- 15 Mart 2019
- 727
- 529
- 53
Sor bakalım ne diyecek canım.Arada sirada yokluyor cok ilginc doktoruma gidince sorucam. Internette kaslarin gerilmesiyle ilgili yaziyor ama bakalim
Dur bende bakyım kullanan varmı, yazarım burayaÇipro tehlikeli yazıyor ya
Çipro tehlikeli yazıyor ya
Cok gecmis olsun canimSelam ancak yeni yeni rahatlayabildim.idrardan kan gelmeye basladi inanılmaz sancilar cektim. Allah dusmaima vermesin. Eskiden de cok sık yasardimda bayadir yasamamistim ya :'( aniden başladi birde şok gecirdim. Sonuclara gore eritrosit lökosit hat safhada, proteinde +1 cikmis. Dr asiri ilgisizdi sanirim kum döküyorum. Antibiyotik ve toz ilac verdi insallah dogru seyler vermistir artik drlarada guvenim kalmadi
Bende oluyor, sanki mideme dogru igne batiriliyorKızlar selam. Sizin de karnınızın üstünde acı hissi oluyor mu? Çok yoğun değil ama. Sanki böyle kucuk igneleniyor gibi.
3 ayda 3 kiloKızlar kilo durumlariniz nasıl devam ediyor
3ay geride kaldı
Normal canımÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar en son10+6 da doktora gittim şuan 11+3 üm.şuana kadar genelde geğirme ve öğürme şeklinde devam etti hamilelğim mide bulantım olsada kusamadm.ama bugün ilk defa kustum kanamam lekelenmem vs yok.bu haftada bulantı olması normal mi.
İnşallah canım perşembeye gidecez6. Haftada gözükmüştü benim. Gözükür bence seninde
Kızlar selam. Sizin de karnınızın üstünde acı hissi oluyor mu? Çok yoğun değil ama. Sanki böyle kucuk igneleniyor gibi.
Bende batma değilde kazıntı gibi ağrı oluyoBende okuyor sanki mideme dogru igne batiriliyor
Bende ikiside oluyor iste canim cogunluk kazinma oluyor hatta gecen gece uyurken kraker yiyormusum yattigim yerden gozler kapaliBende batma değilde kazıntı gibi ağrı oluyo
Hamile olduğunu bilmeden icenler bile korkmuş ben ne yapsam bilemedim.yarin poliklinik doktoruna mi gitsem acaba. Bu doktoru gözüm tutmadi zatenarkadaşlar hamile olduğumu bilmeden ilaç kullandım
arkadaşlar hamile olduğumu bilmeden antibiyatoik cipro kullandım tehlike var dedi doktorwww.kadinlarkulubu.com
Prospektusune bak canim hamilelikte kullanimi yaziyodur illaki . ona gore kullanirsn yada kullanmazsnHamile olduğunu bilmeden icenler bile korkmuş ben ne yapsam bilemedim.yarin poliklinik doktoruna mi gitsem acaba. Bu doktoru gözüm tutmadi zaten
Doktor kontrolünde düşük doz içilebilir diye biliyorum ama için rahat etmiyorsa başka Dr danışHamile olduğunu bilmeden icenler bile korkmuş ben ne yapsam bilemedim.yarin poliklinik doktoruna mi gitsem acaba. Bu doktoru gözüm tutmadi zaten
Bende ikiside oluyor iste canim cogunluk kazinma oluyor hatta gecen gece uyurken kraker yiyormusum yattigim yerden gozler kapali
Hamile olduğunu bilmeden icenler bile korkmuş ben ne yapsam bilemedim.yarin poliklinik doktoruna mi gitsem acaba. Bu doktoru gözüm tutmadi zaten
Nerede yaşıyorsunuz? Ben de yurtdışında yaşıyorum. İlk hamileliğimde hiç test yapmamıştı doktorum, yaptırmam gerekirse bilgim olsun diye sormak istedim.Evet canım bizde araştırdık 590€ burda da her türlü şeyi inceliyorlarmis. Yani 3500 tl civarı. Ama bence de değer. Peki sende nasıl çıkmıştı sonuç canim
Haklısın canım inş tez zamandda gorursunEndişem geriden gelmesi değil canım çünkü geç döllenme olduğuna eminiz
Endişem bebeği görebilirim sağlıkla inşaAllah
Kız gibi kuyruk sokumundaki çıkıntıya göreKizlar 9 haftalik bebisi bugun gordukcinsiyet yorumlari alabilir miyim?Eki Görüntüle 2301131
Ben çok fazla yemiyorum ama 53 kilo ile başladım 55 kilo oldum. 2 kilo aldım bile. Göbeğim baya çıktı.Kızlar kilo durumlariniz nasıl devam ediyor
3ay geride kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?