- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Etiketliyim canim ama suan hayal kirikkigi yeni topik henuz bisey paylasmadi kadin zumbayla kilo vercez guyabenide etiketle bende yapiim4 kiloda benim var
Heves etmis 3 gune hevesi soner :)Etiketliyim canim ama suan hayal kirikkigi yeni topik henuz bisey paylasmadi kadin zumbayla kilo vercez guya
Kacamadim nonişimKız ne kaçıyorsun biz de şapkasızız kaçmıyorumevet hergün menüde yürek var, düzenli yürek yiyorum
Sabah sucuk yemesinden belliHeves etmis 3 gune hevesi soner :)
Dikkat et duduşunu yakma hasatKullaniliyormus ama emzirdigin icin ne olur ne olmaz gogus ve cevresini yapmazsin cnm sonucta deri altina isliyor.yapmasida kolay jiletle killarini aliyorsun ben youtube dan birde vieo aciyorum veya tv de film karsisina oturuyorum izleye izleye yapiyorum :) ha yaparken cihaza bakmaman gerekiyor bakicaksanda gunes gozluguyle.atim yaparken cikan isik bir sure sonra goze zarar verebiliyormus.
Malesef sobelendim minnakimDoğum sonrası regl uzun sürüyormuş de, 3 hafta regl ol
Hajajajja iste gercek bir azgin tekeBen oyle diyince inanirmisin lavabonun copune bakiyor ped varmi diye inanmayip :)
Benim kizimda klomen kizibizde o kisiler arasina katilabiliriz
ilki tup bebek diye cok rahat takiliyoruz basimiza bi gelicek var herhalde
Sus kız, korkutma beniYaaa, hadi hayırlısıŞaka şaka
Bende bugun kacamayacagim gibi :)Kacamadim nonişimşirinlendim
Aman yanarsa yansin :)Dikkat et duduşunu yakma hasat
Cnm kac defa kapilarina gitti esim . Yoneticiye dedik yok ev sahibine dedik yok polise dedik yok sosyal hizmetlerden bile geldiler yine yok yine yok . Aksam esim yine cikti ve yine aynilar... canim biliyomusim keske temizlik sesi duysak diyoruz kavgaalrindan psikolojimiz bozuldu. Dun defne oyuncak sepetinin kapagini dusurmus o siradada bunlar yine kavgadalar yere bisey dustu defne nasil korktu bana kizdilar galiba anne diyo
Var cnm yan binadan bile sikayet var ama sonuc yok hic bisekildeKuzum yaa ,iste sen me kadar hassastadavransan boyle mallar yuzunden cocuklar yine etkileniyor.. bu kadar şikayete nasil sessiz kalirlar onu anlamiyorum sizden baska sikayetci oln yok mu acaba
Ah kıyamam kuzuma . Bizim adadaki üst kat komşular öyle bir kaç gece kavga ettiler . En sonunda kadın çocuğunu da aldı gitti . Ne kadar iyi bir insandı çok üzülmüştüm. Dediğin gibi eli ayağı titriyor insanınCnm kac defa kapilarina gitti esim . Yoneticiye dedik yok ev sahibine dedik yok polise dedik yok sosyal hizmetlerden bile geldiler yine yok yine yok . Aksam esim yine cikti ve yine aynilar... canim biliyomusim keske temizlik sesi duysak diyoruz kavgaalrindan psikolojimiz bozuldu. Dun defne oyuncak sepetinin kapagini dusurmus o siradada bunlar yine kavgadalar yere bisey dustu defne nasil korktu bana kizdilar galiba anne diyo
Uyku eğitimden kastın ne canikosuUyku egitimi yapmis ve basarili olmus olan varmi acep :)
Kendi kendine uyumasi cnm.birkac kez deneyeyim dedim baya huysuzlandi.acaba hazirmi degil benmi beceremiyorum.muhakeme yapmak istedim :)Uyku eğitimden kastın ne canikosu
bebek gibi degil tum vucudu kasıpta hani kanepe falan gibi yatak itme2-3 ay mıKuzum zaten bebekler oldu 10 kg onları kaldırıyoruz en iyi ihtimal .
anladim cnmZaten canım geri çekilme bir korunma yöntemi değilmiş biz de yıllardır ben artık hap kullanmak istemiyorum dediğimden beri öyle korunuyoruz.Sağlıklı bir kadın bir ayda sadece 4 gün hamile kalabilir onda da yüzdelik az.Düzenli reglin varsa belli oluyor o günler de.Eşime tehlikeli bu yöntem dediğimde erkek istemiyorsa hamile bırakmaz demişti.Biz sıkıntı yaşamadık şimdiye kadar zaten memeden kesilsin ben ilaca başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?