2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
ayy kuzum kiyamam halsizlesmistir
nolduki neden kustu?

Ay canım kıyamam geçmiş olsun üşüttü mü acaba

Geçmiş olsun cnm disarida çıkmıyorshnuz sanirim belki yedigi dokunmuştur ,kusana dayanamıyorum isin cok gece guzel uyusa bari

Canım ya seninki hatırladığım kadarıyla ilk aylarında bile gece uykusu düzenliydi sıkıntısı olmasa kalkıp durmaz büyük ihtimal diş sıkıntısı vardır.Benimki önce bir bağrınıyor ardından gaz sesiBaşka bir şeye kalkmıyor başka.

bebesini uyutan gelmis
ama birazdan uyanmalari baslar
Yok kızz benim ikisi de uyumuyor şu an. Her gün 10 gibi miniğimi uyutuyordum ama bugün akşam uykusu biraz geç olunca şimdi uykusu gelmedi. Minik ablamızın da hafiften uykusu geliyor sanki. Tabiki en çok benim uykum geliyor

Gorumcemle enisteye hic karismiyolar. Bunlar gelinim diye boyle
Şuan ben de çok sinirliyim kv ler köyde bu kış evlerine gelmediler virüs var diye biz koca yaz kv nin evine geldik haftasonları evleri yeşillik balkon manzaralı falan yazı görümce pek fazla gelmedi bizde kendi halimizde kaldık güzel geçiyordu şimdi şu karantina dönemlerinde onlar da gelmeye başladı kv nin evine iki oğlu var ikisi de birbirinden beter başımız şişiyor onlar kv nin evine gelmeye başladığından beri haftasonlarım çok kötü geçiyor sinir oluyorum ben her şeye atılıyorum bulaşık toparlama falan görümce ağırdan alıyor en çay içildi mutfağı toparladım çocuğuna mama yedirdi bulaşığı lavabo da bırakmış ben yıkadım şimdi gitme kv evine kendi evinde otur diyeceksiniz ama onlar gelmeden önce hep geliyorduk şimdi onlar geliyorken gelmezsem onlar yüzünden gelmediğim anlaşılacak kv de de bozulur kızımı istemiyor diye zaten kızına hiç toz kondurmaz kızı hep annesini doldurup üzerime saldı geçmişte sorunlar oldu ben haksız konuma düştüm hep daha uğraşmak istemiyorum onlarla o yüzden katlanıyorum 8 senelik evliyiz eşimi seviyorum eşimin bir çok artısı var yani çoğu kişinin sahip olmak isteyeceği bir eş ama aile yapımız farklı annesini kız kardeşini sevmiyorum keşke hayatımızdan çıksalar ama eşim buna izin vermez aynı ilde farklı ilçelerdeyiz birbirimize uzağız anca haftasonundan haftasonuna görüşme olur kv yazında köye gidiyor 6 ay yok zaten bilmiyorum ama sanki ben daha fazla idare edemeyecekmişim gibi geliyor kızlarımı alıp çekip gidicem gibi geliyor CANIM sıkılıyor iki kız çocuğu ile ne yaparım bu hayatta babasız kalmalarını da istemem ama bu tür düşünceler dolaşıyor kafam da iyi değilim anasını da kardeşini de sevmiyorum istemiyorum

Bak elle tutulur bi tarafı varmış kocişinin hasat

Yavrum ya kıyamam bişey mi dokundu acaba. Dışarıda çıkmıyor ki üşütsün . Sabaha geçmiş olur inşallah
Sagol cnm ins . Usuttu die dusunuyorum dolaptan sut icmisti . Ayuptir soylemesi balik yedik o dokunsa bizede dokunurdu demi ins gecmistir atesi falan yok sukur

ivit ivit dok bizey olmaz
Dur atayim falini belki bir yerden dogru yakalarsin :)
Hayatindan hem memnunsun hem degilsin ikiye bolunmus gibi hissediyorsun.isteklerin var aslinda istesen olabilecek seyler ama olmuyor.cok kararsiz bir yapiya sahipsin ama bir gun geliyor pat diye karar verip hemen yapabiliyorsunda.adagin var bekleyen.henuz firsatin olmamis yapmaya.herkes icin iyi seyler dusunuyorsun.genel anlamda pozitifsin.kolay kolay yelkenlerini suya indirmezsin.degismez kıstaslarin vardir sen bile o cizgiyi aşmazsin.kendinle ilgili ve hayatinla ilgili bir degisiklik istiyorsun. ha bu arada yarin birinin dogum gunu var kutlayacaksin. :)

Canım benim yaa, soğuk almıştır havalar birden soğudu bu aralar. Çorapsız gezmesin hiç. Kıyamam onun kusmuğundan ne olacak kuzum, iyi olsunlar da onlar temizlenir yarım saatte. Çok çok geçmiş olsun
Ahh canim bnm kiz yangin ayse corap giymez bi arada ustunu cikardi dolaptan sut icmisti demekki usuttu mideyi. Kiz balik yemistik balik bulasigina datanamatan ben kusmigunu temizledim .olsun tabi yavruma bisey olmasinda .suyun temizlemeyecegi ne var

Ahh canim bnm kiz yangin ayse corap giymez bi arada ustunu cikardi dolaptan sut icmisti demekki usuttu mideyi. Kiz balik yemistik balik bulasigina datanamatan ben kusmigunu temizledim .olsun tabi yavruma bisey olmasinda .suyun temizlemeyecegi ne var
Gecmis olsun cnm bugunle atlatir umarim bol su vermeyi ihmal etme annesi dahada halsiz dusmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…