- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Şşş kirmizi odayi bekleSen hiç kendini ezdirme aynen güçlü ol canım. Aynen öyle biz elimizden ne geliyorsa yaparız. Bu kafadaki insanlar hep karşısındakilerinin iyi olmasını istemezler.
Bugün bende doluyum ya herşeye nefret kusasım var
Geçmiş olsun cnm üşüttğ mü kiKizlar kizim 3kere kustu cok kotu oldu yaa uzuldum haline erkendende uyudu 12den once cok nadirdir . Mutfak halisi cami paspas hali buz dolabi normal dolap tul yerler cop kovasi hep kusmuk olduoglusda durmuyor iki gozu iki cesme daha yeni sakinlesti .
Allah seni butun kirli camasirlarini burayami dokeyim :)Hasatzamani kuzum bak bakalim neler goruyorsun :)))
niye kustu ki acep,kiyamam ya cok zor oluyor cocuk bebek jusmasi ya kusmugu ogure ogure tenizliyorum ben biri yanimda kussa ben de kusarim bi tuhaf huyum var hemen kalkar midem ,cok zor su an kiza ayri sana ayri aglayan çınoşa ayrı uzuldum cnm Allah im güc kuvvet versin bizlereKizlar kizim 3kere kustu cok kotu oldu yaa uzuldum haline erkendende uyudu 12den once cok nadirdir . Mutfak halisi cami paspas hali buz dolabi normal dolap tul yerler cop kovasi hep kusmuk olduoglusda durmuyor iki gozu iki cesme daha yeni sakinlesti .
Ay cok zor cnm ya Allah kolaylik versinKizlar kizim 3kere kustu cok kotu oldu yaa uzuldum haline erkendende uyudu 12den once cok nadirdir . Mutfak halisi cami paspas hali buz dolabi normal dolap tul yerler cop kovasi hep kusmuk olduoglusda durmuyor iki gozu iki cesme daha yeni sakinlesti .
Şaka kiz laf olsun diye ama sen istersen atarim sana birseyler :)dun kahveye davet etti bizi :))) falda bakarim dedi sakami dedi bilmiyorum ama :))) bende bi gonderiim dedimmheyecanla da bekliyorum
normalde de fal baktirmam aslinda
Canım benim yaa, soğuk almıştır havalar birden soğudu bu aralar. Çorapsız gezmesin hiç. Kıyamam onun kusmuğundan ne olacak kuzum, iyi olsunlar da onlar temizlenir yarım saatte. Çok çok geçmiş olsunKizlar kizim 3kere kustu cok kotu oldu yaa uzuldum haline erkendende uyudu 12den once cok nadirdir . Mutfak halisi cami paspas hali buz dolabi normal dolap tul yerler cop kovasi hep kusmuk olduoglusda durmuyor iki gozu iki cesme daha yeni sakinlesti .
Ya o kadar tuhaflar ki anlatmakla bitmez. Mesela hava guzel güneşli olsun kv arar hava bugun cok guzel, çocuğu disari cikar. Defalarca ayni seyi yaptı yani 1 degil 2 degil. Daha neler nelerEn nefret ettiğim şey. Benim kayınvalidem de böyle olur kesin. Şimdiden diyor yazları getirir bırakırsınız diye. Beynini yıkarlar çocuğun.
Çok şükür kaynımın çocuğu oldu da yakın oturuyorlar benimkinden elini ayağını çekti biraz. Onun ki kız. Bize hep diyordu keşke kız olsaydı diye. Şimdi kaynımınki kız her gün arıyor. Ben sevmiyorum valla o kadar ilgi mıc mıc her gün aramasınlar sormasınlar.
Sende boşver gönderme sonra işte böyle aileden uzaklaştırıyorlar. Çocukları şımartıyorlar her dediklerini yapuyorlar sevsinler diye.
Sizin durum vahim arkadasim. Benimde esim aileme laf eder ama bu kadar değil. Ayrica doğumgünü yapmayi dusunmuyorum suanBizim şimdiden doğum günü kavgaları başladı. Eşim şunu çağır bunu çağırma diyip duruyor.
Bende diyorum ki daha o zamana var belki yapamıycaz karantinalar kalkmazsa o zaman düşünürüz bunları dedim.
Abini çağırmayalım, şunu çağırmayalım bunu çağırmayalım diyip duruyor hala. Kendisi benim hiç tanımaıdğım arkadaşlarını bile çağırmak istiyor. Gerçi senin yüzsüz abin çağırmasakta gelir diyor.
La havle :)))
Sabır sabır nereye kadar arkadaşlar
tovbe estagfirullah bi de bakar ha camdan evleriniz yakinsa cikardi mi diyeYa o kadar tuhaflar ki anlatmakla bitmez. Mesela hava guzel güneşli olsun kv arar hava bugun cok guzel, çocuğu disari cikar. Defalarca ayni seyi yaptı yani 1 degil 2 degil. Daha neler neler
Gorumcemle enisteye hic karismiyolar. Bunlar gelinim diye boyleAraya mesafe koy canım bir süre ben ne ararım ne sorarım canımı sıktıklarında fazla görüşünce illaki bir sürtüşme oluyor.Ben kvimi severim kpimi de.Tek sıkıntı bazen lafın nereye gideceğini bilmeyip boş konuşmaları yoksa kötü niyetli değiller.Bir de bana değil kendi çocuklarına karşı da öyleler.
Bende oyle dusunmeye basladim. O anda mutlu gibi ama birde bunlar apir sapir konustugy icin ne dusunuyo cocuk belli degilCanım 10 yaşında kızım daha iki yıl öncesine kadar yalnız gitmezdi kvme gitse bile hiç kalmadı istemiyor çünkü.Dediğin doğru yalnız gönderme kardeşi ile vakit geçirmesi lazım de doktor önerdi de belki kızın onu göndermeni bile yanlış anlamıştır.Beni yolluyor eslemi bırakamıyor diye.
İlerde bizlerde boyle olurmuyuz bilmiyorumki. Mesela annemler temasliydi yaklasik 10 gun falan gorusmedik esim bunu bahaneymis gibi soyluyor sanki annem bunu bahane ediyormuş gibi. Oysaki yusra kucukken annemden daha cok destek gorduk ama o gunler unutulduBizimkiler de diyor biraz daha büyüsün bırakırsınız bize vs . Bende nefes almak isterim eşimle başbaşa kalmak vs tabiki isterim . Ama dediğiniz gibi çocuğun beynini yıkama şımartmaAmine Busra nun anlattığı gibi durumlar olursa son olur. Pandemiden dolayı görüşememizi bile sanki benim suçum gibi idrak ediyorlar . Hepsinin lafa yanmış anlayış sıfır
Bende oyle karar aldim. Ama bakalim nasil bahane bulcamGönderme kuzum bu konuda bende çok hassasım malesef
Ah yavrum hasta mi oldu acaba baska sikayet var mı gecmis olsunKizlar kizim 3kere kustu cok kotu oldu yaa uzuldum haline erkendende uyudu 12den once cok nadirdir . Mutfak halisi cami paspas hali buz dolabi normal dolap tul yerler cop kovasi hep kusmuk olduoglusda durmuyor iki gozu iki cesme daha yeni sakinlesti .
Ben bu tarz konuları deştikçe hatırladıkça ve gelecekte olabilecekleri düşününce hatta burda konuştukça geriliyorum ve üzülüyorum yersiz. Kendime söz vermiştim en son kendimi ve kızımı kv Kp yüzünden üzüp yıpratmıcam diye. Tutmaya çalışıyorumİlerde bizlerde boyle olurmuyuz bilmiyorumki. Mesela annemler temasliydi yaklasik 10 gun falan gorusmedik esim bunu bahaneymis gibi soyluyor sanki annem bunu bahane ediyormuş gibi. Oysaki yusra kucukken annemden daha cok destek gorduk ama o gunler unutuldu
Bak elle tutulur bi tarafı varmış kocişinin hasatCok sukur esim o konuda cok iyidir.bir ara annesigile gitmistik.esim isteydi aksam geldi.nasil gecti dedi.annenlere yardim ettim biraz yoruldum dedim.demezmi annesine esimi cok yormayin diye ben sok.annesi o gunden beri elimi birseyr surdurmuyor.ki ben onu sikayet amacli da soylememistim.birde annesiyle olanlari yuzune soylerim cekinmem.hakliysam susar.veya annesinin neden boyle yaptigini soyler ortami yatistirir.
Yavrum ya kıyamam bişey mi dokundu acaba. Dışarıda çıkmıyor ki üşütsün .Kizlar kizim 3kere kustu cok kotu oldu yaa uzuldum haline erkendende uyudu 12den once cok nadirdir . Mutfak halisi cami paspas hali buz dolabi normal dolap tul yerler cop kovasi hep kusmuk olduoglusda durmuyor iki gozu iki cesme daha yeni sakinlesti .
Bende aynı şeyi düşünüyorum paylaşamama yüzünden başımız ağrır mıBence asıl eslem yurumeye basladiktan sonraki surec epey zor olcak... Hem eslem tehlikeli isler pesinde olcak. Hem yüsra oyuncak falan vermemek için hep kavga gurultu olcak. Birde evde karsntina da gececek bu surec of of... En az 2 sene epey zor olcak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?