- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Diyetteydim ama aksam 4 ten sonra birsey yemiyordum.:) yarinda pozucam pasta yeriz.ah ah evren bana msj yolluyor diyet yaoma diye :) evren diyince bak aklima ne geldi.esimle konusuyorduk.konuyu hatirlamiyorum ama esime dedim ki evren bana msj yolluyor sunu yap diye.esimde evren kim demisti :)Iste gercek bir hediye
evet gozlemlemen super masallahKredi kartinin dogum gunumu yoksa ay :) gozlemlerime dayanarak yorum yapmak istedim cnm iyi gozlemlemismiyim :)
5 sene gecsin sıkınti yok :)Aynen oyle cnm aklimiz ermiyo ne desek bos. Zaten biz sefil halka sira gelene kdar 1sene gecer
Adakli birsey demissin o zaman aklimda oyle birseyler kalmisti konusmalarindan :) baska biri gozlemlememi istiyorsa goruslerimi paylasabilirim.:) tesekkur ederim cnm amin.araba istiyorum kpss yi kazanmak istiyorum.para istiyorum.sagligimin devam etmesini istiyorum ama en onemlisi hayirlisini istiyorum :)evet gozlemlemen super masallahbaya baya anlatmissin
adak im degilde kurban kesilmesi gerekiyordu yeni kesildi biride oglusum icindi
saat 00.03 oldu
o zamannn dogum gunun kutlu olsun hasatcimnice nice guzel senelerin olsun evladinla ailenle... yeni yasin tum kalbinden gecen hayirli dileklerini sana hediye etsin insallah
Sevmiyorum istemiyorum demek bana dogru gelmiyor canim. Mesele sadece ev isine yardim etmemesi ise sende biraz agirdan al. Ya da esine soyle o konussun. Bu tur bir sebeple ayrilmak bana sacma geldi kusura bakma. Baska hayatlari gorup dusunmen gerek. Ne guzel yaz boyu rahatca gidip gelmissiniz, rahat etmissiniz şimdi gorumceninde hakki annesine gelip gitmek. Huylari kotu olabilir belki ama ne olursa olsun annesi kardesi ciksin hayatimizdan dusuncesi yanlisŞuan ben de çok sinirliyim kv ler köyde bu kış evlerine gelmediler virüs var diye biz koca yaz kv nin evine geldik haftasonları evleri yeşillik balkon manzaralı falan yazı görümce pek fazla gelmedi bizde kendi halimizde kaldık güzel geçiyordu şimdi şu karantina dönemlerinde onlar da gelmeye başladı kv nin evine iki oğlu var ikisi de birbirinden beter başımız şişiyor onlar kv nin evine gelmeye başladığından beri haftasonlarım çok kötü geçiyor sinir oluyorum ben her şeye atılıyorum bulaşık toparlama falan görümce ağırdan alıyor en çay içildi mutfağı toparladım çocuğuna mama yedirdi bulaşığı lavabo da bırakmış ben yıkadım şimdi gitme kv evine kendi evinde otur diyeceksiniz ama onlar gelmeden önce hep geliyorduk şimdi onlar geliyorken gelmezsem onlar yüzünden gelmediğim anlaşılacak kv de de bozulur kızımı istemiyor diye zaten kızına hiç toz kondurmaz kızı hep annesini doldurup üzerime saldı geçmişte sorunlar oldu ben haksız konuma düştüm hep daha uğraşmak istemiyorum onlarla o yüzden katlanıyorum 8 senelik evliyiz eşimi seviyorum eşimin bir çok artısı var yani çoğu kişinin sahip olmak isteyeceği bir eş ama aile yapımız farklı annesini kız kardeşini sevmiyorum keşke hayatımızdan çıksalar ama eşim buna izin vermez aynı ilde farklı ilçelerdeyiz birbirimize uzağız anca haftasonundan haftasonuna görüşme olur kv yazında köye gidiyor 6 ay yok zaten bilmiyorum ama sanki ben daha fazla idare edemeyecekmişim gibi geliyor kızlarımı alıp çekip gidicem gibi geliyor CANIM sıkılıyor iki kız çocuğu ile ne yaparım bu hayatta babasız kalmalarını da istemem ama bu tür düşünceler dolaşıyor kafam da iyi değilim anasını da kardeşini de sevmiyorum istemiyorum
Eslemi banyo yaptiricam dersin bir gun cnm.birgun yemegim yok yemek yapmam gerek dersin.bir gun basim agriyor dersin.oyle oyle bir sure sonra onlar aramaz zaten veya aradiklarinda acma teli duymamisim is yapiyordum deSevmiyorum istemiyorum demek bana dogru gelmiyor canim. Mesele sadece ev isine yardim etmemesi ise sende biraz agirdan al. Ya da esine soyle o konussun. Bu tur bir sebeple ayrilmak bana sacma geldi kusura bakma. Baska hayatlari gorup dusunmen gerek. Ne guzel yaz boyu rahatca gidip gelmissiniz, rahat etmissiniz şimdi gorumceninde hakki annesine gelip gitmek. Huylari kotu olabilir belki ama ne olursa olsun annesi kardesi ciksin hayatimizdan dusuncesi yanlis
Nice mutlu seneler, yeni yaşında herşey gonlunce olsunIyiki sizde benim sanal kankilerimsiniz hepiniz oyle cnm :) iyiki tanimisim sizi :) hepinize kucak dolusu opucukler yolluyorum.annemle kizkardesim dogum gunu seysine bana pide yollamislar yemeksepetinden :)
Bu bahanelerle daha cok cagrirlar yusrayiEslemi banyo yaptiricam dersin bir gun cnm.birgun yemegim yok yemek yapmam gerek dersin.bir gun basim agriyor dersin.oyle oyle bir sure sonra onlar aramaz zaten veya aradiklarinda acma teli duymamisim is yapiyordum de
Tesekkurler cnm hepimizinNice mutlu seneler, yeni yaşında herşey gonlunce olsun
O zaman yusrayi banyo yaptiricam dersin :)Bu bahanelerle daha cok cagrirlar yusrayieşimde evde olacagi icin. Bakalim ayarlayacagim biseyler
Sen koronalanmadinda boyle konusuyosun5 sene gecsin sıkınti yok :)
Nedense aşı yapılmayacak grupta olmak beni üzdü şuanNe dusunuyosunuz kizlar
Pink zaten sen geçirdin ya sana yapmıcaklarmış her halükarda. Geçirmeyenler öncelikliSen koronalanmadinda boyle konusuyosun
Kuzum geçmiş olsun şimdi gördüm, üşüttü mü acaba, ya da yediği bişey mi dokundu kiKizlar kizim 3kere kustu cok kotu oldu yaa uzuldum haline erkendende uyudu 12den once cok nadirdir . Mutfak halisi cami paspas hali buz dolabi normal dolap tul yerler cop kovasi hep kusmuk olduoglusda durmuyor iki gozu iki cesme daha yeni sakinlesti .
Ne dusunuyosunuz kizlar
Iyiki sizde benim sanal kankilerimsiniz hepiniz oyle cnm :) iyiki tanimisim sizi :) hepinize kucak dolusu opucukler yolluyorum.annemle kizkardesim dogum gunu seysine bana pide yollamislar yemeksepetinden :)
6 aya kadar diyorlarda ne zamana gorePink zaten sen geçirdin ya sana yapmıcaklarmış her halükarda. Geçirmeyenler öncelikli
Bende nedense inaktif aşıya daha cok guvendimAşıyla kafayı bozdum ben aşıyla yatıyorum aşıyla kalkıyorum 2 haftadır
Çin aşısı klasik aşı yöntemi ile üretildiği için en çok ona güvendim ben. Vücuduna virüsün ölü halini enjekte ediyorlar, virüs çoğalamıyor. Diğer aşılar farklı bir yöntemi var ve çok kullanılan bir yöntem olmadığı için yan etkileri konusunda soru işareti çok fazlaymış. Zaten şuan politik sebeplerle tek seçeneğe mahkum edildik. O da çin aşısı.
Neyse yaptıramıycakmışız
Bakan zorunluluk olmayacak dedi fakat hes koduna islenecekmis ve belli seyler icin asi zorunlu olabilirmis. Mesela ucak, otobus seyahati dedi. Bence ikna yollari cok keskin olacak. Ya da ozel bir firma calisanlarina zorunlu tutabilecek belkideEmzirenlerin ayri degerlendirilcehini hic dusunmemistim ,asilanma baslayinca sanjrim burda ayirmazlar yurtdisi ucuslarinda asisizlarin kabul edilmiycegi konusuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?