2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım bir hastalığı yoksa bazı çocuklar böyle olabiliyor.İlgisini çekecek nesneler ver eline.Sadece oyuncak değil kaşık,ip gibi.Benm oğlan oyuncaktan çok onlarla oynuyor.Dans ettir,müzik aç hopla dans et onu da hoplat.Bol bol hareket ettir ki yorulsun daha rahat uyur.Balon şişir bitane sen oyna hatta inik olursa o da sıkıntısız oynayabilir patlamaz böylelikle korkmaz.Evde pilates topu var kızımın ben onun üstünde hoplatıp duruyorum.Benim bebe geçen kızımla karşılıklı top atıyorduk birbirimize ona bile gülüyordu.Bize basit gelen şeyler onlara ilgi çekivi gelebiliyor.Pencereye oturtuyorum kuşlar uçtu,geldi kedi geçti falan böyle böyle oyalıyoruz gün içinde

Bu konuda haklısın. Salgın ilk başladığında çinde amerikanın çine karşı bir komplosu olduğunu falan düşünmüştüm ben de. Ama sonradan amerika en çok virüsün yayıldığı yer olup çinde vakalar azalmaya başlayınca tam tersi ihtimalini düşündüm. Amerika çin ticaret savaşlarında çok yaptırım uygulandı çine. Yani çin bu virüsü yapay bir şekilde üretmiş olabilir. Böyle de düşününce çin aşısına daha çok güveniyorum aşısı hazır olan bir virüsü yaymış olabilirler. Ya da öyle de değil ülkedeki vakaları gizliyor olabilirler bin tane senaryo var kafamda yakında çip takacaklarmış diyebilirim

Ben de senin gibi Çine güvendim bildiğimiz aşı yöntemi olduğu için.Eşim de araştırmış şu Türk doktorların aşısı iyi diyor.Ama onun da ne olduğu belli değil kafam çok karıştı.
Valla milliyetçilik yapamayacağım bu konuda. Aşı tecrübemiz ülke olarak yok diye biliyorum. Çok etkin bir aşı olacağını sanmıyorum yerli aşının. Umarım yanılırım da ülkemizde güzel bir başlangıç olur aşı üretimi konusunda.

Hahah aynen çiplicekler hepimizi

Bende ayni ssyi düşünüyorum yani bu planlanmis bir virustu konusu herkes tarafindan nerdeyse kabul gordu ,herssy planliydi sadece yayilmayi kontrol altında tutulmadilar cunku Dunya etkilesimi virusun yapildigi zamanın cok üstündeydi..
Haliyle asi çalışmalarıda yeni yapilanmasi birden piyasaya eklenemiycegi icin bekledikleri siyasi etki sonunda aciklamalar basladi.. haliyle cinin asisi coktan varr artik naparlarsa1

Bende olmak istiyorum ama hem gecirdim hem emziren annelere yapilmiyor olmasi canimi sıkiyor. Ayrica covid gecirenlere oncelik olarak yapilmamasida cifte standart bence sonuc olarak herkesi korumuyor 3 ay mart ayinda gecirenle aralikta geciren kisi ayni kefede olmamali madem oyle 3ay suresi baz alinmali. Hah birde covidden 1 ay sonra yeniden yakalanan bir tanidik var. Hic biseyin ucu bucagi belli degil... hastaligi gecirmis biri olarak asidan degil asi olamamaktan korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…