2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
en sevdigi oyunda saklambac :))) biri saklanicak atlas beni bulamazki dicek biride onu yurutturucek o bulucak o zaman sevincten kahkaha atiyor o kadar dikkatliki o iki parmagi tutmadan yurumuyor
Hahahha aynı bizimki. Tuna nerdeymişş diyorum koltuğun altına yatıyor bizde diğrr taraftan bakıyoruz burdaymışş diyorum kahkaha atıyor. Birde perdenin arkasına saklanmayı öğrendi. Gidiyor saklanıyor kendisi buldumm seni diyince gülüyor.

solmayan gul kv ne,lavantali olan sondaki de gorumcene olabilir belki kaktus manidar gelir ona sıkıntı olmasin

Bence kaktus yollama araniz nasil bilmiyorum ama yanlis anlayabilir cnm lavantali cok cici . Kaynisinede icimden hediye secmek gelmedi niyeki
Hahaha kaktüs şakaydı zaten dünür
Ay ne bileyim arkadaşım hepsi bi cins bizim bebelerin

Sen de aynısını onun ailesine yap bakalım napacak

Önümüzdeki birkaç sene için aşırı hayaller bunlar, hiç kurmayalım

Bu da genel bir şey herhalde, benim de 2 çocukta da boynum çizik çizik, kız daha narin çiziyor.
Neden yapıyorlar, uykuya geçerken bir yere mi tutunmaya çalışıyorlar acaba.

Ilkini brgendim cnm

Ooo ailesine bir laf söyledi mi kıyamet kopar.
Benim annem eşime tavır yaptı doğumda e eşim durur mu yüzüne bile bakmadı bırak huyuna gitmeyi . Annem de bana küstü kocana söz geçiremiyorsun beni saydırtmıyorsun vs diye. 9 aydır hala konuşmuyoruz . Tabi mevzu sadece bu değil de .. Bende eşimin ailesine olan saygımı yitirdim bu sebepten çünkü kaynanamın da büyük kabahati var bu konuda . Bi kaç kez bu konu yüzünden tartıştık artık tartışmıyorum .. annem de suçlu kocam da arada olan bana oldu lohusa halimle ...

Toz al süpür sil nevresim değiştir canım çıktı valla . Eşim sağolsun cam siliyor şuan bi taraftan da yağmur yağıyor
valla bende mutfak dolaplarinin en ustunu dolap kapaginin icini disini yaptim evi supurdum daha yeni silmistim silmedim aksam da biraz taze barbunya ve pilav var cocuklara kiymali makarna yeter bence

Bugun yüsra kalbimi deldi geçti.
Gel seni uyutayim dedim. İstemiyorum babam uyutsun dedi. Neden dedim seni sevmiyorum babami daha cok seviyorum, sen eslemi daha çok seviyosun dedi. Baya bi dil döktüm ben ikinizide cok seviyorum ben hic bir zaman oyle birsey soylemedim diyorum soyledin diyor...

İnsanlar keşke birbirlerini idare etmeyi alttan almayı bilseler. Yok ya valla olan bize oluyor arada kalıyoruz.

Canım benim onun çocuk olduğunu unutma Bi arkadaşımın oğlu babasına annem beni sen yokken dövüyor diyordu mesela onunda kardeşi var ilgi için yapıyorlar biraz üstüne düş gel başbaşa oyun oynayalım keyif yapalım falan de

Bizde oyleyiz cnm valla beynim agriyor artik basim deil... sabaha ksr minicik yerd euatum basim memem acik yattim esim bi ucta ben bi ucta cinar pasa gerine gerine ama sabaha kdar surekli agladi uyku tukumu giydirmistim oda rahatsiz etti galiba

Valla bu gece timarhanelik oluyorduk. İkisinide 3er kez uyuttum. Sabah bayilmisim kalkmislar oynamislar gr ses duymadim. Eslem iyice acikinca sesine kalktim. 5ten 12ye kadar emzirmedim
Oh iyi bari oynamislar dinlenmissindir biraz olsun .benim her gece timarhanelik .haftada 1gun bile ohh bugun uyudu diyemiyorum .

en sevdigi oyunda saklambac :))) biri saklanicak atlas beni bulamazki dicek biride onu yurutturucek o bulucak o zaman sevincten kahkaha atiyor o kadar dikkatliki o iki parmagi tutmadan yurumuyor
Yaaa yerim . Bizde ablayla oynuyoruz sakin ses cikarma abla bizi bulamasin diyorum.kahkaha atiyor heyecanla bekliyor bide sobeliyor bacaksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…