Sagol canim bende bugun daha iyi anladimCanim onun akli ne ladr onlardada kalsa sen al ayri odaya gec yinede ben seninlw oynamak istiyorum birak i kalsin babanla filan de ,cunku ne kadar istemiyorum deselerde wmin ol cok mutlu olur.. ve benim fikrim kendin yokken kesinlikle gonderme istedikleri kadarda iyi davransalar cocuk mutlu gorunse bile kendini wvden dislanmis hissedermis nefes almak istiyosun ,yoruluyosun ama hepsi gecicek onemli olan cocuklarin
Alisacak annesi az daha sabirBugun yüsra kalbimi deldi geçti.
Gel seni uyutayim dedim. İstemiyorum babam uyutsun dedi. Neden dedim seni sevmiyorum babami daha cok seviyorum, sen eslemi daha çok seviyosun dedi. Baya bi dil döktüm ben ikinizide cok seviyorum ben hic bir zaman oyle birsey soylemedim diyorum soyledin diyor...
Cok sukur esim o konuda cok iyidir.bir ara annesigile gitmistik.esim isteydi aksam geldi.nasil gecti dedi.annenlere yardim ettim biraz yoruldum dedim.demezmi annesine esimi cok yormayin diye ben sok.annesi o gunden beri elimi birseyr surdurmuyor.ki ben onu sikayet amacli da soylememistim.birde annesiyle olanlari yuzune soylerim cekinmem.hakliysam susar.veya annesinin neden boyle yaptigini soyler ortami yatistirir.Canım ilk zamanlar bizim de öyleydi daha sonra ben çoğu şeyi görmezden geldim saygısızlık falan yapmadım o da yapmadı Allah için ama zaman geçtikçe kendi söylemeye başladı üzüldüğümü görünce kendini haklı görüyorsan cevabını ver demeye başladı.Ben de laflarımı şakayla karışık sokuyorum herkese saygısızlık yapmadan
Boyun egdikce daha da su ustune cikarlar cnm.en guzeli bahaneler bulup birazcik araniza mesafe koymak.Ben gorusturdugum icin boyle zaten. Dun beri icimde sinir harbi yasiyorum.
Bayat ekmeklerden pizza yapcam demistim kvye persembe akşamı. Sonra dedimki ctesi yapayim esimde yesin. Neyse biz evde yaptik yedik, kv de de dün yapmiş. Aksam zorla bana tattırdı. Bende nezaketen guzel olmus eline saglik dedim. Uzerine yumurta koymuş falan feşman anlatiyor.sonra bana sordu sen nasil yaptın diye bende anlattim. Bana dedi ki bir dahakine benimki gibi yap bak daha guzel oluyorben şokk, yoo dedim benimkide çok güzel olmuştu. Bozuldu sonra bişey demedi. Yani bunlar her konuda böyle. Ben dusunuyorumki bunlar hep beni bastırma politikasi. Ben onlisans mezunuyum, eşim lise. Eşimde de bir donem aşırı fazlaydi bu tip bastirmalar. Simdi de ailesi yapıyor. Ben bazi seylere boyun egmiyorum diye.
Misal c0cuklar buyuyunce calisirim bende is ararim dedim. Calisirsin tabi ya bulasikci, temizlikci ya da konfeksiyonda ip kesme yaparsin dedi. Asla kucumsemek istemiyorum tabiki insan cok cok zor sartlarda kaldiginda her turlu isi yapar. Yaptimda yani gundelik ise de gittim yeri geldi. Ama ben meslegim varken, cocuklar buyuyene kadar kendimi gelistirip gerekirse kursa gidip kendi isimde gitmek isterim. Bunlar hep bastırma iste. Zaten esimin benimle evlenmesinden pismanlar ben anliyorim. Valla bende pismanim ama olan olmus artık
En nefret ettiğim şey. Benim kayınvalidem de böyle olur kesin. Şimdiden diyor yazları getirir bırakırsınız diye. Beynini yıkarlar çocuğun.Canım ben onla ilgilensem babasi eslemle ilgilenince babadan gözlerini alamiyor. Ayri odaya gecip oynayamiyoruz mesela akli onlarda kaliyor. Gece olunca annecim seni cok seviyorum cok ozluyorum diyor. Ama bu sadece kardes kiskancligi degil. Kaynana kayinpeder yuzunden olmaya başladı.
2 cumartesidir kvye gonderdik. Dun kp diyorki yusra diyormuşmuş dunya bir yana babannem bir yana. Zorla çocuğun aklina sokuyolar yani. Kiskancliksa kiskanclik istemiyorum bu sekilde ya. Benden daha cok kim sevebilir benim cocuklarimi. Kim oluyorlarki bu şekilde hep beni kotu gosterip kendilerini çocuğa iyi gosteriyolar. Daha baska seylerde vsr sadece boyle demeleri degil tabi. Hadi diyoruz cocuk bir nefes alsin evden biraz uzaklassin bu defa da olan şeye bak. Çok doluyum kusura bakma destan yazdım
Sen hiç kendini ezdirme aynen güçlü ol canım. Aynen öyle biz elimizden ne geliyorsa yaparız. Bu kafadaki insanlar hep karşısındakilerinin iyi olmasını istemezler.Ben gorusturdugum icin boyle zaten. Dun beri icimde sinir harbi yasiyorum.
Bayat ekmeklerden pizza yapcam demistim kvye persembe akşamı. Sonra dedimki ctesi yapayim esimde yesin. Neyse biz evde yaptik yedik, kv de de dün yapmiş. Aksam zorla bana tattırdı. Bende nezaketen guzel olmus eline saglik dedim. Uzerine yumurta koymuş falan feşman anlatiyor.sonra bana sordu sen nasil yaptın diye bende anlattim. Bana dedi ki bir dahakine benimki gibi yap bak daha guzel oluyorben şokk, yoo dedim benimkide çok güzel olmuştu. Bozuldu sonra bişey demedi. Yani bunlar her konuda böyle. Ben dusunuyorumki bunlar hep beni bastırma politikasi. Ben onlisans mezunuyum, eşim lise. Eşimde de bir donem aşırı fazlaydi bu tip bastirmalar. Simdi de ailesi yapıyor. Ben bazi seylere boyun egmiyorum diye.
Misal c0cuklar buyuyunce calisirim bende is ararim dedim. Calisirsin tabi ya bulasikci, temizlikci ya da konfeksiyonda ip kesme yaparsin dedi. Asla kucumsemek istemiyorum tabiki insan cok cok zor sartlarda kaldiginda her turlu isi yapar. Yaptimda yani gundelik ise de gittim yeri geldi. Ama ben meslegim varken, cocuklar buyuyene kadar kendimi gelistirip gerekirse kursa gidip kendi isimde gitmek isterim. Bunlar hep bastırma iste. Zaten esimin benimle evlenmesinden pismanlar ben anliyorim. Valla bende pismanim ama olan olmus artık
Eslemle daha çok ilgileniyorsun ya emzirme mesela ondan kafasında öyle yer etmiştir daha çok ilgileniyor daha çok seviyor diye bir de sen onlar beraberken eslemi aman düşürme aman yapma diye koruyucu tavırdaysan hep ondan da etkileniyorlar benim kızdan biliyorum.Zor canım benim başımda da var bir tane anlattığım halde anladığı halde yine de sen onunla daha çok ilgileniyorsun diyor benim kız da.Oğlana bir tane birşey alıyorsam kıza üç tane alıyorum yine de kardeşime alıyorsun hep diyor.Mantık aramıcam artık sabredicemCanım ben onla ilgilensem babasi eslemle ilgilenince babadan gözlerini alamiyor. Ayri odaya gecip oynayamiyoruz mesela akli onlarda kaliyor. Gece olunca annecim seni cok seviyorum cok ozluyorum diyor. Ama bu sadece kardes kiskancligi degil. Kaynana kayinpeder yuzunden olmaya başladı.
2 cumartesidir kvye gonderdik. Dun kp diyorki yusra diyormuşmuş dunya bir yana babannem bir yana. Zorla çocuğun aklina sokuyolar yani. Kiskancliksa kiskanclik istemiyorum bu sekilde ya. Benden daha cok kim sevebilir benim cocuklarimi. Kim oluyorlarki bu şekilde hep beni kotu gosterip kendilerini çocuğa iyi gosteriyolar. Daha baska seylerde vsr sadece boyle demeleri degil tabi. Hadi diyoruz cocuk bir nefes alsin evden biraz uzaklassin bu defa da olan şeye bak. Çok doluyum kusura bakma destan yazdım
Ooo hasat fal mı bakıyorHasatzamani kuzum bak bakalim neler goruyorsun :)))
Şaka bir yana en son 5 yıl önce fal baktırmıştım sonrad bir daha baktırmam asla zaten günah dedim. Onda da eşimi evleneceğimi vs çoğu şeyi doğru söylemişti dedikleri çıkmıştı. Ahhh bilemedim basiretim bağlanmış resmenn falcı gacı nye uyarmadın beniii.Ooo hasat fal mı bakıyoryarın içip gömdericem.
Araya mesafe koy canım bir süre ben ne ararım ne sorarım canımı sıktıklarında fazla görüşünce illaki bir sürtüşme oluyor.Ben kvimi severim kpimi de.Tek sıkıntı bazen lafın nereye gideceğini bilmeyip boş konuşmaları yoksa kötü niyetli değiller.Bir de bana değil kendi çocuklarına karşı da öyleler.Ben gorusturdugum icin boyle zaten. Dun beri icimde sinir harbi yasiyorum.
Sagol canim bende bugun daha iyi anladim
Canım 10 yaşında kızım daha iki yıl öncesine kadar yalnız gitmezdi kvme gitse bile hiç kalmadı istemiyor çünkü.Dediğin doğru yalnız gönderme kardeşi ile vakit geçirmesi lazım de doktor önerdi de belki kızın onu göndermeni bile yanlış anlamıştır.Beni yolluyor eslemi bırakamıyor diye.Bende bahane bulup tek gondermemeyi düşünüyorum. Bizim sorunumuz asiri icli disli olduk ki hic sevmem oldum olasi. Ama ayni mahalleye tasininca isler sarpa sardi. 2 gunde bir mutlaka görüşülüyor. Ama ben artik tahammul edemiyorum bende lafimi bir sekilde soyluyorum
Bizimkiler de diyor biraz daha büyüsün bırakırsınız bize vs . Bende nefes almak isterim eşimle başbaşa kalmak vs tabiki isterim . Ama dediğiniz gibi çocuğun beynini yıkama şımartmaCanım 10 yaşında kızım daha iki yıl öncesine kadar yalnız gitmezdi kvme gitse bile hiç kalmadı istemiyor çünkü.Dediğin doğru yalnız gönderme kardeşi ile vakit geçirmesi lazım de doktor önerdi de belki kızın onu göndermeni bile yanlış anlamıştır.Beni yolluyor eslemi bırakamıyor diye.
dun kahveye davet etti bizi :))) falda bakarim dedi sakami dedi bilmiyorum ama :))) bende bi gonderiim dedimmŞaka bir yana en son 5 yıl önce fal baktırmıştım sonrad bir daha baktırmam asla zaten günah dedim. Onda da eşimi evleneceğimi vs çoğu şeyi doğru söylemişti dedikleri çıkmıştı. Ahhh bilemedim basiretim bağlanmış resmenn falcı gacı nye uyarmadın beniii.
Kaç aylık öinikBizimkide gazla yürüyor onu farkettikdemiştim ya yürümeyi bıraktı diye. Geçen annemler abimler burdaydı. Halının bir başından bir başına kendi yürüdü dengesinide güzel sağlıyor ama herkes alkış falan yaptı bu da keyfe geldi bir oraya bir buraya yürüdü. Herkes gidince yine emekleme mod 2 gündür bz yine babasıyla hadi gel falan diyoruz keyfi isterse geliyor. Yoksa yok üstüne düşünce zaten yürümüyor. Bakalım ne zaman artık kendi canı isteyecek.
ya bebelerden firsati az buluyoruz yazik ama artik bize de yazik ya ben bittim artikBugun yüsra kalbimi deldi geçti.
Gel seni uyutayim dedim. İstemiyorum babam uyutsun dedi. Neden dedim seni sevmiyorum babami daha cok seviyorum, sen eslemi daha çok seviyosun dedi. Baya bi dil döktüm ben ikinizide cok seviyorum ben hic bir zaman oyle birsey soylemedim diyorum soyledin diyor...
Gönderme kuzum bu konuda bende çok hassasım malesefCanım ben onla ilgilensem babasi eslemle ilgilenince babadan gözlerini alamiyor. Ayri odaya gecip oynayamiyoruz mesela akli onlarda kaliyor. Gece olunca annecim seni cok seviyorum cok ozluyorum diyor. Ama bu sadece kardes kiskancligi degil. Kaynana kayinpeder yuzunden olmaya başladı.
esek sütü sabunu bile var anne sutu neden olmasin dimiSabun yapsana bazi kisiler sabun yapiyormuş kalan sutleri dokmektense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?