2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sagol canim bende bugun daha iyi anladim

Alisacak annesi az daha sabir

Cok sukur esim o konuda cok iyidir.bir ara annesigile gitmistik.esim isteydi aksam geldi.nasil gecti dedi.annenlere yardim ettim biraz yoruldum dedim.demezmi annesine esimi cok yormayin diye ben sok.annesi o gunden beri elimi birseyr surdurmuyor.ki ben onu sikayet amacli da soylememistim.birde annesiyle olanlari yuzune soylerim cekinmem.hakliysam susar.veya annesinin neden boyle yaptigini soyler ortami yatistirir.

Boyun egdikce daha da su ustune cikarlar cnm.en guzeli bahaneler bulup birazcik araniza mesafe koymak.

En nefret ettiğim şey. Benim kayınvalidem de böyle olur kesin. Şimdiden diyor yazları getirir bırakırsınız diye. Beynini yıkarlar çocuğun.
Çok şükür kaynımın çocuğu oldu da yakın oturuyorlar benimkinden elini ayağını çekti biraz. Onun ki kız. Bize hep diyordu keşke kız olsaydı diye. Şimdi kaynımınki kız her gün arıyor. Ben sevmiyorum valla o kadar ilgi mıc mıc her gün aramasınlar sormasınlar.
Sende boşver gönderme sonra işte böyle aileden uzaklaştırıyorlar. Çocukları şımartıyorlar her dediklerini yapuyorlar sevsinler diye.

Sen hiç kendini ezdirme aynen güçlü ol canım. Aynen öyle biz elimizden ne geliyorsa yaparız. Bu kafadaki insanlar hep karşısındakilerinin iyi olmasını istemezler.
Bugün bende doluyum ya herşeye nefret kusasım var

Eslemle daha çok ilgileniyorsun ya emzirme mesela ondan kafasında öyle yer etmiştir daha çok ilgileniyor daha çok seviyor diye bir de sen onlar beraberken eslemi aman düşürme aman yapma diye koruyucu tavırdaysan hep ondan da etkileniyorlar benim kızdan biliyorum.Zor canım benim başımda da var bir tane anlattığım halde anladığı halde yine de sen onunla daha çok ilgileniyorsun diyor benim kız da.Oğlana bir tane birşey alıyorsam kıza üç tane alıyorum yine de kardeşime alıyorsun hep diyor.Mantık aramıcam artık sabredicem

Eklentiler

• A1F98B83-5CA1-4CDB-A504-BC7D7D961963.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 13
  • 01AA274A-1980-41D0-85E8-9F2787B7338C.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 13
  • 726982D9-6C96-43F4-B2E4-A48382908844.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 15
  • 67B8B47C-9C6E-4EB0-A650-72FD48BCF069.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 12
Bizim şimdiden doğum günü kavgaları başladı. Eşim şunu çağır bunu çağırma diyip duruyor.
Bende diyorum ki daha o zamana var belki yapamıycaz karantinalar kalkmazsa o zaman düşünürüz bunları dedim.
Abini çağırmayalım, şunu çağırmayalım bunu çağırmayalım diyip duruyor hala. Kendisi benim hiç tanımaıdğım arkadaşlarını bile çağırmak istiyor. Gerçi senin yüzsüz abin çağırmasakta gelir diyor.
La havle :)))
Sabır sabır nereye kadar arkadaşlar

Ooo hasat fal mı bakıyor yarın içip gömdericem.
Şaka bir yana en son 5 yıl önce fal baktırmıştım sonrad bir daha baktırmam asla zaten günah dedim. Onda da eşimi evleneceğimi vs çoğu şeyi doğru söylemişti dedikleri çıkmıştı. Ahhh bilemedim basiretim bağlanmış resmenn falcı gacı nye uyarmadın beniii.

Araya mesafe koy canım bir süre ben ne ararım ne sorarım canımı sıktıklarında fazla görüşünce illaki bir sürtüşme oluyor.Ben kvimi severim kpimi de.Tek sıkıntı bazen lafın nereye gideceğini bilmeyip boş konuşmaları yoksa kötü niyetli değiller.Bir de bana değil kendi çocuklarına karşı da öyleler.

Canım 10 yaşında kızım daha iki yıl öncesine kadar yalnız gitmezdi kvme gitse bile hiç kalmadı istemiyor çünkü.Dediğin doğru yalnız gönderme kardeşi ile vakit geçirmesi lazım de doktor önerdi de belki kızın onu göndermeni bile yanlış anlamıştır.Beni yolluyor eslemi bırakamıyor diye.

Bizimkiler de diyor biraz daha büyüsün bırakırsınız bize vs . Bende nefes almak isterim eşimle başbaşa kalmak vs tabiki isterim . Ama dediğiniz gibi çocuğun beynini yıkama şımartma Amine Busra nun anlattığı gibi durumlar olursa son olur. Pandemiden dolayı görüşememizi bile sanki benim suçum gibi idrak ediyorlar . Hepsinin lafa yanmış anlayış sıfır

dun kahveye davet etti bizi :))) falda bakarim dedi sakami dedi bilmiyorum ama :))) bende bi gonderiim dedimm heyecanla da bekliyorum
normalde de fal baktirmam aslinda

Kaç aylık öinik

ya bebelerden firsati az buluyoruz yazik ama artik bize de yazik ya ben bittim artik

Gönderme kuzum bu konuda bende çok hassasım malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…