Canım birkaç tane arkadaşım zorla tüp bebekle çocuk sahibi olmuşlardı o yüzden korunmadılar sonra da.Bir tanesinin ikizleri oldu sonradan,biri de hamile.Bence güvenme hastalığınaKızlar korunma ile ilgili konuşmuşsunuz. Korunmuyorumve çok da korkuyorum istenmeyen bir gebelikten. Çok zor hamile kaldım ovulasyonla. O yüzden biraz rahatlık var da. Ablam spiralli iken hamile kalmıştı o yüzden güvenmiyorum. Doğum kontrol hapı düşünüyodum ama sanırım sizler memnun değilsiniz?
Biz de öyleydik ilk zamanlar sonra daha büyük dertlerimiz olunca küçük şeyler için yormadık birbirimizi.Ya biz anlaşamıyoruz. Saçma sapan problemlerimiz var. O da beni çok yıpratıyor.
Canım doğum sonrası bir de şu pandemi hepsi üst üste geldi.Bir yardım alın bence eşin de sen de.Yuvayı yapmak zor yıkmak kolay.Çok şükür benim kafaya takacak sorunum olmamasına rağmen mutsuz hissediyorum kendimi.Kocam ilgili fazlasıyla destek her konuda.Maddi sıkıntımız yok.Geçen çocukları bıraktık bana süpriz yaptı başbaşa şömine başında saatlerce konuştuk yemek yedik dertleştik çok sıkıldın değişiklik olsun sana dedi.Yani bunlara rağmen alıp başımı gitmek istiyorum ben de düşün.Uykusuzluk,çocuklar,değişen düzen,kendimize zaman ayıramamak hepsi yıpratıyor insanı.Bir de eş anlayışılı olmayınca daha beterdir eminim.Ahh canım aynı şeyler bizde de mevcut maalesef. Allahtan annem var o yardımcı oluyor haftaiçi. Ama gece uyku uyuyamadıüım için zor geçiyor günlerim. Üstüne eşimle sürekli tartışıyoruz. Pskilojim çok bozuldu. Valla ben destek alıcam pazartesi psikologtan randevu aldım. Eşimle durumlarımızı konuşucam. Boşanmak istiyorum ama eşim hiç yanaşmıyor. Bakalım psikolog ne diycek. İlaca mı başlasam diyorun sinir sistemin iyice gerildi çünkü içten içe çok mutsuzum. Çocukta olmasa heeşeyi bırakıp alıp başımı gidesim var yani.
Canim boyle dusunme yuva kurmak kolay mi ? Ne hayallerle evlendin sonunda bosanmak icin degilsi demi? Bence annende cok uzulur bu duruma ... ne guzel gul gibi kadinsin esinle cok yakistiriyorum ben sizi ne guzel bi yuvaniz var guzel bir isin var maddi sikintiniz yok rabbim size cennet meyvesinden gondermiz evinizin altin topu. Suan herkes ekstra yasiyor butun duygulari pandemiden dolayi hersry insanda gerginlik yapiyor en basta. Ve bebek eve huzur getirmiyor bu bir gercek cunku ilk bebeginiz ve ikinizde acemisiniz hersey cok yorucu hem is hem bebek seninkide masallah ekstra firlamaAhh canım aynı şeyler bizde de mevcut maalesef. Allahtan annem var o yardımcı oluyor haftaiçi. Ama gece uyku uyuyamadıüım için zor geçiyor günlerim. Üstüne eşimle sürekli tartışıyoruz. Pskilojim çok bozuldu. Valla ben destek alıcam pazartesi psikologtan randevu aldım. Eşimle durumlarımızı konuşucam. Boşanmak istiyorum ama eşim hiç yanaşmıyor. Bakalım psikolog ne diycek. İlaca mı başlasam diyorun sinir sistemin iyice gerildi çünkü içten içe çok mutsuzum. Çocukta olmasa heeşeyi bırakıp alıp başımı gidesim var yani.
Kız senin bi de 3 tane. Sıkı bi çözüm bulman lazımBen de doğum kontrol hapı fena baş ağrısı yaptı ve bıraktım zaten yan etkileri de fazlaca. Artık Allaha emanet
Korkudan agzimizin dadiyla sevisemiokKız senin bi de 3 tane. Sıkı bi çözüm bulman lazım
Doğum sonrası regl uzun sürüyormuş de, 3 hafta regl olKorkudan agzimizin dadiyla sevisemiok. Zaten sapkamizda yok fellik fellik kaciyorum
Ben oyle diyince inanirmisin lavabonun copune bakiyor ped varmi diye inanmayip :)Doğum sonrası regl uzun sürüyormuş de, 3 hafta regl ol
Kız ne kaçıyorsun biz de şapkasızız kaçmıyorumKorkudan agzimizin dadiyla sevisemiok. Zaten sapkamizda yok fellik fellik kaciyorum
Ne güzel şeyler yazmışsın öyle yaaCanim boyle dusunme yuva kurmak kolay mi ? Ne hayallerle evlendin sonunda bosanmak icin degilsi demi? Bence annende cok uzulur bu duruma ... ne guzel gul gibi kadinsin esinle cok yakistiriyorum ben sizi ne guzel bi yuvaniz var guzel bir isin var maddi sikintiniz yok rabbim size cennet meyvesinden gondermiz evinizin altin topu. Suan herkes ekstra yasiyor butun duygulari pandemiden dolayi hersry insanda gerginlik yapiyor en basta. Ve bebek eve huzur getirmiyor bu bir gercek cunku ilk bebeginiz ve ikinizde acemisiniz hersey cok yorucu hem is hem bebek seninkide masallah ekstra firlama. Bennkendimde yasadim arkadaslarimdanda duydum ilk cocuk dogduktan sonra bune olum yeaa boyle hayal etmemistik huzur kalmadi diyen . Hem bak en azindan sakar kaynisin uzakta .cok sevindim randevu almana cunk u eminimki eften puften sebepler tartismalar hersey cok daha guzel olucak Rabbinin verdikleri icin sana sunduklari icin sukretmeye calis sorunlar arasinda guzellikleri gormeye calis
Ay ne güzel biz de eşimle ancak konuşuyoruz spor yapalım kilo vermemiz lazım diye akşamları konuşuyoruz sabaha unutuyoruz
benide etiketle bende yapiimOff seni biyere etiketlicem hasat birkikte yapmaya varmisin
kahveleri icip fincanlarin resmini sana atalim mi mart analari olarakOvunmeyeyim ama binnaz abla halt etmis :)
bizde o kisiler arasina katilabilirizCanım birkaç tane arkadaşım zorla tüp bebekle çocuk sahibi olmuşlardı o yüzden korunmadılar sonra da.Bir tanesinin ikizleri oldu sonradan,biri de hamile.Bence güvenme hastalığına
Siz bilirsiniz :)kahveleri icip fincanlarin resmini sana atalim mi mart analari olarak
Şikayet edin dünürüm biz üst kat komşuyu ettik geçenlerde . Kadın tam bi temizlik hastası gece yarısı süpürge yapar çamaşır makinası çalıştırır . Mal anlamıyor da kaç kere güzelce uyardık yönetici uyardı . En son polisler uyardı bakalım yapacak mı bi dahaBizim ustekiler bosansa keske gercekten . Saatlerdir kavga ediyolar. Hergun gece hunduz demedin gece 2 3 demeden sabah 7 demeden hergun hergun ailecek birbirlerini dovuyolar. Saka gibi ama gercek hepsi ruh hastasi. Suan kiz bagriyor baba cildirdi . Kirip dokuyolar .elim ayagim titriyor kalbim carpiyor usandim artik seslerinden. Gun icinde en fazla yarim saat kavgasiz duruyolar
Cnm kac defa kapilarina gitti esim . Yoneticiye dedik yok ev sahibine dedik yok polise dedik yok sosyal hizmetlerden bile geldiler yine yok yine yok . Aksam esim yine cikti ve yine aynilar... canim biliyomusim keske temizlik sesi duysak diyoruz kavgaalrindan psikolojimiz bozuldu. Dun defne oyuncak sepetinin kapagini dusurmus o siradada bunlar yine kavgadalar yere bisey dustu defne nasil korktu bana kizdilar galiba anne diyoŞikayet edin dünürüm biz üst kat komşuyu ettik geçenlerde . Kadın tam bi temizlik hastası gece yarısı süpürge yapar çamaşır makinası çalıştırır . Mal anlamıyor da kaç kere güzelce uyardık yönetici uyardı . En son polisler uyardı bakalım yapacak mı bi daha
Yaaa direk oluyor musun? O da zor canım benim çok düzensizdi öncedenBenim eskiden ağrırdı belirti olurdu şimdi belirtisiz pat diye geliyor aman ne zormuş hazırlıksız yakalanmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?