- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Canımmm nice mutlu senelerin olsun, iyi doğdun. Evladınla, eşinle ( ayı tarzını sonlandırması dileğiyle) sevdiklerinle ve biz Mart anaları ile daha güzel yaşlaraIyiki sizde benim sanal kankilerimsiniz hepiniz oyle cnm :) iyiki tanimisim sizi :) hepinize kucak dolusu opucukler yolluyorum.annemle kizkardesim dogum gunu seysine bana pide yollamislar yemeksepetinden :)
Bakan zorunluluk olmayacak dedi fakat hes koduna islenecekmis ve belli seyler icin asi zorunlu olabilirmis. Mesela ucak, otobus seyahati dedi. Bence ikna yollari cok keskin olacak. Ya da ozel bir firma calisanlarina zorunlu tutabilecek belkide
İyi ki doğmuşsun cnm nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikteEslemi banyo yaptiricam dersin bir gun cnm.birgun yemegim yok yemek yapmam gerek dersin.bir gun basim agriyor dersin.oyle oyle bir sure sonra onlar aramaz zaten veya aradiklarinda acma teli duymamisim is yapiyordum de
Benimkilerin süresi doldu zaten canım da toprağa gömün falan diyorlarHarbi bu sağdiğımız sütler ne olacak? 2 defa çıkarıp ılıtip verdim içmedi kokusu da bi değişik geldi bana. büyük kızıma yaptırdım anne tadi kötü dedi. Napsam atmaya da kıyamıyorum
Doğru söylüyorsun eşimde senle aynı şeyi söyledi acele etme bırak bakalım ne yapacak sende yapmayınca dedi ama bana yardım etmemek için kaytarıyor resmen senin dediğin gibi görümceye enişteye laf yok biz gelin olduğumuz için beklenti çokSevmiyorum istemiyorum demek bana dogru gelmiyor canim. Mesele sadece ev isine yardim etmemesi ise sende biraz agirdan al. Ya da esine soyle o konussun. Bu tur bir sebeple ayrilmak bana sacma geldi kusura bakma. Baska hayatlari gorup dusunmen gerek. Ne guzel yaz boyu rahatca gidip gelmissiniz, rahat etmissiniz şimdi gorumceninde hakki annesine gelip gitmek. Huylari kotu olabilir belki ama ne olursa olsun annesi kardesi ciksin hayatimizdan dusuncesi yanlis
Bide kızlar benim oğlum hiç durmuyor gözünü açtığı gibi mizlanmaya başlıyor. Uykusunu alsa da ağlıyor almasa da ağlıyor açsa da ağlıyor toksa da ağlıyor yani bunun başka nedeni mi var bi hastalığı mi var ne olacak böyle hiç biseyle oyalanmaz hiç gülmez değişik sesler çıkarmaz sadece mizlanir hep huysuz hep huzursuz hep mutsuz bide uyku gerilemesi de var. Başlarda normaldir dedim huysuzlugu ama şimdi doktora mı götürsek diyorum ne yapmam lazım varmi bebeği böyle olan yoksa ben çıldıracağımmmmmmmmmmmmmSelam kızlar uyku gerilemesi yaşayan varmi??
Aşıyla kafayı bozdum ben aşıyla yatıyorum aşıyla kalkıyorum 2 haftadır
Çin aşısı klasik aşı yöntemi ile üretildiği için en çok ona güvendim ben. Vücuduna virüsün ölü halini enjekte ediyorlar, virüs çoğalamıyor. Diğer aşılar farklı bir yöntemi var ve çok kullanılan bir yöntem olmadığı için yan etkileri konusunda soru işareti çok fazlaymış. Zaten şuan politik sebeplerle tek seçeneğe mahkum edildik. O da çin aşısı.
Neyse yaptıramıycakmışız
Benim aklımın almadığı koskoca Çin bu virüsü aşısız yendi ama yine aşıyı onlar buldu dünyaya dağıtıyor. Kehanetler gerçek oluyor sanırımBakan zorunluluk olmayacak dedi fakat hes koduna islenecekmis ve belli seyler icin asi zorunlu olabilirmis. Mesela ucak, otobus seyahati dedi. Bence ikna yollari cok keskin olacak. Ya da ozel bir firma calisanlarina zorunlu tutabilecek belkide
Bi dönem bizde öyleydik canım düzelecek zamanlaBide kızlar benim oğlum hiç durmuyor gözünü açtığı gibi mizlanmaya başlıyor. Uykusunu alsa da ağlıyor almasa da ağlıyor açsa da ağlıyor toksa da ağlıyor yani bunun başka nedeni mi var bi hastalığı mi var ne olacak böyle hiç biseyle oyalanmaz hiç gülmez değişik sesler çıkarmaz sadece mizlanir hep huysuz hep huzursuz hep mutsuz bide uyku gerilemesi de var. Başlarda normaldir dedim huysuzlugu ama şimdi doktora mı götürsek diyorum ne yapmam lazım varmi bebeği böyle olan yoksa ben çıldıracağımmmmmmmmmmmmm
Haklısın canım aynen katılıyorum ben de düşünüyordum olmayı ama napalım artık.Aşı olanlar başkasına bulaştıramıyormuş.Benim annem babam ilk etapta olacaklar arasında.Eşim de yurt dışından getirtirim diyordu bakalım hayırlısı.Belki bebeler iki yıldan önce bırakır memeyi belli olmaz.Ya da vururlar çoğu kişiye sıkıntı yoksa izin verebilirler bize de belli olmaz.Nedense aşı yapılmayacak grupta olmak beni üzdü şuan
Aşılarla ilgili asla kafamda bir soru işareti yok. Temkinli yaklaşılmasını anlıyorum, keşke her konuda böyle temkinli ve şüpheci yaklaşsa toplumumuz. Aşı yeni üretildi vs ok. 3.faz sonuçlarını beklemek lazım yarın açıklanacak sanırım. Eğer 3.faz sonuçları beklenmedik bir yan etkisi yok aşının deseydi ben yaptırmayı düşünüyodum. Bu salgının aşısız kontrol altına alınacağı yok. Aşı karşıtlığı, aşı yaptırmayacağım diyenlerin sayısı da çığ gibi büyüyor. Toplumun %60ı aşılanmazsa nasıl bitecek bu virüs. Böyle korkuyla yaşamak istemiyorum artık yaa. 2 yaşına kadar emzireceğimiz düşünülürse 1 buçuk yıl daha karantina mı
Ben de senin gibi Çine güvendim bildiğimiz aşı yöntemi olduğu için.Eşim de araştırmış şu Türk doktorların aşısı iyi diyor.Ama onun da ne olduğu belli değil kafam çok karıştı.Aşıyla kafayı bozdum ben aşıyla yatıyorum aşıyla kalkıyorum 2 haftadır
Çin aşısı klasik aşı yöntemi ile üretildiği için en çok ona güvendim ben. Vücuduna virüsün ölü halini enjekte ediyorlar, virüs çoğalamıyor. Diğer aşılar farklı bir yöntemi var ve çok kullanılan bir yöntem olmadığı için yan etkileri konusunda soru işareti çok fazlaymış. Zaten şuan politik sebeplerle tek seçeneğe mahkum edildik. O da çin aşısı.
Neyse yaptıramıycakmışız
Sadece seyahat mi yaygınlaşırsa restoranlar avmler otobüsler bile kabul etmeyebilir aşısızları.Bakan da söyledi zaten yaygınlaşınca dedi.Anladığım kadarıyla bu bitecek birşey değil yıllar boyunca sürecek gibi.Bakan zorunluluk olmayacak dedi fakat hes koduna islenecekmis ve belli seyler icin asi zorunlu olabilirmis. Mesela ucak, otobus seyahati dedi. Bence ikna yollari cok keskin olacak. Ya da ozel bir firma calisanlarina zorunlu tutabilecek belkide
Canım nice güzel yaşların olsun coronasız,sağlıklı,mutlu,huzurlu nice yıllaraHepinize cok tesekkur ederim :)
Eşin konuşacak o zaman.Doğru söylüyorsun eşimde senle aynı şeyi söyledi acele etme bırak bakalım ne yapacak sende yapmayınca dedi ama bana yardım etmemek için kaytarıyor resmen senin dediğin gibi görümceye enişteye laf yok biz gelin olduğumuz için beklenti çok
Hepimizde öyle canımBide kızlar benim oğlum hiç durmuyor gözünü açtığı gibi mizlanmaya başlıyor. Uykusunu alsa da ağlıyor almasa da ağlıyor açsa da ağlıyor toksa da ağlıyor yani bunun başka nedeni mi var bi hastalığı mi var ne olacak böyle hiç biseyle oyalanmaz hiç gülmez değişik sesler çıkarmaz sadece mizlanir hep huysuz hep huzursuz hep mutsuz bide uyku gerilemesi de var. Başlarda normaldir dedim huysuzlugu ama şimdi doktora mı götürsek diyorum ne yapmam lazım varmi bebeği böyle olan yoksa ben çıldıracağımmmmmmmmmmmmm
Oyle görünüyor zaten tabiki ortaya cikip zorunlu tutcaz diyemezlerSadece seyahat mi yaygınlaşırsa restoranlar avmler otobüsler bile kabul etmeyebilir aşısızları.Bakan da söyledi zaten yaygınlaşınca dedi.Anladığım kadarıyla bu bitecek birşey değil yıllar boyunca sürecek gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?