2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım ben onla ilgilensem babasi eslemle ilgilenince babadan gözlerini alamiyor. Ayri odaya gecip oynayamiyoruz mesela akli onlarda kaliyor. Gece olunca annecim seni cok seviyorum cok ozluyorum diyor. Ama bu sadece kardes kiskancligi degil. Kaynana kayinpeder yuzunden olmaya başladı.
2 cumartesidir kvye gonderdik. Dun kp diyorki yusra diyormuşmuş dunya bir yana babannem bir yana. Zorla çocuğun aklina sokuyolar yani. Kiskancliksa kiskanclik istemiyorum bu sekilde ya. Benden daha cok kim sevebilir benim cocuklarimi. Kim oluyorlarki bu şekilde hep beni kotu gosterip kendilerini çocuğa iyi gosteriyolar. Daha baska seylerde vsr sadece boyle demeleri degil tabi. Hadi diyoruz cocuk bir nefes alsin evden biraz uzaklassin bu defa da olan şeye bak. Çok doluyum kusura bakma destan yazdım

Aşk olsun istersen gerçek destan yaz okurum ben babaanneler cidden manyak oluyor torunlara karşı . Bizimki de göremiyor ya deli oluyor . Bugün görüntülü konuştuk büyüdün göremeden falan diyorlar bende büyüdü ya uzamış boyu falan diyorum hiç sallamıyor beni kendisi bilir nah görür torununu

Ben gorusturdugum icin boyle zaten. Dun beri icimde sinir harbi yasiyorum.
Bayat ekmeklerden pizza yapcam demistim kvye persembe akşamı. Sonra dedimki ctesi yapayim esimde yesin. Neyse biz evde yaptik yedik, kv de de dün yapmiş. Aksam zorla bana tattırdı. Bende nezaketen guzel olmus eline saglik dedim. Uzerine yumurta koymuş falan feşman anlatiyor.sonra bana sordu sen nasil yaptın diye bende anlattim. Bana dedi ki bir dahakine benimki gibi yap bak daha guzel oluyor ben şokk, yoo dedim benimkide çok güzel olmuştu. Bozuldu sonra bişey demedi. Yani bunlar her konuda böyle. Ben dusunuyorumki bunlar hep beni bastırma politikasi. Ben onlisans mezunuyum, eşim lise. Eşimde de bir donem aşırı fazlaydi bu tip bastirmalar. Simdi de ailesi yapıyor. Ben bazi seylere boyun egmiyorum diye.
Misal c0cuklar buyuyunce calisirim bende is ararim dedim. Calisirsin tabi ya bulasikci, temizlikci ya da konfeksiyonda ip kesme yaparsin dedi. Asla kucumsemek istemiyorum tabiki insan cok cok zor sartlarda kaldiginda her turlu isi yapar. Yaptimda yani gundelik ise de gittim yeri geldi. Ama ben meslegim varken, cocuklar buyuyene kadar kendimi gelistirip gerekirse kursa gidip kendi isimde gitmek isterim. Bunlar hep bastırma iste. Zaten esimin benimle evlenmesinden pismanlar ben anliyorim. Valla bende pismanim ama olan olmus artık

Çok geleceği ve geçmişi düşünmek zarar veriyor insana aijo . Ben kv yüzünden eşimle kavga ettim hala bazen korkuyorum bişey söylemeye dellenecek falan diye . Ama görüyorum ki o da öyle korkuyor çekiniyor yani. Ben çalışırken de yüz vermiyordum böyle . Ya kadın normal doğum yaparsam ben sancı çekerken yanımda durmak isteyecek kadar yüzsüz mü desem ne desem . Üstelik istemem dediğim halde . Kızını gönderme bi süre görmek isterse gelsin görsün . Zor biliyorum ama sinirlerine hakim ol arkadaşım

Bende bahane bulup tek gondermemeyi düşünüyorum. Bizim sorunumuz asiri icli disli olduk ki hic sevmem oldum olasi. Ama ayni mahalleye tasininca isler sarpa sardi. 2 gunde bir mutlaka görüşülüyor. Ama ben artik tahammul edemiyorum bende lafimi bir sekilde soyluyorum

Canim onun akli ne ladr onlardada kalsa sen al ayri odaya gec yinede ben seninlw oynamak istiyorum birak i kalsin babanla filan de ,cunku ne kadar istemiyorum deselerde wmin ol cok mutlu olur.. ve benim fikrim kendin yokken kesinlikle gonderme istedikleri kadarda iyi davransalar cocuk mutlu gorunse bile kendini wvden dislanmis hissedermis nefes almak istiyosun ,yoruluyosun ama hepsi gecicek onemli olan cocuklarin

Ooo ailesine bir laf söyledi mi kıyamet kopar.
Canım ilk zamanlar bizim de öyleydi daha sonra ben çoğu şeyi görmezden geldim saygısızlık falan yapmadım o da yapmadı Allah için ama zaman geçtikçe kendi söylemeye başladı üzüldüğümü görünce kendini haklı görüyorsan cevabını ver demeye başladı.Ben de laflarımı şakayla karışık sokuyorum herkese saygısızlık yapmadan

Aslında eş ile ailen arasında olanlara karışmamak gerekiyor sonra eşler arası açılıyor çünkü yazık.Zaten aile meseleleri olmasa çiftlerin çoğu gül gibi geçinir.Annem ya da babam eşim için konuştuğunda öyle eşimi,eşim konuştuğunda da ailemi tutarım.İki tarafı da ezdirmem biri ailemse diğeri eşim el adamı değil.Aileme hak versem iyice yüz bulup kötüleyecekler ben etkilenecem sonra eşime çatıcam ne gerek var.

Canım işte ben anneme eşimi savunduğum da kötü oldum . Eşimi alıp anneme gidip elini öptürmem laZım annemin benle barışması için . Eşim de asla yapmaz. Annem de yapmadığı için benimle konuşmaz... yılan hikayesi . Annemin suçu damadı yüzünden bana torununa sırt çevirmesi . ..

Bende oyle dusunuyorum ve oyle yapiyorum annemde aman zatenn hic toz kondurma sen diyo.

Esas mesele nedir bilmiyorum canim ama bebek dogunca hemen hemen herkeste isler degsiyor yanlis anlama herkes bi torun delisi oluyor . Ben kizima dogum yaptigimda baska sehirde yasiyorduk ve ben ank geldim dogum icin herkes kendini annesi zannediyordu benden once lohusa semdromuna esim girmisti .yok kardesinn kucagina aldi yok tutmayi bilmiyo bisey olcak vay efendim oyle dedi boyle dedi. Herkese sinir olmustum hayal ettigim gibi degildi hic hisey. Dogum yapana lohusa kafasi hakki bile vermiyolar ne kdar uzulmussundur kim bilir annene esine. Hangisinden vazgecebilirsinki

Benimki direk siliyor
Benim annem cok memnuniyetsizdir. Kayinvalidemi sevmemi gitmemi bile istemez acik acikda belki eder. Her seyi elestirir . Simdi aynisini kardedime yapiyor kardesim diyoki abla valla seni daha yeni anliyorum ve hak veriyorum nisanliyken agzimiza etti sanki bisey almadilar yaomadilar gibi moda burunurdu. Sorun yoktu ama sorun varmis gibi lanse ederdi her konudada boyle . Cok yorucu bir annem var . Kendi annanemden yakiniyor soyle boyle diye diyorum sen ondan daha betersin insallaj bende sendn daha beter olmam sonra guluyoruz ama herseye karisma huyu benim omrumu yedi

Bizde oyleyiz cnm valla beynim agriyor artik basim deil... sabaha ksr minicik yerd euatum basim memem acik yattim esim bi ucta ben bi ucta cinar pasa gerine gerine ama sabaha kdar surekli agladi uyku tukumu giydirmistim oda rahatsiz etti galiba
Benim memeler zaten kapanmıyor geceleri yarasıda hiç geçmiyor içime ata ata emziriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…