Yatağına bırakıp odadan çıkmak ve Bebeğin ağlamadan uyuması bana göre uyku eğitiminin başarısıKendi kendine uyumasi cnm.birkac kez deneyeyim dedim baya huysuzlandi.acaba hazirmi degil benmi beceremiyorum.muhakeme yapmak istedim :)
bebeginkini takmiyor diye esim takmisti yok oratada zaten boynuna takmali bsy terletiyor bi de uykuda sıkar da nefessiz kalir diye gece takmiyorum ben takamadi yani kaldiBizde var cnm kehribar ama malesef
ben kizimda yapmistim ama olmadi agladi ben kiyamadim aglatmaya su an bi cocuk ve anne pskolojisi kitabi okuyorum kadin onermiyor o da yapmis hic iyi bir yontem degil bebek icin ya yazik aglamiyirsa yapin ama ben kizimi 1 yasinda ayirdim uykuya dalana kadar yaninda durdum emiyordu zaten sonra 5 yasinda kardesi olana kadar da durdum yaninda korkuyordu ne yapayim uyku icin cocugun korkulariyla yuzyuze birakmaya kiyamam cok denedim ama olmadi simdi oglum da 6 ayliktan beri ablasi ile odada onu uyutana kadar kiz zaten uyumus oluyor biraz oglanin akli yetsin ikisine de bi kisa hikaye okurum hadi simdi yatin derim yatarlar ikisi korkmadan ayri ranzalarda ,yani bence takmayin yoksa gece boyu kizimda denedigim zamanlar kabus gorduYatağına bırakıp odadan çıkmak ve Bebeğin ağlamadan uyuması bana göre uyku eğitiminin başarısıfakat çok zor yapana helal olsun hiç denemedim . Ben emzirirken uykuya dalar yatağına bırakırım doğduğundan beri
Üstelik ikizi olan arkadaş zar zor tüp bebekle bir kızı olmuştu.İkinciyi istediklerinde doktor paranıza yazık olmaz bir tane bile sağlıklı yumurtan yok demişti.Arkadsş reglden kesilince herhalde menepoza giriyorum demiş 46 falandı yaşı.İki ay olmayınca tedaviye başlayım bari diye doktora gidiyor ki hamile hem de ikizbizde o kisiler arasina katilabiliriz
ilki tup bebek diye cok rahat takiliyoruz basimiza bi gelicek var herhalde
Benimkide ilk 5 ay hamakta uyudu neyse ondan kurtardim.ya memede uyur.uyuyunca kendisi memeyi birakir zaten yada ayakta sallanarak :) iste bende ara ara deneyeyim diyorum yok dahada uykusu aciliyor :)Yatağına bırakıp odadan çıkmak ve Bebeğin ağlamadan uyuması bana göre uyku eğitiminin başarısıfakat çok zor yapana helal olsun hiç denemedim . Ben emzirirken uykuya dalar yatağına bırakırım doğduğundan beri
Zaten icim elvermiyor 15 dk yaptim ama o da aglatmadan :) aglatma taraftari degilim bende.isgence gibi gelir ve yatacagini bildikce aglar diye dusunuyorum.ben kizimda yapmistim ama olmadi agladi ben kiyamadim aglatmaya su an bi cocuk ve anne pskolojisi kitabi okuyorum kadin onermiyor o da yapmis hic iyi bir yontem degil bebek icin ya yazik aglamiyirsa yapin ama ben kizimi 1 yasinda ayirdim uykuya dalana kadar yaninda durdum emiyordu zaten sonra 5 yasinda kardesi olana kadar da durdum yaninda korkuyordu ne yapayim uyku icin cocugun korkulariyla yuzyuze birakmaya kiyamam cok denedim ama olmadi simdi oglum da 6 ayliktan beri ablasi ile odada onu uyutana kadar kiz zaten uyumus oluyor biraz oglanin akli yetsin ikisine de bi kisa hikaye okurum hadi simdi yatin derim yatarlar ikisi korkmadan ayri ranzalarda ,yani bence takmayin yoksa gece boyu kizimda denedigim zamanlar kabus gordu
Siz bilirsiniz :)
Ayağa kalkıyor beşikte bakıyor öyleBenimkide ilk 5 ay hamakta uyudu neyse ondan kurtardim.ya memede uyur.uyuyunca kendisi memeyi birakir zaten yada ayakta sallanarak :) iste bende ara ara deneyeyim diyorum yok dahada uykusu aciliyor :)
youtube da var zumbalarEtiketliyim canim ama suan hayal kirikkigi yeni topik henuz bisey paylasmadi kadin zumbayla kilo vercez guya
Benim görümcem uzman bile getirdi eve ben sizin gibi çocuk uyutmıcam da yanımda yatırmam da dedi durdu diğer görümcemle hehe anlat güzel oluyor görürüz dedik çocuğu beş yaşına girdi hala beşik yataklarına dayalı yatıyorlarUyku egitimi yapmis ve basarili olmus olan varmi acep :)
Aynen öyle canım katılıyorum. Bizimki emince uyuyacağını bildiği için bi ara emmeye düşman olmuştu yaZaten icim elvermiyor 15 dk yaptim ama o da aglatmadan :) aglatma taraftari degilim bende.isgence gibi gelir ve yatacagini bildikce aglar diye dusunuyorum.
adi ustunde surpriz bu gazla size cifte surpriz bilem olurBenim kizimda klomen kizioglum essah supriz yimirtam . Bi supriz 2kere olmaz dimi sarapcim
Benim de bir arkadaşım çocuk gelişimi mezunu . 6. Aydan sonra odasını ayırıcam diyorduBenim görümcem uzman bile getirdi eve ben sizin gibi çocuk uyutmıcam da yanımda yatırmam da dedi durdu diğer görümcemle hehe anlat güzel oluyor görürüz dedik çocuğu beş yaşına girdi hala beşik yataklarına dayalı yatıyorlar
Resmeenn adim ciktiadi ustunde surpriz bu gazla size cifte surpriz bilem olur
Cok haklisin suan bende zumbadan sogudum o biraz daha keyfii eglence isi . Tamam yapilmaz degil ama tirt gibi geldii.youtube da var zumbalarayyy gecen sene zumbada yapmistim canimmmm cikmisti ama cok yoruyor leslie daha iyi bence neden cunku kendini sikarak yaparsan baya baya kas da yaptiriyor ben kendim plates yapiyorum leslie de ekliyim bari programima offf yapisti 4 kilo
Yok cnm yaa nie sıksin uykuda bol zaten .bebeginkini takmiyor diye esim takmisti yok oratada zaten boynuna takmali bsy terletiyor bi de uykuda sıkar da nefessiz kalir diye gece takmiyorum ben takamadi yani kaldi
En azindan kurtulmus canim. 1 degil 2 degil 8 ay oldu onlar tasinali 1gun yuzu gormedik inanki hic bisey yoksa sandalye cekiyorlar .gece 2de 3 te yatiyolar osaate kdar sesleri hic kesilmiyor onlarinn ustunde oturan tasindi bunlarinn serrinden. Cocugu bir dovuyor banyoya kitliyolardi ilk tasindiklarinda kaoiya dayandik sosyal hizmetleri cagirdik 1.sinifa gidiyormus cocuk. Gecen gece saat 2 nasil kavga ediyolar biri imdaat biri polis biri dr cagrin diyo cocukta diyoki benimm yarin.canli.dersim.var susun artikAh kıyamam kuzuma . Bizim adadaki üst kat komşular öyle bir kaç gece kavga ettiler . En sonunda kadın çocuğunu da aldı gitti . Ne kadar iyi bir insandı çok üzülmüştüm. Dediğin gibi eli ayağı titriyor insanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?