- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Canım çok güzel söylüyorsun da işte yaşadıklarım gerçwkten yıpratıyor. Eften püften olan şeyler var elbet onları takmıyorum zaten. Ben ailemi silip sadece onla ve ailesiyle görüşsem hiç bie büyük sorunumuz kalmaz zaten.aman neyse ya yarın gitcem bakalım kırmızı odayaCanim boyle dusunme yuva kurmak kolay mi ? Ne hayallerle evlendin sonunda bosanmak icin degilsi demi? Bence annende cok uzulur bu duruma ... ne guzel gul gibi kadinsin esinle cok yakistiriyorum ben sizi ne guzel bi yuvaniz var guzel bir isin var maddi sikintiniz yok rabbim size cennet meyvesinden gondermiz evinizin altin topu. Suan herkes ekstra yasiyor butun duygulari pandemiden dolayi hersry insanda gerginlik yapiyor en basta. Ve bebek eve huzur getirmiyor bu bir gercek cunku ilk bebeginiz ve ikinizde acemisiniz hersey cok yorucu hem is hem bebek seninkide masallah ekstra firlama. Bennkendimde yasadim arkadaslarimdanda duydum ilk cocuk dogduktan sonra bune olum yeaa boyle hayal etmemistik huzur kalmadi diyen . Hem bak en azindan sakar kaynisin uzakta .cok sevindim randevu almana cunk u eminimki eften puften sebepler tartismalar hersey cok daha guzel olucak Rabbinin verdikleri icin sana sunduklari icin sukretmeye calis sorunlar arasinda guzellikleri gormeye calis
Bizimkide gazla yürüyor onu farkettikBenimki bu hafta donmeye basladi biliyomusunve o pozisyondan nefret ediyor . Emeklemicek biliyorum .iso hucu yurumek aksama kdar yurumek istiyor kollarindan tutuyoruz kendini araba zannediyor yururken buvnn buvvnm dio yuruteci istemiyor kiziyo bana ben yurutecekmisim bugun cok kavga ettik
Kırmızı oda gibi olacağını bilsem gideyimCanım çok güzel söylüyorsun da işte yaşadıklarım gerçwkten yıpratıyor. Eften püften olan şeyler var elbet onları takmıyorum zaten. Ben ailemi silip sadece onla ve ailesiyle görüşsem hiç bie büyük sorunumuz kalmaz zaten.aman neyse ya yarın gitcem bakalım kırmızı odaya
Aynen hoş değilmiş. Valla benim bulduğum erkek. Kuzenimin bir tanıdığı. Çok gidesim yoktu ücretleride çok yüksek ama artık sağlığımdan önemli değil napalım bir deneyelim bakalım.Kırmızı oda gibi olacağını bilsem gideyimburada özel bir hastanede çalışan psikolog, iş arkadaşımın karısıydı . Kocasına bir bir anlatıyormuş akşam olunca kimin ne derdi var ... güvenim kırıldı tamamen , çok özel sır dertlerim yok ama hoş değil
Aynı canım aynı ... bi ara bizde öyleydik geriniyor dediğin gibi memeyi tutmak istemiyordu atıyordu kendini kucağımdan . Gece de çok çok sık uyanıyor eskiye nazaran. Ayrılık kaygısı mı başladı acaba bizim bebelerde . Atak dönemi değil . Diş olsa görünür de yok hiç beyazlık falan bizde. Baya da diş çıkartmışsınız arkadaşım bizim 4 diş var dahaYa kızlar ben mi bir yerde yanlış yapıyorum. Akşam yediğinden mi, günsüz uykularından mı dişten mi neyden anlamıyorum bu çoxuk niye gece sürekli uyanıyor ağlıyor. Tahlilleride normaldi bi demiri eksikti o da arrık süEnli takviye alıyor düzelmiştir. Dişleri de çıktı 8 tane. 9.artık arka azı dişleri ve köpek dişleri kaldı onlarda saha geç çıkıyorlarmış. Muhallebi ağır geliyor diyorum çorba içiriyorum. Yok yok yine sürekli uyanıyor. Uykuya geçiş zaten çok zor meme vermek istemiyorum ağlıyor ayağımda sallıyorum daha çok ağlıyor. Kalkıp ayakta evin içinde dolanıyorum öyle uyanıyor. Böyle geriniyor resmen vücuduyla
Git canım rahatlarsın biraz derman olur belki.Aynen hoş değilmiş. Valla benim bulduğum erkek. Kuzenimin bir tanıdığı. Çok gidesim yoktu ücretleride çok yüksek ama artık sağlığımdan önemli değil napalım bir deneyelim bakalım.
Sipaya bak sen yaaBizimkide gazla yürüyor onu farkettikdemiştim ya yürümeyi bıraktı diye. Geçen annemler abimler burdaydı. Halının bir başından bir başına kendi yürüdü dengesinide güzel sağlıyor ama herkes alkış falan yaptı bu da keyfe geldi bir oraya bir buraya yürüdü. Herkes gidince yine emekleme mod 2 gündür bz yine babasıyla hadi gel falan diyoruz keyfi isterse geliyor. Yoksa yok üstüne düşünce zaten yürümüyor. Bakalım ne zaman artık kendi canı isteyecek.
Kiz oda eften puften sebepCanım çok güzel söylüyorsun da işte yaşadıklarım gerçwkten yıpratıyor. Eften püften olan şeyler var elbet onları takmıyorum zaten. Ben ailemi silip sadece onla ve ailesiyle görüşsem hiç bie büyük sorunumuz kalmaz zaten.aman neyse ya yarın gitcem bakalım kırmızı odaya
Agir yasamlar ayaklandi ajoBizde oyleyiz. Hep yurutulmek istiyor.bugun koltuktan tutunup kalkmaya basladi
Uyuzluk paraylami video cekecegim zaman yurumuyorBigun atin da izleyeyim instadan :)
Bence kaktus yollama araniz nasil bilmiyorum ama yanlis anlayabilir cnm lavantali cok ciciKızlar akıl verin banasevgili kayınvalideciğime ev hediyesi alamadım henüz öyle tabak bardak vs almak istemedim . Kanvas tablo yaptırmayı düşündük eşimle ama güzel bir fotoğrafta bulamadık tabloluk. Şöyle birşey basit kaçar mı ? Solmayan Gül bu arada sevgili görümcem de ev aldı ona da bir şey alamamıştım bu kaktüsler de ona gitsin miiiii kaktüs olmazsa şu lavantalı olur mu
Düzene gircek diyorlar ne zaman gircek bilmiyorum. Valla kafayı yicem artık.Aynı canım aynı ... bi ara bizde öyleydik geriniyor dediğin gibi memeyi tutmak istemiyordu atıyordu kendini kucağımdan . Gece de çok çok sık uyanıyor eskiye nazaran. Ayrılık kaygısı mı başladı acaba bizim bebelerde . Atak dönemi değil . Diş olsa görünür de yok hiç beyazlık falan bizde. Baya da diş çıkartmışsınız arkadaşım bizim 4 diş var daha
İşte sorun benimki katlanmıyor. Benim ömrümü yiyor. Biz nişanlıyken abimle aralarında bi tatsızlık oldu sonrasında kin tuttu. Şimdi evimize bile gelsin istemiyor. Ayda yılda bir aynı ortama gireriz onda da hiç konuşmaz. Abim birşeylrr söyler takmaz cevap vermez. Öyle pis huyları var insanı sinir ediyor.Kiz oda eften puften sebepbunlar hep ataerkil kafali oldugu icin bi kendileri bide kendi aileleri var... kimse kusura bakmasin herkesin anasi babasi evlendiyae mecbur katlanicak net....
Bende bi pink ekli başka kimse yokBigun atin da izleyeyim instadan :)
en sevdigi oyunda saklambac :))) biri saklanicak atlas beni bulamazki dicek biride onu yurutturucek o bulucakHajajahhaha yaa yerim bizde uzuluoruz kollarina oyle nasilda rahat ediyolar yazikkosuyor o sekilde . Yurume ark yurutuyorum bi iki sefer yuruyo yine beni yakaliyo .
aynen aynennn cokda komik oluyorlarKafa ve vücut önde ayaklar arkadan parmak ucunda dimi
Valla bu gece timarhanelik oluyorduk. İkisinide 3er kez uyuttum. Sabah bayilmisim kalkmislar oynamislar gr ses duymadim. Eslem iyice acikinca sesine kalktim. 5ten 12ye kadar emzirmedimAgir yasamlar ayaklandi ajosimdi daha cok huni daha cok cesit vee zumbaaa
Solmayan gül hoşuma gitti ben olsam onu alırdım.Kızlar akıl verin banasevgili kayınvalideciğime ev hediyesi alamadım henüz öyle tabak bardak vs almak istemedim . Kanvas tablo yaptırmayı düşündük eşimle ama güzel bir fotoğrafta bulamadık tabloluk. Şöyle birşey basit kaçar mı ? Solmayan Gül bu arada sevgili görümcem de ev aldı ona da bir şey alamamıştım bu kaktüsler de ona gitsin miiiii kaktüs olmazsa şu lavantalı olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?