- 6 Mart 2019
- 582
- 1.145
- 43
ayy kuzum kiyamam halsizlesmistirKizlar kizim 3kere kustu cok kotu oldu yaa uzuldum haline erkendende uyudu 12den once cok nadirdir . Mutfak halisi cami paspas hali buz dolabi normal dolap tul yerler cop kovasi hep kusmuk olduoglusda durmuyor iki gozu iki cesme daha yeni sakinlesti .
ivit ivit dok bizey olmazAllah seni butun kirli camasirlarini burayami dokeyim :)
Ay canım kıyamam geçmiş olsun üşüttü mü acabaKizlar kizim 3kere kustu cok kotu oldu yaa uzuldum haline erkendende uyudu 12den once cok nadirdir . Mutfak halisi cami paspas hali buz dolabi normal dolap tul yerler cop kovasi hep kusmuk olduoglusda durmuyor iki gozu iki cesme daha yeni sakinlesti .
Harbi bu sağdiğımız sütler ne olacak? 2 defa çıkarıp ılıtip verdim içmedi kokusu da bi değişik geldi bana. büyük kızıma yaptırdım anne tadi kötü dedi. Napsam atmaya da kıyamıyorumAhhahahaharika bende mi öyle yapsam dur sağdığım sütler kaldı onları götüreyim
Kizlar kizim 3kere kustu cok kotu oldu yaa uzuldum haline erkendende uyudu 12den once cok nadirdir . Mutfak halisi cami paspas hali buz dolabi normal dolap tul yerler cop kovasi hep kusmuk olduoglusda durmuyor iki gozu iki cesme daha yeni sakinlesti .
Bizim simdiden basladi ne alsa eline, ablasi o benim ver diyorBende aynı şeyi düşünüyorum paylaşamama yüzünden başımız ağrır mı
Canım ya seninki hatırladığım kadarıyla ilk aylarında bile gece uykusu düzenliydi sıkıntısı olmasa kalkıp durmaz büyük ihtimal diş sıkıntısı vardır.Benimki önce bir bağrınıyor ardından gaz sesisabah 7 den beri duzenli araliklar ile 4 kez uyuttum ogle uykusu icin nennen diyor ama uyumuyor artik cok yoruldum gece de uyumuyor yani agri kesici verdim kulak tuttugu icin belli agri var,dis jeli surdum,bez degisimlerinde hep popo yikanir,metsil gaz damlasi verdim ,alerji surubu zaten uyutuyor ama buna hic biri yaramiyor artik yoruldum bugun resmen tukendigimi anladim kiza da sabrim yok kimseye yok artik kiz da fena cunku Allah im ins bi an evvel buyusunler ya da duzelsinler ey guzel Allah im
heyecan yaptim merakla bekliyorum at bisiler isteŞaka kiz laf olsun diye ama sen istersen atarim sana birseyler :)
Yok kızz benim ikisi de uyumuyor şu an. Her gün 10 gibi miniğimi uyutuyordum ama bugün akşam uykusu biraz geç olunca şimdi uykusu gelmedi. Minik ablamızın da hafiften uykusu geliyor sanki. Tabiki en çok benim uykum geliyorbebesini uyutan gelmis
ama birazdan uyanmalari baslar
Şuan ben de çok sinirliyim kv ler köyde bu kış evlerine gelmediler virüs var diye biz koca yaz kv nin evine geldik haftasonları evleri yeşillik balkon manzaralı falan yazı görümce pek fazla gelmedi bizde kendi halimizde kaldık güzel geçiyordu şimdi şu karantina dönemlerinde onlar da gelmeye başladı kv nin evine iki oğlu var ikisi de birbirinden beter başımız şişiyor onlar kv nin evine gelmeye başladığından beri haftasonlarım çok kötü geçiyor sinir oluyorum ben her şeye atılıyorum bulaşık toparlama falan görümce ağırdan alıyor en çay içildi mutfağı toparladım çocuğuna mama yedirdi bulaşığı lavabo da bırakmış ben yıkadım şimdi gitme kv evine kendi evinde otur diyeceksiniz ama onlar gelmeden önce hep geliyorduk şimdi onlar geliyorken gelmezsem onlar yüzünden gelmediğim anlaşılacak kv de de bozulur kızımı istemiyor diye zaten kızına hiç toz kondurmaz kızı hep annesini doldurup üzerime saldı geçmişte sorunlar oldu ben haksız konuma düştüm hep daha uğraşmak istemiyorum onlarla o yüzden katlanıyorum 8 senelik evliyiz eşimi seviyorum eşimin bir çok artısı var yani çoğu kişinin sahip olmak isteyeceği bir eş ama aile yapımız farklı annesini kız kardeşini sevmiyorum keşke hayatımızdan çıksalar ama eşim buna izin vermez aynı ilde farklı ilçelerdeyiz birbirimize uzağız anca haftasonundan haftasonuna görüşme olur kv yazında köye gidiyor 6 ay yok zaten bilmiyorum ama sanki ben daha fazla idare edemeyecekmişim gibi geliyor kızlarımı alıp çekip gidicem gibi geliyor CANIM sıkılıyor iki kız çocuğu ile ne yaparım bu hayatta babasız kalmalarını da istemem ama bu tür düşünceler dolaşıyor kafam da iyi değilim anasını da kardeşini de sevmiyorum istemiyorumGorumcemle enisteye hic karismiyolar. Bunlar gelinim diye boyle
Yok cnm yasak zaten. Sabah muzlu sut icmisti dolaptan kideyi usuttu heraldeGeçmiş olsun cnm disarida çıkmıyorshnuz sanirim belki yedigi dokunmuştur ,kusana dayanamıyorum isin cokgece guzel uyusa bari
Herhalde usuttu sabah muzkunsut icmiati dolaptan banyo yaptirnistim bir ara atletle geziyodu sicakladim diye .Ay canım kıyamam geçmiş olsun üşüttü mü acaba
Usutti heralde kivircigimayy kuzum kiyamam halsizlesmistir
nolduki neden kustu?
Sagol cnm ins . Usuttu die dusunuyorum dolaptan sut icmisti . Ayuptir soylemesi balik yedik o dokunsa bizede dokunurdu demiBak elle tutulur bi tarafı varmış kocişinin hasat
Yavrum ya kıyamam bişey mi dokundu acaba. Dışarıda çıkmıyor ki üşütsün .Sabaha geçmiş olur inşallah
Yok cnm sadece kustu .Ah yavrum hasta mi oldu acaba baska sikayet var mı gecmis olsun
Dur atayim falini belki bir yerden dogru yakalarsin :)ivit ivit dok bizey olmaz
Ahh canim bnm kiz yangin ayse corap giymez bi arada ustunu cikardi dolaptan sut icmisti demekki usuttu mideyi. Kiz balik yemistik balik bulasigina datanamatan ben kusmigunu temizledimCanım benim yaa, soğuk almıştır havalar birden soğudu bu aralar. Çorapsız gezmesin hiç. Kıyamam onun kusmuğundan ne olacak kuzum, iyi olsunlar da onlar temizlenir yarım saatte. Çok çok geçmiş olsun
Ben attim hepsini at gitsin cnmHarbi bu sağdiğımız sütler ne olacak? 2 defa çıkarıp ılıtip verdim içmedi kokusu da bi değişik geldi bana. büyük kızıma yaptırdım anne tadi kötü dedi. Napsam atmaya da kıyamıyorum
Gecmis olsun cnm bugunle atlatir umarim bol su vermeyi ihmal etme annesi dahada halsiz dusmesinAhh canim bnm kiz yangin ayse corap giymez bi arada ustunu cikardi dolaptan sut icmisti demekki usuttu mideyi. Kiz balik yemistik balik bulasigina datanamatan ben kusmigunu temizledim.olsun tabi yavruma bisey olmasinda .suyun temizlemeyecegi ne var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?