- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Olabilir cnm universite zamanindaydi ismini bile hatirlamam :) laser buyuk rahatlikmis.ben cok kıllı tuylu birisiyim maalesef.yazin bana isgence gelirdi istedigimi giyinmem icin almam gerekirdi.ki bacaklarimi almak sadece 2 saatimi alirdi acisida ve 1 hafta gecmeden cikmasida cabasiydi.lazere evlenmeden 1 sene once gitmistim.tum vucuda.kollarim yuzde 80 azaldi.alt bacak yuzde 70 ust bacak yuzde 40 koltuk alti yuzde 20 falan ama alirken acimiyor ve 1 dk mi bile almiyor.gidikta cikmisti ufak tuyler ve birkac tane bildigin kıl.onlarda yuzde 30 falan oldu kendim aliyordum artik.genital bolgeye 1 seans gittim dayanamadim :) simdi evde lazer aldim hem gobegime hem lazerden kalan yerleri yapmak icin 4 kez kullandim farki gordum.soyle ki biyiklarima yaptim 3 4 atis oyle cok da degil alirken acimiyorlar artik demekki kokleri incelmis.Emzirme bitsin bende lazee istiyorum. Belki haplarin çeşitliliği farklidir
Verdiğim demir damlasının tadı çok yoğun ciğer tadı.Ben severim ciğeri ama bana bile kötü geldi tadı damlanın.Oğlan da suratını ekşitiyor hep yavrum ben vermiyorum demir damlasınıAcikcasi kendim bile yiyemiyorum ki cocuklara vereyim
Ben cok fazla kıllıyım biyiklar bile resmen kıl. Çene,boyun,gidi gogus gobek her yerimde var.Olabilir cnm universite zamanindaydi ismini bile hatirlamam :) laser buyuk rahatlikmis.ben cok kıllı tuylu birisiyim maalesef.yazin bana isgence gelirdi istedigimi giyinmem icin almam gerekirdi.ki bacaklarimi almak sadece 2 saatimi alirdi acisida ve 1 hafta gecmeden cikmasida cabasiydi.lazere evlenmeden 1 sene once gitmistim.tum vucuda.kollarim yuzde 80 azaldi.alt bacak yuzde 70 ust bacak yuzde 40 koltuk alti yuzde 20 falan ama alirken acimiyor ve 1 dk mi bile almiyor.gidikta cikmisti ufak tuyler ve birkac tane bildigin kıl.onlarda yuzde 30 falan oldu kendim aliyordum artik.genital bolgeye 1 seans gittim dayanamadim :) simdi evde lazer aldim hem gobegime hem lazerden kalan yerleri yapmak icin 4 kez kullandim farki gordum.soyle ki biyiklarima yaptim 3 4 atis oyle cok da degil alirken acimiyorlar artik demekki kokleri incelmis.
Braun cnm philips alicaktim yillardir o markayi kullaniyordum alicagim yerdeki kadin atis sayisi 50 bin daha fazla ve rn cok tercih edilen bu demisti internette yorumlarida okudum genel anlamda olumluydu aldim.4 kez kullandim farki yavas yavas hissetmeye basladim.Ben cok fazla kıllıyım biyiklar bile resmen kıl. Çene,boyun,gidi gogus gobek her yerimde var.
Philips mi aldin eve
Canım benim de yıllardır makineyle ala ala bacağımda ve koltuk altımda çok az çıkıyor yılda dört kere alırım en fazla.Ama genital bölge sıkıntı onun için de lazere giderim diyorum da bakalım.Ağdayı başkası yapınca dayanıyorum sıkıntı yaratmıyor da lazer daha fazla mı acıtır?Evde kullanılan şu lazerlerden almak istiyorum ben de.Sen memnun musun yazar mısın markasını?Olabilir cnm universite zamanindaydi ismini bile hatirlamam :) laser buyuk rahatlikmis.ben cok kıllı tuylu birisiyim maalesef.yazin bana isgence gelirdi istedigimi giyinmem icin almam gerekirdi.ki bacaklarimi almak sadece 2 saatimi alirdi acisida ve 1 hafta gecmeden cikmasida cabasiydi.lazere evlenmeden 1 sene once gitmistim.tum vucuda.kollarim yuzde 80 azaldi.alt bacak yuzde 70 ust bacak yuzde 40 koltuk alti yuzde 20 falan ama alirken acimiyor ve 1 dk mi bile almiyor.gidikta cikmisti ufak tuyler ve birkac tane bildigin kıl.onlarda yuzde 30 falan oldu kendim aliyordum artik.genital bolgeye 1 seans gittim dayanamadim :) simdi evde lazer aldim hem gobegime hem lazerden kalan yerleri yapmak icin 4 kez kullandim farki gordum.soyle ki biyiklarima yaptim 3 4 atis oyle cok da degil alirken acimiyorlar artik demekki kokleri incelmis.
Ben evde pişirince giyemiyorum ciğer kokuyor gibi geliyor dışarda olursa yerimKızlar siz ciğer yedirmeye başladınız mı? 10 günde bir kuzu ciğeri yedir demişti doktor bana bugün başladım yedirmeye.
Sevmez diye düşündüm ama çok şükür patatesli falan olunca yedi. Kasabımız iyi ama ciğerden de hastalık bulaşabiliyormuş Allah korusun. Tedirgin etti
Ben ilk işe başladığımda bekarken gittim lazere süper rahatlık ya . Hiç belli etmem ama maymundan halliceydimEmzirme bitsin bende lazee istiyorum. Belki haplarin çeşitliliği farklidir
Keske yilda 4 kere alabilseydim bende ha lazerden sonra evet kollarim artik oyle :) acitmasi kil kokune gore degisiyor cnm kalinsa acitir.agdadan daha fazla aci verecegini sanmam.benim aci esigim dusuk oraya gelince :) o yuzden bir anda yapamiyorum.4 kez kullandim simdilik olumlu gidiyor cnm.memnunum demek icin cok erken ama azaltmaya basladi.kil koklerini inceltti alirken aci azaldi cunku.zaten hemen sonuc vermesini beklemiyorum baya arastirmistim.mesela aldigim cihazi ilk 1 ay haftada 1 sonra 2 haftada bir ayda 1 seklinde yapiluyormuş.philips ve braun arasinda kalmistim.kadin braunu ovunce onu aldim.fiyat farki da yok denecek kadar azdi.3 ayda anca sonuc verirmis.resmi aticam ama hata veriyor.Canım benim de yıllardır makineyle ala ala bacağımda ve koltuk altımda çok az çıkıyor yılda dört kere alırım en fazla.Ama genital bölge sıkıntı onun için de lazere giderim diyorum da bakalım.Ağdayı başkası yapınca dayanıyorum sıkıntı yaratmıyor da lazer daha fazla mı acıtır?Evde kullanılan şu lazerlerden almak istiyorum ben de.Sen memnun musun yazar mısın markasını?
Benim eskiden ağrırdı belirti olurdu şimdi belirtisiz pat diye geliyor aman ne zormuş hazırlıksız yakalanmakBen de adet olmadım inan korkmuyor değilim, habire adet belirtisi arıyorum kendimde
Anaaaam kenafir kari seni sus agzini hayra acAgzini hayra ac haset pink :) hasata hasetlenme :) hamile kalirsam sana bi hasetlenirim ikizleri olsun diye gör sen :) ay gaz sancisi deme unutamam o gunleri
Canım benim de yıllardır makineyle ala ala bacağımda ve koltuk altımda çok az çıkıyor yılda dört kere alırım en fazla.Ama genital bölge sıkıntı onun için de lazere giderim diyorum da bakalım.Ağdayı başkası yapınca dayanıyorum sıkıntı yaratmıyor da lazer daha fazla mı acıtır?Evde kullanılan şu lazerlerden almak istiyorum ben de.Sen memnun musun yazar mısın markasını?
Pink bence sen ilaca ya da spirale boşa para verme. Bence bu hareketlilikle nasılsa pek yakında müjdeli haber verirsin bize
Sen susmazsan bende susmam dise dis goze gozAnaaaam kenafir kari seni sus agzini hayra ac
Herkes beni azgin teke ilan etti yeaaaBen taktıramam ya korkarım. İkinci çocuğu da bizim evlilik kaldırmaz zaten de çok dikkat ediyoruz birde zaten ayda 2 anca olduğu için hamile kalma ihtimalim çok düşük.Sen takdır bacım kaza kurşununa gidersin yoksa gibime geliyiii
Ikiz olsun die bedduami olir oluumSen susmazsan bende susmam dise dis goze goz
Emzirirken kullaniliyor mu? Ozellikle biyik ve cene beni cok rahatsiz ediyor artik. Rezalet boyuta ulaştıBraun cnm philips alicaktim yillardir o markayi kullaniyordum alicagim yerdeki kadin atis sayisi 50 bin daha fazla ve rn cok tercih edilen bu demisti internette yorumlarida okudum genel anlamda olumluydu aldim.4 kez kullandim farki yavas yavas hissetmeye basladim.
Beddua degil bir dua :)Ikiz olsun die bedduami olir oluum
Sağol canım alt bölge jilet vurduğum için genelde sert gözükür ama bacağımı kolumu koltuk altımı zor görür zaten onlar sıkıntı değil benim için.Ben de alayım bari daha önce fiyat pahalı gelmişti acelesi yok demiştim başka şeyler vardı alacak.Ama artık bakabilirim.Keske yilda 4 kere alabilseydim bende ha lazerden sonra evet kollarim artik oyle :) acitmasi kil kokune gore degisiyor cnm kalinsa acitir.agdadan daha fazla aci verecegini sanmam.benim aci esigim dusuk oraya gelince :) o yuzden bir anda yapamiyorum.4 kez kullandim simdilik olumlu gidiyor cnm.memnunum demek icin cok erken ama azaltmaya basladi.kil koklerini inceltti alirken aci azaldi cunku.zaten hemen sonuc vermesini beklemiyorum baya arastirmistim.mesela aldigim cihazi ilk 1 ay haftada 1 sonra 2 haftada bir ayda 1 seklinde yapiluyormuş.philips ve braun arasinda kalmistim.kadin braunu ovunce onu aldim.fiyat farki da yok denecek kadar azdi.3 ayda anca sonuc verirmis.resmi aticam ama hata veriyor.
Kullaniliyormus ama emzirdigin icin ne olur ne olmaz gogus ve cevresini yapmazsin cnm sonucta deri altina isliyor.yapmasida kolay jiletle killarini aliyorsun ben youtube dan birde vieo aciyorum veya tv de film karsisina oturuyorum izleye izleye yapiyorum :) ha yaparken cihaza bakmaman gerekiyor bakicaksanda gunes gozluguyle.atim yaparken cikan isik bir sure sonra goze zarar verebiliyormus.Emzirirken kullaniliyor mu? Ozellikle biyik ve cene beni cok rahatsiz ediyor artik. Rezalet boyuta ulaştı
Ay ne güzel biz de eşimle ancak konuşuyoruz spor yapalım kilo vermemiz lazım diye akşamları konuşuyoruz sabaha unutuyoruzAynen bizimde cnm korona yuzunden degiiyor surekli saatleri,yalniz birakincada olmuyor sigara ywrine yedigi cerez aldiriyordur kp oule olmustu eger cok yorgun dusmuyorsa leslie çok guzel yoruyor
Taksitle alabilirsin cnm.biz oyle almistik.ayda 250 -300 tl ye denk geliyor.senelik.tabii yanlis hatirlamiyorsam o civardaydi.Sağol canım alt bölge jilet vurduğum için genelde sert gözükür ama bacağımı kolumu koltuk altımı zor görür zaten onlar sıkıntı değil benim için.Ben de alayım bari daha önce fiyat pahalı gelmişti acelesi yok demiştim başka şeyler vardı alacak.Ama artık bakabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?