ama bir kontrol iyi gibi geliyor en son 6. Ayda gittik. Tez zamanda şu illetten kurtulsak keşke . Evde de nereye kadar parka götürmeye bile korkuyorum
Ya biz anlaşamıyoruz. Saçma sapan problemlerimiz var. O da beni çok yıpratıyor.Canım boşanma derecesine kadar mı bozuk aranız .Eşim geçen bana da şakayla karışık psikoloğa götüreyim mi seni dedi dedim derman olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?