Bilmiyorum ki canım ben dimedim hasat didiYa ben anlayamadim. 2019da tuylenme sorunu icin gittigimde dr bana dkhapi başlatacağını soylemişti. Siz artttiriyor diyorsunuz
Canım beklet biraz , dinlendikçe hafif kıvamı yoğunlaşır. Oda ısısında puding gibi yedirirsin.Kızıma muhallebi yaptım meyveyi fazla katmışım oldu çorbakoy biberona içsin yani o kıvamda hunim nerde benim
Pink bence sen ilaca ya da spirale boşa para verme. Bence bu hareketlilikle nasılsa pek yakında müjdeli haber verirsin bizeCokda yorulmasin kocisimin banada hali dermani kalsin
Yaaa, hadi hayırlısıBen de adet olmadım inan korkmuyor değilim, habire adet belirtisi arıyorum kendimde
Hergün unutmadan içince çok iyiydi hem düzenli ağrısız regl oluyorsun da arkadaşlarımdan içemeyenler oldu mide bulantısı yaptı,iştah açtı.Deneyebilirsin belki emzirme olayı bitince.Spiraldem koruyuculuğu daha fazla spiralle hamile kalan çok duydum benYaa, ben zaten şu an adet bile olmuyorum. 2 ayda bi azıcık demiştim ya, artık o da yok. Hepten gitti. İlaç kullanımı da zor geldi düşününce her gün çünkü. Ya unutursam diye. Doğru, bir de emzirdiğimiz için zaten şimdi kullanmayız..
Agzini hayra ac haset pink :) hasata hasetlenme :) hamile kalirsam sana bi hasetlenirim ikizleri olsun diye gör sen :) ay gaz sancisi deme unutamam o gunleriBa ba ba ba havalara bak helegaz sancisindan uyumadiginiz gunleri ne cabuk unuttun işşallak hamile kalirsin hasat cok pis hasetlendim bu defa
Caymazsan varim simdilik :)Off seni biyere etiketlicem hasat birkikte yapmaya varmisin
Ovunmeyeyim ama binnaz abla halt etmis :)Ayy bak senn biliyor musun sen kız
Arada geliyor bana o his cnm bende tadavi gormek istiyorum ama ne mumkun cocuga bakacak kimsem de yokAhh canım aynı şeyler bizde de mevcut maalesef. Allahtan annem var o yardımcı oluyor haftaiçi. Ama gece uyku uyuyamadıüım için zor geçiyor günlerim. Üstüne eşimle sürekli tartışıyoruz. Pskilojim çok bozuldu. Valla ben destek alıcam pazartesi psikologtan randevu aldım. Eşimle durumlarımızı konuşucam. Boşanmak istiyorum ama eşim hiç yanaşmıyor. Bakalım psikolog ne diycek. İlaca mı başlasam diyorun sinir sistemin iyice gerildi çünkü içten içe çok mutsuzum. Çocukta olmasa heeşeyi bırakıp alıp başımı gidesim var yani.
Beni arttirdi cnm hemde baya baya.ozellikle gidigimda hic tuy yokken bildigin baya cikti lazerle zar zor yarisini halledebildik inatcilardi birdeYa ben anlayamadim. 2019da tuylenme sorunu icin gittigimde dr bana dkhapi başlatacağını soylemişti. Siz artttiriyor diyorsunuz
Yok cnm sakatatlara henuz baslamadikKızlar siz ciğer yedirmeye başladınız mı? 10 günde bir kuzu ciğeri yedir demişti doktor bana bugün başladım yedirmeye.
Sevmez diye düşündüm ama çok şükür patatesli falan olunca yedi. Kasabımız iyi ama ciğerden de hastalık bulaşabiliyormuş Allah korusun. Tedirgin etti beni.
valla esim bazi zamanlar cok beceriksiz sin der icimden hee hee derim pis pis de gulerim disimdan da bisey demem valla bu konuda hicde gurur yapamam istedigini soylesin beceriksizim :)))Yetisemiyorumu bende bZen kullanirim cnm ama bazi seyler yapimda var.dun konustum zaten bak bu cocuk senin ayni zamanda bakimini ustleniceksin diye.ben uyuyorum bak dedim.bugunde markete ciktim normalde hizlica gider gelirdim rahat rahat gezdim.o cinnetten sonra bazi seyleri yuklemeye basladim.
Aman korumasin ben kendimide oglumuda elimden geldigince korurum :) benim zoruma giden veya bunaltan bu isleri yapmak degilki cnm sozumun dinlenmemesi ve ilgisizlikvalla esim bazi zamanlar cok beceriksiz sin der icimden hee hee derim pis pis de gulerim disimdan da bisey demem valla bu konuda hicde gurur yapamam istedigini soylesin beceriksizim :)))
ne kadar koruma ic gudusunu yasatirsan o kadar kiymetlenirsin.. akilli kadin yonetir ama yonettiriyormus gibi gosterir
İnsan yaşadıktan sonra daha hassas oluyor belki de kim bilir?Ben bir kürtaj,bir dış gebelik ameliyatı,iki de sezeryan ameliyat oldum.Kadın doğumda muayene olamam doğru dürüst.Görsen o muayene masasına dik otururum bir elimi de dayarım koltuğa her an kalkacakmış gibi.İki doğumumun da doktorları farklı ve erkek.Bir kere bile alttan muayene olmadım.Daha önce regl olmadım diye bir kadın doktora gitmiştim,bir kere kürtaj,bir de dış gebelik için oldum ama sağlıklı gebeliklerimde olmadım muayene.Canım inan bana asıl normal doğum yapınca korkuyorsun. Ben mesela doğum sonrası kontrolüne gitmiştim. Doktora müsaade edemedim kontrol etmesi için... Sadece ultrasondan baktı karın içi sıkılaşmayı izlemek için. Bir de dikişlerime dokunmadan uzaktan baktırdım
Acikcasi kendim bile yiyemiyorum ki cocuklara vereyimKızlar siz ciğer yedirmeye başladınız mı? 10 günde bir kuzu ciğeri yedir demişti doktor bana bugün başladım yedirmeye.
Sevmez diye düşündüm ama çok şükür patatesli falan olunca yedi. Kasabımız iyi ama ciğerden de hastalık bulaşabiliyormuş Allah korusun. Tedirgin etti beni.
Emzirme bitsin bende lazee istiyorum. Belki haplarin çeşitliliği farklidirBeni arttirdi cnm hemde baya baya.ozellikle gidigimda hic tuy yokken bildigin baya cikti lazerle zar zor yarisini halledebildik inatcilardi birde
Zaten canım geri çekilme bir korunma yöntemi değilmiş biz de yıllardır ben artık hap kullanmak istemiyorum dediğimden beri öyle korunuyoruz.Sağlıklı bir kadın bir ayda sadece 4 gün hamile kalabilir onda da yüzdelik az.Düzenli reglin varsa belli oluyor o günler de.Eşime tehlikeli bu yöntem dediğimde erkek istemiyorsa hamile bırakmaz demişti.Biz sıkıntı yaşamadık şimdiye kadar zaten memeden kesilsin ben ilaca başlıcamvalla geri cekilme denen bi uydurma yontem ile iki kez hamile kaldim kimse kullanmasin tam çekilemiyebiliniyor haberiniz ola benim bi de latekse alerjim var ya o da olmuyor olamadi spirali bulandan Allah razi olsun hele hormonlusunu bulan o insan ne mubarek bi insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?