- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Ben meditasyon olsun diye baktiririm baktirmadan once derim kotu seyleri degil iyi seyleri soyleyin diye anlik guzel olurum ama ertesi gun sorsan hicbirini hatirlamam :)tamam yarinki oglen kahvemde bulusmak uzere normalde hic sevmem hatta baktirmam da ama niyeyse heyecanlandim
Yok cnm burdaki en tembel bebe benim :) gec donmeye baslamisti zaten biz agir ilerliyoruz :) emekleme yok :) ayaga kalkma hic yok bazen ben bastiriyorum ayaklari gelissin diye :) anca saga sola doner :)Ayağa kalkıyor beşikte bakıyor öylenasıl geri yatıp uyusun kalktıktan sonra ben fırlıyorum zaten yoksa başlıyor ba ba ba demeye kendi kendine baybay yapmaya dağıldığı zaman uyku bittik demek
Hasatcim banada bakarmisinBen meditasyon olsun diye baktiririm baktirmadan once derim kotu seyleri degil iyi seyleri soyleyin diye anlik guzel olurum ama ertesi gun sorsan hicbirini hatirlamam :)
Ben kollarimi gostersem kendine isgencemi yaptim dersin :) pasa saolsun tirnak kessem bile bir yerden o tirnak cikintisini bulup maf ediyor :)valla bende bi ara uyku egitimi almaya niyetlendim fiyat arastirmasina girdim 3 ayri yerden fiyat aldim 1800 tl civari dediler :))) olduu dedim ben size donucem :))) kitabinida aldim okudum ama isime gelmedi...
sonra dusundum dedim zaten baska bebem olmiycak niye aglata aglata egitim vereyim .. memede uyuyor dogdugundan beri ope koklaya ninni soyleye soyleye uyutuyorum
bazen kucagimda uyuyor dunyanin en guzel hissi
gece de cani isterse saat basi uyaniyor cani isterse 3 saatde onun keyfine kalmis odamizi ayirdik ama 6 aylikdan beri ayri...
bu aralar uyurken kollarimin arkasini boynumu ve dudaklarimi yola yola uyuyor onu neden yapiyor cozemedim cizikler icindeyim
Benimki bu hafta donmeye basladi biliyomusunYok cnm burdaki en tembel bebe benim :) gec donmeye baslamisti zaten biz agir ilerliyoruz :) emekleme yok :) ayaga kalkma hic yok bazen ben bastiriyorum ayaklari gelissin diye :) anca saga sola doner :)
Olmazmi :) kabaran cok sey var sana :)Hasatcim banada bakarmisinyureem falan kabarmismi . Yoksam baska kabaran bisiler mi var
Seninki en azindan azimli cnm bizde ikiside yok :) belki gecmis yasaminda arabaydi :)Benimki bu hafta donmeye basladi biliyomusunve o pozisyondan nefret ediyor . Emeklemicek biliyorum .iso hucu yurumek aksama kdar yurumek istiyor kollarindan tutuyoruz kendini araba zannediyor yururken buvnn buvvnm dio yuruteci istemiyor kiziyo bana ben yurutecekmisim bugun cok kavga ettik
Kim bilir belkideSeninki en azindan azimli cnm bizde ikiside yok :) belki gecmis yasaminda arabaydi :)
Sanada egzersiz iste cnm :)Kim bilir belkide. Kornasina kurban olsun annesi . Azimlide 1 haftadir valla yurumekten bacak bogumlari acildi kosuyor bel fitigi online
aynen ya kuzucuklara kiyamam hiccc dun 24 saat uyumadigim halde bile bunu diyorumZaten icim elvermiyor 15 dk yaptim ama o da aglatmadan :) aglatma taraftari degilim bende.isgence gibi gelir ve yatacagini bildikce aglar diye dusunuyorum.
korku iste yaYok cnm yaa nie sıksin uykuda bol zaten .
O kadar canina garezinmi var uyumuyorsun :)aynen ya kuzucuklara kiyamam hiccc dun 24 saat uyumadigim halde bile bunu diyorum
Bende kendimi oyle telkin ediyorumSanada egzersiz iste cnm :)
beni yaklasik 2 aydir yurutturuyor bel bacak sirt hic bisey kalmadi agrimadik... canimiza okuyor valla iki parmagi tuttumu tamam...Benimki bu hafta donmeye basladi biliyomusunve o pozisyondan nefret ediyor . Emeklemicek biliyorum .iso hucu yurumek aksama kdar yurumek istiyor kollarindan tutuyoruz kendini araba zannediyor yururken buvnn buvvnm dio yuruteci istemiyor kiziyo bana ben yurutecekmisim bugun cok kavga ettik
Hajajahhaha yaa yerim bizde uzuluoruz kollarina oyle nasilda rahat ediyolar yazikbeni yaklasik 2 aydir yurutturuyor bel bacak sirt hic bisey kalmadi agrimadik... canimiza okuyor valla iki parmagi tuttumu tamam...
emeklemekle aslaaa isi yok.. kollarida acimiyor yukarda tutmaktan :)))
kulhanbeyi gibi bide gidisi var ki
Bigun atin da izleyeyim instadan :)Hajajahhaha yaa yerim bizde uzuluoruz kollarina oyle nasilda rahat ediyolar yazikkosuyor o sekilde . Yurume ark yurutuyorum bi iki sefer yuruyo yine beni yakaliyo .
sabah 5 den sonra bi 4 saat uyudum aha simdi yatiyorum herkeşlere iyi geceleeerrrO kadar canina garezinmi var uyumuyorsun :)
Bizde oyleyiz. Hep yurutulmek istiyor.bugun koltuktan tutunup kalkmaya basladiBenimki bu hafta donmeye basladi biliyomusunve o pozisyondan nefret ediyor . Emeklemicek biliyorum .iso hucu yurumek aksama kdar yurumek istiyor kollarindan tutuyoruz kendini araba zannediyor yururken buvnn buvvnm dio yuruteci istemiyor kiziyo bana ben yurutecekmisim bugun cok kavga ettik
Kafa ve vücut önde ayaklar arkadan parmak ucunda dimibeni yaklasik 2 aydir yurutturuyor bel bacak sirt hic bisey kalmadi agrimadik... canimiza okuyor valla iki parmagi tuttumu tamam...
emeklemekle aslaaa isi yok.. kollarida acimiyor yukarda tutmaktan :)))
kulhanbeyi gibi bide gidisi var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?