2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Iyiki sizde benim sanal kankilerimsiniz hepiniz oyle cnm :) iyiki tanimisim sizi :) hepinize kucak dolusu opucukler yolluyorum.annemle kizkardesim dogum gunu seysine bana pide yollamislar yemeksepetinden :)
Canımmm nice mutlu senelerin olsun, iyi doğdun. Evladınla, eşinle ( ayı tarzını sonlandırması dileğiyle) sevdiklerinle ve biz Mart anaları ile daha güzel yaşlara

Bakan zorunluluk olmayacak dedi fakat hes koduna islenecekmis ve belli seyler icin asi zorunlu olabilirmis. Mesela ucak, otobus seyahati dedi. Bence ikna yollari cok keskin olacak. Ya da ozel bir firma calisanlarina zorunlu tutabilecek belkide

Evet sanirim oyle olucak gorunurde ilk kısım istege bagli gibi ama aslinda bircok yaptirimla mecburi olucak gibi ,asinin kullanilmasina kesinlille karsi degilim hatta tum asilarin olmasi gerektigini düşünürüm tek kaygim zaman

Doğru söylüyorsun eşimde senle aynı şeyi söyledi acele etme bırak bakalım ne yapacak sende yapmayınca dedi ama bana yardım etmemek için kaytarıyor resmen senin dediğin gibi görümceye enişteye laf yok biz gelin olduğumuz için beklenti çok

Selam kızlar uyku gerilemesi yaşayan varmi??
Bide kızlar benim oğlum hiç durmuyor gözünü açtığı gibi mizlanmaya başlıyor. Uykusunu alsa da ağlıyor almasa da ağlıyor açsa da ağlıyor toksa da ağlıyor yani bunun başka nedeni mi var bi hastalığı mi var ne olacak böyle hiç biseyle oyalanmaz hiç gülmez değişik sesler çıkarmaz sadece mizlanir hep huysuz hep huzursuz hep mutsuz bide uyku gerilemesi de var. Başlarda normaldir dedim huysuzlugu ama şimdi doktora mı götürsek diyorum ne yapmam lazım varmi bebeği böyle olan yoksa ben çıldıracağımmmmmmmmmmmmm

Bakan zorunluluk olmayacak dedi fakat hes koduna islenecekmis ve belli seyler icin asi zorunlu olabilirmis. Mesela ucak, otobus seyahati dedi. Bence ikna yollari cok keskin olacak. Ya da ozel bir firma calisanlarina zorunlu tutabilecek belkide
Benim aklımın almadığı koskoca Çin bu virüsü aşısız yendi ama yine aşıyı onlar buldu dünyaya dağıtıyor. Kehanetler gerçek oluyor sanırım Çin dünyaya hükmedecek diyorlardı , bir çeşit modern kölelik bu aşının zorunlu olması..
Bi dönem bizde öyleydik canım düzelecek zamanla sabır .. farkı oyuncaklar verebilirsin yada seviyorsa tencere tava ver eline gazı olabilir mesela. Ben gaz damlasına başladım yenidoğan gibi

Haklısın canım aynen katılıyorum ben de düşünüyordum olmayı ama napalım artık.Aşı olanlar başkasına bulaştıramıyormuş.Benim annem babam ilk etapta olacaklar arasında.Eşim de yurt dışından getirtirim diyordu bakalım hayırlısı.Belki bebeler iki yıldan önce bırakır memeyi belli olmaz.Ya da vururlar çoğu kişiye sıkıntı yoksa izin verebilirler bize de belli olmaz.

Ben de senin gibi Çine güvendim bildiğimiz aşı yöntemi olduğu için.Eşim de araştırmış şu Türk doktorların aşısı iyi diyor.Ama onun da ne olduğu belli değil kafam çok karıştı.

Sadece seyahat mi yaygınlaşırsa restoranlar avmler otobüsler bile kabul etmeyebilir aşısızları.Bakan da söyledi zaten yaygınlaşınca dedi.Anladığım kadarıyla bu bitecek birşey değil yıllar boyunca sürecek gibi.

Eşin konuşacak o zaman.
Ben yeni gelinlen kv de de haftasonlari kalirdik.
Kalkip 1 saat 1.5 saat kahvalti hazirlardik. Gorumcemi ararlardi hazir sofraya gelip daha bide yaptıklarımıza laf soylerdi. İlk seneler karismadim birsey demedim. Ama zamanla sinir oluyorsun illaki. Kayinvalideme soylenmeye basladim bende. Ya da bilerek gelecekse erken gelsin dedim gelipte el tutup oturamayacagina gore. Ama o napti gelmemeyi secti. Zaten sonra bizde gitmez olduk annesi de calismaya basladi. Suan cogu zaman ayri zamanlarda gidiyoruz. Çünkü zaten biz çocuklarla curcuna öyle guzel yiyip içme kalmadi. Ama şunu soyleyebilirim. Köye ev yapacak kp. Bir iki günden fazla ablasiyla ayni yerde kalmak istemem. Çünkü illa hir gür cikiyor. O benim yaptiklarimi beğenmez ben onun vs. O yuzden herkes ayri yapsin tatilini daha iyi

Hepimizde öyle canım

Oyle görünüyor zaten tabiki ortaya cikip zorunlu tutcaz diyemezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…