2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
tamam yarinki oglen kahvemde bulusmak uzere normalde hic sevmem hatta baktirmam da ama niyeyse heyecanlandim
Ben meditasyon olsun diye baktiririm baktirmadan once derim kotu seyleri degil iyi seyleri soyleyin diye anlik guzel olurum ama ertesi gun sorsan hicbirini hatirlamam :)

Ayağa kalkıyor beşikte bakıyor öyle nasıl geri yatıp uyusun kalktıktan sonra ben fırlıyorum zaten yoksa başlıyor ba ba ba demeye kendi kendine baybay yapmaya dağıldığı zaman uyku bittik demek
Yok cnm burdaki en tembel bebe benim :) gec donmeye baslamisti zaten biz agir ilerliyoruz :) emekleme yok :) ayaga kalkma hic yok bazen ben bastiriyorum ayaklari gelissin diye :) anca saga sola doner :)

Ben kollarimi gostersem kendine isgencemi yaptim dersin :) pasa saolsun tirnak kessem bile bir yerden o tirnak cikintisini bulup maf ediyor :)

Yok cnm burdaki en tembel bebe benim :) gec donmeye baslamisti zaten biz agir ilerliyoruz :) emekleme yok :) ayaga kalkma hic yok bazen ben bastiriyorum ayaklari gelissin diye :) anca saga sola doner :)
Benimki bu hafta donmeye basladi biliyomusun ve o pozisyondan nefret ediyor . Emeklemicek biliyorum .iso hucu yurumek aksama kdar yurumek istiyor kollarindan tutuyoruz kendini araba zannediyor yururken buvnn buvvnm dio yuruteci istemiyor kiziyo bana ben yurutecekmisim bugun cok kavga ettik

Seninki en azindan azimli cnm bizde ikiside yok :) belki gecmis yasaminda arabaydi :)

beni yaklasik 2 aydir yurutturuyor bel bacak sirt hic bisey kalmadi agrimadik... canimiza okuyor valla iki parmagi tuttumu tamam...
emeklemekle aslaaa isi yok.. kollarida acimiyor yukarda tutmaktan :)))
kulhanbeyi gibi bide gidisi var ki

beni yaklasik 2 aydir yurutturuyor bel bacak sirt hic bisey kalmadi agrimadik... canimiza okuyor valla iki parmagi tuttumu tamam...
Hajajahhaha yaa yerim bizde uzuluoruz kollarina oyle nasilda rahat ediyolar yazik kosuyor o sekilde. Yurume ark yurutuyorum bi iki sefer yuruyo yine beni yakaliyo.

Bizde oyleyiz. Hep yurutulmek istiyor.bugun koltuktan tutunup kalkmaya basladi

Kafa ve vücut önde ayaklar arkadan parmak ucunda dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…