2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar siz ciğer yedirmeye başladınız mı? 10 günde bir kuzu ciğeri yedir demişti doktor bana bugün başladım yedirmeye.
Sevmez diye düşündüm ama çok şükür patatesli falan olunca yedi. Kasabımız iyi ama ciğerden de hastalık bulaşabiliyormuş Allah korusun. Tedirgin etti beni.

Hergün unutmadan içince çok iyiydi hem düzenli ağrısız regl oluyorsun da arkadaşlarımdan içemeyenler oldu mide bulantısı yaptı,iştah açtı.Deneyebilirsin belki emzirme olayı bitince.Spiraldem koruyuculuğu daha fazla spiralle hamile kalan çok duydum ben

Ba ba ba ba havalara bak hele gaz sancisindan uyumadiginiz gunleri ne cabuk unuttun işşallak hamile kalirsin hasat cok pis hasetlendim bu defa
Agzini hayra ac haset pink :) hasata hasetlenme :) hamile kalirsam sana bi hasetlenirim ikizleri olsun diye gör sen :) ay gaz sancisi deme unutamam o gunleri

Arada geliyor bana o his cnm bende tadavi gormek istiyorum ama ne mumkun cocuga bakacak kimsem de yok

Ya ben anlayamadim. 2019da tuylenme sorunu icin gittigimde dr bana dkhapi başlatacağını soylemişti. Siz artttiriyor diyorsunuz
Beni arttirdi cnm hemde baya baya.ozellikle gidigimda hic tuy yokken bildigin baya cikti lazerle zar zor yarisini halledebildik inatcilardi birde

Yok cnm sakatatlara henuz baslamadik

valla esim bazi zamanlar cok beceriksiz sin der icimden hee hee derim pis pis de gulerim disimdan da bisey demem valla bu konuda hicde gurur yapamam istedigini soylesin beceriksizim :)))
ne kadar koruma ic gudusunu yasatirsan o kadar kiymetlenirsin.. akilli kadin yonetir ama yonettiriyormus gibi gosterir

Aman korumasin ben kendimide oglumuda elimden geldigince korurum :) benim zoruma giden veya bunaltan bu isleri yapmak degilki cnm sozumun dinlenmemesi ve ilgisizlik

İnsan yaşadıktan sonra daha hassas oluyor belki de kim bilir?Ben bir kürtaj,bir dış gebelik ameliyatı,iki de sezeryan ameliyat oldum.Kadın doğumda muayene olamam doğru dürüst.Görsen o muayene masasına dik otururum bir elimi de dayarım koltuğa her an kalkacakmış gibi.İki doğumumun da doktorları farklı ve erkek.Bir kere bile alttan muayene olmadım.Daha önce regl olmadım diye bir kadın doktora gitmiştim,bir kere kürtaj,bir de dış gebelik için oldum ama sağlıklı gebeliklerimde olmadım muayene.

Acikcasi kendim bile yiyemiyorum ki cocuklara vereyim

Zaten canım geri çekilme bir korunma yöntemi değilmiş biz de yıllardır ben artık hap kullanmak istemiyorum dediğimden beri öyle korunuyoruz.Sağlıklı bir kadın bir ayda sadece 4 gün hamile kalabilir onda da yüzdelik az.Düzenli reglin varsa belli oluyor o günler de.Eşime tehlikeli bu yöntem dediğimde erkek istemiyorsa hamile bırakmaz demişti.Biz sıkıntı yaşamadık şimdiye kadar zaten memeden kesilsin ben ilaca başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…