2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Şşş kirmizi odayi bekle

Kizlar kizim 3kere kustu cok kotu oldu yaa uzuldum haline erkendende uyudu 12den once cok nadirdir . Mutfak halisi cami paspas hali buz dolabi normal dolap tul yerler cop kovasi hep kusmuk oldu oglusda durmuyor iki gozu iki cesme daha yeni sakinlesti .

Geçmiş olsun cnm üşüttğ mü ki

niye kustu ki acep,kiyamam ya cok zor oluyor cocuk bebek jusmasi ya kusmugu ogure ogure tenizliyorum ben biri yanimda kussa ben de kusarim bi tuhaf huyum var hemen kalkar midem ,cok zor su an kiza ayri sana ayri aglayan çınoşa ayrı uzuldum cnm Allah im güc kuvvet versin bizlere

Ay cok zor cnm ya Allah kolaylik versin

Canım benim yaa, soğuk almıştır havalar birden soğudu bu aralar. Çorapsız gezmesin hiç. Kıyamam onun kusmuğundan ne olacak kuzum, iyi olsunlar da onlar temizlenir yarım saatte. Çok çok geçmiş olsun

sabah 7 den beri duzenli araliklar ile 4 kez uyuttum ogle uykusu icin nennen diyor ama uyumuyor artik cok yoruldum gece de uyumuyor yani agri kesici verdim kulak tuttugu icin belli agri var,dis jeli surdum,bez degisimlerinde hep popo yikanir,metsil gaz damlasi verdim ,alerji surubu zaten uyutuyor ama buna hic biri yaramiyor artik yoruldum bugun resmen tukendigimi anladim kiza da sabrim yok kimseye yok artik kiz da fena cunku Allah im ins bi an evvel buyusunler ya da duzelsinler ey guzel Allah im

Ya o kadar tuhaflar ki anlatmakla bitmez. Mesela hava guzel güneşli olsun kv arar hava bugun cok guzel, çocuğu disari cikar. Defalarca ayni seyi yaptı yani 1 degil 2 degil. Daha neler neler

Sizin durum vahim arkadasim. Benimde esim aileme laf eder ama bu kadar değil. Ayrica doğumgünü yapmayi dusunmuyorum suan

Ya o kadar tuhaflar ki anlatmakla bitmez. Mesela hava guzel güneşli olsun kv arar hava bugun cok guzel, çocuğu disari cikar. Defalarca ayni seyi yaptı yani 1 degil 2 degil. Daha neler neler
tovbe estagfirullah bi de bakar ha camdan evleriniz yakinsa cikardi mi diye

Gorumcemle enisteye hic karismiyolar. Bunlar gelinim diye boyle

Bende oyle dusunmeye basladim. O anda mutlu gibi ama birde bunlar apir sapir konustugy icin ne dusunuyo cocuk belli degil

İlerde bizlerde boyle olurmuyuz bilmiyorumki. Mesela annemler temasliydi yaklasik 10 gun falan gorusmedik esim bunu bahaneymis gibi soyluyor sanki annem bunu bahane ediyormuş gibi. Oysaki yusra kucukken annemden daha cok destek gorduk ama o gunler unutuldu

Ah yavrum hasta mi oldu acaba baska sikayet var mı gecmis olsun

Ben bu tarz konuları deştikçe hatırladıkça ve gelecekte olabilecekleri düşününce hatta burda konuştukça geriliyorum ve üzülüyorum yersiz. Kendime söz vermiştim en son kendimi ve kızımı kv Kp yüzünden üzüp yıpratmıcam diye. Tutmaya çalışıyorum

Bak elle tutulur bi tarafı varmış kocişinin hasat
Yavrum ya kıyamam bişey mi dokundu acaba. Dışarıda çıkmıyor ki üşütsün . Sabaha geçmiş olur inşallah

Bende aynı şeyi düşünüyorum paylaşamama yüzünden başımız ağrır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…