2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Iste gercek bir hediye
Diyetteydim ama aksam 4 ten sonra birsey yemiyordum.:) yarinda pozucam pasta yeriz.ah ah evren bana msj yolluyor diyet yaoma diye :) evren diyince bak aklima ne geldi.esimle konusuyorduk.konuyu hatirlamiyorum ama esime dedim ki evren bana msj yolluyor sunu yap diye.esimde evren kim demisti :)

Kredi kartinin dogum gunumu yoksa ay :) gozlemlerime dayanarak yorum yapmak istedim cnm iyi gozlemlemismiyim :)
evet gozlemlemen super masallah baya baya anlatmissin
adak im degilde kurban kesilmesi gerekiyordu yeni kesildi biride oglusum icindi
saat 00.03 oldu
o zamannn dogum gunun kutlu olsun hasatcim nice nice guzel senelerin olsun evladinla ailenle... yeni yasin tum kalbinden gecen hayirli dileklerini sana hediye etsin insallah

Adakli birsey demissin o zaman aklimda oyle birseyler kalmisti konusmalarindan :) baska biri gozlemlememi istiyorsa goruslerimi paylasabilirim.:) tesekkur ederim cnm amin.araba istiyorum kpss yi kazanmak istiyorum.para istiyorum.sagligimin devam etmesini istiyorum ama en onemlisi hayirlisini istiyorum :)

Sevmiyorum istemiyorum demek bana dogru gelmiyor canim. Mesele sadece ev isine yardim etmemesi ise sende biraz agirdan al. Ya da esine soyle o konussun. Bu tur bir sebeple ayrilmak bana sacma geldi kusura bakma. Baska hayatlari gorup dusunmen gerek. Ne guzel yaz boyu rahatca gidip gelmissiniz, rahat etmissiniz şimdi gorumceninde hakki annesine gelip gitmek. Huylari kotu olabilir belki ama ne olursa olsun annesi kardesi ciksin hayatimizdan dusuncesi yanlis

Eslemi banyo yaptiricam dersin bir gun cnm.birgun yemegim yok yemek yapmam gerek dersin.bir gun basim agriyor dersin.oyle oyle bir sure sonra onlar aramaz zaten veya aradiklarinda acma teli duymamisim is yapiyordum de

Eslemi banyo yaptiricam dersin bir gun cnm.birgun yemegim yok yemek yapmam gerek dersin.bir gun basim agriyor dersin.oyle oyle bir sure sonra onlar aramaz zaten veya aradiklarinda acma teli duymamisim is yapiyordum de
Bu bahanelerle daha cok cagrirlar yusrayi eşimde evde olacagi icin. Bakalim ayarlayacagim biseyler

Ne dusunuyosunuz kizlar
Nedense aşı yapılmayacak grupta olmak beni üzdü şuan
Aşılarla ilgili asla kafamda bir soru işareti yok. Temkinli yaklaşılmasını anlıyorum, keşke her konuda böyle temkinli ve şüpheci yaklaşsa toplumumuz. Aşı yeni üretildi vs ok. 3.faz sonuçlarını beklemek lazım yarın açıklanacak sanırım. Eğer 3.faz sonuçları beklenmedik bir yan etkisi yok aşının deseydi ben yaptırmayı düşünüyodum. Bu salgının aşısız kontrol altına alınacağı yok. Aşı karşıtlığı, aşı yaptırmayacağım diyenlerin sayısı da çığ gibi büyüyor. Toplumun %60ı aşılanmazsa nasıl bitecek bu virüs. Böyle korkuyla yaşamak istemiyorum artık yaa. 2 yaşına kadar emzireceğimiz düşünülürse 1 buçuk yıl daha karantina mı

Aşıyla kafayı bozdum ben aşıyla yatıyorum aşıyla kalkıyorum 2 haftadır
Çin aşısı klasik aşı yöntemi ile üretildiği için en çok ona güvendim ben. Vücuduna virüsün ölü halini enjekte ediyorlar, virüs çoğalamıyor. Diğer aşılar farklı bir yöntemi var ve çok kullanılan bir yöntem olmadığı için yan etkileri konusunda soru işareti çok fazlaymış. Zaten şuan politik sebeplerle tek seçeneğe mahkum edildik. O da çin aşısı.
Neyse yaptıramıycakmışız

Kuzum geçmiş olsun şimdi gördüm, üşüttü mü acaba, ya da yediği bişey mi dokundu ki

Iyiki sizde benim sanal kankilerimsiniz hepiniz oyle cnm :) iyiki tanimisim sizi :) hepinize kucak dolusu opucukler yolluyorum.annemle kizkardesim dogum gunu seysine bana pide yollamislar yemeksepetinden :)

Dogum günün kutlu olsun canim ayazinla mutlu yillarinn olsun o buyusun ama sen hic yaslanma

Bende nedense inaktif aşıya daha cok guvendim

Emzirenlerin ayri degerlendirilcehini hic dusunmemistim ,asilanma baslayinca sanjrim burda ayirmazlar yurtdisi ucuslarinda asisizlarin kabul edilmiycegi konusuluyor
Bakan zorunluluk olmayacak dedi fakat hes koduna islenecekmis ve belli seyler icin asi zorunlu olabilirmis. Mesela ucak, otobus seyahati dedi. Bence ikna yollari cok keskin olacak. Ya da ozel bir firma calisanlarina zorunlu tutabilecek belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…