- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Cok fenasinDur atayim falini belki bir yerden dogru yakalarsin :)
Hayatindan hem memnunsun hem degilsin ikiye bolunmus gibi hissediyorsun.isteklerin var aslinda istesen olabilecek seyler ama olmuyor.cok kararsiz bir yapiya sahipsin ama bir gun geliyor pat diye karar verip hemen yapabiliyorsunda.adagin var bekleyen.henuz firsatin olmamis yapmaya.herkes icin iyi seyler dusunuyorsun.genel anlamda pozitifsin.kolay kolay yelkenlerini suya indirmezsin.degismez kıstaslarin vardir sen bile o cizgiyi aşmazsin.kendinle ilgili ve hayatinla ilgili bir degisiklik istiyorsun. ha bu arada yarin birinin dogum gunu var kutlayacaksin. :)
Sagol cnm hic icmedi uyudu direk uyandirip icirsemmikiGecmis olsun cnm bugunle atlatir umarim bol su vermeyi ihmal etme annesi dahada halsiz dusmesin
Kiz falimin gizemini cözme ya :)Cok fenasinkizlar yarin hasatin dogum gunu pastasini alan gelsin parti var zumba yapacaguk
Dur atayim falini belki bir yerden dogru yakalarsin :)
Hayatindan hem memnunsun hem degilsin ikiye bolunmus gibi hissediyorsun.isteklerin var aslinda istesen olabilecek seyler ama olmuyor.cok kararsiz bir yapiya sahipsin ama bir gun geliyor pat diye karar verip hemen yapabiliyorsunda.adagin var bekleyen.henuz firsatin olmamis yapmaya.herkes icin iyi seyler dusunuyorsun.genel anlamda pozitifsin.kolay kolay yelkenlerini suya indirmezsin.degismez kıstaslarin vardir sen bile o cizgiyi aşmazsin.kendinle ilgili ve hayatinla ilgili bir degisiklik istiyorsun. ha bu arada yarin birinin dogum gunu var kutlayacaksin. :)
Uyaninca icir cnm kusmayla sıvi kaybi olmustur.simdi uykusunu bölme yavrunun yarin takviye yaparsin çorba su vs cnm.portakal falan varsa sıkıp verirsin.Sagol cnm hic icmedi uyudu direk uyandirip icirsemmiki
Herkes bilsinKiz falimin gizemini cözme ya :)
Kredi kartinin dogum gunumu yoksa ay :) gozlemlerime dayanarak yorum yapmak istedim cnm iyi gozlemlemismiyim :)
ayyy gece gece cok iyi geldi canim dillerine ellerine saglik cok guzel tespitler bunlar
yarin kredi kartimin son gunu esimle bunu kutliycazdir
Var cnm veririm sagolUyaninca icir cnm kusmayla sıvi kaybi olmustur.simdi uykusunu bölme yavrunun yarin takviye yaparsin çorba su vs cnm.portakal falan varsa sıkıp verirsin.
Ben bu sene yaptirmayi dusunmuyorum cnm daha ne tur yan etkilerinin olacagini bilmiyoruz sonucta ne kadar arastirilip deney yapilsada bir sure gozlemlemek kanaatindeyim.Ne dusunuyosunuz kizlar
Hemsireligi ozledim kiz 2 sene olcak calismiyorum :) ah ah acillerde degisik vakalara bakmayi bile ozledim :)Var cnm veririm sagol
Icmezse hemsire hasat var cız yapicak de :)Var cnm veririm sagol
Bm olsam bnde ozlerdimHemsireligi ozledim kiz 2 sene olcak calismiyorum :) ah ah acillerde degisik vakalara bakmayi bile ozledim :)
Iyiki sizde benim sanal kankilerimsiniz hepiniz oyle cnm :) iyiki tanimisim sizi :) hepinize kucak dolusu opucukler yolluyorum.annemle kizkardesim dogum gunu seysine bana pide yollamislar yemeksepetinden :)Iyiki dogdun hasatcim iyiki ayazin annesisin iyiki mart annesisin iyiki kocanin karisisinnice senelere hersey gonlunce olsun canim saglikli mutlu yaslarin olsun Hasatzamani
Dogru diyosun cnm yuz felci gecirenler olmusBen bu sene yaptirmayi dusunmuyorum cnm daha ne tur yan etkilerinin olacagini bilmiyoruz sonucta ne kadar arastirilip deney yapilsada bir sure gozlemlemek kanaatindeyim.
Iste gercek bir hediyeIyiki sizde benim sanal kankilerimsiniz hepiniz oyle cnm :) iyiki tanimisim sizi :) hepinize kucak dolusu opucukler yolluyorum.annemle kizkardesim dogum gunu seysine bana pide yollamislar yemeksepetinden :)
Alman asisindaymis cnm ama kesinligini bilemedim manupile de etmis olabilirler sonucta piyasaya surulen en iyi asi o deniyordu.bizi aşar konular :)Dogru diyosun cnm yuz felci gecirenler olmus
Bence cok agriyacakBende aynı şeyi düşünüyorum paylaşamama yüzünden başımız ağrır mı
Aynen oyle cnm aklimiz ermiyo ne desek bosAlman asisindaymis cnm ama kesinligini bilemedim manupile de etmis olabilirler sonucta piyasaya surulen en iyi asi o deniyordu.bizi aşar konular :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?