2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım çok güzel söylüyorsun da işte yaşadıklarım gerçwkten yıpratıyor. Eften püften olan şeyler var elbet onları takmıyorum zaten. Ben ailemi silip sadece onla ve ailesiyle görüşsem hiç bie büyük sorunumuz kalmaz zaten.aman neyse ya yarın gitcem bakalım kırmızı odaya

Bizimkide gazla yürüyor onu farkettik demiştim ya yürümeyi bıraktı diye. Geçen annemler abimler burdaydı. Halının bir başından bir başına kendi yürüdü dengesinide güzel sağlıyor ama herkes alkış falan yaptı bu da keyfe geldi bir oraya bir buraya yürüdü. Herkes gidince yine emekleme mod 2 gündür bz yine babasıyla hadi gel falan diyoruz keyfi isterse geliyor. Yoksa yok üstüne düşünce zaten yürümüyor. Bakalım ne zaman artık kendi canı isteyecek.

Kırmızı oda gibi olacağını bilsem gideyim burada özel bir hastanede çalışan psikolog, iş arkadaşımın karısıydı . Kocasına bir bir anlatıyormuş akşam olunca kimin ne derdi var ... güvenim kırıldı tamamen , çok özel sır dertlerim yok ama hoş değil

Kızlar akıl verin bana sevgili kayınvalideciğime ev hediyesi alamadım henüz öyle tabak bardak vs almak istemedim . Kanvas tablo yaptırmayı düşündük eşimle ama güzel bir fotoğrafta bulamadık tabloluk. Şöyle birşey basit kaçar mı ? Solmayan Gül bu arada sevgili görümcem de ev aldı ona da bir şey alamamıştım bu kaktüsler de ona gitsin miiiii kaktüs olmazsa şu lavantalı olur mu

Eklentiler

• C6F08FC5-33B0-453D-ADD7-64F0CEB210BD.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 21
  • 4F923F3C-EC11-4C21-9B26-8F81581BBAC6.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 21
  • 0FFA3A44-1A0D-4511-94E0-11C664F54F6B.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 21
Aynen hoş değilmiş. Valla benim bulduğum erkek. Kuzenimin bir tanıdığı. Çok gidesim yoktu ücretleride çok yüksek ama artık sağlığımdan önemli değil napalım bir deneyelim bakalım.

Ya kızlar ben mi bir yerde yanlış yapıyorum. Akşam yediğinden mi, günsüz uykularından mı dişten mi neyden anlamıyorum bu çoxuk niye gece sürekli uyanıyor ağlıyor. Tahlilleride normaldi bi demiri eksikti o da arrık süEnli takviye alıyor düzelmiştir. Dişleri de çıktı 8 tane. 9.artık arka azı dişleri ve köpek dişleri kaldı onlarda saha geç çıkıyorlarmış. Muhallebi ağır geliyor diyorum çorba içiriyorum. Yok yok yine sürekli uyanıyor. Uykuya geçiş zaten çok zor meme vermek istemiyorum ağlıyor ayağımda sallıyorum daha çok ağlıyor. Kalkıp ayakta evin içinde dolanıyorum öyle uyanıyor. Böyle geriniyor resmen vücuduyla

Aynı canım aynı ... bi ara bizde öyleydik geriniyor dediğin gibi memeyi tutmak istemiyordu atıyordu kendini kucağımdan . Gece de çok çok sık uyanıyor eskiye nazaran. Ayrılık kaygısı mı başladı acaba bizim bebelerde . Atak dönemi değil . Diş olsa görünür de yok hiç beyazlık falan bizde. Baya da diş çıkartmışsınız arkadaşım bizim 4 diş var daha

Sipaya bak sen yaa . Resmen podyuma cikmis misafirlere gosteris yapmis valla hic zorlanmiyolar dedigin gibi cani isterse genelde anneyi yalanci cikarmayi severler hadi alkis yap oglum -sessizlik .tamam hadi bay bay yap oglum -sessizlik .tamam hadi gel gel yap oglum -sessizlik. Tamam ellerin nerde oglum -sessizlik....

Kiz oda eften puften sebep bunlar hep ataerkil kafali oldugu icin bi kendileri bide kendi aileleri var... kimse kusura bakmasin herkesin anasi babasi evlendiyae mecbur katlanicak net....

Bence kaktus yollama araniz nasil bilmiyorum ama yanlis anlayabilir cnm lavantali cok cici . Kaynisinede icimden hediye secmek gelmedi niyeki

Düzene gircek diyorlar ne zaman gircek bilmiyorum. Valla kafayı yicem artık.
Ayrılık kaygısı ne oluyormuş e aybı odada yatıyoruz ayırmadım da. Valla ben yanında yatmayınca daha güzel uyuyor. Bazen odasını mj ayırsam diyorum o da cesaret edemiyorum tek odada bırakmaya.

Kiz oda eften puften sebep bunlar hep ataerkil kafali oldugu icin bi kendileri bide kendi aileleri var... kimse kusura bakmasin herkesin anasi babasi evlendiyae mecbur katlanicak net....
İşte sorun benimki katlanmıyor. Benim ömrümü yiyor. Biz nişanlıyken abimle aralarında bi tatsızlık oldu sonrasında kin tuttu. Şimdi evimize bile gelsin istemiyor. Ayda yılda bir aynı ortama gireriz onda da hiç konuşmaz. Abim birşeylrr söyler takmaz cevap vermez. Öyle pis huyları var insanı sinir ediyor.
Biri birşey söyler onu çok farklı anlar. Kavga çıkartır. Ay ömür törpüsü resmen kanser eder adamı.

Hajajahhaha yaa yerim bizde uzuluoruz kollarina oyle nasilda rahat ediyolar yazik kosuyor o sekilde. Yurume ark yurutuyorum bi iki sefer yuruyo yine beni yakaliyo.
en sevdigi oyunda saklambac :))) biri saklanicak atlas beni bulamazki dicek biride onu yurutturucek o bulucak o zaman sevincten kahkaha atiyor o kadar dikkatliki o iki parmagi tutmadan yurumuyor

Solmayan gül hoşuma gitti ben olsam onu alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…