- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Hahahha aynı bizimki. Tuna nerdeymişş diyorum koltuğun altına yatıyor bizde diğrr taraftan bakıyoruz burdaymışş diyorum kahkaha atıyor. Birde perdenin arkasına saklanmayı öğrendi. Gidiyor saklanıyor kendisi buldumm seni diyince gülüyor.en sevdigi oyunda saklambac :))) biri saklanicak atlas beni bulamazki dicek biride onu yurutturucek o bulucako zaman sevincten kahkaha atiyor o kadar dikkatliki o iki parmagi tutmadan yurumuyor
solmayan gul kv ne,lavantali olan sondaki de gorumcene olabilir belki kaktus manidar gelir ona sıkıntı olmasinKızlar akıl verin banasevgili kayınvalideciğime ev hediyesi alamadım henüz öyle tabak bardak vs almak istemedim . Kanvas tablo yaptırmayı düşündük eşimle ama güzel bir fotoğrafta bulamadık tabloluk. Şöyle birşey basit kaçar mı ? Solmayan Gül bu arada sevgili görümcem de ev aldı ona da bir şey alamamıştım bu kaktüsler de ona gitsin miiiii kaktüs olmazsa şu lavantalı olur mu
Hahaha kaktüs şakaydı zaten dünürBence kaktus yollama araniz nasil bilmiyorum ama yanlis anlayabilir cnm lavantali cok cici. Kaynisinede icimden hediye secmek gelmedi niyeki
Ay ne bileyim arkadaşım hepsi bi cins bizim bebelerinDüzene gircek diyorlar ne zaman gircek bilmiyorum. Valla kafayı yicem artık.
Ayrılık kaygısı ne oluyormuş e aybı odada yatıyoruz ayırmadım da. Valla ben yanında yatmayınca daha güzel uyuyor. Bazen odasını mj ayırsam diyorum o da cesaret edemiyorum tek odada bırakmaya.
Toz al süpür sil nevresim değiştir canım çıktı valla . Eşim sağolsun cam siliyor şuan bi taraftan da yağmur yağıyorbu i ev isleri ne nankör ya yap yap bitmiyor
Sen de aynısını onun ailesine yap bakalım napacakİşte sorun benimki katlanmıyor. Benim ömrümü yiyor. Biz nişanlıyken abimle aralarında bi tatsızlık oldu sonrasında kin tuttu. Şimdi evimize bile gelsin istemiyor. Ayda yılda bir aynı ortama gireriz onda da hiç konuşmaz. Abim birşeylrr söyler takmaz cevap vermez. Öyle pis huyları var insanı sinir ediyor.
Biri birşey söyler onu çok farklı anlar. Kavga çıkartır. Ay ömür törpüsü resmen kanser eder adamı.
Önümüzdeki birkaç sene için aşırı hayaller bunlar, hiç kurmayalımYatağına bırakıp odadan çıkmak ve Bebeğin ağlamadan uyuması bana göre uyku eğitiminin başarısıfakat çok zor yapana helal olsun hiç denemedim . Ben emzirirken uykuya dalar yatağına bırakırım doğduğundan beri
Bu da genel bir şey herhalde, benim de 2 çocukta da boynum çizik çizik, kız daha narin çiziyor.valla bende bi ara uyku egitimi almaya niyetlendim fiyat arastirmasina girdim 3 ayri yerden fiyat aldim 1800 tl civari dediler :))) olduu dedim ben size donucem :))) kitabinida aldim okudum ama isime gelmedi...
sonra dusundum dedim zaten baska bebem olmiycak niye aglata aglata egitim vereyim .. memede uyuyor dogdugundan beri ope koklaya ninni soyleye soyleye uyutuyorum
bazen kucagimda uyuyor dunyanin en guzel hissi
gece de cani isterse saat basi uyaniyor cani isterse 3 saatde onun keyfine kalmis odamizi ayirdik ama 6 aylikdan beri ayri...
bu aralar uyurken kollarimin arkasini boynumu ve dudaklarimi yola yola uyuyor onu neden yapiyor cozemedim cizikler icindeyim
Ilkini brgendim cnmKızlar akıl verin banasevgili kayınvalideciğime ev hediyesi alamadım henüz öyle tabak bardak vs almak istemedim . Kanvas tablo yaptırmayı düşündük eşimle ama güzel bir fotoğrafta bulamadık tabloluk. Şöyle birşey basit kaçar mı ? Solmayan Gül bu arada sevgili görümcem de ev aldı ona da bir şey alamamıştım bu kaktüsler de ona gitsin miiiii kaktüs olmazsa şu lavantalı olur mu
Aglatma kiz kiyamam :)Uyuzluk paraylami video cekecegim zaman yurumuyordun inat etti bende inat ettim agladi
Ooo ailesine bir laf söyledi mi kıyamet kopar.Sen de aynısını onun ailesine yap bakalım napacak
Benim annem eşime tavır yaptı doğumda e eşim durur mu yüzüne bile bakmadı bırak huyuna gitmeyi . Annem de bana küstü kocana söz geçiremiyorsun beni saydırtmıyorsun vs diye. 9 aydır hala konuşmuyoruz . Tabi mevzu sadece bu değil de .. Bende eşimin ailesine olan saygımı yitirdim bu sebepten çünkü kaynanamın da büyük kabahati var bu konuda . Bi kaç kez bu konu yüzünden tartıştık artık tartışmıyorum .. annem de suçlu kocam da arada olan bana oldu lohusa halimle ...Ooo ailesine bir laf söyledi mi kıyamet kopar.
valla bende mutfak dolaplarinin en ustunu dolap kapaginin icini disini yaptim evi supurdum daha yeni silmistim silmedim aksam da biraz taze barbunya ve pilav var cocuklara kiymali makarna yeter benceToz al süpür sil nevresim değiştir canım çıktı valla . Eşim sağolsun cam siliyor şuan bi taraftan da yağmur yağıyor
İnsanlar keşke birbirlerini idare etmeyi alttan almayı bilseler. Yok ya valla olan bize oluyor arada kalıyoruz.Benim annem eşime tavır yaptı doğumda e eşim durur mu yüzüne bile bakmadı bırak huyuna gitmeyi . Annem de bana küstü kocana söz geçiremiyorsun beni saydırtmıyorsun vs diye. 9 aydır hala konuşmuyoruz . Tabi mevzu sadece bu değil de .. Bende eşimin ailesine olan saygımı yitirdim bu sebepten çünkü kaynanamın da büyük kabahati var bu konuda . Bi kaç kez bu konu yüzünden tartıştık artık tartışmıyorum .. annem de suçlu kocam da arada olan bana oldu lohusa halimle ...
Canım benim onun çocuk olduğunu unutmaBugun yüsra kalbimi deldi geçti.
Gel seni uyutayim dedim. İstemiyorum babam uyutsun dedi. Neden dedim seni sevmiyorum babami daha cok seviyorum, sen eslemi daha çok seviyosun dedi. Baya bi dil döktüm ben ikinizide cok seviyorum ben hic bir zaman oyle birsey soylemedim diyorum soyledin diyor...
Bizde oyleyiz cnm valla beynim agriyor artik basim deil... sabaha ksr minicik yerd euatum basim memem acik yattim esim bi ucta ben bi ucta cinar pasa gerine gerineYa kızlar ben mi bir yerde yanlış yapıyorum. Akşam yediğinden mi, günsüz uykularından mı dişten mi neyden anlamıyorum bu çoxuk niye gece sürekli uyanıyor ağlıyor. Tahlilleride normaldi bi demiri eksikti o da arrık süEnli takviye alıyor düzelmiştir. Dişleri de çıktı 8 tane. 9.artık arka azı dişleri ve köpek dişleri kaldı onlarda saha geç çıkıyorlarmış. Muhallebi ağır geliyor diyorum çorba içiriyorum. Yok yok yine sürekli uyanıyor. Uykuya geçiş zaten çok zor meme vermek istemiyorum ağlıyor ayağımda sallıyorum daha çok ağlıyor. Kalkıp ayakta evin içinde dolanıyorum öyle uyanıyor. Böyle geriniyor resmen vücuduyla
Aklima ne geldi dunur bi arkadasim vardi gorumcesi bebek gorme hediyesi buzluktan balik getirmistiHahaha kaktüs şakaydı zaten dünür
Ay ne bileyim arkadaşım hepsi bi cins bizim bebelerin
Oh iyi bari oynamislar dinlenmissindir biraz olsun .benim her gece timarhanelik .haftada 1gun bile ohh bugun uyudu diyemiyorum .Valla bu gece timarhanelik oluyorduk. İkisinide 3er kez uyuttum. Sabah bayilmisim kalkmislar oynamislar gr ses duymadim. Eslem iyice acikinca sesine kalktim. 5ten 12ye kadar emzirmedim
Yaaa yerimen sevdigi oyunda saklambac :))) biri saklanicak atlas beni bulamazki dicek biride onu yurutturucek o bulucako zaman sevincten kahkaha atiyor o kadar dikkatliki o iki parmagi tutmadan yurumuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?